Nyheder

Nyheder


Her kan du finde nyheder omkring holdet, som bliver opdateret døgnet rundt. Følg med når vores journalister går lige i flæsket på nyhederne.


Find vores gamle nyheder her...Ansvarlig bestyrelse sætter atter bøderne op


Efter et brag af en generalforsamling/julefrokost i december var jeres alle sammen bestyrelse samlet til årets første møde på en koreansk restaurant på Vesterbro. Mødet fandt sted 8. februar 2024, og der blev truffet store beslutninger. Her følger et referat:


Bødekasse
Efter at have holdt bøderne i ro sidste år på grund af galoperende inflation har bestyrelsen besluttet, at en række bøder stiger i 2024. Alt andet vil være økonomisk uansvarligt.


Mest centralt er, at bøden for tabt kamp stiger fra 15 til 30 kroner.


Bøden for for lille håndklæde stiger fra 150 kroner til 250 kroner. Det er fortsat meget billigt for så grov en forseelse.


Og så sættes bøden for selvmål ned. Bestyrelsen synes, det er meget unfair, at de samme tapre krigere nede i forsvaret altid straffes for deres heroiske arbejde for at forsvare målet. Derfor blødes bøden op fra det nuværende niveau på 175 kroner til fremover at være 100 kroner.


Vi ændrer også bøden for træningstøj og gør den mere simpel. Fremover er der kun krav om, at vi skal møde op i træningstrøjen. Det gælder til alle kampe, også om sommeren. Men bukserne er altså ligegyldige. Niclas protesterede højlydt over ændringen, men blev tromlet af flertallet. Phar var inhabil i afstemningen, da han har smidt sine træningsbukser væk, og derfor var det ikke seriøst at høre ham argumentere for, at vi ikke behøver bukser.


Vi har også besluttet at indføre et helt nyt tiltag i bødekassen: Tombolaen! Tiltaget handler om at motivere folk til at møde op til kamp, og derfor har vi besluttet, at Giganter fremover får en bøde, hvis de ikke møder op til kamp (enten som spiller eller tilskuer) tre kampe i streg. Bøden trækkes i en tombola, som klubben indkøber, og størrelsen af bøden kan variere en del. Bødekassemester Rasmus Abrahamsen vil uddybe nærmere, inden sæsonen går i gang.


Ny whistleblower-ordning
Bestyrelsen har besluttet at oprette en whistleblower-ordning. Den skal sikre, at alt kommer frem i lyset, og bliver en Gigant bekendt med urent trav i geledderne, kommer der altså nu en mulighed for at råbe op anonymt.
Et eksempel på en henvendelse kunne eksempelvis være, at en Gigant er bekendt med, at Dyrnæss har stjålet fra klubkassen.
I sådan et tilfælde kan Giganten skrive til Los Gigantos’ profil på Instagram, hvor henvendelsen vil blive behandlet med dybeste diskretion. Opråbet vil blive lagt anonymt frem for resten af Giganterne, og så arbejder vi med omvendt bevisbyrde, hvor det er op til den anklagede at bevise sin uskyld. Derefter er det op til folkedomstolen at udmåle en straf.
Vi er fra bestyrelsens side overbeviste om, at whistleblowerordningen bliver en succes og giver en meget mere transparent klub!


Nye medlemmer?
Vi havde jo en lang diskussion til julefrokosten i forhold til spørgsmålet om nye medlemmer. Det er indtil videre skudt lidt til hjørne, men det kan meget hurtigt blive aktuelt igen, hvis det sløje fremmøde til kampe fortsætter. Bestyrelsen vil derfor kraftigt opfordre alle – også de Giganter der lovede guld og grønne skove til julefrokosten – i at prioritere kampene.
Hvis vi eksempelvis til sommer skal stemme om, hvorvidt nye medlemmer skal optages, har bestyrelsen besluttet, at det vil ske ved simpelt flertal. Der bliver altså ikke et krav om, at eksempelvis 2/3 skal være enige.


Sportsligt
Bestyrelsen er voldsomt tilfreds med, at det atter er lykkedes os at komme ned i D-rækken. Den klare målsætning er at blive der, men helst via en masse sejre og derefter en skrivebordsbeslutning om, at vi ikke rykker op.
Træner Rasmus Abrahamsen udtaler følgende om den kommende sæson: ”Det handler om, at vi skal spille noget bedre”.


Arrangementer
Der er allerede flere ting i kalenderen. Forårstur og Rassers bryllup, og derfor er det næppe realistisk med en masse nye arrangementer. Men Nielsen arrangerer en sommerhustur til Skælskør, hvor vi var for et par år siden. Det bliver i juni og formentlig i forbindelse med en weekend, hvor der er EM i fodbold. Mere info følger.


Økonomi
Dyrnæss fortalte til bestyrelsens store overraskelse, at han egenhændigt har besluttet at yde et lån til forårstursudvalget på hele 20.000 kroner fra klubkassen. Bestyrelsen var rystet over, at klubbens egenkapital med det lån er nede på bare et par tusinde kroner, men både Dyrnæss og forårstursudvalget forsikrede, at pengene snart vil være tilbage på klubkontoen.

______________________________________________________________________________________


Bestyrelsesmøde med krav om nedrykning


Kære Giganter


Tirsdag 15.august 2023 mødtes jeres elskede bestyrelse til det traditionsrige bestyrelsesmøde forud for efterårssæsonen. Det blev et brag af et møde, som du her kan læse et fyldigt referat af:


Sportsligt
Vi er som bekendt rykket op i C-rækken forud for denne sæson, og det kan mærkes. Vi får nogle store stryg i denne sæson, hvor vi foreløbigt kun har fået tre point. C-rækken har vist sig at være noget af en mundfuld for Giganterne, og træner-Rasser gjorde det på bestyrelsesmødet klart, at målsætningen er at rykke ned og have det sjovt samtidig.


Vi diskuterede også denne sæsons helt store problem med, at alt for få Giganter kommer til kamp. På mødet blev det vendt, om det i virkeligheden er bedre at spille syv Giganter fremfor en trup med 8-9 mand, hvor flere af dem er lånespillere. Bestyrelsen blev enig om, at det aldrig kan være nok at være syv. Vi vil derfor fortsætte med at skaffe lånespillere, og målet er, at vi får en trup på i alt ni mand til hver kamp. Læs desuden et særskilt opråb fra bestyrelsen om den dårlige kampdeltagelse på Facebook.


Bestyrelsen diskuterede også spørgsmålet om, hvorvidt vi skal til at spille old boys. Det mener Missefar, men et stort flertal af bestyrelsen er uenig med ham. Et af argumenterne for fortsat at spille senior er, at det ikke er mere end et år siden, at vi havde en kanon sæson i D-rækken. Så meget dårligere er vi altså ikke blevet på et år, og det skal derfor nok blive godt, når vi forhåbentlig rykker ned igen. Sker det ikke, vil vi sidst på efteråret igen vurdere, om det er det rigtige at fortsætte i seniorrækken.


Økonomi
Kassemester-Dyrnæss fortalte, at der pt står 13.000 kroner på klubkontoen og ledsagede selv det tal med følgende bemærkning:

”Det synes jeg ikke er voldsomt meget”.


El Presidente spurgte derpå Dyrnæss, om 13.000 er mindre end vi plejer.

”Det føler jeg,” lød svaret fra Dyrnæss.


Herpå fulgte en diskussion om, hvorvidt det er godt, at kassereren baserer sit enormt vigtige virke på følelser frem for hårde facts. Den diskussion endte uden afklaring.


Til gengæld fortalte Rasser, at bødekassen banker afsted. Den slår alle rekorder i år, og der er allerede over 15.000 kroner godt halvvejs i sæsonen. Det er på niveau med den hidtidige rekord for et helt års indtægter for bødekassen. Bravo!


Arrangementer
Den opmærksomme læser af disse bestyrelsesreferater vil sikkert huske, at bestyrelsen i januar bekendtgjorde, at der allerede her blev nedsat et julefrokostudvalg bestående af Phar, Niclas, Missen og Nielsen. Udvalget har siden arbejdet på højtryk og kunne på bestyrelsesmødet berette om store fremskridt i planlægningen. Hvilke, kan vi endnu ikke afsløre, men datoen er sat. Sæt et stort fedt kryds i kalenderen lørdag 16. december.


På den helt korte bane har bestyrelsen også besluttet, at vi efter kamp lørdag 14. oktober laver et pizza og dåsebajere-event i Valby. Mere info følger.


En stor nyhed er også, at forårstursudvalget for 2024 er nedsat. To-tredjedele af planlæggerne fra den legendariske Kiev-tur har meldt sig. Det drejer sig om Phar og Niclas, men for at forhindre de aller største ulykker har Arnt også tilsluttet sig.


Bestyrelsen går også efter at lave en sommerhustur først i 2024 i stil med Missefars Älmhulttur tidligere på året. Om det bliver samme sted eller et andet, melder vi ud senere.


Slutteligt skal det også med, at Niclas fortæller, at betalingen fra den første fundraisermiddag udskydes til den første i måneden inden trin to i fundraiser-raketten.


Kærlig hilsen


Jeres bestyrelse

______________________________________________________________________________________


Referat af bestyrelsesmødet 12. januar 2023


Jeres alle sammens bestyrelse var en mørk januaraften samlet til årets første bestyrelsesmøde på en kinesisk restaurant på Vesterbro. Maden var elendig, men mødet genialt. Tilbage i bestyrelsen var Niclas efter et år i mørket. Til gengæld har bestyrelsen efter et blodbad af en generalforsamling i december sagt farvel til Søren og Niko.

Her får i et referat af det fremragende møde:


Sportsligt

Vi er jo som bekendt rykket op i C-rækken. En rigtig ærgerlig oprykning, men når nu vi alligevel er der, har bestyrelsen sat en ambitiøs målsætning for den kommende sæson: Succeskriteriet er overlevelse, men at vi efterfølgende sikrer os en skrivebordsnedrykning, så vi atter kommer ned i D-rækken, hvor vi hører hjemme.


Der blev i samme ombæring givet en løftet pegefinger til trænerteamet: Bestyrelsen vil ikke se flere oprykninger!


Bestyrelsen talte også om det magre fremmøde af rigtige Los Gigantos-spillere til kampe i 2022. I alt for mange kampe var vi afhængige af spillere udefra, og uden Blue Water var vi slet ikke kommet igennem sæsonen. Vi ved godt, at alle har travlt med børn, arbejde osv, men opfordrer på det kraftigste alle Giganter til at gøre som Daniel Bøhlers og skrive alle kampdatoer ind med en stor, fed rød tusch i kalenderen.


Bødekassen

Bestyrelsen er jo ikke fyldt med idioter, og vi har noteret os, at inflationen buldrer løs, og at mange har svært ved at betale regningerne. Vi har derfor helt undtagelsesvist besluttet, at bøderne IKKE stiger i år. Ikke en eneste. Vi vil gerne understrege, at der er tale om et helt ekstraordinært skridt i en helt ekstraordinær situation, og at I derfor ikke skal vænne jer til det. Vi vender tilbage med solide bødestigninger igen næste år!


Vi besluttede også, at der kommer et par ændringer i enkelte paragraffer. Bødemester Rasmus Abrahamsen vil komme med en særskilt udmelding om det.


Økonomi

Efter Frederik Arnts legendarisk vodka-indkøb - hvor klubben har spenderet 6700 kroner – har vi cirka 15.000 kroner tilbage på kistebunden. Derudover er der kontingent på vej, mens der dog også kommer en regning fra DAI på cirka 9000 kroner.

Men alt i alt ser økonomien rigtig fornuftig ud, vurderer kassemester Dyrnæss. Han advarer dog mod, at alt for mange impulsive idéer og uventede udgifter hurtigt kan slå bunden ud af vores økonomi.


Socialt

For at gøre julefrokosten i 2023 ekstra mindeværdig har bestyrelsen allerede nu besluttet sig for at nedsætte et julefrokostudvalg. Udvalget består af Niclas, Missefar, Phar og Nielsen, og det bliver vanvittigt godt.


Af andre arrangementer i støbeskeen kan nævnes, at Älmhult er lige om hjørnet, at Niclas laver et legendarisk fundraiser-arrangement til marts, at missefar og Phar laver et gokart-event, og at der bliver drukfest efter første lørdagskamp.


Map my run challenge

Vi er så mange til Map my run, at vi i år bliver fordelt ud på fire hold i stedet for tre.

Reglerne bliver sådan, at vinderholdet skal nyde en god middag, som det næstbedste hold laver. Det tredjebedste hold kommer ikke med til middagen, men skal betale 50 kroner per mand. Det dårligste hold kommer heller ikke med til middagen og skal betale 250 kroner per mand. Den bedste på de to taberhold får dog lov at komme med på serveringsholdet.

Efter lodtrækning ser de fire hold således ud:


1) Phar, Niclas, Niko og Herrmann.

2) Strass, Frode, Anrt og  D.

3) Nielsen, Jeppe, Mucke og Dyrnæss.

4) Missefar, Rasser, Søren og Tobias.


Lad det bedste hold vinde!


Det var det fra et skønt bestyrelsesmøde.

 

De kærligste hilsner

 

Jeres bestyrelse

______________________________________________________________________________________


Los Gigantos generalforsamling 10/12-2022


1. Dirigent: D.


2. Formandens beretning:

 • Præsidenten ikke til stede, Daniel Bøhlers stedfortræder.
 • Ingen træning, bedre resultater.
 • Mücke med århundreds afbrænder i 2022
 • Ser frem mod et dyster 2023 – alderen medfører flere forpligtigelser (Familie, Børn, Job osv.) så folk skal til at yde mere og sætte fællesskabet højere.
 • Ros til Frederik Arnt for arrangementer (Snaps Bornholm og Forårstur)
 • Stor forventning til forårstur 2023, som Mücke, Abate og Herrmann arrangerer.


3. Fremlæggelse af det reviderede årsregnskab til godkendelse:

 • Overskud 1500,- / Regnskabet er godkendt!


4. Behandling af eventuelt indkomne forslag:

 • D. har forslag til ændring af optagelsesproces af evt. nye medlemmer til Los Gigantos. En ny gigant skal stemmes på generalforsamlingen og ikke på bestyrelses niveau. Forslaget er godkendt!
 • Frederik Arnt har forslag om køb af 96 flasker Los Gigantos vodka, via sponsor Vodka Bornholm. Klubben bliver forelagt udgift på 6000,- og medlemmer 6000,- (Fordelt på 15 mand, da Rasmus Abrahamsen ikke er med på ideen) 400 dkk pr medlem. Forslaget er godkendt!


5. Bestyrelsens oplæg om aktiviteter for det kommende år:

 • Pr Udvalget: Opfordring til optimering af Los G’s Instagram.
 • Sponsor: Forlængelse af sponsorat med Vodka Bornholm
 • Arrangementer: 2 kommende arrangementer ved Vodka Bornholm
 • Bødekassen: Ingen tilføjelser6. Fremlæggelse af budget til godkendelse, herunder fastsættelse af kontingent:

 • Budget godkendt! Dog med manglende postering, for de 6000 dkk for vodka investering.


7. Valg af formand/næstformand/kasserer:

 • Morten Nielsen valgt ind som El Presidente igen, vedtaget!
 • DB + TS + NJ stiller op til posten som næstformand. DB genvinder næstformandsposten efter kæmpe drama!
 • Jesper Dyrsø Næss valgt ind som kasserer igen, vedtaget!


8. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter:

 • Niclas Hørup, Rasmus Abrahamsen, Thomas Schaadt. Frederik Mücke Nihøj bliver bestyrelses suppleant.


9. Valg af revisor og suppleanter:

 • 1 revisor suppleant: Jeppe Højlyng
 • 2 revisor suppleant: Tobias Gustavsen


Eventuelt:

 • Forslag om forhøjelse af kontingent til 2023 sæsonen, skal forhøjes til 1000 dkk,- Forslaget er vedtaget !


______________________________________________________________________________________
Gigantos © 2007 - All Rights Reserved