2008-2009

Sæson 2 - 2008/2009

 

Los Gigantos - Øpkonsult

 

Det var en dejlig varm forårsdag på Valby idrætspark, hvor Giganterne var op imod Øpkonsult. Giganterne vidste at det ville blive en hård kamp, da Giganterne nu var rykket et niveau op. Startopstillingen:

                                                                  ”Spon”

                                            D                                    Frode

 

                                            Razz                                       Niko

 

                                                                  Strass

 

                                                                  Niko

 

På Bænken havde vi: ”Sørensen” og  ”Larsen”

 

Men kampen fløjtes i gang, og Giganterne lægger ud med en gang meget offensiv fodbold, som skræmte Øpkonsult spillerne meget. Efter blot 2 min havde Giganterne sat sig på kampen, og styrede den fuldstændig. Og hvis man ville opleve lækkerier, så skulle man blot stå nede ved Øpkonsults mål, og opleve Niko der var flyvende i første halvleg. Der var det hele lige fra den finpudsede kattepote til små elegante lops over modstanderen.

Øpkonsult kom dog også  frem til nogle enkelte chancer i første halvleg, men som Spon reddede utrolig flot, også var han varm. Men kampen var præget af at det var en sæsonpremiere, som kunne ses foran begge mål, da alle spillerne i kampen var uhyre uskarpe foran mål.

 

  1. Halvleg bliver fløjtet i gang, og giganterne fortsætter deres flotte offensive spillestil, lidt ala. Barca, bare uden mål. Begge hold spiller nu meget offensivt, og dette resultere i flere 100 chancer til begge hold, men ingen af dem kan  få den ind, og dette plejer spillerne for Los Gigantos ikke plejer at have problemer med. Ved dog ikke med Øpkonsult, de kunne godt ligne nogle der manglede hjælp.


På et tidspunkt får Øpkonsult et frispark lige på kanten af feltet, og der bliver stillet en solid mur op. Der bliver sparket utrolig hårdt uden om muren, men heldigvis har Spon reflekserne i orden, og laver en fantom redning. Dette var bare 1 ud af 50 bolde som Sponne redder i kampen. Rigtig Flot KAMP Spon. Med blot 10 min igen så vil Giganterne have det mål, som resultere i at Frode løber med op laver en fræk 1-2 med Niko, og sender et fladt hårdt skud af sted, som rammer indersiden af stolpen og hopper ud. Dette sætter i gang i Los Gigantos, som bruger deres sidste kræfter.

Og når man bliver ved med at kæmpe kommer forløsningen også, og dette skete 5 min før tid, da Razz sender et langskud af sted, som målmanden fejlvurdere, og bolden ryger lige under ham, og som giver Giganterne en fortjent men hård sejr i deres første kamp.

 

 

Kampens spiller: Spon. Man skulle næsten tro at der var en anden person inde i Spon i den kamp. Med det flotte målmandsspil, har vi da helt klart fundet vores 3.målmand i truppen.

 

Frode

__________________________________________________________________________________________

 

Kochens Drenge - Los Gigantos

 

Så sku Los Gigantos atter i kamp igen. Denne gang var det på Giganternes gamle hjemmebane, Kløvermarken. Modstanderen var denne gang Kochens Drenge.

 

Kampen blev fløjtet i gang, og Giganterne viste straks at de ville gøre alt for en sejr. Efter blot 2 min sender Rasmus et drømmehug af sted, som er meget tæt på at sidde i trekanten, men ramte i stedet træværket, og målmanden stod bare og kiggede. Dog efter dette gik kampen lidt i stå for begge hold, der bød på en masse afbrændinger i begge ender. Man skulle helt frem til 2. Halvleg før der skete noget. Simon stod og brokkede sig til Frode, nede i forsvaret over at angrebet var alt for uskarpt, så Simon mente han måtte gøre noget selv. 1 min senere løber Simon med op, og får returbolden efter Rasmus skud på mål, hvor Simon kan placere bolden nedenunder målmanden.


1-0 til Los Gigantos, også kom der pres på nede i Giganternes mål. Dog kom modstanderen ikke til det helt store, og Los Gigantos kunne derfor til sidst score et mål mere. Simon kaster et langt indkast hen imod ”Mark” som løber ned af sidelinjen, og slår bolden ind til Mücke, som står fri i feltet, og placere bolden, mellem målmandens ben.

 

Los Gigantos var vinder af en utrolig ringe kamp, uden de helt store chancer.

 

Frode

__________________________________________________________________________________________

 

Nordstjernen 2 - Los Gigantos

 

Los Gigantos har fået en imponerende start på sæsonen, når man tænker på at vi har store problemer, med at stille hold til hver eneste kamp. Onsdag var ingen undtagelse da giganterne skulle spille mod Nordstjernen-2, der blev ringet rundt til samtlige giganterne men alligevel var der kun få personer, som kunne være med til kamp. Det betød at vi blev nød til at søge til den kongelige livgarde for at finde nogle fodboldtalenter der, hvilket Nikolajdish sørgede for.

 

Giganterne stillede derfor med et hold, som var fyldt med potentiale, som bestod af Bøhlers, Strassmann, Krarup, Nikolajdish, mücke, Frode, to gardere og en ven af Strassmann. Desværre var det kun Krarup, Mücke og Bøhlers som stod klar 5 minutter inden kampstart, hvilket betød at der var stort kaos inden kampstart. I de sidste sekunder inden kampstart kom folk rendende, og kastede sig i noget LG tøj og fløj ind på banen. Kampen var i gang i al forvirring blev Bøhlers og Strassmann sat ned i forsvaret hvilket var utroligt dumt. Strass og Bøhlers løb forvirrede rundt og kunne ikke sætte et ben rigtigt. Der gik da også kun 3 minutter før Strassmann lavede en skod aflevering lige til en angriber fra Nordstjernen, som hamrede bolden ind bag Krarup. Heldigvis gik der ingen tid før giganterne fik tilkendt straffespark og udlignede til 1-1. Da der blev udlignet var Frode blevet klar til kamp og vi satte med det samme ham ind i forsvaret i stedet for Strassmann. Det hjalp dog overhoved ikke og da første halvleg blev fløjtet af stod den 5-1.

 

Krarup var chanceløs i mange situationer, specielt fordi Bøhlers blev sat i forsvaret hver gang. Det betød at Krarup stod alene med en angriber et par gange. Dog var Krarup ikke helt uskyldig da en angriber fra nordstjernen ville flugte bolden fra et indlæg i mål. Krarup kaster sig på elegant vis til siden og håber på det bedste. Desværre rammer nordstjernen dårlig nok bolden og i mens Krarup ligger forvirret nede på jorden triller bolden med 1,5 km/t! ind over målstregen. 

 

I anden halvleg spillede giganterne bedre, men godt var det absolut ikke. Nordstjernen scorede igen efter 30 sekunder også stod den 6-1. Endnu værre blev det da Strassmann igen kom på banen, og efter få minutter scorer hans første mål i sæsonen. Desværre var det et selvmord men man må indrømme at det var et flot mål. Strassmann prøver at få et indlæg fra Nordstjernen væk, men for i stedet tippet bolden i en flot bue over Krarup i målet. Ydmygelsen var total og alle havde mere lyst til gravøl end fodbold. Strassmanns ven pynter dog på resultatet til sidst da han scorer til 7-2.

 

Av for en omgang tæsk, og det var nok det ringeste spil giganterne har leveret lige siden vores første gang vi tabte 9-0.

 

Til sidst skal det lige siges at alle undtagen Frode spillede helt af helvedes til. Midtbane og angreb havde ikke to afleveringen i træk og ja det var skidt. Så når det her lyder som om forsvaret var en katastrofe, så var det måske fordi midtbane og angreb heller ikke kunne leverer noget som helst.

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos - Små blå mænd

Hold da kæft for en skandale giganterne leverede i Søndags mod de Små Blå Mænd. Aldrig har Los Gigantos leveret en så ringe indsats, og derfor er det mig lige nu en gåde hvordan jeg skal komme igennem det her kampreferat uden at svine alle tilstedeværende giganter til.

Holdet søndag morgen bestod af Strassmann, Nielsen, Mathias L, Simon, Morten Peter, Mücke og Bøhlers. Vi var altså kun 7 til kampen, og som alle kan se var det et yderst ringe holdt vi havde skrabet sammen til kampen. Det er dog absolut ingen undskyldning for den indsats, som vi levede for det var godt nok ringe. Denne kamp vil forhåbentlig aldrig gentage sig, og vil sandsynligvis altid blive refereret til, som giganternes dårligste kamp i vores ellers lovende klubhistorie.

Da vi ikke havde en målmand med til kamp måtte Nielsen ind og stå mellem målstængerne, mens Strass og Simon var i forsvaret. Midtbanen bestod af Bøhlers, Mathias og Morten Peter. Angrebet stod som altid af vores vildt uskarpe Mücke :D grundet vores hold var der ikke mange af os som troede på en sejr, men det var ikke til at se på starten af kampen.

Vi startede rigtig godt, og var fint med i kampen, og da vi efter de første 10 minutter stadig var med i kampen, begyndte vi at tro mere og mere på at vi måske ikke ville blive kørt over i denne kamp. Det skete desværre, og det som startede røvfulden var et fatal fejl af Nielsen. Han ville sparke bolden ud til Bøhlers på et målspark, men i stedet for at afleveringen blev genial, så kom han til at give bolden alt for lidt fart og den endte derfor lige ude hos De Små Blås stjerne spiller, som scorer på alt. Der gik præcis 2 sekunder fra fejlafleveringen til at bolden blev hamret ind under overliggeren. Vi opgav dog ikke helt håbet og tænkte at det nok skulle gå, men det var altså svært at holde optimisten oppe når, vi konstant blev bombaderet med langskud og indlæg fra De Små Blå. Vi lavede ikke andet end at forsvare os, fordi det var umuligt for os selv at komme frem til angreb. Hver gang man spillede bolden til Mücke, så var det ligesom om at skyde bolden ind i et træ :D da Mückes tæmninger altid fløj op i luften også mistede han bolden ingen han nåede at få den under kontrol. I kassen var Nielsen ofte i store problemer når han skulle redde bolden, og det var ikke svært at regne ud at han ikke er målmand til hverdag. Jeg tvivler på De Små Blå nogensinde har set en så elendig målmand, man skulle stort set bare ramme målet osgå var der mål. Nielsen lignede den helt store boldmongol utrolig mange gange, og ofte kunne man kun grine af ham når han lå og rullede rundt på jorden. Krarup vi vil have dig tilbage på kassen du fylder mere!

I pausen stod den 7-0 til De Små Blå og vi blev enige om at det eneste vi skulle koncentrer os om var at undgå et tocifret nederlag. Derfor røg Nielsen i forsvaret og Mathias L på kassen i håb om at han kunne finde ud af at stå på mål. Desværre hjalp det ikke særlig meget og da der var 10 minutter tilbage af kampen skete det uundgåelige den blev 10-0. Det betød at den allerede meget lave kampgejst vi havde døde fuldstændig. Vi havde nu tabt alt værdighed og nu begyndte alle på lave løb op af banen i bedste Nielsen stil. Man løb med bolden og håbede man kunne klare det hele selv, men vi endte altid med 4 mænd omkring os også mistede vi bolden. Ingen gad og spille fodbold mere, og man havde lyst til at stjæle dommerens fløjte og sætte en stopper for kampen. Det skete desværre ikke og De Små Blå scorede yderligere 6 mål fordi vi bare stod og kiggede fodbold. Simon scorede dog et enkelt mål men det var kun fordi Bøhlers råbte følgende til ham ”Simon! Hvis du ikke gider spille fodbold mere så skrid ud af banen det der gider jeg sku ikke kigge på” det gjorde Simon så pisse hamrede rasende at han pludselig fik alt kampgejst tilbage. Han fik hurtigt fat i bolden og driblede 2-3 mand og sparkede bolden koldt ind bag målmanden. Hvorfor fanden gjorde han ikke bare sådan hele tiden? Det var et godt eksempel på hvad kampgejst og tro på sig selv betyder i en fodboldkamp. Hvis vi alle sammen havde kæmpet med samme gejst og raseri, som Simon gjorde i de 2 minutter så havde resultatet været fuldstændig anderledes. Men det gjorde vi desværre ikke og da kampen blev fløjtet af så måtte vi bare konstaterer at vi var elendige. Mega hamrende elendige det vi havde leveret var så ringe. Vi havde mange undskyldninger for vores indsats men 16-1! lige meget hvor dårligt stillet vi selv mente vi var, så må vi aldrig tabe 16-1. Undskyld Los Gigantos og Undskyld De Små Blå. Vi ville gerne have kommet for at spille fodbold men det gjorde vi ikke.

Nu der kun en til at gøre. Nu sparker vi fandeme røv resten af sæsonen og vinder vores værdighed tilbage.

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Fc Pluto - Los Gigantos

 

Inden dette kampreferat vil jeg starte med at sige undskyld til hjemmesidens trofaste besøgende. Dette kampreferat burde have været skrevet og uploadet for mindst 2 dage siden, men det skete desværre ikke. Grunden til denne enorme skandale skyldes at Morten Spongun AKA kan godt dyrke sex men ikke spille fodbold ikke har kunne tage sig sammen til at skrive dette kampreferat. Det er altid Frode og Bøhlers der skriver artikler til hjemmesiden, men for at det ikke skal være den samme elendige humor altid, skulle Spongun skrive denne artikel. Denne opgave har Spongun ikke prioriteret særlig højt og derfor skriver jeg nu dette kampreferat. Fy føj for en holdning spongun, der vil falde en passende bøde senere.

Efter det enorme nederlag i sidste uge, var tiden endelig kommet til at giganterne skulle vinde lidt respekt tilbage. Vi skulle spille imod FC Pluto og dette burde da absolut være en overskuelig opgave. Men desværre har Los Gigantos ekstrem dårlig selvtillid, og endnu være holdning lige for tiden, og derfor taber vi kampe, som vi normalt ville vinde uden problemer. Kampen startede stille og roligt, men der gik ikke lang tid før Pluto begyndte at få styr på kampen. De blev dog ikke rigtig farlige, og giganterne troede absolut på at vi kunne sejre i denne kamp. Men som så mange gange før så skete der noget, som er meget uforståeligt. Pluto kaster et indkast ind i feltet, og header bolden på mål. Krarup fik i første omgang pareret bolden, men bolden røg lige ud til en Pluto spilder i feltet. Det blev som altid til det rene klump spil og lige pludselig trillede bolden ind over mållinjen med 2 km/t. Det var et typisk mål mod Los Gigantos og det var ærlig talt meget irriterende at se dem score på sådan en måde. Senere i kampen blev det endnu værre da det samme skete endnu en gang. Et indkast blev kastet ind i feltet og mens Krarup kastede sig for tidligt, endte bolden med at trille langsomt over mållinjen. Nu var der pludselig ikke meget håb, da Los Gigantos havde svært ved at værre farlige i den anden ende. Et eksempel var da jeg selv pludselig havde en friløber mod mål. Desværre hoppede bolden og jeg prøvede desperat at få bolden under kontrol, også skyde på mål. Desværre fejlede jeg totalt og selv om jeg nok havde omkring 5-6 sekunder til at få afsluttet nåede jeg det aldrig. Det var pinligt at se på og man havde svært ved at tro på vi kunne få scoret 3 mål så vi kunne vinde kampen. Kort efter scorer Pluto til 3-0 efter et flot skud i mod fjerneste stolpe, hvor Krarup var chanceløs. Det var det jeg ville kalde for et ordenligt mål, og det burde også have været deres eneste mål. Da der var 15 minutter tilbage af kampen skete der pludselig noget uforudsigeligt. Los Gigantos fik kampgejst og dette gjorde at vi begyndte at spille fremragende fodbold, vi styrede kampen og spillede Pluto i bund. Rasser scorede på et flot langskud også var der igen en lille smule spænding i kampen. Giganterne styrede stadig kampen også driblede rasser 3 modstandere og scorerde endnu et mål. Det var et flot mål og rasser er godt på vej mod årets gyldne støvle. Hele Los Gigantos var nu opsatte på at vinde denne kamp, og det burde vi også have gjort. Vi havde skud på stolpen og andre gode afslutning, som deres målmand flot reddede. Kampen blev fløjtet af og et bittert gigantos hold måtte forlade kløvermarken. Hvis vi dog bare havde haft kampgejst fra starten, så havde vi vundet den her kamp.

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Discipline D2 – Los Gigantos

 

Inden kampen havde Lasse Larsen taget Morten Nielsens’ sønderlemmende kritik til sig, og var at finde i startopstillingen til denne kamp(så nu mangler vi kun Spongun). Truppen bestod, udover Lasse, af: Frode, Krarup, Rasmus, Strassmann, Mücke, ”Bøhlers”, ”Mark” og ”Nikolaj”

 

Forventningerne til kampen var meget lave, da Discipline inden kampen var ubestridt tophold, og at Los Gigantos har spillet mildt sagt ringe på det seneste med tre nederlag på stribe.

 

Kampen startede lidt rodet, hvilket blandt andet skyldes at Los Gigantos ikke var klar til kampstart, og måtte have kampen et skudt et par minutter frem. Spillet var i starten præget lidt af tilfældigheder, men Los Gigantos starter nogenlunde. Rasmus har et rigtig godt hug på stolpen, som meget let kunne have resulteret i et mål.

 

Efter ca. 10 minutters spil går det dog galt, da ”Nikolaj” header en modstander helt fri foran eget mål, hvilket køligt bliver udnyttet af Discipline.

 

5-10 minutter senere udbygger Discipline føringen til 2-0, i en situation hvor forsvaret nok var kommet lidt for langt frem, og ikke helt nåede tilbage. Dette resultat holder til halvlegen.

 

I halvlegen sidder folk med en følelse af at vi sagtens kan være med, og deres chancer mest af alt bygger på personlige fejl. Der aftales at der skulle gives gas og fra starten af 2. halvleg lyste gejsten ud af Los Gigantos.

 

Kort inde i 2. halvleg laver Rasmus et fantastisk godt langskudsmål. Dette får virkelig Los Gigantos til at lugte blod, og Los Gigantos kommer hurtigt til at sidde tungt på både spil og chancer. Discipline havde tydeligvis regnet med en walk-over, så efter Rasmus’ reducering kom der mange frustrationer frem hos dem.

 

Efter ca. et kvarters spil, demonstrer Mücke teknikken, hvor han med en flot detalje sætter sin direkte modstander, og spiller Frode helt fri med målmanden. Frode sparker køligt bolden forbi målmanden, men desværre rammer den stolpen og ryger ud, til stor irritation for Frode. Sort uheld!

Det var tydeligt at Frode var meget opsat på at revanchere den brændte chance, og muligheden byder sig hurtigt efter. Los Gigantos få et frispark på kanten af feltet, som ”Nikolaj” sættes til at sparke. Han lægger den rigtigt godt ind i feltet, hvor han rammer Frode der med et rigtig pænt hovedstødsmål, udligner til 2-2 

 

Herefter ligger det lidt i kortene at Los Gigantos skal tage alle 3 point, og forløsningen kommer 5 minutter før tid, hvor ”Mark” opfanger et fladt indlæg igennem feltet, og med en følt inderside sparker læderet i kassen.  

 

De sidste 5 minutter af kampen kommer Los G under hårdt pres, da Discipline meget gerne vil udligne. Det fører til at en Discipline-Spiller flugter direkte på en lang aflevering, som heldigvis sejler forbi mål. Lige bagefter dette, smider Rasmus en dum bold væk i forsvaret, som resulterer i en stor chance til Discipline, som dog reddes af Frode. Bagefter denne chance, formår Los G at køre tiden ud og vinder dermed en fortjent sejr.

 

Det var virkelig fedt at vi formåede at vinde denne kamp, og at vi kom ind med gejst på trods af at vi var bagud. Vi demonstrerede her at Los-Giantos kan slå alle hold i puljen, når der virkelig kæmpes for det, og alle præsterer som de gjorde i dag.

 

I kølvandet på sejren, bemærke nogle at både Bølle og Nielsen har været med i de 3 sidste nederlag, imens at ingen af dem var med imod Discipline. Dette betragtes som endnu et bevis på Bølle/Niller-effekten, og efterhånden kan der ikke være meget tvivl om denne effekt, så disse spillere står med et forklaringsproblem af dimensioner. Dette har foranlediget til at klubbens kasserer, Lasse Larsen, til at iværksætte en undersøgelse af klubben økonomiske muligheder for, at sende de benævnte spillere på en ny gang interrail.

 

Strassmann

__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne spillede uafgjort mod de grædende ninjaer

De orblenne ninjaer - Los Gigantos

 

Av min fod, argh dommer! Han ramte min tå! Piv piv piv. De orblenne ninjaer burde ændre deres navn til de grædende ninjaer. Ja Los Gigantos var endnu en gang i kamp, og denne gang fik vi uafgjort.

Først vil jeg lige skrive en smule om en ny skuffende tendens der er ved at udvikle sig på holdet. Mig og Nielsen blev fredag kl 12 afløst i Fredensborg, vi blev kørt tilbage mod livgardens kaserne kl 13.45 og ankom først til Gothersgade kl 15. Vi spurtede rundt på kasernen for at pakke vores tasker og komme afsted mod Valby Idrætspark. Vi ankom 10 minutter før kamp start, men til vores store forbløffelse var vi de første, som stod klar ved bane 6 i valby! Frode, Strassmann og ”Mathias” var dog i omklædningsrummet og ventede på de andre. 5 minutter inden kamp start, var vi altså 5 personer og ingen anede om de andre overhoved kom. Det gjorde de dog (Aint, mücke, rasser, herman), og alle måtte stresse rundt for at få noget tøj på og blive kampklar.

Frode var ret irriteret fordi han sagde at det samme skete til sidste kamp, og det synes jeg simpelthen er for dårligt. Det er pinligt at når kampen skal fløjtes i gang, så står halvdelen af vores hold i underbukser og benskinner, uden spillerdragter osv. Det skal vi have lavet om på, det er altså for dårligt men nu skal jeg nok se at komme videre.

Kampen blev fløjtet i gang 5 minutter for sent men vi fik da heldigvis lov til at spille. Gigantos startede kampen overraskende godt, og vi spillede bedre end de grædende ninjaer. Nielsen var sat i forsvaret og i starten af kampen gjorde han det faktisk rigtig godt. Men det kunne selvfølgelig ikke blive ved med at gå godt, for det var jo Nielsen. Ninjaerne spillede en lang bold ned mod en angriber så Nielsen kommer i en løbeduel mod en angriber. Nielsen kom først til bolden men i stedet for at sparke bolden væk, så røg bolden forbi ham også var angriberen alene med ”Mathias” og scorede sikkert. Det var ret ufortjent for vi var klart det bedste hold på banen.

Mark Sørensen var i løbet af kampen mødt op og vi fik hurtigt smidt ham i noget Los Gigantos tøj. Det var en god beslutning Sørensen spillede en god kamp, og han gør en stor forskel på holdet. I pausen talte holdet om at vi sagtens kunne vinde kampen, vi skulle bare skyde udefra og blive ved med at presse på.

Ninjaerne havde dog tænkt sig at forsvare sig til en sejr så de havde konstant 6 mand bag bolden, og stod hele tiden og skød bolden væk. Vi pressede på men vi havde svært ved at komme frem til store chancer, og som tiden gik blev håbet for en sejr eller bare uafgjort mindre og mindre. Intensiteten steg igennem hele kampen, og der begyndte at komme en aggressiv stemning på banen. Specielt Sørensen og Aint var gode til at give nogle kommentarer fra sig og skubbe tilbage.

Med 5 minutter tilbage af kampen får Sørensen fat i bolden på midten, og spurter ned mod mål. Ninjaerne kunne ikke følge med ham, og ender med at tage benene på ham i straffesparksfeltet, dommeren fløjter med det samme og pajer på pletten. Sørensen sparker koldt bolden i nettet også stod den 1-1. Ninjaerne var godt irriteret over den senere udligning og pressede på for at score et mål til og tage sejren. De kom frem til to langskud, som vi må indrømme var tætte på at gå ind. Men det skete heldigvis ikke og kampen endte 1-1.

Et fair resultat, specielt når vi spillede så dårligt. Havde vi mødt dem på en god dag, så havde vi vundet kampen stort.

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

En dag på kontoret for giganterne

Los Gigantos - Kochens Drenge

 

Det var blevet søndag morgen og Los Gigantos vart endnu en gang at finde på den velplejede grønsvær i Valby. Modstanderen i dagens kamp var de lyserøde krigere fra Kochens drenge, som vi også tidligere på foråret havde mødt, denne gang endte kampen 2-0 på mål af Simon og Mücke, og ja du læste rigtigt, Mücke var rent faktisk blandt målscorerne tidligere på foråret, så der var blandt giganterne et begrundet håb om at Mücke kunne komme ud af den scoringskrise som han har befundet siden kampen tidligere på foråret.

En 9-mands trup var udtaget til dagens kamp, truppen bestod af: Michael, Nielsen, Simon, Rasser, Strass, Mücke, Philip, D og Arnt. De 7 førstnævnte var af dagens træner (Rasser), blevet udvalgt til startopstillingen, mens den tilbagevendte D måtte tage plads på bænken sammen med Arnt, som i dagens anledning var blevet udnævnt til anfører.


Lad det være sagt med det samme, det blev ikke nogen køn kamp. Giganterne startede kampen ud med næsten konstant at være i boldbesidelse. Kochens drenge stod kompakt så de første par angreb blev afsluttet med skud fra distancen. Oppe foran forsøgte Philip og Mücke at kombinere sig igennem, men det blev først for alvor farligt da Philip, fra midtbanen, modtog nogle hurtige afleveringer langs jorden, således at han kunne komme ud og løbe om kamp med det lidt langsomme forsvar fra Kochens drenge, desværre manglede Philips første par afslutninger lidt kvalitet.


Giganterne fik trods klar overvægt af spil og chancer, ikke foran indenfor de første 20 minutter. Det mente Mücke at der skulle gøres noget ved, så han tog sagen i egen hånd. Giganternes næsten målløse angriber havde forvillet sig ned på midtbanen, hvor han ville tage del i det defensive spil, og hjælpe med at føre bolden frem af banen. Mücke modtog bolden omkring midt på banen, han lod bolden rulle under foden et par gange, tog et fikst træk med hælen udenom en af de fremstormene koche, inde han afsluttet det hele med at afdrible endnu en af kochene med et hurtigt fodskfite og endnu et træk med hælen, denne gang med ryggen til modstanderen! Desværre for Mücke blev trækket for langt, og bolden havnede hos en af modstanderne som kunne starte et kontra angreb. Bolden blev lyn hurtigt spillet op til den egentlige angriber som uden for feltet, bankede bolden op i krydset uden mulighed for Michael. Mücke som der inden kampen var så store forventninger til, havde på ærgelig vis været impliceret i Kochens føringsmål. Det er hvad der sker, et lucky shot, og der var derfor heller ingen af giganterne som hang med hovederne. 


Halvlegsstillingen var 1-0 og giganterne blev i pausen enige om at vi bare skulle blive ved med at presse, så skulle chancerne nok komme. Kochens drenge var nemlig kun 7 mand så på et tidspunkt måtte de jo gå død.


De første 20 minutter af anden halvleg var en tro kopi af første, giganterne med alt spillet, dog kom vi denne gang frem til et par store chaner. Bl. a. spielführer Arnt havde et par gode tilbud som mindst skulle have resulteret i et par mål. Oså Philip, som i højresiden var kommet alene igennem med målmanden havde et godt forsøg, som desværre ramte opstanderen og gik til målspark. En chance som nok skulle have givet mål.


Men lige inden Giganterne for alvor begyndte at tvivle på om det overhovedet kunne lade sig gøre at score, kom den forløsende scoring. Philip var manden bag målet. En velplaceret stiv tå fra kanten af feltet, drønede op i hjørnet uden chance for målmanden. Vigtigt mål som for alvor gav giganterne troen på sejren.


2 minutter efter var Philip igen på spil, Nielsen kastede et langt indkast fra egen banehalvdel op langs sidelinjen (og blev for en gang skyld ikke dømt fejl), inen af kochene virkede interesserede i bolden og pludseligt var Philip alene med målmanden, og med endnu en stiv tå, denne gang i modsatte hjørne,kunne han bringe giganterne foran 2-1, på dette geniale oplæg fra Nielsen.

Kochens drenge, som kun havde haft en chance i hele kampen, faldt herefter fuldstændig sammen og kunne slet ikke løbe mere. Dommeren fortalte at der var  4 minutter igen, hvilket D godt mente kunne resultere i 2 mål mere, og han fik ret.

Frederik Arnt fik revanceret sine mange brændte chancher, da han på en fri løber tog et skarpt træk udenom en fremadstormene målmand, og let placeret bolden i et tomt mål til 3-1. Og lige til sidst lukkede Rasser kampen med et flot skud ude fra, efter en tværaflevring fra Simon. Bolden sejlede op i fjerneste målhjørne uden chance for keeperen. 4flotte mål fra giganterne. 

Sejren kunne være blevet endnu større hvis giganterne havde været mere skarpe foran mål, men vi kan vidst ikke tillade os at være skuffede efter en 4-1 sejr i en kamp hvor vi ikke for alvor ramte top niveauet. 


Efter kampen blev sejren fejret med et par velfortjente øl i "den 3. halvleg".


Til sidst vil jeg tillade mig at kåre en dagens spiller. Mit valg er faldet på en spiller som slet ikke var at finde i truppen idag, nemlig Daniel Bøhlers. Endnu en gang blev Strassmanns teori om Bøhlers effekten bevidst ved at giganterne vandt en kamp hvor Bøhlers ikke var med. Giganterne har således ikke vundet en eneste kamp i foråret hvor Bøhlers har været med. Det skal defor blive spændende at se på onsdag mod ØP Konsult om der kan laves om på dette, når Daniel Bøhlers nok engang er at finde i giganternes trup!

 

Nielsen

__________________________________________________________________________________________

 

Messi er tilbage!

 

Los Gigantos har endnu en gang været i kamp, og denne gang var der mirakler på banen. Los Gigantos var onsdag kl 18.25 klar til kamp mod ØPKonsult på Kløvermarken. Vi stillede med at godt mandskab, som bestod af Krarup, D, Frode, Bøhlers, Lasse Larsen, Nielsen, Bob, Strassmann og Aint.

Inden kampstart var målmand Krarup meget bitter over at han ikke kunne bevæge sin ryg, og derfor var en del af os lettere nervøse over hvordan han ville klare sig i kamp. Nu har han jo aldrig været kendt for et være en prangende målmand, så når han også var skadet kunne kampen ende katastrofalt. Krarup fik dog fat i 8 hovedpines piller, og det var lige nok til at han kunne bevæge sig en lille smule, også var Los Gigantos klar til kamp.

Kampen blev fløjtet i gang, og efter 3 afleveringer og 15 sekunder stod den 1-0 til Øpkonsult. Det var en katastrofe start fra Los Gigantos og mange tænkte nok at det her ville blive en rigtig lorte kamp. Heldigvis var kampgejsten der stadig hos Giganterne og vi kom efter målet godt med i kampen.

I første sæson blev Nielsen ofte omtalt som Messi, det var nu ikke fordi han var specielt god, men nærmere fordi han enkelte gange driblede rundt som Messi. Dog blev hans spil dårligere og dårligere og da han kom hjem efter Interrail i sidste sæson mistede han fuldstændig hans kælenavn. Han var blevet så dårligt at det var en hån mod Messi at sammenligne de to. Men nu er han tilbage! Morten Nielsen var nemlig en af de helt store oplevelser på banen igår.


Det første mål var en geni streg, da han på kanten af feltet vælger at placere bolden i det fjerneste kryds med et blødt skud over målmanden. GENIALT! Det skal dog siges at Nielsen overhoved ikke gjorde det med vilje, men at det derimod var et fuldstændig kikset indlæg, men flot det var det! Nielsen stod i chok over at have scoret et mål, og efter som han ikke er vant til at fejre scoringer vælger han den klassiske med at hive trøjen over hovedet. Det så alt sammen meget kikset ud, men er jo forståeligt når han normalt aldrig scorer, det gælder både på banen og i nattelivet :D

Bolden blev givet op og med Nielsens nye selvtillid skete der endnu et mirakel. Nielsen kommer efter ingen tid i en løbeduel med Øpkonsults målmand om bolden. Nielsen kommer utroligt nok først og få prikket bolden fordi målmanden, også har han helt frit mål også stod den 1-2 til giganterne! Alle var endnu en gang i chok og man kunne da også hører Krarup råbe følgende nede fra målet ” hvad fanden sker der!”

Kort efter blev Nielsen og Bøhlers, som begge to havde spillet utrolig godt skiftet ud :D derude fra så de på en anden af banens helt store oplevelser. Det var Aint, som i anledning af Mückes afbud var blevet angrebsspiller. Han får frispark 1 meter fra midterlinjen og beslutter sig for, at dette skulle blive til et skud på mål. Han brager til bolden og smækker bolden ind via stolpen helt nede ved jorden. Det var et klassemål og der var stor jubel hos giganterne, vi havde vendt kampen og var nu foran 1-3 det var simpelthen fantastisk. Senere scorer Aint igen, det var dog ikke et nær så flot mål, som det første men det var ligegyldigt for nu var giganterne foran med hele 1-4! og alle var nu sikre på at vi nok skulle vinde kampen. Desværre gik det ikke helt så smertefrit, for kort tid før pausen skyder Konsult på mål langt ude fra. Mathias for kastet sig ned og parerer bolden, men som altid fik han den til at hoppe og springe lige foran mål. Konsult kom først på returbolden også stod den desværre 2-4. I pausen var giganterne dog godt tilfredse og vi skulle bare blive ved med at spille, som vi havde gjort i første halvleg så skulle vi nok vinde den kamp.

I anden halvleg var giganternes spil klart det bedste og der gik ikke lang tid før Nielsen fik en 110% chance for at lave sit første hattrick i sit liv. Desværre vælger Nielsen at skyde lige på målmanden, hvilket var ufattelig ringe! Skidt skidt skidt, men eftersom han allerede havde spillet langt over niveau, var det svært at klage over ham. Der var dog en del (Bøhlers) der synes det var udmærket at han ikke scorede, for tre mål af Nielsen havde været for meget af det gode. Han ville have blæret sig hele vejen hjem, så det var godt han brændte :D

Senere scorede Aint til 2-5 men desværre blev målet ikke anerkendt da dommeren ikke kunne se at bolden var over mållinjen. Bolden var ellers klart inde, men Konsults målmand holdt masken og derfor stod kampen stadig 2-4. Giganterne viste dog fair play og valgte ikke at brokke sig over dommeren, da vi har HOLDNING. Da der var 15 minutter tilbage af kampen var Konsult i angreb og de vælger at skyde bolden indover ude fra kanten. Bolden havde direkte kurs mod Bøhlers men i stedet for at heade bolden væk, dukkede han sig. Det var en meget dum beslutning for det gav Konsult en chance for et skud på mål hvilket de flot udnyttede. Den stod nu 3-4 og den sikre sejr var pludselig ikke så sikker, og derfor kom der lidt nerver hos giganterne. Specielt Strassmann virkede meget nervøs for til sidst i kampen spillede han ikke op til sit bedste, mildt sagt. Han blev derfor skiftet ud og det var måske ikke så dumt hehe.

Los Gigantos spillede igennem hele kampen bedst og selv om det blev tæt til sidst, vandt vi fortjent. Det var en rigtig god kamp, og det var specielt godt at Bøhlers var med i sejren, da Bøhlers-effekten nu er ophævet!

God kamp drenge.. ! Vi ses i byen på lørdag.

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne kæmpede sig til 3 point

 

Efter en lang sommerferie med grillmad og dåseøl, skulle Los Gigantos endelig i gang med fodboldsæsonen igen.

Gigantos fik en god og let start, da vores første kamp mod FC Drømmebold blev aflyst, da Drømmebold stadig var i gang med at holde sommerferie og derfor ikke kunne stille hold.  Desværre betød det at vores første rigtige kamp efter sommerferien skulle spilles mod topholdet Yoink FC. Ifølge Strassmann er det klart det bedste holdt i hele ligaen, og derfor var mange ikke helt tilfredse med den situation.

 

Med til kampen var følgende spillere: Krarup, Frode, Daniel J, Nielsen, Bøhlers, Rasser, Strassmann, Thomse og den målfarlige Mücke.    

 

Holdet kom i god tid for at få varmet ordentligt op til kampen, da vi vidste at vi skulle være klar fra start hvis vi skulle have en chance mod Yoink. I opvarmningen var der masser af hovedstødstræning, men det var absolut ikke noget kønt syn med Nielsen og Bøhlers foran målet. Ud af 50 forsøg fik vi scoret på omkring 2 af dem, så det var ikke imponerende! Det tegnede altså ikke specielt godt inden kampen, men kl 18.25 var det hele glemt for nu skulle vi endelig i kamp.

 

Yoink kom flyvende fra start og havde totalt styr på kampen. De havde det ene forsøg efter det andet, uden at det dog blev rigtig farligt for goalkeeper Krarup. Det var dog stadig skræmmende hvor dårligt vi spillede, og den eneste gang vi havde bolden var når vi skulle skyde målspark. Efter 10 minutter fik Yoink frispark lige foran målfeltet, hvilket resulterede i et fremragende frisparks mål. Men dommeren annullerede med det samme målet, da de andre Yoink spillere havde chikaneret Krarup, og derudover forvirret Krarup med at stå med hænderne over hovedet. Det var derfor helt korrekt da dommeren annullerede målet. Efter frisparket kom Giganterne så småt bedre med i kampen, men det var dog stadig Yoink, som dominerede kampen. De havde mange skud på mål, men Krarup var flyvende i kassen og holdt buret rent. Desværre gik det galt da Yoink på et indkast, fik bolden ind i feltet til en fri yoink spiller, som var løbet fra Bøhlers på midtbanen. Yoink spilleren fik prikket bolden forbi Krarup, og det bragte fortjent Yoink foran. Målet var til stor irritation for Krarup og specielt Bøhlers, da han var blevet sat af en mand med briller!

 

Resten af første halvleg var stadig med Yoink, som det bedste hold, men vi kæmpede hårdt og de fik derfor ikke scoret flere mål inden pausen. I pausen var der meget stille i hos Giganterne da alle måtte indrømme at det hele så lidt skidt ud. Men anfører Frode sagde ”hold nu bare bolden til jorden!” hvilket virkede ret fornuftigt da vi i de første 30 min ikke havde haft 3 sammenhængende afleveringer. I anden halvleg var Los Gigantos, som forvandlet! Vi havde en helt anden indstilling og taktik, og straks blev det hele meget bedre. Vi pressede Yoink konstant og det var som om vi havde skiftet taktik med Yoink. Vi spillede bolden langs jorden, mens Yoink prøvede at spille høje lange bolde.

 

Pludselig var det os som havde bolden, og det gav med det samme selvtillid til Gigantos. Thomse og Rasser var nu flyvende i angrebet, og fik hurtigt spillet sig frem til forholdsvis store chancer, dog uden at vi fik udlignet. Men det hele gav håb og troen på at vi godt kunne få point mod Yoink. Los Gigantos kæmpede det bedste vi havde lært, og vi pressede på til det udlignede mål. Mücke fik en kæmpe chance, da han modtog bolden foran feltet men da hele holdet skulle til at juble da han stensikkert ville score, skød han over i bedste Sponholtz stil. Det var meget ærgerligt og Mücke var da også bitter over han ikke fik fordoblet sin målscorer.

 

Senere fik Bøhlers en pænt stor chance lige foran mål, da bolden pludselig lå for foden af ham. Men i stedet for at sparke bolden ind, gik han i panik og lavede et eller andet mongol fodbold. Yoink sparkede derefter et målspark, som Bøhlers headter præcist over til Nielsen som stod langt fremme på banen. Han kommer derefter frem til et oplagt skudforsøg, men vælger til stor irritation for resten af holdet at drible over i modsatte side. Alle råber ”skyyyyd og forhelvede” efter Nielsen, som dog fik afleveret bolden til Thomse i feltet. Han sparker til bolden og så var der mål!

 

Kampen var nu helt åben, men Giganterne fortsatte i samme stil, og holdt fast i overtaget. Med 10 minutter igen var giganterne endnu en gang i et angreb og Thomse var igen hamrende effektiv. Han modtog en svær bold i feltet, som han med kattepoten fik prikket forbi målmanden. Den stod nu 2-1 til giganterne og nu skulle føringen bare holdes. Det var nu blevet til en meget aggressiv kamp, og der blev fightet i alle duellerne. I slutminutterne pressede Yoink kraftigt på for en udligning, men Krarup stod helt fremragende i målet og holdt giganterne foran. Til sidst fik Yoink 3 hjørnespark i træk, men da Giganterne endelig fik bolden sparket væk blev kampen fløjtet af. Det var en flot sejr over Yoink, og et flot comeback. Der var stor glæde hos Giganterne og kæmpe skuffelse hos Yoink.

 

Los Gigantos har altså fået en fantastisk start efter sommerferien. GOD KAMP DRENGE.

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Ministeriet fik "Los"

 

Endnu engang var der dømt kampdag på Valby arena, Giganternes hule, og denne gang var det Ministers der skulle smage et sandt topholds farlighed.


Det var tydeligt helt fra start, at det ikke var et gigantos-hold der spillede op til sit topniveau. Alligevel skulle vi kun halvt ind i 1. halvleg før den første rakket skyder målmandsminsterens mål i stykker. En lille fræk 1-2 aflevering mellem Nihøj og Nikolaj midt på banen, sætter den gamle topscore i en yderst gunstig position uden opdækning og med god mulighed for et langskud. Alle ved at man 1 ud af 400 gange ikke skal give Nikolaj sådan en chance! Så han kigger op, ser han har masser af tid, lader kanon med 1 skud og brager bolden op i højre målhjørne! Fantastisk mål uden lige. Desværre er en vild jubelscene skyld i en sindsyg forpustelse til måltyven, som må lade sig skifte ud. Dette ender med at blive en fatal fejl. For kort efter, efter lidt klumpspil i giganternes felt, kan en forvirret minister skyde en boldt mod en magtesløs Krarup. 1-1! What the fuck tænker man straks! Men denne tanke blev hurtigt afbrudt af en vigtig kasse fra Michael. Et godt løb op ad banen der let afsluttes med en smart afslutning forbi en måbende målmandsminister. SÅDAN!! 2-1. Denne føring holder til pausen.


Anden halvleg bliver et sandt marreridt for ministeriet! Først kan Mark let gøre det til 3-1 på et fantastisk indkast af Frode. Efterfølgende tryller Michael en ekstra basse op ad hatten, og mindsandten om ikke Mark "the tunnel" Sørensen gør knock-outet endegyldigt, med en smart kanal på en friløber. 


Med 5-1 på tavlen begyndte giganterne dog at spare lidt på krafterne til torsdagens topopgør, hvilket giver ministrene anledning til at hele sårene med en redusering til 5-2. 


Mark slutter kampen flot af med en kreativ gengivelse af, hvordan det ville have set ud, hvis den glidende minister-tackling rent faktisk havde været tæt på Marks fod. Det var den ikke, men med en 15-20 kropsrulninger over på nabobanens nabobane samt et ordentligt "AAAAVVVVVVVV!!!", endte dette med et gult kort til en ærgelig minister. Øv bøv. 

På den måde kunne giganterne i overtal let sige tak for kampen og gøre klar til torsdagens gysser!

 

Nikolaj

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos overtager 2. pladsen

 

Der var lagt op til en topkamp da Los Gigantos i torsdags skulle møde Nordstjernen-2 på hjemmebane i Valby Idrætspark. Nordstjernen var med 29 point indehaver af 3. pladsen i rækken mens Los Gigantos med det samme antal point var på 4. pladsen.

 

Sidst vi mødte Nordstjernen fik vi en ordentlig omgang tæsk og tabte hele 7-2 på Kløvermarken. Det skal dog siges at vi stillede med et elendigt hold, da mange af vores stamspillere ikke kunne spille den dag. For at vi ikke skulle have en ordentlig omgang tæsk igen, var det vigtigt at vi fik sammensat et godt hold til kampen mod Nordstjernen. Frode havde dog store problemer med at få folk til kampen da mange havde andre og åbenbart vigtigere ting at tage sig til.

Morten Nielsen skulle på torsdagsbar på CBS, da det var ekstremt vigtigt at drikke sig fuld med hans klasse. Goalkeeper Krarup skulle løbe en skod tid i DHL Stafet for Nordea og Strassmann svarede slet ikke på Frodes smser.

 

Dog er Los Gigantos blevet et stort hold efterhånden, så det lykkedes alligevel at stille op med et rigtigt godt mandskab, som bestod af følgende spillere: Sørensen, Frode, Bøhlers, Sponholtz, Søren, Nikolajdish, Hermann, Arnt og altid farlige Mücke. Kampen skulle spilles kl 1715 så vi havde aftalt at mødes 1645 så vi var der i god tid. Det endte dog alt sammen galt da Frode og Bøhlers skulle kører med Sørensen. Han havde nemlig planlagt at vi sagtens lige kunne nå at kører forbi Roskilde Racing Center og afleverer et brev på vej til Valby. Det betød at vi 5 minutter inden kampstart kom rendende ud til banen og alle spillere måtte stå og skifte tøj ude ved fodboldbanen. Vi havde altså ingen tid til opvarmning, og derudover var der ingen der gad stå på mål. Sørensen måtte derfor hoppe i målmand dragten og stå for os. Vi nåede lige at blive klar til kampstart også var vi ellers i gang med topkampen. 

 

Kampen var fra start meget lige, men vi følte dog at vi havde godt styr på det. Det var kun når Bøhlers havde bolden at det hele blev lidt usikkert. Der var simpelthen ingen ting der lykkedes for ham, og det lignede virkelig en fra FC ZULU. Frode var heller ikke i sit es, da samtlige af hans afleveringer frem af banen gik til indkast eller målspark.

Nordstjernen kom frem til nogle enkelte chancer men Mark stod fremragende på mål. Men midt i 1 halvleg kommer Nordstjernen frem til en kæmpe chance foran mål. Sørensen redder flot det første skud, som ryger ud til angriberen igen. Han skyder endnu en gang på mål, så Sørensen må hive en refleksredning frem. Det var igen kanon stået af Sørensen, men desværre røg bolden endnu en gang ud til Nordstjernen i kanten af feltet. Han hamre endnu en gang til bolden og der måtte Sørensen kapitulerer. Den stod nu 0-1 til Nordstjernen. Dog var vi stadig det bedste hold på banen og Arnt scorer fortjent til 1-1. Jeg ville meget gerne forklare jeg hvordan målet så ud, men eftersom det var i torsdags vi spillede og jeg var på druk i nat, så må jeg indrømme at det står lidt utydeligt :D Der var dog stor jubel hos Giganterne da vi fortjent fik udlignet.  Vi gik til halvleg med 1-1 og vi sagde i pausen til hinanden at denne her kamp, den skulle vi bare vinde.

 

Efter pausen var Los Gigantos det eneste hold på banen og Nordstjernen fik ikke et ben til jorden. Frode lagde en langaflevering i dybden til Mücke, som måtte sætte i spurt for at nå bolden inden den røg til målspark. Mücke har aldrig været kendt, som en specielt hurtig sprinter så han nåede ikke at holde bolden på banen. Men han fik det til at se ud som om at bolden stadig var inde, og dommeren kunne ingen ting se og dømmer derfor ikke bolden ude. Mücke spiller den fladt indover til Arnt, som scorede til 2-1. Igen var der kæmpe jubel, specielt fordi Mücke havde været i hopla. Det var dog ingen ting i forhold til det Mirakel, som skete kort tid efter. Mücke fik pludselig bolden mit inde i feltet og hamrede bolden i mål, og fordoblede sin målscorer! Samtlige spillere var i chok, da dette sker så ufatteligt sjældent. Mücke spurtede hele banen rundt og fejrede sit mål og var hamrende glad, hvilket hele Los Gigantos var. Vores angriber havde scoret et mål, så bliver det simpelthen ikke større. Senere lukker Arnt kampen totalt da han scorer til 4-1. Los Gigantos vinder fortjent kampen og er nu på 2. pladsen da bundholdet FC Ministers vandt over Discipline d.-2.

 

Til sidst ønsker vi lige Hermann god bedring med hans ankel, da han i 2 halvleg måtte hjælpes fra banen. Han vrikkede om på sin fod, i en duel mod en modstander, og han kunne derfor ikke spille resten af kampen. Han var dog ved højt humør da giganterne vandt. Jeg ved godt det her skulle have været nævnt tidligere men det alkohol giver simpelthen nogle black outs haha.

 

Næste kamp er mod De Små Blå som er på 1. pladsen. Sidste gang tabte vi 16-1 til dem da vi alle nærmest kom direkte fra en bytur og derudover havde Nielsen på mål. Nu skal vi have revanche og vise at det var en engangsforestilling, det sker aldrig igen!

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos genvandt sin ære!

 

Los Gigantos skulle endnu en gang ud i en topkamp, da vi skulle møde nr. 1 De Små Blå. Sidste gang jeg skulle skrive dette kampreferat var jeg rasende, da vi havde leveret den værste indsats i Los Gigantos korte historie. Vi var mødt op i Valby med et elendigt hold, som stort set kom direkte fra en kæmpe bytur. Vi fik de største tæsk nogensinde og tabte 16-1!

 

”Da kampen blev fløjtet af måtte vi bare konstatere at vi var elendige. Mega hamrende elendige det vi havde leveret var så ringe. Vi havde mange undskyldninger for vores indsats men 16-1! lige meget hvor dårligt stillet vi selv mente vi var, så må vi aldrig tabe 16-1. Undskyld Los Gigantos og Undskyld De Små Blå. Vi ville gerne have kommet for at spille fodbold men det gjorde vi ikke”.

 

Dette var et afsnit af mit kampreferat fra sidste kamp, og jeg synes det forklare hvor elendige vi var. Derfor var kampen I går meget vigtig for Los Gigantos, da vi skulle vinde vores ære tilbage. Det var ikke et krav at vi vandt, men det var et krav at vi kæmpede, som vi plejer at gøre og gav den gas. Hvis vi så tabte stort igen så kunne vi i det mindste sige at vi gjorde hvad vi kunne. Men eftersom vi var ubesejret i 7 kampe i træk var vores selvtillid enorm.

Derfor gik vi efter en sejr så vi kunne generobre vores 2. plads. Vi stillede derfor med et forholdsvis stærkt hold, som bestod af følgende spillere: Nielsen, Frode, Krarup, Nikolajdish, målfarlige Mücke, Sponne, Linned, Sørensen, Simon og Bøhlers.  

Planen var at vi skulle have 20 minutters opvarmning inden kampstart. Men den plan gik i stykker da fødselsdagsbarnet Morten Nielsen havde medbragt en kasse øl. Da øl er sundt, tog alle med det sammen en bajer, og følte sig straks mere afslappet inden topkampen. De Små Blå var langt mere seriøse og spurtede rundt på modsatte bane med en sindssyg opvarmning. Det var vi dog lige glade med, da vi spillede godt for tiden. Kl. 18:10 blev kampen fløjtet igang, også skulle vores ære ellers vindes tilbage. Kampen starter fuldstændig fantastisk, da angriber Morten Sponholtz scorer et MÅL! For at være ærlig var det ikke noget flot mål, da Sponne først brænder den første chance.

Efter stort held, ender bolden igen i fødderne på Sponne, også fik han prikket den over streget. Fremragende start for Los Gigantos, der nu var ovenpå. De Små Blå begyndte dog hurtigt at få overtaget i kampen, og det endte med en udligning. En høj bold bliver headet hen til en Små Blå Spiller, som udenfor feltet smadre bolden ind bag Krarup med et fremragende skud. Den stod nu 1-1 hvilket var helt fortjent. Kort tid efter var der hjørnespark til De Små Blå, som de sparker fladt ind mod forreste stolpe. En angriber retten bolden af også stod den 2-1 til De Små Blå.

Senere fik Los Gigantos et frispark hvilket Sørensen er tæt på at hamre i kassen. Desværre gik bolden lige over mål, også gik vi til pause bagud 2-1. I pausen talte vi om at vi skal holde bolden langs jorden. Vi spiller langt bedre når vi har bolden under kontrol så det var løsningen i de sidste 30 minutter.

 

Efter pausen føltes det som om De Små Blå var ved at løbe tør for energi. Det er ikke første gang det er sket for vores modstandere og det har vi i de sidste mange gange været gode til at udnytte. Vi fik alt overtaget i kampen, og spillede fornuftigt med bolden langs jorden. De Små Blå stod dog rigtigt godt i forsvaret, og vi havde svært ved at komme frem til store chancer. Tiden gik og vi blev nød til at satse mere og mere for at få udlignet. Det betød at vi var meget åbne overfor kontra angreb hvilket De Små Blå fik udnyttet. De fik fat i bolden og stormede mod Krarup, og da kun to Los Gigantos spillere nåede hjem og forsvare blev de udspillet af tre angribere. Bolden blev skudt flot ind af modstanderne også stod den 3-1. Vi gav dog ikke op, og kæmpede hårdt for at køre de andre flade, men det så ikke ud til at virke. 


Med omkring 13 minutter tilbage af kampen, fik Nielsen to hænder i ryggen og røg i jorden. Der blev fløjtet for straffespark hvilket Nielsen selv ville tage. Han scorer stensikkert også var kampen endnu en gang åben. De Små Blå var nu lettere nervøse og vi kunne mærke at vi havde overtaget i kampen. Vi kæmpede for at udligne, men de store chancer kom aldrig og kampen blev fløjtet af. Los Gigantos tabte knebent til rækkens nr. 1 men vi kunne gå derfra med oprejst pande. Vi var bitre over at have tabt, men vi havde presset dem godt, og gjorde en god figur.  

 

Efter kampen sang vi fødselsdagssang for Nielsen og ønskede tillykke med de 20 år. Drak en kasse øl og spiste en kanon kage som Nielsen selv påstår at have lavet. Flere var dog enige om at hans Mor nok havde været indblandet men det er svært at bevise.

 

Kampen om 2. pladsen i rækken er nu meget tæt, da mange hold stadig er med i kampen om oprykning. Det er derfor meget vigtigt at vi vinder resten af vores kampe, og slutter sæsonen flot af. Tak for kampen De Små Blå, vi håber i nød lidt modstand for en gangs skyld.

 

Tillykke med fødselsdagen Nielsen..

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos satte FC Pluto på plads

 

Lørdag kl. 15:50 skulle Los Gigantos endnu en gang i kamp på deres berygtede hjemmebane i Valby Idrætspark.

Modstanderen var FC Pluto og sidste gang vi spillede mod dem tabte vi 3-2. Dette måtte dog ikke ske igen, da kampen om topplaceringerne i c-rækken er blevet uhyggelig tæt. Vi kunne altså kun bruge en sejr til noget, men det ville måske blive svære end normalt, da vi hverken havde Frode eller Goalkeeper Krarup var med til kamp.

 

Heldigvis kunne det nye førstevalg på målmandsposten Bøhlers kaste sig i Krarups klamme målmandstøj, og stå helt fantastisk. Med til kampen var Nielsen, Sponholtz, Nikolajdish, Thomse, Rasser, Philip, Mücke, ”Linnet” og det nye førstevalg på målmandsposten Bøhlers. Som man kan se var vi stort set kun offensive spillere med til kamp, hvilket betød at Nielsen og Niko måtte spille i forsvaret i dagens anledning. Men så kunne defensiven heller ikke blive bedre Bøhlers, Nielsen og Niko. Det kunne simpelthen ikke gå galt.

 

Da klokken var 15:50 havde vi som altid ikke alle spillere klar, men vi havde dog 7 mand klar til at starte inde, også måtte Thomse og Linnet stå bag målet og strippe for Plutos tilhængere. Kampen startede katastrofalt da Rasser spillede en for kort bold tilbage til Bøhlers på mål. Bøhlers kommer først på bolden, men vælger at sparke bolden væk fordi en angriber var i løb efter bolden. Desværre ramte jeg Plutos angriber lige i maven, også scorede de verdensheldigste mål, da bolden ryger i kassen til meget stor irritation for Bøhlers. 

 

Los Gigantos gik dog absolut ikke i panik og spillede videre som om intet var sket. Det var et smukt syn, vi spillede simpelthen fantastisk, og kørte bolden flot rundt langs jorden. Alle spillede med stor selvtillid og sikkerhed og i hver eneste angreb kom vi frem til en god chance. Desværre brændte vi en del chancer, men hvis vi bare blev med at spille, som vi gjorde så skulle vi nok vinde den fodboldkamp. Thomse spillede det rene brasilianerfodbold og Rasser var også flyvende oppe foran og de to bragte os hurtigt foran 2-1 hvilket var resultatet ved pausen.

 

I pausen var alle sikre på at vi ville vinde kampen, men vi skulle dog alligevel passe på med at undervurderer dem, for så kunne det godt ende galt. Efter pausen kom vi hurtigt foran 4-1 og et af målene var et drømmemål af Rasser. Han hamrede langt udefra bolden helt op i krydset og Plutos målmand var totalt chanceløs. Målet er en stærk kandidat til årets mål og presser Arnts geniale frispark mål i kampen om årets mål. Nu ville alle fra Los Gigantos gerne frem og scorer et mål, og det betød at Pluto kom frem til en let chance og scorede på Bøhlers. Det var et idiotisk mål, og skyldtes totalt ukoncentration. Vi gik dog stadig ikke i panik og kørte, som resten af kampen Pluto totalt over, og Philip, Linnet og Thomse lukkede kampen til resultatet 7-2. Mücke og Sponholtz som er klubbens faste angribere scorede ingen mål, hvilket er lidt pudsigt når de jo er angriberne. De burde da også begge have scoret mindst et mål, men Sponholtz valgte at skyde bolden OVER mål fra 20 cm afstand. Det er imponerende godt gået hvis det ellers havde været med vilje. Mücke valgte at skyde bolden lige i favnen på målmanden fra 1 meters afstand hvilket også var en flot aflevering.

 

Men det er alt sammen lige meget for Los Gigantos spillede genialt og flot fodbold. Alle spillede en god kamp, og spørgsmålet er om vi skal rykke på i B-rækken. For det eneste sted vi passede ind i den kamp var i LA LIGA for det var flotte mål, og gode detaljer. F.eks. var et af Thomses mål en kopi af åretsmål fra SAS-LIGAEN. Han lavede en Ailton og sparkede bolden ind fra en umulig vinkel. Jeg vil også lige fremhæve Nielsen og Nikolajdish indsats i forsvaret, for de var også helt fremragende begge to. De vandt samtlige dueller og lignede Gravgaard og Hangeland i deres gode dage i FCK.

 

Fantastisk spillet drenge ingen i rækken ville have vundet over os i den her kamp.

 

Specielt ikke når Bøhlers stod på mål.

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

De orblenne ninjaer - Los Gigantos

 

Los Gigantos nærmer sig en meget spændende afslutning på sæsonen 08/09. For vi har mulighed for en oprykning til række B. Derfor var det et MUST at vi skulle tage os sammen, og spille noget flot fodbold her i den afgørende fase.

Den første modstander i vores intense kamp om oprykningspladsen er De Orblenne Ninjaer. Sidste kamp imod disse blev det til en kedelig 1-1 kamp. Men for at dette ikke skulle gentage sig havde vi stillet med det stærkeste hold som muligt, opstillingen lød:

 

Mathias, Frode, Nielsen, Mark, Rasser, Niko, Spon, Bølle, Nihøj og Strass.

 

Men kampen gik i gang, og vi lagde ud med at presse modstanderen højt oppe på deres egen banehalvdel, som resulterede med en meget stresset modstander, der ikke kom frem til noget som helst. Derimod var vi i fuldstændig hopla, og viste at det var Los Gigantos der havde klassen til at rykke op i det finere selskab. Vi spillede flot fodbold, hvor bolden bar kørte rundt nede på jorden.

Men så skete det som der bare ikke skulle ske; De Orblenne Ninjaer har et lille hurtigt passningsspil der skaber forvirring nede ved LG´s straffefelt, og de får skudt bolden i mål. 1-0.


Dette mål sætter Los Gigantos mere i gang, og der bliver nu kun spillet på en halvdel. Los Gigantos brænder den ene chance efter den anden, men man må sige at deres målmand gjorde det rigtig fint, og holdte dem inde i kampen. Men der skulle ikke gå længe før Los G viste en smule skarphed og får udlignet til 1-1. Det er Rasmus der sender et farligt skud af sted, som ryger lige ind under målmanden.

 

I de sidste 10 min af kampen brænder det virkelig på i de orblennes straffefelt, men i flere omgange redder målmanden bolden, og hele Los Gigantos kan bare se mere og mere fortvivlet ud over at bolden bare ikke kan komme i net.

 

Los Gigantos var selvfølgelig ærgerlige over at sejren ikke kom i hus, da vi havde vist et kæmpe niveauforskel i denne kamp, men kunne bare ikke score.

Men alt i alt spillede vi pisse godt, og kan være stolte over denne kamp, da vi spillede rigtig flot offensiv fodbold. Dette skal vi tage videre til (næst) sidste kamp imod Discipline, også bare en anelse skarpere foran mål.

 

Efter kampen skulle vi lige scoute vores kommende modstander, Discipline, som vi møder i sæsonens sidste kamp, som gælder oprykning. Discipline vandt 3-1 over Pluto

 

Frode

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos - Discipline D.-2

 

Efter en uafgjort i forrige kamp krævede det en sejr i dagens opgør mod discipline d2, for at drømmen om oprykning ville blive opfyldt.

Men desværre op til kampen var der lidt tumult, da Henning fra DAI ringede og sagde at kampen var blevet flyttet fra søndag til torsdag, pga. playoff kampen lå lørdag. Dette betød at vi måtte undvære Rasser, Strass og Sponne. Til gengæld fik vi lokket Arnt, Søren og Simon med.

 

Men kampen bliver fløjtet i gang, og vi starter rigtig godt med at lægge pres på dem, og komme frem til nogle små chancer. Men dette ændrede sig efter 5 min, også kom Discipline ind i kampen. Efter 10 min scorer de, efter et velspillet angreb. Giganterne prøver alle at følge med deres mænd, men da samtlige af deres spillere er hurtigere end os, bliver det svært, og kan ses nede foran Los G´s mål da det resultere i 3 mod 2. Discipline bevæger sig flot overalt på banen, og efter første halvleg var det ikke meget Los Gigantos havde bidraget i kampen, og den stod 5-0 til Discipline. 2. Halvleg begynder vi at vågne lidt op, og spiller bedre og bedre fodbold. Men dog er vi stadig uheldige med ikke at score på alle vores chancer. Vi får et hjørnespark, og Arnt smækker bolden hårdt ind i feltet, og der bliver skudt, og man er klar til at juble, dog står en fortvivlet Mücke inde på mållinjen, og bliver ramt af bolden, som derfor ikke ryger i mål. Deres målmand skylder vist en øl til Mücke for den redning. Men Los G kæmper videre for at få pyntet lidt på resultatet. Arnt begynder at vise klasse foran mål ved at score hele 2 gange, og Simon får også en enkel i mål.


Men kampen ender 7-3, og vi må bare indse at dette ikke var vores kamp, og at Disciplinen havde fuldstændig udspillet os i 1. Halvleg.

 

Vi var selvfølgelig skuffet efter kampen, da vi havde misset vores chance for at rykke op, men efter et stykke tid havde skuffelsen lagt sig, og man kan tænke tilbage på en flot sejrrig sæson for os. At ende på en 4 Plads i C-rækken er også lidt af en sensation, da vi lige er rykket op fra D.

 

Frode

 

Gigantos © 2007 - All Rights Reserved