2013

Sæson 6 - 2013

 


__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne åbner række B med en pragt præstation!!

1/4 – 2013 Los Gigantos VS De små blå mænd

 

Resultat 12-1.. nej det er ikke en aprilsnar :-D

Vi er jo som sagt rykket op i række B og det sku vise og være det rigtige efter kampen.

Holdet bestod af : Nikolaj, Bøhlers, Frode, Strass, Thomse, farmer, Søren, Morten”messi”, Sørensen og Arnt. Derudover havde vi formanden af fanklubben Tobias, samt Jeppe, Sponholtz og Lasse. Derudover kunne vi præsentere den nye maskot nemlig Lasse nye bedårende hund.!!

Folk var meget spændte inden kampen gik i gang, før kampen har vi tabt 3 ud af 3 mod netop dette hold, hvor en kampene tabte vi 16-1. kampen bliver fløjtet i gang og der er vild jubel på sidelinjen, allerede efter 5-6 min, da thomse på et frisspark, skruer bolden uden om muren og udplacere målmanden, nu var vi i gang. Undertegnet, vælger at lægge en aflevering til thomse, men den bliver for lang og ryger ned mod målmanden, alle på banen ser ingen fare, men da der er vanvittig meget skrue og fart i bolden, taber keeperen bolden ind i målet. Vi har et kontra angreb, vi 3 mod 3, men jeg vælger at tage et skud, og den er inde. Frode ser et frækt løb af Nikolaj og lægger derved en bold om bag forsvaret hvor Nikolaj, laver en såkaldt kneppedribling forbi keeperen og stille og roligt lægger den ind. Der bliver scoret endnu et mål, ikke kunne målet men selve opspillet er genialt, Søren og Nikolaj laver 1,2 i verdensklasse, hvor søren til sidste genialt sætter den i det korte hjørne. Første halvleg fløjtes af og giganterne er fuldstændig i ekstase, men det er langt fra slut. Anden halvleg fløjtes i gang, og vi er klar. 5-10 min bliver undertegnet spillet fri og derefter sparker den ind i det korte hjørne. Pludselig ser søren, at Bøhlers tage et genialt løb, bolden bliver lagt, bøhlers laver en vanvittig nedtagning af bolden, og derefter viser målnæse af højeste klasse. Derefter er undertegnet og thomse i kontraangreb, hvor jeg bliver spillet helt fri og roligt sætter den ind med venstre. Vi får et frisspark, ude foran feltet, som jeg vælger at tage, jeg sparker direkte og ind går bolden igen. Igen får vi en kneppedribling at se, denne gang er det bare fra sergent Abrahamsen, der tager et træk uden om forsvaret og med køligt overblik lægger den over i det lange hjørne. Selv vores målmand mark sørensen bliver en assist rigere, da han på et udspark ser thomse lave et, og med genial teknik og overblik, lobber bolden og målmanden og ind. Til sidst kommer målet, som alle ventede på, Morten ”messi”, bliver spillet ude foran feltet og vælger at tage sparket, som han perfekt sætter ind, den sidder nede i hjørnet uden chance for keeperen.

Jeg kan ikke huske hvornår deres mål blev scoret, men det var en lang bold som endte i en friløber, der dermed blev sparket den ind.

Jeg vil rose holdet for rigtig godt spil, og det at det ikke gik op i fuldstændig spas og løjer var en fornøjelse.

Glæder mig til at se de fleste af jer på torsdag, til en uforglemmelig weekend :!!!

God kamp gutter

Arnt

__________________________________________________________________________________________

 

Stadig alkohol i benene efter Beograd

Holmen okay vs. Los Gigantos - Kløvermarken - 08/04-2013 kl.20.30

 

Så blev det kampdag, og armene var dårligt kommet ned fra sidste målfest før det gik løs på Kløveren. Det var et mandskab med en weekends druk i benene, men også et mandskab med masser af godt humør, der var klar til at gentage succesen. 
Desværre udartede tingene sig ikke helt som vi alle havde drømt om! Frode vælger at starte i stærkeste opstilling, som selvfølgelig betyder Strass på mål, så med dette udgangspunkt følte forsvaret allerede en hvis sikkerhed bagtil. Specielt på målspark og beslutninger ved tilbagelægninger ved vi alle at Strass er stærk. Strass er dog helt magtesløs mod feje kneb, og her må Pizza-drengenes første mål gå ind under. Det er nemlig et stød der høre mere hjemme i en boksering end på en fodboldbane, ved målet der bringer Giganterne bagud. Med fuldt overlæg vælger deres angriber nemlig at køre bolden ind med armen i feltet. FØJ!


Men der skal mere til at ødelægge giganternes gode humør (så længe vi ved at Thomse er med), og kort efter bliver det vores alles yngling, Thomse der bringer teamet tilbage på 1-1. Frode vælger i halvlegen at tage Strass ud og af kassen, og dette viser sig at være en farlig fejl. Før det går galt, får Nikolaj dog lavet en dribletur der skriver sig ind i historierne. Han sætter nemlig 4 mand, med en pose fuld af blandede kanaler og husmandsfinter og en hånd på ryggen. Giganterne er foran!!
Men ikke længe, for en MIS-kommunikation i forsvaret giver en tumultagtig situation i forsvaret og pludselig hedder det 2-2, og vi ikke skal ikke meget længere frem før vi er bagud 3-2. 


Nu har vi travlt. Giganterne når her at spille sig frem til flere store chancer, men den helt store skal findes i sidste øjeblik. Thomse ligger en GENIAL høj bold til Nikolaj som er løbet i dybden. Forsvaret der halter efter Nikos små flotte stænger, ser hurtigt at det kan blive en kæmpe chance, og han vælger at pille den ned med hånden, og tager al fart ud af bolden. Rødt kort og tumult på tilskurrækerne. Specielt Morten D må holdes tilbage af politiet, og de to grupperinger må tilsidst skilles af hunde og tårregas. 


Men vi huskede sgu det gode humør (det meste af kampen) 

 

Niko

__________________________________________________________________________________________

 

De røde Giganter banket gule og blå!

Los Gigantos vs. AC Forza - Valby - 15/04-2013 kl.17.00

 

En smukt og lun forårsaften på Valby Stadion dannede ramme om Los Gigantos’ største udfordring hidtil – De berygtede og frygtede AC Forza!

Allerede inden kampstart så det vanskeligt ud for Giganterne, da hele det normale forsvar havde valgt at melde afbud, grundet en sølle øjenoperation, eller for sen ankomst, grundet foredrag (læs: mandags bar) på skolen. Dette betød, at to af de centrale midtbanegeneraler Yaya Frode og Samir Højlyng blev sat til at lukke af bagtil. Giganternes startopstilling så derfor ud som følger: Andreas Hart – Yaya Frode, Samir Højlyng – Strass Milner, Sponne Silva, Arnt Barry – Kun Thomas. På bænken startede President Kompany, Mücke Sinclair og Bølle Rodwell.

 

Rasende tempo!

Kampen startede i et rasende tempo, hvor Forza sad på det meste af spillet dog uden at komme til de helt store målchancer. Den største målchance kom efter ca. 15 minutters spil, hvor en Gigant forsvar får pillet bolden fra en Forza spiller og smider en lang bold frem efter Kun Thomas som er stukket af sted. Alene på vej mod Forzas mål viser Kun Thomas glimt af sin fremragende teknik ved at loppe bolden over en fremstormende Forza målmand. Til sidstnævntes fordel får Kun’s lob dog lige akkurat for meget power og smutter tæt forbi mål.

Efter små 20 minutter får AC Forza hul på bylden. En dyb stikning til Ling Dong Ding resulterer i en én-mod-én situation hvor bolden bliver trillet i mellem benene på Andreas Hart. 1-0 til AC. Senere i 1. halvleg har Sponne Silva et god skudforsøg som AC’s målmand desværre reder på målstregen.

 

  1. halvleg

Stillingen 1-0 holdt hele vejen til pausen, og Giganterne var stadig ved godt mod. Der skal dog ikke gå langt tid af 2. halvleg for de blå/hvide fra Forza igen er på spil. Et højt indlæg driller Andreas Hart som ikke kan holde bolden hvilket resulterer i, at Gong Pling nemt kan prikke bolden i mellem benene på en forsvarsløs målmand i Gigantos målet. En kold spand vand i hovedet på de ellers så godt kæmpende Giganter. Dette skulle da hurtigt ændre sig, da Kun Thomas opsnapper et langt indkast fra en eller anden, og hamrer bolden i kassen til 1-2. Nu troede Giganterne for alvor på sensationen.

Sådan skulle det dog ikke gå. I løbet af de næste 20-25 minutter blev Giganterne kørt regulært over af et meget velspillende AC Forza hold. Intet mindre end 6 gange mere måtte Andreas Hart se sig passeret i mellem benene. Drøn ærgerligt og bestemt ikke hans skyld, da de fleste situationer var regulærere friløbere.

Kampen ender altså med et 1-8 nederlag til Giganterne mod et – må man bare sige – bedre spillende AC Forza hold.

Dagens detalje går til Sponne Silva der efter ca 20 minutter vælger at lade en hamrende præcis aflevering gå, da han ”jo lige skulle se hvem der var fri”. Fadæse. ”Det hele går simpelthen så stærkt på det her niveau, og jeg blev bare overrasket over hvor meget fart der var i den (bolden red.). Jeg troede lige at jeg kunne nå at lave en finte jeg har set på youtube, men den gik desværre ikke. Den kommer i næste kamp!” udtaler en stærkt medtaget Sponne.

 

Næste kamp

Næste chance for Giganterne er fredag d. 19. mod LF ReUnited i Valby! Vel mødt!

 

Jeppe ”Nasri” Højlyng

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos vs. LF ReUnited

LF ReUnited vs. Los Gigantos – Kløvermarken – 19/04-13 kl. 18.10

Det var blevet fredag og Giganterne skulle spille kamp. Kampen skulle stå mod LF ReUnited, som er et hold der minder meget om Giganterne bare lige 10 år ældre. Dette hold er nemlig startet i samme interesse som Los G for at styrke sammenholdet, og i stedet for imellem en flok Greve dreng med enkelte afstikke, fra Hjørring og Sønderby, så består dette hold af folk fra Lolland og Falster som er bosat i Hovedstadsregionen.

Med til kamp var Niller, Strass, Bølle, Frode, Sponne, Andreas, Jeppe, Lamme-Rasser og Rasser. Det er et rigtig stærkt hold må man sige. Nogle vil mene vi manglede Thomse Lomse, men hvad kan han? Vi havde brug for hurtige og boldfaste spillere i dag, så derfor var Thomse sat af!

Frederik Frode Larsen har endelig anerkendt Daniel B’s enestående egenskaber på en fodboldbane og lader derfor Bøllefar starte på banen, det skulle vise sig at være et godt valgt. 

Kampen starter og LF ReUnited presser på, men de kommer aldrig rigtig frem til noget farligt i 1 halvleg, så det springer vi over. 

Giganterne lader stille og roligt LF ReUnited spiller bolden rundt og venter som en sulten løve bare på at få bolden og slå kontra. Lamme-Rasser erobre bolden mens Bøllefar har taget turen op af kanten, med en perfekt aflevering samt nedtagning, og næsten perfekt skud for Bøllefar trykket af, men keeperen redder.

Giganterne erobre igen bolden og Rasser har bolden lægger den op til Lamme-Rasser, som har taget løbet op, og han scorer! Mellem benene på målmanden. 1-0 til Giganterne. Effektivt Chelsea spil må man sige.

Da 2 halvleg går i gang kommer Giganterne lidt længere frem på banen, men stadig med fokus på en beton defensiv. Giganterne får lavet nogle hurtige 1-2 og så er Jeppe og Sponne 2 mod 1, også står den 2-0 flot mål at Sponne, og gode afleveringer af Jeppe og Lamme-Rasser.

Bøllefar har i mellemtiden lade sig skifte ud, grundet akut luftmangel, så det næste stykke tid sige han ikke et sammenhængende ord, nogle giganter mener sågar han er ved at få Astma.

Der er ca. 10 minutter tilbage af kampen nok nærmer 12. Men ud af det blå slipper giganterne jerngrebet i forsvaret og LF ReUnited kan score til 2-1. Der bliver rystet lidt på hovedet, men vi giver bolden op. Så går der 2 minutter så er den gal igen. Folk følger ikke med modstanderen og pludselig står der er LF ReUnited helt fri foran mål, 2-2. 

Giganterne er rystede, men heldigvis ikke mere rystede end de finder deres berygtede 1-2 spil frem, og får spillet bolden godt rundt. Rasser finder Frode som er listet med op i angrebet, der spiller den videre til Jeppe. Jeppe vælger at lukke øjne og sparke til den, den går ind, 3-2, med 5-6 minutter tilbage, nok nærmere 7.

Ikke lang tid efter får giganterne hjørne, Rasser slår den ind, og han takker mange gange for den kraftige vind. For bolden stopper i luften og falder lige ned til Lamme-Rasser som laver endnu en dytter på keeperen, 4-2, også var den kamp afgjort.

God kamp hele vejen rundt, ærgerligt de skal have lov til at komme ind i kampen. Derudover skal lyde en stor tak til Lamme-Rasser der lige havde tid til at sætte den konstante fest på pause for at spille en kamp.

Dagens 2 detaljer skal selvfølgelig os nævnes: Sponne der vælger at drible bolden udover sidelinjen, grotesk syn.

Morten Nielsen der laver plejehjemsfinten med vægten på den ene ben for så at trække bolden rundt om modspilleren, fræk dribling.

Bonus info: Der bor 66.655 på Lolland og 43.364 på Falster.

 

Rasser

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos vs. FC Dommen 

Los Gigantos vs. FC Dommen - Valby - 27/04-13 kl.12.40

Solen skinnede som altid på giganterne en dejlig lørdag i april. Giganterne skulle møde FC Dommen der havde 2 sejr og 2 tabte. 

Giganterne havde et frygt indgydende hold med til kamp denne lørdag, hvilket var følgende Jeppe, Bølle, Frode, Strass, Mücke, Sponne, Thomse, Lamme-Rasser og Rasser. Hvilket hold, mildeste talt et hold med kæmpe offensiv potentiale, så champagne bold lå bestemt i luften, og det selv om vi manglede mr. Champagne bold Nikolaj Jørgensen. Denne Nikolaj Jørgensen sad endnu engang over på et uopklaret afbud og han kan få svært ved at komme tilbage på holdet. 

Kampen starter med Jeppe på mål, Rasser og Frode i forsvaret, Bølle, Thomse, Lamme-Rasser og Sponne som det offensive festfyrværkeri. Giganterne lagde et højt pres fra start og havde flere nærgående forsøg og endda også på hjørne. På giganternes 10 hjørnespark dukker Frode Hangeland op helt fri og hætter bolden ind til 1-0. Det er anden kamp i træk at giganterne score på hjørne, nogle der er gode til tal vil måske mene det ligner en tendens.

Ikke lang tid efter slår giganterne kontra, hvor Thomse sparker på mål, men målmanden redder den og den ryger på stolpen, og hvem dukker så op? Giganternes Jon Dahl med endnu et let mål, 2-0.

Inden pausen for FC Dommen dog lov at score et mål efter et dårligt tilbage løb af giganterne, så 2-1 ved pausen.

I pausen kommer giganternes egen Jimmi Nielsen på mål aka. Bølle. 

Kort inden i anden halvleg for FC Dommen hjørnespark, som bliver taget hurtigt og fanger giganterne off-guard også står den 2-2. Ikke noget hårdt spark, men velplaceret og Jimmi Nielsen kunne måske have nået den, men han skulle senere genvinde tilliden fra sine holdkammerater. 

Giganterne måtte derefter rejse sig, hvilket skete forbavsende hurtigt. Hurtigt taget hjørnespark til Thomse, som tager et træk ind i banen og sparker den ind ved nærmeste stolpe, 3-2. Derfra går det hurtigt og inden for 5-8 minutter scorer giganterne 3 mål mere. 2 af Lamme-Rasser og 1 af Strass, flotte kontra mål alle sammen. Især det Strass scorer, som tager en sprint på en halv bane med et godt indlæg fra Lamme-Rasser.

Giganterne havde i denne periode chancer til endnu flere mål, men Jon Dahl svigter 1-2 gange i hvert fald.

Tilbage til Jimmi på målet, der først er helt ude og hænge ved stolpen for at vifte bolden væk og senere redder et hårdt skud der brækker i luften. For til sidste i kampen at sparke bolden op så giganterne ender 4 mod målmanden, hvor Jeppe uselvisk vælger selv at sparke den ind med ydersiden, 7-2 som blev slutresultatet. 

Bonus info FC Dommens har også en bøde for ”for sent kampreferat”.

Dagens detalje: Sponne der for 3. kamp i træk dribler bolden ud over sidelinjen. Denne dribling er fra nu af døbt en Morten S dribling. Måske noget Strass vil tage med på drible camp til sommer.

 

Rasser

__________________________________________________________________________________________

 

Når jeg ser et rødt flag smælde !!

FF Ejder Brigaden vs. Los Gigantos – Kløvermarken – 1/5-13 kl. 17.00

 

  1. maj. En dag som sædvanligt badet i pragtfuldt solskin, Brisen der blæser i håret på høj som lav. Unge og spændstige drengben, der kæmper en kamp om bolden på Kløvermarkens grønsvær, som arbejderne kæmpede deres og stadig gør det, når græsset i Fælledparken hvert år på netop denne dag må og bør betrædes. 


Giganternes røde trøjer skulle denne dag få lov at smælde og nå til tops, for der var i sandhed langt op til kamp, denne gang med chance for at overtage tabellens 2. plads. 


Holdet var dog mildes talt ligeså svækket som den røde regering, men fra dommerens første fløjt blev skavanker og skader gjort til skamme. 


På kampdagen i den røde trøje var der blevet plads til Niller, Frode, Søren, Strass, Niko, Mark, Thomse og undertegnede. Derudover stillede de skarpe reserver Josef og Andreas til start, der sammen med det resterende hold var ført an af Mücke, der med en såkaldt Flag-football skade, havde placeret sig i trænersædet. Stadion var i øvrigt fyldt med tilskuere, vi takker Toby og Lasse med hund for den fine opbakning. 

Dagens kamp ledte tankerne tilbage til de gode dage i 92, da modstanderen FF Ejder Brigaden viste sig at være af tysk oprindelse. Med vinden, solen og et tændt Los G mandskab i mod sig, gav Brigaden bolden op, hvilket de nok aldrig skulle have gjort. Giganterne var nemlig fra start det dominerende og med lækre pasninger, gode dybdeløb og et nærmest metaagtigt overblik brugte de rødtrøjede det meste af første halvleg til at køre tyskerne trætte. Selv Strass fik, på trods af sin baggrund, lov til at tage den ene dribling efter den anden. 


Der skulle ikke gå lang tid før den første streg i sandet blev tegnet. Med et par hurtige Robben-lignende træk, tog den formstærke reservespiller Andreas chancen et par meter udenfor feltet. Bolden fandt vej til netmaskerne og noget tydede på, at giganterne for tredje gang i streg i sidste ende ville stå med en sejr.

Foran 1-0 kontrollerede Los G resten af halvlegen indtil dommeren fløjtede til Pause. 


Efter pausen fortsatte holdet deres solide herredømme over midtbanen, hvilket gjorde Brigadens mål til et sandt skydetelt ved en sommerfest langt ude på landet. Chancerne bød sig på og M. Sørensen tøvede da heller ikke længe med bolden, før han hamrede den ind i modstanderens mål, hvor ilden i nettet vel næsten var til at spore – 2-0 til Los G 


Hvor der handles der spildes og nogle gange mister selv de bedste koncentrationen. Det var dog ikke tilfældet for Giganternes keeper, der altid står perfekt placeret, men med solen i skallen og vinden bag bolden, måtte han se sig passeret med et skud, der ikke ville kunne krænges meget længere op i målets krog. Reduceringen til 2-1 gav Ejderfolket blod på tanden og med et elegant sammenspil fik de spillet giganterne tynde til en udligning. 


Hvis ikke tændingen allerede var at finde hos Giganterne, så blev der nu for alvor tændt op under kedlen. Utilfredsheden med det uafgjorte resultat, skabte et hav af chancer. Efter tre skud på stolpen fra Andreas og Thomse samt 2 veludførte hovedstød på overlæggeren fra Frode kunne frustrationen anes på træner Mückes pande. Heldigvis for ham, blev der den 1. maj arbejdet ekstra hårdt og sejren kom da også i hus på endnu et velplaceret skud af Andreas. 

Karl Marx har nok ikke levet forgæves, men på denne dag kunne tysken ikke arbejde sig frem til sejr. I stedet blev den røde Los Gigantos fane hejst, 2. pladsen er vundet, fans tiljubler og vi går frem med raske skridt på en blank og vårfrisk dag med endnu en sejr på vor bag.  

 

På vegne af Andreas – Andreas

__________________________________________________________________________________________

 

Derouten efter Tour de Beer

AZ Navour vs. Los Gigantos – Kløvermarken – 12/5-13 kl. 10.10

 

Søndag er aldrig den optimale dag, når det drejer sig om kamp for det stolte Los Gigantos og slet ikke når tidspunkt ligger før folk hverken har fået øjne eller Burn. Denne søndag morgen var der dog ingen vej udenom, men det lykkedes da alt til trods at samle et hold, der stod klar ved kampens start. Med til kamp fra start var Nielsen, Jeppe, Strass, Bølle, Sponne, Niko, Arnt og undertegnede. 

Den skarpe Los Gigantos-kender, vil nok undre sig over den manglende tilstedeværelse af Thomse og Rasser, men de havde valgt at tage en halv time ekstra i en såkaldt Morgen-Spooning i en dobbeltseng et sted langt ude i Valby – de var dog med fra anden halvlegs start, men Træner Frode var bestemt ikke en glad mand. Midt i det der kunne komme til at ligne et sandt mareridt, blev stadion fyldt til bristepunktet idet klubbens faste maskot med far samt hele den nordjyske familien Andersen dukkede op for at supporte Los G spillerne – lyset var tændt igen

Der var egentlig lagt i ovnen til en storsejr, da top og bund mødtes på denne højhellige søndag. 

Los G havde dog mildes talt svært ved at leve op til favoritværdigheden mod de gule djævle fra Navour, der fra start gik til opgaven med tro og optimisme. Presset var i første halvleg sat højt på giganternes banehalvdel og det blev da også til en hel del chancer til modstanderens frontløbere. Giganterne havde dog fundet den solide defensiv frem og kunne på den måde forløse chancer i den anden ende med et, indimellem, brillant kontraspil. 

Flere af giganterne havde dagen før kæmpet om den gule trøje i Tour de Beer, men i kampen imod de gule trøjer var det tydeligt at mærke, at flere havde været en tur udover Ørestads Kanalen. Et kort aftræk lidt uden for giganternes felt resulterede i et tørt spark og bolden passerede en ellers veloplagt Los G keeper til stillingen 0-1. 

Bagud fandt giganterne kampgejsten frem og begyndte at spille og løbe med bolden, hvilket gav anledninger til flere store chancer, men stillingen ændredes ikke før dommeren fløjtede til pause. 

Efter pausen var alle 10 mand klar og med dessiner fra Frode så spillet ganske anderledes ud fra 2. halvlegs start. Giganterne havde de resterende tredve minutter herredømmet over midtbanen. Der skulle ej heller gå meget mere end to minutter før Rasser affyrede den velkendte venstreskøjte og fandt dermed vej til netmaskerne bag Navours keeper. 

Herefter var duften af sejr svær at ignorere, men med næsen i sky lykkedes det alligevel Navours spillere at overrumple et Los G forsvar og endnu engang måtte Giganterne kæmpe for en udligning. 

Bagud 2-1 var ilden for alvor blusset op under et tændt Los G hold. Kampen for at holde fast i tabellens 2. plads var gået i gang og de ekstra meter i forsøget på at score en kasse, blev løbet af alle mand. Opskriften på sejr var ikke svær at læse, det var bare et spørgsmål om at tilpasse rækkefølgen af ingredienserne. Holdets topscorer er som regel på pletten og denne gang var ingen undtagelse. På et perfekt opspil blev Navours forsvar spillet magert og tyndt og topscoren Arnt fik med et næsten frit mål, chancen for at sikre holdet det ene point. Chancen blev ikke forpasset og sejren var med stillingen 2-2 endnu engang i sigte. 

Resten af opgøret blev en kamp om midtbanen, som aldrig rigtig fandt sin vinder og ved dommerens sidste fløjt, måtte de to hold doj nøjes det uafgjorte resultat.

Los G kæmpede sig til point og med en tredjeplads i tabellen er de langt fra dømt ude af kampen om oprykning. Husk blot på – Den gode Brian Holm sked engang i bukserne på vej opad Mount Ventoux – det samme vil enhver gigant gøre på vej mod tabellens førsteplads. 

Go kamp - Andreas  

__________________________________________________________________________________________

 

Morten Nielsens opblomstring

Los Gigantos – FC TK: 1-3 - Valby Idrætspark, 22. maj 2013, kl. 18.10

 

Til dagens kamp mod FC TK havde Frode udtaget en stor 8-mands trup, bestående af Jeppe, Nielsen, Bøllefar, Frode, Strass, Sponne, Mücke og undertegnede. På sidelinjen havde Andreas trodset vejr og vind, for at coache Giganterne gennem 60 minutters tortur.

Inden kampstart var der dog allerede problemer for Los G., da vi manglede en keeper med ’safe-hands.’ Morten Nielsen kaldte dog 1. halvleg, hvilket senere skulle vise sig at være en fremragende beslutning.

  1. halvleg bliver fløjtet i gang, og bolden triller. I dagens fravær af både Rasser, Shorty og Niko, var det en noget punkteret midtbane Los G. stillede med. Vi manglede simpelthen drivkraften, kreatøren og farten til at kunne dominere spillet. Kampen udartede sig derfor derefter, og vi havde svært ved at få spillet til at flyde, samt at holde bolden i egne rækker. Det blev en meget hård fight for overlevelse, hvilket ikke blev bedre da Daniel Bøhlers, i et forsøg på at dække bolden ud over mållinjen, bliver tacklet og må udgå med en forstuvet ankel (tror jeg nok).

Efter pausen kommer vi en smule bedre med, og får tilspillet os 1-2 pænt store chancer, som måske skulle have været omsat til mål, men timingen svigter for Jeppe Højlyng. FC TK havde mange chancer i løbet af kampen, bl.a. et veludført saksespark i ren Zuma-stil, som Nielsen dog vipper over mål uden problemer. Dette var dog langtfra den eneste pragtredning som den lange keeper hev op af hatten, hvilket resulterede i en fortsat tjans som keeper i 2. halvleg. De 3 mål som FC TK får scoret er uden chance for Nielsen, der, til alles store overraskelse, stod en fremragende kamp, og måske reddede os fra en ydmygelse.

Giganternes eneste mål bliver scoret af Morten Sponholtz, der, efter oplæg fra Mücke, skyder bolden fladt ind forbi målmanden.

Præstationen d. 22. maj 2013, vil mest blive husket for en massiv fight fra ALLE Giganter på banen, Morten Nielsens opblomstring som keeper, Daniel Bøhlers uheld, og en følelse af, at vi godt kan slå det her hold næste gang vi møder dem.

Kampens spiller takker af, og beklager forsinkelsen af kampreferatet.

 

//Søren Rude Truelsen

__________________________________________________________________________________________

 

Stoke City holder liv i oprykningsdrømmene

Los Gigantos – SBV09-2: 5-3 - Valby Idrætspark, 30. maj 2013, kl. 18.10

 

Torsdag var kampdag, og solen skinnede højt og smukt på Valby Idrætspark. Udsigterne til en omgang fodbold efterfulgt af Distortion Vesterbro havde motiveret dagens trup. På holdkortet var udtaget 10 mand: Søren, Jeppe, Rasser, Shorty, Nielsen, Frode, Niko, Arnt, Strass og Lamme Rasser.

Ligesom sidste uge, var temaet forud for dagens kamp igen en manglende keeper. Et oplagt valg ville være Morten Nielsen der havde stået en brandkamp mod FC TK, men valget faldt dog i stedet på Lamme Rasser, der var blevet hentet ind fra sidelinjen i sidste minut. Denne beslutning skulle vise sig at være værdifuld for Giganterne.

Kampen bliver fløjtet i gang, og der kommer gang i løjerne. Lamme Rasser har nerver på inde i målet, og kaster et noget nervøst udkast direkte ind i en modspiller, der er lige ved at få en oplagt scoringsmulighed. Dog får Lamme Rasser afværget situationen, og får sendt bolden opad banen. Ikke mange efter er Los Gigantos foran 1-0. Søren fører bolden frem i højre forsvarsside, hvor han ser Shorty tage et dybdeløb ned i hjørnet. Shorty modtager bolden, og ligger et millimeter præcist indlæg ind i panden på Arnt, der er stormet med frem ved bagerste stolpe. Chokstart for Giganterne der normalt aldrig scorer på hovedstød! Derefter går det hurtigt. SBV presser mere og mere på, og sidder tungt på spillet. De kontrollerer midtbanen, og får os til at bruge mange kræfter på at jagte bolden. Trods mange flotte redninger fra Lamme Rasser, udligner SBV til 1-1 i midten af 1. halvleg. Derfra var det en kamp op ad bakke for Giganterne, der var farligst på kontraer, som skulle vise sig at være et giftigt våben. Shorty scorer 2 mål på to kontrasituationer, og giver dermed Giganterne et lille pusterum.

Efter halvlegen er billedet stadig det samme som i de første 30 minutter. SBV dominerer, mens Los Gigantos står dybt og forsvarer. Igen får SBV reduceret til 3-2, og virker som om de er ovenpå. Men kort efter presser Frederik Arnt, endnu engang, modstanderen til at lave et selvmål på et indlæg. Det skulle dog vise sig, at 2-målsføringen ér den farligste, da SBV igen reducerer til 4-3. Men Los Gigantos har prøvet at stå i denne situation så mange gange før, og holdt hovedet højt for at få de 3 point. Det resulterede i endnu et hovedstødsmål fra Frode, og dermed endte kampen 5-3 til Los Gigantos, med efterfølgende kommentar fra en af modstanderne: ”I er kraftedeme værre end Stoke.”

En klassekeeper der hev den ene store redning frem efter den anden, en betondefensiv der dog lukkede 3 mål ind, og en effektiv kontrafase var grundlag for dagens sejr.

Kampens spiller siger tak for kampen, og håber at han må komme med en anden gang.

 

//Lamme Rasser (Jesper)

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos vs. Vigerslev BK 

Valby Idrætspark, 4 juni 2013 kl.18.10

 

Der var lagt op til et ordentligt brag tirsdag d. 4/6-2013, hvor 3 og 4 pladsen i pulje B-3. Los Gigantos kunne med en sejr bringe sig på den eftertragtede 2. plads, hvorfra man kan spille om oprykning til A-rækken. Med til kamp var: Double A på kassen, Nielsen, Søren og Rasser i bagkæden, Frode, Niko, Sponne, Mücke, Jeppe målløs og undertegnede (TT= Thomas topscorer). På sidelinjen ikke at forglemme, fandt man denne tirsdag, Bøllefar, Axelfar, Sørens mor og den trofaste supporter Tobyfar. En uhyggelig startopstilling, som man uden at prale, kunne kalde en mur i forsvaret og maskingevær i angrebet. 


Kampen bliver fløjtet i gang, og til Vigerslev BK’s overraskelse lader giganterne, dem beholde bolden bag egne rækker i de første 10 minutter. Man kan sammenligne det med sex med kondom – Det bliver aldrig rigtigt farligt. Da tiden har rundet de 10 minutter, vælger giganterne anført af træner Frode og supporterne at nu skal der ske noget. Rasser sender TT afsted i dybden, Vigerslev BK kan ikke følge trop og efter en heldig redning får TT sendt bolden ind til 1-0 på riposten. Vigerslev BK giver bolden op og kort efter, bliver en forsvarsspiller fra Vigerslev BK læst noget så groft af den farlige TT. Et resolut spark på en friløber og målmanden er chanceløs 2-0. Der skal heller ikke gå mange minutter før det, er en ny Vigerselv BK spillers tur til at blive læst. TT dribler målmanden og sætter sikkert bolden mellem stængerne. 3-0 på under 10 minutter. Man kan sammenligne dette med sammenlege, uden kondom – Det er uhyggeligt farlig og havde det været mod et pigehold, skulle de graviditetstestes. 

Sergenten får bolden mellem felt og midt, han affyrer et missil, som målmanden med heldig placeringsevne får afværget.

Der bliver fløjtet til halvleg. Giganterne bliver enige om en taktik kaldet de tre h’er. Hold fokus, hold på bolden og hold bolden fra H’et. Denne taktik skulle vise sig at fungere for der går ikke længe før TT ser at Niko har listet sig ned bag forsvaret FULDSTÆNDIGT umarkeret. Han hætter bolden forbi målmanden med ufattelig smuk brasiliansk elegance, og sætter den sikker i kassen til 4-0. 

Forsvaret bestående af Nielsen, Rasser og Søren spiller en stor kamp, og fungere det meste af kampen, som dørmænd foran en fyldt natklub – Ingen fyrer kommer ind.

TT får bolden på midten i en kontra og glemmer den aftalte taktik fra halvlegen, han spiller H’et HELT nøgen (hvilket skulle vise sig at være en kæmpe fejl – Fadæse) H’et løber alene mod målmanden og prøver for første gang i nyere tid, at afslutte med indersiden, men sparker den forbi stolpen. Double A på kassen som står en fejlfri første halvleg bliver solgt en smule af sine dørmænd og Vigerslev BK får kæmpet sig til to mål, et flot og et små heldigt. 4-2. TT får en reprimande fra træner Frode om taktikken om de 3 h’er.

Giganterne undtagen éen glemmer lidt taktikken primært det første H. HOLD FOKUS. Mückedinho som han ofte bliver kaldt, er den eneste som holder fokus. Selvom han er presset, måske mere end nogen anden på Valbys prop fyldte grønsvær, så bliver Mückedinho ved med at kæmpe. Han vinder, i en intens presperiode fra Vigerslev, 3 vigtige bolde. Nogen vil mene at det er de tre bolde, som gør vi vinder, andre vil bare mene at Mücke spillede en fantastisk kamp, personligt er jeg enig i begge udsagn. 

 

Niko bliver sendt af sted på højrefløjen og sender med en smuk aflevering TT af sted på venstre fløjen, som når bolden på baglinjen. Niko og TT har en uhyggelig fortid i at finde hinanden foran kassen. Med stor præcision af både TT’s aflevering, men i sær Nikos placeringsevne, finder angrebsduoen igen hinanden og kampen ender 5-2 til giganterne. 

Måske den flotteste kamp giganterne har spillet i år, hvilket gælder hele vejen rundt. 

 

Thomse

__________________________________________________________________________________________

 

Dén med hullet i nettet…

De Små Blå – Los Gigantos: 3-3 - Kløvermarken, 14. juni 2013, kl. 17.00

Det var blevet fredag, og stængerne skulle ud og luftes endnu en gang. Fodboldstøvlerne var blevet finpoleret med en omgang læderfedt, og håret var sat – det var jo fredag. Truppen bestod denne fredag af: Jeppe, Farmer, Shorty, Nielsen, Frode, Arnt, Mückedinho, Lamme Rasser og undertegnede. Sidste gang De Små Blå mødte Los Gigantos, blev det til en ren massakre. Giganterne sejrede med HELE 12-1 på hjemmebanen i Valby, og der var derfor store forventninger til dagens kamp. De høje forventninger skulle dog hurtigt blive skudt ned igen, da Arnt og Lamme Rasser befinder sig ude på Valby Idrætspark 20 min. før kampstart. Fadæse!

Dommeren føjter kampen i gang, og det går hurtigt op for Giganterne, at De Små Blå i dag var blevet til De Store Blå. Det var et helt andet hold der denne fredag havde mødt op på Kløvermarken.

Efter blot 10 minutters spil, sker det uheldige. Efter et heftigt pres fra De Små Blå, får de tilkendt et hjørnespark. De vælger at spille den kort, og mens Giganterne står og sover, tager deres spiller et træk ind i banen, og FIFA-skruer bolden op i det fjerneste hjørne. Heldigvis får Los Gigantos svaret hurtigt igen. 2 minutter efter 1-0 målet, udligner undertegnede på et flot angreb. Vi snakker tiki-taka opspil, og til sidst smider Lamme Rasser et fladt indlæg ind i feltet, hvor undertegnede dukker op – helt fri – og sætter bolden ind til 1-1. Samme situation opstår 10 minutter efter, hvor det denne gang er Arnt der slår et millimeter præcist indlæg ind for fødderne af undertegnede, men denne gang svigter højreskøjten, og bolden går forbi mål. En føring til Los Gigantos på dette tidspunkt ville have været på sin plads.

Igen kommer Giganterne i modvind, da Jeppe dropper noget så grimt, og giver De Små Blå et nyt føringsmål. 2-1. En kold spand vand i hovedet på Giganterne, der lige var kommet mentalt ovenpå. Men igen viser Los G.’s spillere den rette mentalitet, og giver ikke op. De fighter sig tilbage i kampen, og får en gylden mulighed inden halvlegen. Farmer tager et langskud, som De Små Blås målmand kun får pareret, hvorefter undertegnede dukker op og prikker bolden i mål til 2-2.

Efter halvlegen får kampen en anden karakter. Giganterne presser nu på, og får flere store muligheder. En del store chancer, hvor bolden lige akkurat balancerer på målstregen, afholder Los Gigantos fra at udvide føringen. Men når nu de rød-hvide ikke selv kan sparke bolden ind i målet, må man ty til hjælp fra modstanderen. Undertegnede får bolden på højre fløjen, hvorefter et fladt indlæg resulterer i et selvmål. Nu troede Giganterne virkelig på det, og regnede med at kunne holde en 2-3 føring til slutfløjtet. Igen får stoltheden at knæk, da De Små Blå udligner kort før tid, på et langskud som blev meget omdiskuteret. Da der var hul i hjørnet på nettet i målet, så det ud som om, at bolden røg forbi mål og således til målspark. Det var hvad mange syntes, og det var også hvad dommeren syntes. Men efter han havde fløjtet til målspark, omstødte han dommen til mål, da der var store protester fra De Små Blå. Fair Play, eller en dårlig dommerkendelse? Det kostede i hvert fald Los Gigantos sejren denne fredag, der måtte nøjes med 3-3.

Kampens spiller siger tak for kampen, og ser frem til næste kamp.

 

//Søren Rude Truelsen

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos vs. Holmen Okay

Valby idrætspark d.24/6 kl.18.10

 

Det var mandag og giganterne skulle spille sæsonens sidste kamp inden en tiltrængt sommerferie. Kampen stod mod Holmen Okay, et hold giganterne meget gerne ville slå, da giganterne tabte til dem sidst på yderst tvivlsomme dommerkendelser.

Med til kamp var Sørensen, Søren, Niller, Frode, Jeppe, Thomse, Mücke, Strass, Sponne og undertegnede. Meget målfarligt hold på trods af Jeppe og Strass. 

Kampen ligger ud med højt pres fra giganterne. Rasser får bolden og slår et perfekt indlæg til Thomse der flugter den på stolpen. Årets mål hvis den var gået ind.Pludselig spiller Rasser den til Frode, som med en flot aflevering henover modspiller spiller Rasser fri. Rasser afslutter køligt mellem benene på målmanden 1-0. Der går ikke lang tid før giganterne var på den igen. Thomse fører bolden op og sparker på mål, hvor bolden går ind bag en chanceløs keeper.Imellem tiden er Holmen kommet lidt frem på banen, men dette åbner for Giganternes farligste våben, kontraangrebene. Thomse ligger et højt pres og erobre bolden, som ryger højt op i luften, tæmmer den flot med brystet og sparker den ind med en helflugter, 3-0 til Giganterne. Lige før pausen er Holmen lige ved at få reduceret, da Jeppe og Søren taler forbi hinanden og begge går op til boldholderen og Holmen får en fri løber, men Mark får presset ham til at skyde forbi.

2 halvleg går i gang og det er som intensiteten stiger lige en tand, og der er flere diskussioner mellem Holmen spillere og Giganterne, men dommeren håndtere det flot og får det stoppet. Rasser stejler en dårlig aflevering og sætter den for anden gang mellem benene på målmanden og så står den 4-0, og kampen er reelt afgjort, men Giganterne vil have mere, og vælger derfor at sætte Jeppe og Strass frem på banen. Jeppe havde ellers i første halvleg haft en friløber efter en flot aflevering fra Mark på et udspark. Jeppe får taget bolden med, men ender med at stoppe op. Binde et tørklæde omkring øjnene for derefter at sparke lige på målmanden. 

Strass havde ligeså tidligere i kampen haft 2 chancer for at score 2 lette mål, men brændte dem begge. 

Efter Strass og Jeppe er blevet sat frem på banen kommer Giganterne frem til flere chancer. Thomse spiller dem op til Strass der tæmmer bolden, målmanden kommer ud i ham, også tror jeg Strass glemmer det er fodbold vi spiller. Han laver en flot pirouette og skyder den forbi målmanden og målet. Hvis Strass derimod havde tænkt fodbold, så kunne Jeppe måske havde scoret sit første mål i lang og så alligevel ikke.

Det ender dog med, at Jeppe får scoret. Et inderside spark der går ind, og ja en inderside Jeppe brugte ikke den berygtede yderside. 

Det ender med at Rasser får sendt den i mål til slutresultat 6-0, efter en flot aflevering fra Sponne. 

Til sidst er der bare at slutte af med, at det har været en kanon første halvsæson i B rækken og jeg håber vi kan holde formen efter ferien. Til Jeppe og Strass i må lige arbejde på lidt afslutninger !

Rasmus Abrahamsen

__________________________________________________________________________________________

 

Los-Gigantos vs. AC Forza

Kløvermarken d.12 august 2013, kl. 18.10

Efter en laaaaaaaaang (temperaturmæssig) varm, (væskemæssig) våd og for mange en rigtig lækker sommerferie, var det atter tid til at gøre Kløvermarkens grønsvær usikker, med kynisk kemikaze kontrabold, som får Stoke til at se offensive ud. Med til kamp var Jyden, Jøden, Journalisten, Jeppe H, D, Mücke, Niko, Sponne og Thomse. 

AC Forza har gennem foråret skabt sig et solidt forspring, og ligger på en sikker første plads foran Giganterne på 2-pladsen. Det var et topopgør af en sådan kaliber, man ikke opstøver andre steder i Danmark og hvor kun Champions League finalen, synes at have større betydning/vigtighed. Sidste gang disse mandskaber tordnede sammen fik giganterne en afklapsning på 8-1 – Taktikken var at lave om på dette, ved, inden kampstart, at murer en mur op foran feltet, eftersom det var det eneste fornuftige at gøre mod sådan et hold. Det blev gjort ved at spille kynisk Engelsk forsvarsfodbold, i form af –Los den væk så snart du får den og køre fransk Concorde kontra i offensiven. 

Dommeren som skulle have dømt kampen, kunne desværre ikke lige den dag alligevel, heldigvis er Los-Gigantos et hold med mange talenter og kvaliteter, både på og uden for banen, derfor havde giganterne mulighed for at sætte den trofaste dommeruddannede Bøllefar til at dømme kampen. (Hvilket han gjorde fuldstændigt professionelt og uden tvivlsomme kendelser eller farvede øjne.)

Bøllefar fløjtede langt om længe kampen i gang og rigtigt nok som forudset, kom AC Forza stormende med et presspil så voldsomt at det fik Japanernes angreb på Pearl Harbor, til at se passivt ud. (Info: Boldfordelingen gennem kampen var Los G 19 % mod AC Forza’s 81 %, 15 af disse procent, er fordelt på henholdsvis målspark og andre dødbolde i giganternes favør. Og ja der bliver ført statistikker i DAI’s B-række til dem der skulle være i tvivl.) 

Det vides ikke om AC Forza, ikke har spillet over for en gigantisk forsvarsmur før, men i hvert fald havde de visse problemer med at få skabt reele chancer i de første par minutter. Et tydligt frustreret AC Forza hold spiller den rundt om muren i ægte Barcelona stil, men én ukoncentreret aflevering og så er giganternes private Concorde sendt ad sted som et projektil og 1-0 står den. AC Forza finder kort tid efter et lille spinkelt hul i muren og reducerer til 1-1.

AC Forza fortsætter deres dominerende spil, men et for langt træk og Concorden er sendt ad sted igen og 2-1 til Los G. Her kan man virkeligt mærke at giganterne, tror på at sejren er inden for rækkevide. Det mærkes specielt på tilråbene fra sidelinjen, hvor de to udskiftere, samt en gammel gigant fra fordums tid – Mathias Krarup hjuplede. Dog kort tid efter finder AC Forza igen det lille hul i muren og udligner igen, denne gang til 2-2. 

Efter udligningen får AC Forza igen blod på tanden, hvilket de viser ved at lægge, om muligt, et endnu højere pres. Der kommer et indlæg fra venstre flanke, som forsvar Niller forsøger at tæmme bolden, men bolden vil ikke som Niller, den hopper ind i et tomrum, ved det lille felt lige foran mål, som mest af alt minder om ”Niemanns Land” fra det gamle Øst-Tyskland. På den ene side er Niller selv, på den anden side befinder Stasi Strass i fuld gang med at screene en AC Forza angriber af og i midten har vi bolden. Situationen forløber således:

Niller ”Strass du tar’ den”

Strass ”Nej du tar’ den”

Niller ”Nej du tar’ den”

Strass ”Nej du tar’ den”

Andreas ”Drenge, hvem tar’ den???”

Niller ”Strass du tar’ den”

Strass ”Nej du tar’ den”

Niller ”Nej du tar’ den”

Strass ”Nej du tar’ den”

I mellem tiden har AC Forza spilleren sneget sig forbi Stasi Strass, smuttet ind i ”Niemanns Land” og råber ”Drenge – JEG TAR’ DEN” 

Andreas ”Ja, jeg har den i hvert fald ikke☹”

AC Forza scorer til 3-2. Et uafgjort resultat synes nu at være sløret i horisonten og sejren, dagsrejser væk. Der bliver fløjtet til pause. Giganterne diskutere, hvordan man kan undgå ydmygelsen fra sidst. Taktikken går på at vi skal pakke os endnu mere.

Det går i og for sig udmærket, men AC Forza kunne ikke holdes fra at udbygge deres komfortable føring. Kampen ender 2-6. Et resultat som på mange måde afspejler kampens indhold.

Til slut vil jeg informere dem som skulle være i tvivl, at Niller og Strass ikke diskuterer på Kløvermarken længere.

 

/Thomse

__________________________________________________________________________________________

 

Vådt tøj og super comeback !!!

Los Gigantos vs. lf reunited

19/08-2013 Kløvermarken kl.18.10

 

Et perfekt fodboldvejr, en smule solskin og 20 grader, og giganterne var klar til første hjemmekamp efter sommerpausen. Dog var der en enkelt gigant der ikke var ligeså klar, D.

Han valgte først at møde 30 min efter os andre, samt have en overraskelse med. Dejlig vådt vasket spillertøj.

Det våde hold bestod af Lammerasser, D, Strass, Jeppe, Søren, Bølle, Niko, Mücke, Thomse og undertegnet. Udover dette stærke hold var LG´s supportere altid at finde på sidelinjen, STÆRKT !!!

Giganterne startede fint, og vi fik nogle farlige kontra-angreb, imens reunited ikke rigtig kom frem til noget. Men da vi ikke rigtig var skarpe nok til at få scoret, mistede vi lidt koncentrationen, og lod reunited kontrollere kampen. Dette betød at de kom tættere på vores mål, og ved et hjørnespark, skete det utænkelige. Reunited spiller den kort på et hjørnespark, imens vi stadig er igang med at aftale hvem der har hvem, og banker bolden ind i feltet, hvor en reunited spiller sparker bolden i mål, 0-1.

Giganterne blev ved med at have nogle farlige kontra-angreb men vi forblev ufarlige. Efter en dum situation score reunited til 0-2 på et frispark. Der kommer en høj bold, som JEG iskoldt sætter en yderst velplaceret inderside på, sådan at den triller ned til Lamme rasser. Dog tror Lammerasser at det er angriberen der røre bolden, og lamme rasser samler derfor bolden op. Det betyder et frispark tæt på mål, som de sikkert sparker ind. Det knækkede lidt moralen hos giganterne. Der var heldigvis snart pause, hvor vi kunne snakke det igennem. Thomse tog ordet, og vi blev enige om at nu skulle vi fandme stramme os an, og koncentere os om at spille fodbold.

Vi skabte stadig chancer, men forblev uskarpe. Efter 10 min spil rammer gigannterne endelig reunited på et kontra. Vi får erobret bolden, og thomse spænder afsted med bolden, dribler lidt, imens JEG prøver at følge med. Thomse når til målmanden hvor han iskoldt spiller bolden indover, og bang kommer indersiden igen, 1-2. Målet gav gejst, og giganterne troede nu virkelig på det, og det kunne man mærke på banen. Der gik heller ikke lang tid efter før Jeppe havde udlignet for os, 2-2.

Nu var vi klar til at tage alle 3 point, dog blev vi ved med at uskarpe. Alle mand kæmpede bravt, dog skulle det til at ligne en uafgjort. Men sådan ville Thomse ikke have det.

Thomse får bolden ved midterlinjen, hvor han løber lidt rundt og leger med bolden, imens en reunited spiller bare hænger efter Thomse og skriger "hånd" "hånd" "hånd", han skulle nok have sparet de kræfter, og prøvet at koncentere sig om at forsvare. Thomse begyndte dog at se lidt træt ud, og der var langt ned til deres mål, så han tænkte "hvorfor ikk". Her sender han så raketten afsted med venstre pote. Og der blir helt stille i et par sekunder, hvor alle bare følger bolden ryge op i højre hjørne, også kommer brølet, og alle giganterne samt fansene jubler. 

3-2. og helt sikkert et mål der bliver nomineret til årets mål.

De sidste minutter af kampen forsvare Giganterne flot, heri blandt Strass, der iskoldt vælger at drible lidt nede i eget felt, med 3 mand omkring sig. Den mand har OVERBLIK !!!!

Til sidst i kampen laver reuniteds bedste mand en fejlaflevering, som Thomse får opsnappet og sikkert uden om målmanden. 4-2. 

Stærkt comeback og vigtige 3 point !!!!

 

Frode

__________________________________________________________________________________________

 

Sjælden holdopstilling fører til sjældent resultat!

Fc Dommen vs. Los Gigantos – 26/8-2013 – kl.17.00 Valby Idrætspark

 

Mandag d. 26/8 skulle Giganterne igen i krig. Slaget skulle stå på den altid velplejede plastik-grønsvær på Valby Idrætspark, hvor nummer 11 i ligaen, FC Dommen, var på besøg. Dette skulle umiddelbart virke som en overkommelig opgave for de gæve Giganter, som efterhånden har fået patent på ligaens 2. plads, men et noget reserveplaget mandskab skulle vidne om, at opgaven ikke blev så lige til alligevel. 

Til kamp stillede Giganterne med - Lamme Ben - Troo, Nielsen, Frode, Jeppe - Lamdi, Mark S., Niko, Strass og Lambror.

Klokken slår 17 og dagens dommer, Kim "Fløjter-på-alt" Milton, sætter opgøret i gang. Som altid starter Giganterne langt tilbage i egne rækker, og er rent offensivt kun til stede via dybe stikninger og kontrabolde. De første knap 10 minutter er det derfor FC Dommen der sidder på spillet, dog uden rigtig at komme frem til nogle farlige afslutninger. Herefter er spillet mere lige og Giganterne, ført an af Lamdi, spiller sig tættere og tættere på Dommens mål. Efter knap 15 minutters spilletid går der Neymar og Messi i Mark S. og Lamdi. De spiller skiftevis hinanden fri med den ene fænomenale aflevering efter den anden. Dette resulterer i en sukkerbold til Lamdi tæt ved mål, som han køligt triller forbi en ellers velspillende Dommen keeper til stillingen 1-0. Efterfølgende hiver Lamme Ben i Los Gigantos målet flere pragtredninger op af tasken, hvilket er med til at stillingen 1-0 holder hele vejen til pausen.

I 2. halvleg er der flere gode muligheder til begge mandskaber, men to klassepræstationer af de to målmænd betyder, at ingen af mandskaberne når at få scoret yderligere. Los Gigantos skraber derfor sæsonens 10. sejr og 32. point i hus og har nu 4 point ned til 3. pladsen og de Små Blå Mænd.

Der skal her til sidst lyde en tak til alle de lam der valgte at møde op på plænen for at give en hjælpende hånd. Ydermere  sender jeg hermed en virtuel applaus til Giganternes forsvar ledet af Nielsen og Troo, som gennem hele kampen formåede at holde FC Dommen fra fadet. 

På vegne af MVP - Lamme Ben

 

Jeppe

__________________________________________________________________________________________

 

Det hurtigste mål i Los Gigantos historie!!

Los Gigantos vs. Ejder Brigaden - d.1/9-2013 kl.10.10 Valby Idrætspark


Uret viste meget tidligt søndag morgen på Valby Idrætspark. Datoen havde nået d. 1 september og dermed officielt efterår. En årstid Giganterne normalt er kendt for at spille glimrende fodbold i. Det var dog en tvedelt flok Giganter der mødte op. De seriøse og ambitiøse havde selvfølgelig været tidligt i seng dagen før, for at være klar til at forsvare den flotte 2.plads. Andre var derimod blevet ledt i fordærv af Hr. Abrahamsen, der på det groveste havde falbudt hans kusines veninder. Han selv og Daniel Bøhlers troppede derfor op bagstive og i højt humør.  
Med til kamp var derfor: Andreas, Søren, Mucke, Lamme-Rasser, Rasmus, Daniel B, Frode, Thomas, Mark og Sponne. 
Kampen var dårligt nok fløjtet i gang før kampens detalje kom. Med det der må være det hurtigste mål nogensinde scoret i Los Gigantos regi. 

Frode sender en lang bold i dybden mod Sponholtz. Brigadens forsvarsspiller forsøger, i hvad der henleder tankerne på Johnny Thomsens storhedstid, at heade bolden væk, men mistimer fuldstændig. Bolden dumper derfor ned foran Sponholtz der med en snedig kig-væk-finte og et ført knæ skruer bolden i et umenneskeligt langsomt tempo forbi målmanden. Der var på dette tidspunkt af kampen max spillet 20 sekunder. 
Den hurtige start blev dog hurtigt forpurret af Søren. Tak for det Søren!! Der meget bevidst og i en særdeles målfarlig situation vælger at tage med hånden i eget felt, og dermed sikrer Brigaden et straffespark, der bliver eksekveret med mål til 1-1. 
Herefter følger et massivt Los Gigantos pres, hvor bolden og spillet fuldstændigt tilhører Giganterne. Det flotte spil udvikler sig til den en gigantisk chance til Lamme-Rasser. Thomas dribler et par spillere i højre side, og sender en fuldstændig fri bold ind foran mål som Lamme-Rasser blot skal røre for at score. Men med et spark der ville gøre undertegnet misundelig, får Lamme-Rasser skudt bolden flot ved siden af målet, og må være en stor kandidat til den største brandert i Los G’s historie. 
Giganterne kommer dog foran på mål af Thomas, der med en flot solotur sender bolden i mål til 2-1.
Giganterne går til halvleg foran med 2-1 og særdeles overlegne. Anden halvleg starter med et konstant Los G pres der tydeligvis dræner Ejder Brigaden for energi. Brigadens spillere hoster og pruster, og virker tydeligt overmatchet. 

Om det var deres manglende energi, eller genialt spil der førte til 3-1 målet vides ikke. Men et er sikkert, hvilket et mål! Mark Sørensen dribler to spillere på højre kanten, afdribler målmanden for derefter at sende bolden ind i fødderne på Thomas, som sikkert sætter bolden i målet og forbi to Brigade-spillere som forgæves forsøger at dække målet af.
Herefter fulgte et totalt kollaps for Ejder Brigaden. Forgæves forsøgte de at angribe med alle mand foran bolden. Dog førte det hurtigt til boldtab, og dermed kontra til Giganterne – deres spidskompetence. Lamme-Rasser får bolden på højre side og fører den frem. Truppens hurtigste, undertegnet, tager sprinten fra eget felt og får løbet sig selv fri på venstre kanten. Lamme-Rasser og Sponholtz er nu alene mod en forsvarsspiller og målmanden. Først spilles bolden til Sponholtz som kækt laver kig-væk finten, og afleverer tilbage til Lamme-Rasser der sikkert scorer til 4-1. 

Det skulle dog ikke være det sidste vi så til Lamme-Rasser. Med en flot afdribling og en omgang god husmandsfinte, scorer han let sit andet mål til stillingen 5-1.
Sidst men ikke mindst, skal vi huske Bøhlers stive (i overført betydning) tå, der hårdt og præcis eksekverer den noget tilfældige bold der landede foran ham. Et fantastisk mål..!
Alt i alt et kamp der viste ekvilibrisme og yderst flot fodboldspil. God kamp drenge!


 

/Sponholtz


__________________________________________________________________________________________

 

Los G holder øv-dag

Los Gigantos – AZ Navour

7/9-2013 Valby Idrætspark kl. 12:40

 

I dagens anledning stillede vi med et kampivrigt hold bestående af Nielsen, Søren, Rasmus, Bølle, Sørensen, Andreas, Sponne, Frode og Strassmann. Den opmærksomme Los G-fan vil bemærke, at Thomse glimrede med sit fravær. Man må gå ud fra, der var særdeles tungtvejende årsager til, at Thomse svigter holdet på den måde. En optræden for et andet hold ville være at betragte som et decideret Judas-kys. 

Navour startede i et højt pres, som vi havde svært ved at håndtere. Det betød et stort spilovertag til Navour, der dog ikke resulterede i de helt store chancer. Det var lige ind til, at undertegnede valgte at heade en bold i feltet væk, med en klassisk krydset dobbeltarm, som desværre ender hos en Navour-spiller, der banke bolden i kassen.

Resultatet 1-0 holder til pausen. Vi skabte ikke ret meget i første halvleg, så det var med stor forundring, at man kunne se hurtige kombinationer, der endte med en flot scoring af Bøllefar, lige i starten af 2. halvleg.

Det skabte tro på det, og i perioden efter scoringen sad vi meget godt på spillet. Det varede lige indtil Frode valgte at cleare en bold, med en noget utraditionel vente-manøvre, der giver Navour et ærgerligt mål.

Og ikke nok med at vi kommer bagud, så får vi desværre også Mark udvist på et gult kort. Undertalsspillet gik relativt uproblematisk, og Rasser får endda skabt en stor chance, da han erobrer en bold højt oppe på banen. Hans friløber giver dog ikke bonus.

Da vi igen er fuldtallige, bliver vi igen straffet af fru Fortuna og dårlig opdækning, og en bold ryger først på overlæggeren og herefter prikket ind, af en fuldstændig umarkeret navour-angriber.

Resultatet endte 3-1. Selvom det var nogle åndssvage mål vi lukkede ind, så reflekterede resultatet nok meget godt spillet, hvor de skabte væsentlig flere chancer. Vi havde en decideret off-day, og må nøjes med at glæde os over, at solen skinnede og økonomien i en i forvejen velkonsolideret bødekasse bliver yderligere bestyrket.         

 

Strassmann

__________________________________________________________________________________________

 

Fadæsernes kamp!!!

FC TK vs. Los Gigantos - 15/9-2013 – kl.09.30 – Ryparken

 

Kampen i søndags mod FC TK vil nok ikke blive husket for hverken flot fodboldspil eller en Los Gigantos sejr. Nææ den vil derimod bliver husket for en serie af fadæser.

Den første fadæse var Nielsens blotte tilstedeværelse. Det hele startede aftenen før, hvor Strassmann og Nielsen havde festet på Den Glade Gris hele natten (ja du læste rigtigt, det var Den Glade Gris). Det resulterede i en dundrende hovedpine og rigelig mængder kvalme til Nielsen, da hans alarm ringede tidligt søndag morgen. Men det skulle blive meget værre. 

På vej ud til Ryparken gik der nemlig hul på en dåseøl, der af en eller anden mystisk årsag lå i tasken. Og det var derfor en Nielsen gennemvædet af Tuborg Classic, der meldte sig klar til kamp. Og det skulle han aldrig have gjort. For Nielsen var i den grad plaget af efterveerne fra Den Glade Gris. Noget som FC TK's angribere kom til at nyde godt af kampen igennem.

Dagens anden fadæse var banen i Ryparken. Normalt er kunstgræsbaner forsynet med et dræningsanlæg, men banen i Ryparken var ét stort sumpområde til dagens kamp, hvilket jo nok er en af forklaringerne på, hvorfor Nielsen var så elendig.

Dagens sidste, men absolut største fadæse stod Søren Truelsen for. Han vurderede nemlig, at ni mand til kamp var rigeligt, og valgte derfor at sove et par timer ekstra hjemme i dobbeltsengen.  Og her ligger så den anden forklaring på, hvorfor Nielsen var så fantastisk dårlig. Han manglede sin faste makker i forsvaret!

Men kampen kom i gang med ni mand og Tobias på sidelinjen. Det var faktisk en frygtelig kamp, hvor bolden stort set aldrig befandt sig på midten. Underholdene for tilskueren, men frustrerende at være en del af sådan en gang indianerbold. 

Vi kom hurtigt foran, ved en gigant jeg på stående for ikke lige kan huske, hvem var. Det blev også 2-0, men så valgte Nielsen at finde noget af det forsvarsspil frem, der gjorde ham så kendt i DAI's D-række for en del sæsoner siden og så havde FC TK reduceret til 2-1 (se video på facebook).

Resten af kampen lavede giganterne yderlige fire mål, men hvem der scorede står fortsat hen i det uvisse. Det er dog sikkert, at Morten S skød ved siden af tomt mål fra godt to meters afstand.

Nielsen fortsatte sit freakshow i forsvaret, hvor han forærede yderligere et par mål væk, inden han skiftede sig selv ud til et yderst ufortjent hvil på bænken sammen med Tobi.

Men 6-4 endte kampen, og det er jo dejligt. Bødekassen havde en fantastisk dag med masser af for sent til kamp, et gult kort til Rasser og så selvfølgelig fadæsen over dem alle med Sørens No-Show.

Jeg takker for alle stemmerne som kampens spiller og ser frem til at få slettet denne frygtelige indsats.

Nielsen

__________________________________________________________________________________________

 

Genialitet, fysik og sammenspil blev opskriften til sejr!

SBV09 vs. Los Gigantos - Bymuren - 19/09-13 kl.18.25

 

En sen torsdag eftermiddag var Giganterne draget mod Vestegnen for at spille mod SBV. Vestegnen vil for mange vække minder der får duften af center-kebab, tonerne fra center-pubben og scooterlyderne til at komme til live igen. Denne omvæltning vil for mange københavnere være en uindtagelig fort af beton, men for Giganterne var dette lig med en følelse af at være hjemme i Bøgehegnet, Askerød, Gersagerparken og hvad Greve Kommune ellers kan præstere. 

Giganterne stillede med en stærk opstilling med følgende spillere: Andreas1, Andreas2, Søren, Jeppe, Frode, Strass, Thomse, Rasmus, Arnt og Sponne.

 

Dagens kamp blev spillet på en yderst velholdt og plan græsplæne. Det var ellers forventet at det ukendte underlag ville svække Giganternes kontraangreb, men det halvvåde græs viste sig at være fordelagtigt. Giganterne leverer det velkendte halvbane pres, og dette resulterer også i et flot mål af Frode, som sikkert sparker den ind i det tomme mål. SBV ligger sig dog ikke ned, men bliver ved med at spille i dybden og med succes. Især nr. 83 bliver ved med at være en trussel mod Giganternes mål, og det er tæt på flere gange. 

Giganterne er tæt på at komme foran 2-0 på et drømmeindlæg fra Jeppe som ligger lige i panden på Sponholtz. Jeg sætter resolut panden på, og heldigt redder målmanden afslutningen. Dette ville ellers havde været et pragt mål! SBV kommer på 1-1 efter usikkerheder i forsvaret.. Det skulle dog blive værre for Giganterne. I bedste FIFA stil sætter Søren flot hovedet på et indlæg fra SBV. Bolden sejler over i det længste hjørne – ET PRAGT MÅL! Desværre for Giganterne var det i eget net. 

Giganterne forsætter dog presset og med to hurtige mål inden pause af Thomse er Giganterne igen fortjent foran. 

Anden halvleg skal blive begyndelsen på noget af det flotteste spil Giganterne har spillet denne sæson. Generelt for hele halvlegen var at alt lykkedes! Alle indlæg, alle afleveringer sad hvor de skulle. Godt arbejde drenge!

Giganterne kommer på 4-2 ved Rasmus efter et køligt indlæg fra Sponholtz der afdribler to-tre mand, og leverer en sikker målchance til Rasmus. Det hurtige pasningsspil kom også de boldestærke Giganter til gode. Især driblekongen Strassman nød godt af pasningsspillet. Han får løbet sig selv i en hel fri position, hvor han sikkert sætter indersiden på en aflevering – 5-2!

Søren er tæt på at blive dobbelt målscorer (igen i eget net) med et skud som brager på overligggeren. Herefter følger et direkte kollaps for SBV. Deres spillere virker trætte og forsvaret giver sig ikke de ekstra procent. Giganterne kommer derfor nemt på både 6-2 ved Arnt, og 7-2 ved Andreas2. Massakren slutter med en 8-2 scoring af Rasmus.

En flot sejr til Giganterne 8-2. I næste runde kan Giganterne sikre sig 2. Pladsen ved at vinde over Vigerslev til en brag af en fest. Ses vi til fodboldfesten? Det tror jeg nok vi gør!

Undertegnet blev kampens spiller – mange tak! Det er nu 2 ud af 3 kampe dette er sket. Jeg aner ikke hvad der sker!!

/Sponholtz

__________________________________________________________________________________________

 

Sælg ikke skindet, før bjørnen er skudt (skrevet i protest)

Vigerslev BK-1 vs Los Gigtantos, Valby Idrætspark 27.09.13. kl. 17.00

 

”Sælg ikke skindet, før bjørnen er skudt” eller ”lov ikke orgasme, før penis er stiv” er begge to citater, som passer rigtig godt på Gigantos og vores årlige oprykningskamp. Vi har I de sidste sæsonen været med i kampen om oprykning og vi har en tildens til, at love guld og grønne skove, inden oprykningen er i hus. I år var ingen undtagelse. 

Los Gigantos havde fredag aften inviteret 92 gæster til Los Gigantos fodboldfest/oprykingsfest. Hele 44 personer havde tilmeldt sig arrangementet og musikvognen var gjort klar til den hele store fest. Desværre var vi ved kampstart 1 tilskuer og selv Nikolaj som havde planlagt arrangementet var blevet væk. Heldigvis var giganterne mødt op for at sikre sig det ene point og oprykning. Holdet bestod af de sædvanlige spillere. Jeg kan ikke være mere præcis, eftersom det er lang tid siden  Desværre kan jeg huske, at jeg selv deltog i kampen og det har givet mig søvnproblemer lige siden. Men mere om det senere!

Los Gigantos havde ikke en målmand med til kampen, eftersom Andreas ikke mente han kunne komme til tiden. Han stod dog på sidelinjen da kampen blev fløjtet i gang, og det skulle vise sig at blive kampens største fejl. Los Gigantos eneste målmand stod på sidelinjen. HOLD KÆFT DET ER DUMT!

Første halvleg blev fløjtet i gang med Kasper Strassmann på mål. Det var et sats, men vi mente han var til mere gavn på målet end i marken. Desværre var Strassmann ikke imponerende. To skud i første halvleg fra Vigerslev gav to mål og det betød at vi måtte gå til pause med 2-2. Thomse havde selvfølgelig lavet to kasser for giganterne. 

I anden halvleg anbefalede Rasser at han ville tage kassen. Jeg tænkte med det samme, at det var en utrolig dum ide, eftersom han spillede godt. Jeg besluttet mig i stedet for, at jeg selv ville tage kassen i 30 min. Der var efterhånden kommet 15-20 tilskuere og jeg kunne med gode redninger blive dagens helt. Det kunne ende i vild begejstring og jeg kunne være i centrum af det hele. Derudover viste jeg, at pigerne ville høre om mine bedrifter senere i byen, og dermed ville aftenen ende rigtig godt. Rasser blev derfor på marken og jeg endte på kassen. 

Tanken om at blive dagens store helt blev hurtigt skudt ned. Der var spillet 15 sekunder af anden halvleg og et langt indkast fra Vigerslev bliver til et hovedstød på 2,5 km/t og jeg glemmer at reagere. Tilskuerne skreg af grin og det var starter på meget lange 30 min. Da de 30 min var gået havde Thomse lavet nogle flotte mål, men faktum var, at Vigerslev med 3 skud havde lavet 4 mål. 

Kampen ender 4-6 til Vigerslev og 0 point til Los Gigantos. Havde vi haft en målmand så var det kamp med sikkerhed blevet vundet uden problemer. 

Efter kampen beslutter holdet at kåre mig til kampens dårligste spiller. Det har givet mig 130 kr. i bøde for sent kampreferat og derfor er dette referat skrevet i protest!

Det var endnu værre at Rasser lagde voldsomt an på mig og Arnts dame til festen. Fy Rasser! FY for den. 

Til sidst nogle kloge ord fra biblen: Den der ophøjer sig selv, skal ydmyges. Husk på det Frederik Arnt, hvis du tilfældigvis vil lave det samme stunt som mig i sidste kamp ;)

El vice president

__________________________________________________________________________________________

 

Romerlys og Champagne fest AFLYST

Los Gigantos vs Bistro Aliancen – d.8/10-13 kl.19.20 – Valby Idrætspark

 

Tirsdag aften d. 9. oktober skulle Los Gigantos prøve at sikre sig play-off kampe til A rækken. Los G skulle på de sidste 2 kampe blot bruge 1 point, hvilket ikke burde være umuligt med mindre holdet hedder Los Gigantos.

Med til kamp var Andreas, Frode, Lasse, Nielsen, Nikolaj, Arnt, Thomas, Strass, Sponne og undertegnede. 

Giganterne starter meget nervøst og bliver sat under pres fra Bistroen. Bistroen får hjørnespark og lægger den ind i feltet, den bliver ikke helt clearet og ved lidt tilfældigheder sparker en Bistro mand på mål og så er giganterne bagud 1-0.

Giganterne virker rystet, på trods af de før kampen netop havde talt om, at dette bare var en fodbold kamp som de andre.

Så er den gal igen. Bistroen stikker deres angriber i dyben, men Strass for dækket ham fint af, men der sker et kommunikationsbrist mellem Strass og Andreas og så står den 2-0. Ikke den bedste start i en kamp der gælder oprykning.

Giganterne lader sig dog ikke slå ud og presser op på Bistroens bane. Dette gør at giganterne vinder bolden lidt højere og ved et af disse genpres vinder Thomse bolden, slår den op til Rasser der med en hurtig vending og en sikker inderside sætter den ind til 2-1. Giganterne er på vej tilbage. 

Ikke lang tid efter, vinder Rasser bolden på midten og med en inderside, der bliver rettet af, og en lille smule målmandsdrop, så står den pludselig 2-2. Nu er giganterne for alvor tilbage. 

Bistroen har kun lige givet bolden op, mens giganterne forsat er en rus, slår de til. Giganterne er i ubalance og Bistroen får sendt et hårdt skud mod mål, som Andreas kun kan få hænderne på, men den går desværre ind alligevel, 3-2 ved pausen.

2 halvleg starter katastrofalt inden der er gået 2 minutter har Bistroen scoret til 4-2 på et af de heldigste mål i DAI’s historie. 2 giganter retter en bold af der formentlig var gået forbi, men den ender i stedet i målet.

Giganterne lader sig dog ikke slå ud og kommer på 4-3 på et brag af et frisksparksmål af Thomse. 

Thomse har efter dette flere store chancer, men hans nye predator støvle skal lige spilles helt til, før de er der.

Bedst so giganterne er på vej tilbage i kampen og har flere gode chancer for at udligne, scorer Bistroen. Et friskspark på midten, samt lidt uopmærksomhed, og den står 5-3 med omkring 8 minutter igen.

Thomse har fået spillet støvlerne til og tager en lang bold ned og sparker den resolut ind til 5-4 med 5 minutter igen og giganterne har overtaget. 

STRAFFE til Giganterne med 2 minutter igen. Arnt har et skud som en forsvars spiller rammer med hånden, straffet er dog tvivlsomt, da den er tæt på kroppen, men dommeren har dømt. 

Thomse ligger bolden på plads, men overlader sparket til Arnt. Arnt tænker, nu da der jo ikke var straffe må jeg hellere brænde. Pisse ærgerligt!

De sidste minutter sparker giganterne på mål, men der står 6 store Bistro folk inde i feltet, nærmest som om der var tag selv buffet inde i feltet, og de blokkere alt. 

Kampen fløjtes af og giganterne må tage til takke med den latterlige 3 plads der ikke giver en skid. Men alt håb er ikke ude, Morten Nielsen har lovet at lave lidt lobby arbejde hos Henning.

Held og lykke til Vigerslev BK til play-off kampene. 

Tak for en god sæson, vi er der næste år drenge.

 

Rasser

 

Gigantos © 2007 - All Rights Reserved