2011

Sæson 4 - 2011


Konstant brandert sikrede sejren!

 

Så blev det 2. april og dermed sæsondebut for Los Gigantos. Frode havde til dagens kamp mod FC Veto samlet et særdeles slagkraftigt hold bestående af: Mücke, Morten S, Frode, Thomse, Bølle, Nikoe, Rasser, Strassmann og Nielsen.


Som optakt til kampen havde størstedelen af holdet valgt at tage på Kulørbar fredag aften, og da byturen først sluttede ved 6-tiden var det derfor en flok stive giganter der mødte op til kamp. Konstant brandert kaldes konceptet, og det er sandsynligvis ikke sidste gang at det bliver afprøvet!


Morten S var en af de få der ikke havde været i byen og det blev hård straffet af Frode i form af en plads på bænken sammen med Bøllemissen.


Kl. 11.30 blev kampen fløjtet i gang på Valby idrætsparks nyanlagt kunstgræsbaner. Første indtryk af banerne var ikke det bedste, da der var 3 sidelinjer og intet målfelt, men derudover var banen egentlig ret lækker. 


Takket være den konstante brandert var giganterne ekstremt tændte, og der gik ikke mere end 10 minutter før Niko, Thomas og to gange Morten S havde bragt giganterne foran 4-0. De to første mål var perler, mens Morten S gav den som Inzaghi og scorede to gange i tomt mål, det andet på et herligt uselvisk oplæg fra Mücke, vidst nok første gang i historien at et samarbejde mellem de to frontløber har ført til mål, men i dag var åbenbart dagen hvor alt lykkedes. For i første halvleg var det virkelig ALT der lykkedes og i skulle helt hen til kampens 20. minut for at finde en afslutning der ikke gik i mål, Thomse var synderen, men for at han ikke skulle stå alene med det valgte Nielsen at sende sit første skud på mål til indkast, så kunne man pludselig kende os igen. Kort før pausen fik Veto reduceret til 4-1, et mål hvor den ellers utroligt velspillende Strass ikke havde en chance. 


I pausen afløste Niko Strass på mål, en beslutning som senere skulle vise sig at være fatal. 


Kort inde i 2. halvleg fik Veto reduceret til 4-2, men det var nu ikke noget der rystede giganterne. Frode fik på en fremragende stiv tå udbygget føringen til 5-2 og så følte i faktisk at sejren var hjemme. Men så begyndte den defensive linje ellers et freakshow uden lige. Veto kom på 5-3 og så begyndte panikken ellers at brede sig, men først efter at rasser havde gjort det til 6-3 på et flot langskud. Specielt Niko og Nielsen virkede noget shaky, nok fordi den konstante brandert ar ved at forsvinde. Og så begyndte det pludselig at gå hurtigt, i løbet af 2 minutter havde Veto lavet to kasser takket være yderst tvivlsomt målmandsspil fra Niko. Det betød at rasser tog over i målet, og så kom der pludselig meget mere styr på tingene. Man turde nu spille bolden tilbage til målmanden, hvilket betød at vi igen fik gang i sambabolden, hvilket resulteret i endnu en scoring fra Thomse og en sejr på 7-5.


En kamp der aldrig skulle være blevet spændende, men som alligevel blev det i takt med at den konstante brandert aftog.

Efter kampen blev Thomse meget fortjent kåret til kampens spiller. Rasser og Strass fejrede den nye Kasper Strassmann bøde ved begge at tage underbukser på som noget af det sidste, samtidig røg Frodes målsætning om at der max måtte gå 4 mål ind, det kan kun blive et brag af en julefrokost!


Det var ikke noget overbevisende sejr, men nu er vi i gang med den sæson som vi så længe har ventet på.

 Nielsen

__________________________________________________________________________________________

 

Holdindsats leverede sejren

 

Solen strålede over Kløvermarken, og i det fjerne hørtes politisirener og høje brag. Det var en perfekt dag til en fodboldkamp på Kløveren. Med til kamp var: Bøhlers, Mucke, Frode, Nielsen, Strassmann, Sponholtz, Niko, Mark og ”Anders”.

Det første kvarters tid er der ikke nogen grund til at nævne yderligere, da det mest af alt mindede om indianerfodbold og kønt var det ikke.

Herefter begyndte kampen og intensiteten at tage til. Giganternes målmand kommer langt ud af målet og forsøger at få sparket bolden langt væk. Bolden ender dog ved en Dynamo-Virum spiller som heldigt rammer den perfekt og han scorer fra midten af banen, hvilket var meget ufortjent mod spil og chancer.

Dette var dog med til at tænde Giganterne endnu mere, og det sås i spillet. Afleveringerne blev mere præcise, og tiltider viste Giganterne yderst gode takter. Herunder kan fx nævnes Niko's frispark og Mucke's tryllerier bagerst på baglinien.

Giganterne fik reduceret på et langt indlæg ind i feltet, hvor Frode steg ned og headede bolden sikkert i mål til 1-1. Generelt set formåede Giganterne til deres egen overraskelse at vinde samtlige hoveddueller.

Der skal dog også lyde et lille bitte klap til Daniel Bøhlers, som til trods for sin titlen (Årets Daniel Bøhlers) leverede en indsats, som måske ville være mere værdigt i en amerikansk fodboldkamp. Daniel Bøhlers får leveret en helflugter tæt foran mål, som han vælger at brage 20 meter over mål – FIELD GOAL! Bøhlers fik dog vist gode takter og var tæt på en scoring fra hans hoved.

Kampen så ud til at gå i sig selv, og ende med en 1-1. Pludselig ud af ingenting får Nikolaj en aflevering fra vores keeper. Han orientere sig, og ligger bolden i dybden til Sponholtz, som sætter bolden flot tæt ved stolpen. 2-1 til Los Gigantos.

De sidste minutter forsvarede Giganterne flot, og kunne sikre endnu en flot sejr!

 

/Sponholtz   

__________________________________________________________________________________________

 

Vild kampgejst gav tre point!

Los gigantos vs Chp Vikings - 19.04.2011 - kl 17.15

 

Tirsdag kl. 17.15 var der lagt op til en topkamp på Los Gigantos frygtede hjemmebane. Modstanderen var Cph Vikings som var ubesejret ligesom giganterne. Vikings havde inden kampen en skræmmende målscore så på papiret var modstanderen en stor mundfuld.

Med til kamp var følgende: Jeppe, Mikael, Frode, Simon, Nielsen, Strass, Thomse, Sponne og Bøhlers. Opstarten til kampen var hektisk eftersom vi kun stod med et halvt hold klar til kampstart. Resten af holdet havde problemer med at finde indgangen til kunstgræsanlægget. Dette resulterede i en del ekstra fadøl til årets julefrokost :)

Da alle giganterne havde fundet frem til banen kunde kampen fløjtes i gang. Kunstgræsbanen gjorde at kampen blev spillet i et utroligt højt tempo og det betød at giganterne lige skulle spille sig varme. Cph Vikings udnyttede det til at sidde på spillet og må have haft en god fornemmelse i starten af kampen. Heldigvis kæmpede giganterne hårdt og med Thomse på holdet kunne kampen gå begge veje.

Efter flere små chancer til Vikings fik Thomse lavet nogle små tryllerier ude på højrekanten og efter et træk ind i banen stod den 1-0 til giganterne, SMUKT THOMSE!

Føringen var helt fortjent selv om Vikings havde størstedelen af spillet. Frode og Nielsen stod fremragende i forsvaret og Jeppe stod solidt i kassen. Midtbanen kæmpede hårdt og vi var gode til at udnytte vores tre udskiftere. Faktisk var vi så gode til at udnytte vores bænk at dommeren flere gange truede med gult kort fordi vi ikke havde kaldt udskiftningerne i god tid. Dette var dog noget flueknepperi for vi råbte og skreg konstant på dommeren, eftersom vi skiftede i korte intervaller. Dommeren var tydeligvis irriteret på giganterne og det fik Mikael at føle senere i kampen. Mikael tacklede en Viking spiller på vores banehalvdel og fordi hele holdet råbte og skreg fløjtede dommeren for frispark. Men udover det fik Mikael et gult kort! Dette var der ingen forståelse for hos giganterne. De 5 minutter i undertal blev til rent powerplay fra Vikings side, og giganterne kastede sig rundt for at holde buret rent. Det lykkedes også kunne Frode bringe giganterne foran 2-0 efter et flot skud udefra feltet. Hvilket nok nager Nielsen en del eftersom han håber på at score flere mål en Frode (det ser sort ud haha).

Senere i halvlegen tryllede Thomse igen på højrekanten (han tryllede hele kampen). Bøhlers bruger sit sublime overblik over spillet og løber mod feltet. Thomse lagde desværre afleveringen møg elendigt og Bøhlers sparker over mål. Surt at Thomse ikke kunne holde niveau i den situation.

Senere havde en anden spiller med sublimt overblik en enorm chance. Strassmann var i boldbesiddelse foran modstanderfeltet og havde uanede mængder af tid til at trykke af mod mål. Desværre vælger Strassmann at drible rundt i flere omgangen indtil han mistede bolden. Det var en klassisk Strassmann situation og holdet fik sig et godt grin.

Ifølge min hukommelse gik vi til pause 2-0. Anden halvleg startede dårligt da Jeppe fik lavet et mindre målmandsdrop og Vikings hurtigt fik reduceret til 2-1. senere havde en Viking spiller havde frit løb mod Jeppe og målet. Jeppe beslutter sig for at gå efter manden og slagter totalt Viking spilleren. Jeppe fik gult kort og det skal vi nok være glade for. Efter min vurdering var det et klart rødt kort, men lad os ikke gå så meget ned i detaljer :) Jeppe måtte ud og Rasser kom i stedet ind på kassen. De fem minutter blev igen til powerplay fra Vikings men endnu en gang holdt vi stand, specielt fordi Rasser stod super! Senere i kampen holdt Vikings målmand på bolden i mere end 6 sekunder og ifølge dommere gav det et indirekte frispark mit i deres målmandsfelt. Bøhlers råbte ude fra bænken til Nielsen at der kun er direkte frispark i 7 mands og dette fik Nielsen forklaret dommeren. Thomse kunne derfor score til 3-1 på direkte frispark!

Jeppe var igen kommet på banen og i flot opspil med Thomse udnyttede de en kontra og bragte giganterne foran 4-1. Kampen var afgjort men for at det skulle blive lidt spændende gav vi dem lov til at score to gange. Kampen endte 4-3 efter en imponerende herrefight med glidende tacklingen i verdensklasse (Bøhlers), gule kort og massere af brok og råberi.

p.s. efter at have læst det hele igennem kan jeg se at Sponholtz & Simon ikke er blevet nævnt. Men de var i en lidt neutralrolle :)

Flot spillet drenge!

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Her skulle Kasper Strasmann have skrevet et kampreferat :)

 Los Gigantos vs HGAC - 01.05.2011 - kl 11.20

 

Eftersom Strassmann ikke har lavet sine lektier, vil jeg kort beskrive skandale kampen. I sidste uge skulle et ubesejret Los Gigantos hold spiller mod rækkens bundhold HGAC. Bestyrelses formand Morten Nielsen var derfor hurtig til at udråbe kampen til en målfest! Desværre gik kampen som tidligere kampe mod bundhold.

I stedet for at giganterne kæmper og råber for at løfte i flok så tager vi det stille og roligt. For hvorfor give den gas når modstanderholdet er langt under vores niveau?

 

Kampen startede ellers efter planen da topscore Thomse sendte bolden i kassen. Den unge mand er godt nok blevet genial i denne sæson! respekt for arbejdet Thomse. Desværre fik HGAC udlignet senere på et flot mål. Desværre fik de kun målet fordi giganterne viste stor fair play og gav dem et indkast som ellers var dømt til giganternes side. Dette kan vi alt sammen takke Rasser for :)

 

I pausen var vi opmærksomme på at vi spillede langt under niveau og at vi skulle have vores sædvanlige gejst frem i spillet. Desværre var det HGAC der ville det mest og derfor kom de foran 2-1. Dette var nøglen til Los Gigantos gejst og de sidste 15 min var HGAC presset så meget i bund at største delen af kampen foregik i deres målmandsfelt. Desværre brandte giganterne chance på chance og heldet var bestemt ikke på vores side.

 

Kampen blev fløjtet af til stor glæde for HGAC mens Giganterne var rasende på hinanden. Det var kun de sidste 15 min i den kamp hvor vi spillede ordenligt hvilket ikke var godkendt.

 

Bagefter tog størstedelen i fælledparken og drak sig ned! her vil jeg gerne give de medvirkende et klap på skulderen eftersom det var en rigtig flot brandert vi fik opbygget. Vi har absolut ikke glemt hvordan man drikker gravøl efter første sæson.

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Sambabold førte til sikker sejr!

Los Gigantos vs. DBE 2011 - 06.05.2011 - kl 18.30

 

Efter giganternes fatale nederlag mod HGAC, rejste giganterne sig og viste at de VIL være med i top-striden af rækken i år. Med til kampstart var Morten ”No hands” Nielsen, Fulde Frode, Mücke Rantala, Rasmus ”Tordenstøvle”, Samba Niko, Jeppe ”Let på tå” Højlyng, ”Jon Dahl Sponholtz”, Thomas ”Messi” Schaadt og Daniel ”one-hit-wonder” Bøhlers.

 

Det var et flot og stærkt spillende Los Gigantos hold, som hurtigt kom foran 1-0 ved en smuk smuk aflevering fra Los G’s egen Messi, der sender Sambakongen Niko af sted på en fri løber, som han sikkert sender ind bag stolperne.

 

Gejsten var legendarisk og det lå i kortene til at blive en stor dag for giganterne. Og det skulle vise sig at blive en uforglemmelig kamp. For kort tid efter det første mål, sender den velspillende midtbane general Messi, igen en drømmebold af sted, denne gang er det Daniel ”one-hit-wonder” Bøhlers, som bliver spillet helt nøgen 15 meter foran mål. Det skal siges at Bøllefar ikke har scoret i 3 sæsoner, trods han har haft et virvar af chancer. Derfor forstår man godt målmandens passivhed, da Bøllefar med en førstegangs afslutning, vælger at trykke kanonen af. Målmanden står fuldstændigt paralyseret og ser sammen med resten af stadion på, hvordan bolden på mirakuløst vis ender i målet, helt ude ved stolpen. En klasse kasse af Bøllefar og en kæmpe forløsning for sidste års gigant. Det var legendarisk, det var once in a life time, det var Daniel B.

 

Selvom giganterne var målløse over Bøllefars mål så får de igen ved fornemt spil kæmpet sig ind foran mål, hvor Frode mindre overbevisende får listet bolden ind over stregen. 3-0 stod kampen, men her rammer Los g endnu engang en midtvejs krise. Eller rettere sagt rammer Nielsen en midtvejskrise. I form af at han prøver at redde et langskud med fødderne frem for hænderne. Dette fører til en retur bold som bliver sparket ind. 3-1, som er stillingen ved halvleg.

 

Efter en opmuntrende teamtalk fra trænerparret Frode og Thomse, ser man igen en flok friske giganter. Dette resulterer i 2 hurtige mål fra distancen af Sponholst og Rasser, som brager bolden ind i netmaskerne.

 

Efter en skidt aflevering fra målmanden kan Messi sende bolden i mål men en DBE 2011 spiller tager med hænder i feltet og der bliver derfor fløjtet af dommeren, som stormer ned mod feltet og peger på pletten. Inden dagens kamp har det været aftalt, at Bøllefar skulle sparke, hvis der var straffe. Da han allerede havde scoret i denne kamp går turen derfor videre til en anden Los Gigantos sjæl som endnu ikke har scoret i denne sæson. Valget blev derfor Morten ”målløs” Nielsen, som på mystisk vis, vælger at placerer bolden én meter ved siden af stolpen.

 

Herefter rammer Los g igen en midtvejskrise, en krise som endnu engang er indledt af Morten N, hvor de begynder at sløse lidt med opdækningen og efter 2 hurtige angreb står kampen pludselig 5-3. Som ved et trylleslag er DBE 2011 med i kampen igen. Udefra trænerbænken bliver der nu talt med store ord fra Frode. Dette er noget Messi/Messias lytter til, han tryller i hvert fald kort tid efter ude på kanten og sender en bold i feltet til Jeppe, som looper den op til Samba Niko, der med sin velkendte hæl sender bolden tværs over rygsøjlen, forbi hovedet, over skulderen og pludselig ud af ingenting, står Jeppe helt fri foran mål, og udplacere målmanden. En flot omgang sambabold af de 3 drenge.

 

Men det skulle ikke slutte her. Rasser og Messi spiller hinanden et-to, indtil Messi tager et træk og sætter den ind ved modsatte stolpe.

Kort tid efter er den gal igen, Morten Nielsen sender en bold i dybden til Messi, som sætter sin mand ved en ond ond ond tunnel, han spiller Jeppe helt fri ved bagerste stolpe som lige så sikkert som tidligere banker bolden ind.

 

8-3 er stilling med kort tid tilbage. Messi stikker af og spiller Jon Dahl Sponholst HELT FRI foran et tomt mål. Dermed ender kampen 9-3 til giganterne.

 

En fantastisk præstation, som reflekteres i resultatet og et fuldstændigt uforglemmeligt mål af Bøllefar, som vinder dagens spiller. Til sidst vil jeg citere en stor gigants tidligere udtale om Bøllefar.

”En pornofilm med en happy ending, et knas tørt kanonslag med en kæmpemæssig lunte, et forspil med udløsning og en super saftig flæskesteg med mega sprøde svær. Lettest af alt - en ægte gigant.”

 

Selv tak Bølle ;)

 

/Messi

__________________________________________________________________________________________

 

Alt godt kommer til den som venter

Onsdag d. 8/5 18.25. Los Gigantos Vs Ratpack Rangers

 

Kampen lignede på papiret en som skulle vindes hvis vi ville være med i toppen. Derfor havde vi valgt at smide Frode ” The drunk guy” ud på tribunen og hente den yderst rutinerede Morten Dahlin ind til forsvaret i stedet. Holdet bestod derudover af Bøhlers, Strass, Rasmus, Thomas, Jeppe, Nielsen, Mücke og Andreas. Da kampen blev fløjtet i gang bølgede spillet meget frem og tilbage og begge hold kæmpede lidt med at finde ind i en ordentlig rytme. Giganterne kom dog frem til en stor chance efter ca. 5 min da Jeppe er fri foran mål, men desværre sparker han bolden op på overliggeren. Herefter tager Ratpack over og efter lidt tid sparker en af deres spillere på mål og da bolden ryger under Andreas stod den nu 1-0. Ikke så lang tid efter valgte Ratpacks angriber at kaste sig over Dahlins ben. Dommeren vælger korrekt at se dette som den optagelses prøve til Hollywood som det er og hans fløjte forbliver tavs. Ratpack styrede stort set hele første halvleg og de få chancer Giganterne havde fik de smidt væk inden de blev til noget. I pausen blev giganterne enige om bare at tage sig sammen og så skulle vi nok komme igen. I anden halvleg vælger Thomas at give noget gejst ved at råbe en masse. Efter ca. 10 min af anden halvleg fører den yderst farlige forsvarsspiller Nielsen bolden frem, han vælger at sparke udefra, men hans skud bliver blokeret, heldigvis ender bolden hos Nielsen igen og han vælger klogt at spille bolden til Thomas der udligner til 1-1. Herefter er giganterne meget på bolden og spillet flyder flot, desværre sender Ratpack en yderst præcis aflevering nedefra forsvaret og op mod angriberen. Afleveringen er så præcis at den skruer igennem benene på Nielsen og angriberen scorer til 2-1. Da der ikke var særlig lang tid tilbage gik giganterne i FIFAs Ultra offensiv indstilling og derfor blev Mücke sendt på banen. Vores bedste våben er dog stadig Thomas og han får sendt en masse afslutninger mod mål. efter en af disse afslutninger vælger målmanden kun at parere og det skulle han aldrig have gjort, for hurtigt som lynet får Mücke fat i bolden og utroligt smukt prikket den forbi ham. Her ville en mindre rutineret og koldblodig angriber (Sponne) måske have valgt at skyde, men en gammel målræv som Mücke ved bedre. Han vælger at vente og vente noget mere, han venter så længe at folk bliver helt i tvivl om han overhovedet har bolden, men så siger det BANG og Mücke har placeret bolden helt oppe i hjørnet og udligner til 2-2. Mücke vælger nu at skifte sig selv ud. Dette betød at resten af holdet måtte forsøge at score det vindende mål. De er også meget tæt på da Thomas sender et hjørne spark lige i hovedet på Rasmus der desværre header i sidenettet. Kampen bliver fløjtet af og giganterne blev enige om, at resultatet nok var meget fair da vi ikke havde haft vores bedste kamp.

 

Mücke

__________________________________________________________________________________________

 

Los ”Barca” Gigantos

Lørdag d. 21/5 Los Gigantos - SSU

 

Så var det atter kampdag for giganterne. Solen skinnede som altid, når giganterne skal i kamp. Med en sejr i dag, ville vi overtage førstepladsen. Dog var optimisten ikke særlig høj, da folk vidste at forsvars specialisten/træner, Frode ikke kunne spille med. Derfor ville træneren prøve at skabe en perfekt ramme om denne kamp, nemlig ved en god stemning. Træneren havde derfor bedt sin træner assistent, Mr. Sponbob om at investere i en megafon, og medbringe den til kamp. Dette var hvis også det eneste positive man kunne nævne om Mr. Sponbob i denne kamp ;)


Træneren havde den ide at efterligne Barca´s fantastiske fodbold koncept, nemlig ved små frække trekanter, hvor modstanderen bare kunne stå og beundre dette flotte boldspil. Derfor havde træneren valgt en 2-3-1 opstilling. På mål var det Rasser/Valdes, der med sit kølige overblik fordelte boldene flot nede bagi. I forsvaret var det Nielsen/Pique(http://www.youtube.com/watch?v=F1Xrgwahdmw) og Søren/puyol. Den kreative midtbane bestod af Thomse/Xavi, Strass/Iniesta, Niko/Messi. Forrest fremme var det tænkt at Sponbob skulle være David Villa, men efter dette kampreferat kan folk nok godt have svært ved at se sammenligningen. På bænken havde vi Jeppe/Pedro og Mücke/Bojan.

 

Thomse og Niko levede smukt op til deres roller som Xavi og Messi. Efter blot 10 min så man hvordan Xavi let finder Messi med en præcis aflevering inde i feltet, hvor Messi simpelthen står på en tallerken, og lige spinder rundt engang, og afslutter sikkert. 1-0 til Los ”Barca” Gigantos.


Nu hvor jeg husker det må jeg hellere komme ind på ”David Villas” store chance. Der opstår noget tumult i SSU´s felt, bolden ender ved den bagerste stolpe hvor ”David Villa” står helt fri, og skal bare sætte en sikker inderside på, men i stedet for at det ender i jubel, ender bolden i sidenettet.


Der skulle heller ikke gå mange minutter før Xavi igen er på spil. Han får erobret bolden på midten og får lagt en aflevering i dybden til Puyol, der har taget løbet med op. Målmanden er vej ud, men Puyol viser mod og kaster hovedet frem, og når lige at heade bolden forbi den frembrusende målmand, og derved står den 2-0. Ikke prangende målmandsspil af målmanden.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at jeg siger at Xavi var på spil igen. Xavi laver nogle små fikse driblinger på kanten, og accelerere forbi sin modstander, hvor han sender en høj bold ind i feltet. Det ligner en bold der helt sikkert ender i målmandens hænder, men målmanden har problemer med at time sit hop, og derved kun akkurat lige snitter bolden, som forsætter bagerst i feltet, hvor Pedro har taget løbet op, og sender bolden sikkert i mål. Rigtig flot skudt ind af Pedro, og igen ser man noget målmandsspil som man kun troede at Benny Gall kunne udføre. 3-0 !!!

 

Folk havde også været meget spændt på at se hvordan samarbejdet mellem Pique og Puyol ville fungere. Det var nemlig sådan at Puyol ikke havde været dukket op til træning i 2 mdr. så derfor manglede han lidt kondition. Den anden faktor var at Pique havde virket lidt usikker i sidste kamp. Dog beviste dette makkerpar, hvordan et sikkert forsvar blev styret med hård hånd. Dette skete også med en hjælpende hånd fra Valdes, der var god til at kommunikere med de 2 forsvarer.

I anden halvleg sender Xavi et brag af en langskud af sted, men målmanden kan ikke holde skuddet, og bokser den ud til en fri Messi, der nemt kan prikke bolden i mål. Målmanden så igen ikke for god ud i situationen.

 

Men nok med a rose og rose, for SSU score 2 mål, som de overhovedet ikke burde få. Det første mål er et frisparksmål et stykke ude fra feltet. Valdes får flot placeret en mur op, dog skulle det ikke være den mest stabile mur. For da skytten skal til at sparke kan man se frustration i muren, og de virker lidt utilpas med at stå der, og da bolden bliver sendt af sted er det det rene matrix, hvor man ser folk prøve at undgå bolden, og Valdes når ikke at opfatte noget før bolden er en mm fra ham. Den anden situation ser heller ikke for god ud. SSU´s eneste ”boldspiller” deres anfører får bolden på egen halvdel, og spænder derud af. Først leger han lidt fangeleg med ”David Villa” der først indhenter ham, men så stikker han af igen, prøver Villa igen, men lige pludselig er han forbi, også nede bagi er der ingen rigtig der går til ham, også får han prikket bolden ind. 2 dumme mål de får.

 

2 min før fløjt stikker Xavi af sted med bolden, og i stedet for at skyde selv spiller han bolden til en helt fri ”David Villa” ved bagerste stolpe. ”David Villa” har god tid til at placere bolden ind, men i stedet tænker han på hvad han skal have at spise til aften, hvad tidspunkt går solen mon ned i dag osv. Og derfor ender bolden igen i sidenettet. Der bliver helt stille på det flotte stadion, da folk lige skal komme sig over sådan en brændt chance. Det var efter denne situation jeg havde svært ved at se Sponbob som David Villa. For dem som ikke var med til kamp, kan det siges at den var på niveau med denne: http://www.youtube.com/watch?v=QIWsAj0bdp4

 

Til trods for de 2 dumme mål var det overordnet en flot indsats, og flot fodbold for alles side af. Vi er blevet gode til ikke bare at losse bolden af sted når vi er presset, men i stedet at spille os ud af det. !!!!

Kampens spiller blev overraskende ikke Xavi, selvom han var med i alle målene. I stedet blev det den mere anonyme Puyol, der ikke er nævnt meget i dette kampreferat. Men han gjorde en rigtig flot indsats nede bagi, også selvom kondien var imod ham. Han fik krydret sin indsats med et flot mål. Denne kamp bliver måske en afgørende faktor for en kontraktforlængelse med klubben for Puyol.

Efter 3 sæsoner i DAI, og adskillige hårde træninger, så har dette resulteret i at Los Gigantos er blevet til Los” Barca” Gigantos!!! Flot spil Gutter!!!!

 

Frode

__________________________________________________________________________________________

 

Los gigantos vs. De orblenne ninjaer

Søndag d. 5/6

 

Det var blevet søndag og giganterne skulle møde De orblenne ninjaer, dette var et hold som vi havde mødt før og vi vidste derfor at de plejede at spille meget defensivt. Derfor stillede giganterne med et yderst farligt hold. Holdet bestod af Sponne, Frode, Jeppe, Nielsen, Bøhlers, Nikolaj, Rasmus, Strass, Mücke og de nyindkøbte asiat Søren. Sponne var blevet smidt i målet i første halvleg oven på hans forfærdelige kamp mod SSU. Sponne skulle dog få lidt oprejsning senere i kampen (hvilket Nielsen godt kunne lære lidt af).

De orblenne ninjaer havde meget modigt valgt kun at starte med 6 mand på banen hvilket betød at giganterne lagde et stort pres på fra kampens start. Det pres gav bonus efter bare få minutter da Mücke modtager bolden på modstanderens banehalvdel, sætter en mand og vælger at sparke på mål. Skuddet får dog ikke så meget kraft som man kunne håbe, men til alles store overraskelse går bolden ind. Efter målet valgte giganterne at give ninjaerne en lille 100% chance, men Sponne reddede flot forsøget.

Halvvejs inde i 1. halvleg sender Frode en flot stikning af sted mod Rasmus der helt alene med målmanden meget uselvisk vælger at sparke bolden på stolpen så den ryger lige ud til Jeppe den let kan sparke den ind til 2-0. Resten af halvlegen foregik på giganternes premisser og selv om ninjaerne fik fat i en 7. mand kunne de ikke gøre noget.

I pausen blev der skiftet målmand hos giganterne. Sponne kom ud og Bøhlers tog over.

  1. halvleg startede som 1. sluttede med giganterne i teten og 5 minutter inde i halvlegen får Mücke bolden i højre side, han tager et smart træk uden om sin modstander og ligger bolden ind til Strass hvis afslutning desværre bliver reddet.

Halvvejs inde i 2. halvleg sker det utænkelige ninjaerne reducerer til 2-1. dette resulterer i et par usikre minutter for giganterne, men de kommer ud af de og 5 minutter efter ligger Rasmus en aflevering til Mücke der sikkert sparker den ind til 3-1. Dette var første gang i Mückes fodbold karriere han havde scoret 2 mål i en kamp. Nu gik giganterne til angreb og kort efter sendte Rasmus et indlæg ind fra højre side som bliver rettet af og så stod den 4-1. Herefter tog fanden ved Søren der fandt en helt ny fart der aldrig var set før. Først afdribler han smukt hele modstanderens forsvar og sparker bolden ind til 5-1. Efterfølgende modtager han et langt indkast og ligger bolden ind til Sponne som til alles store overraskelse godt kunne score på den tomme mål. Kampen bliver fløjtet af og selvom sejren måske var på en lidt billig baggrund var det noget af det flotteste fodbold giganterne havde vist i sæsonen indtil videre.

 

Mücke

__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne gjorde det umulige

Onsdag d. 8/6 Fc Höderlin – Los Gigantos

 

Onsdag aften skete miraklet – giganterne holdt nullet. Inden i dag var jeg faktisk lidt i tvivl om vi nogensinde før havde formået at holde nullet – for det er ikke fordi eksemplerne vælter frem. Så jeg besluttede mig for at lave lidt research og kom frem til at jeg undervurderede vores forsvar groft. Faktisk har vi holdt nullet 10 gange før, men jeg kan nu alligevel ikke huske at det er sket en eneste gang.

 

Vi stillede i en stærk opstilling med Frode, Nielsen, Jeppe, Søren, Bølle, Dahlin, Lasse, Rasmus, Sponne og undertegnede (Strassmann), hvor Frode var blevet kastet på mål, og Søren, Dahlin og jeg var henvist til bænken. Trænerparret (Nikolaj og Alexander) viste hermed stort taktisk overskud ved at gemme de stærkeste kort i baghånden.

 

I første halvleg sad vi pænt tungt på spillet men fik ikke skabt de allerstørste chancer. Til gengæld holdt vi Höderlin fuldstændig fra fadet, og det eneste defensive spørgsmålstegn var hvorvidt Frode kunne holde sig vågen. Det var ikke meget han fik set til kampen.

Vi gik rimelig fortrøstningsfulde til halvleg med en fornemmelse af at den her kamp skulle vi nok vinde. Dette var dog på trods af banen, som gjorde det svært at få et flydende spil (vi spillede på Kløvermarken classic – med huller, bump og pletter uden græs, som det jo hører sig til).

 

I anden halvleg var Søren på kassen. Vi begyndte at komme til lidt større chancer og ca. midt inde i 2. halvleg kommer forløsningen. Det der sker, er at Morten Dahlin beslutter sig for at tage sagen i egen hånd, afdribler 7-8 forsvarsspiller og slutter af med en dobbelt scoring – både på banen og af Britney Spears. Inden kampen havde Thomse og Dahlin væddet koncertbilletter til Britney Spears-Koncert, hvor væddemålet gik på hvorvidt Dahlin ville score. Herfra skal lyde et stort tillykke til Dahlin.

Det skal bemærkes at neutrale observatører sætter spørgsmålstegn ved min tolkning af begivenhederne, og mener at det der skete var, at Jeppe lægger en aflevering bagud i feltet ude fra kanten imod Frode som går bagom ham, og som Dahlin så får opfanget og puttet i kassen. Jeg synes det er en smålig udlægning af det gloværdige mål.

 

Efter målet får vi et par gode chancer, hvor den klart største er til Frode. Frode ender fuldstændigt umarkeret foran målet, og som en lille bonus har han også mig med. Vi er kort sagt 2 imod målmanden. Desværre lader Frode sig inspirere af sit store idol, nemlig angriberen i denne video http://www.youtube.com/watch?v=7ikmnmlE3DE

 

Mod kampens afslutning blev tingene temmelig spændende, da en 1-måls-føring i slutningen af en kamp mod en underdog, normalt er en katastrofe-cocktail for giganterne. Og det var bestemt ikke godt for nerverne, da Søren keder sig så meget på kassen at han beslutter sig for at gå efter en nutball på en angriber på et udspark. Nutball’en var en stor succes, men angriberen bed smerten i sig og fik et giftigt forsøg ud af det. Heldigvis laver Søren en rigtig god redning. Efter kampen kom han med den gyldne kommentar: ”Rigtige mænd fucker op – og rydder op efter sig!”

 

Efter denne chance fik Höderlin ikke ret meget mere og giganterne kunne hive en fortjent sejr med hjem – en sejr der sagtens kunne have været større. Det ser nu særdeles lyst ud i stillingen og det er kun på grund af færre kampe at giganterne ikke topper tabellen.

Temaet for resten af sæsonen bliver sunget af Jokeren og lyder:

 

Hva så Los Gigant – Er det så i år vi napper guldet?    

 

Strass

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos – SBV 09 – 3

Lørdag d. 11/6

 

Det var lørdag morgen og Los Gigantos skulle endnu en gang spille kamp. Det var en særlig dag for El Presidente aka Morten No Hans Nielsen havde arrangeret det helt store arrangement efter kamp med Wakeboard i Kabel parken.

Med til kamp var Frode, Sponne, Thomas, Niko, Jeppe, Søren, Nielsen, Bølle, Lasse, Strassmann, også José Abrahamsen som coach.  Se det var et slagkraftigt hold, dog vil nogle spørger, hvor var Mückedinoho, Frank Abrahamsen, Jamie Dahlin ? det vil vise sig senere at lige netop alle 3 spillere kunne man sagtens have brugt i dag.

 

Kampen blev sparket i gang, og det viste sig hurtigt, at det ville blive en hårdt spillet kamp. SBV 09 – 3 satte sig på midtbanen ved hårdt fight og hårde tacklinger. Måske lige lidt hårdere end Giganterne var van til fra tidligere kampe. Selvom SBV sad på midtbanen fik giganterne stadig vist flot spil og fik spillet sig til nogle ok chancer.

Pludselig ud af det blå får SBV fat i bolden midt på egen banehalvdel, de får kombineret sig godt op af banen, hvor giganterne mest lignede nogle kegler, man bruger til træning, og bum så står den 1-0 til SBV. Det var et flot mål, men hvis returløbet havde været lidt bedre kunne målet måske været ungået.

 

Lidt senere i 1 halvleg får SBV igen scoret på en kontra, hvor en SBV spillere tager et skud fra kanten af feltet som der så bliver prikket til og den går ind. Ærgeligt igen for Morten Nielsen stod faktisk i siden, men var alligevel chanceløs. Alt dette skete til stor ærgrelse for træneren José Abrahamsen, som ellers lavede den ene gode taktiske justering efter den anden, men spillerne på banen var ikke helt med på trænerens genialiteter.

Med 10 min tilbage af  1 halvleg får giganterne scoret et flot mål som Jeppe banker helt op i fjerneste hjørne med en flot inderside. Godt spil af giganterne.

 

Nu ville giangterne frem og have uafgjort inden halvleg, men i stedet for SBV en friløber som de score på. Ikke meget at gøre. José Abrahamsen var ved at få grå hår på sidelinien og kunne se sit hold gå til pause bagud 3-1.

I pausen var giganterne enige om, at der skulle gives mere gas, SBV spillerne kunne sagtens have klaret lidt mere. Det var her giganterne sendte en tanken efter Jamie Dahlin der med sin vildskab og fornyelig tabte Britney billet ville bevise han var bedre, men han var ikke med, så i stedet kommer Bølle få at uddele tæsk på midtbanen, desværre får Giganterne aldrig den ønskede Daniel Bøhlers effekt.

 

Men 2 halvleg startede med et tung Los Gigantos bombadement. Hvilket tæller flere store chancer. Frispark på kanten af feltet. Thomas skal sparke, men sparker i muren.  Her kunne giganterne godt have brugt Frank Abrhamsen. Senere vinder thomas bolden fra målmanden. Et sikkert mål skulle man tro. Thomas spiller Sponne som lægger den flot ind til Thomas, men Thomas brænder, så 1 – 1 på den konto thomas. (Nu hvor vi er blevet så glade for youtube videoer i referaterne, så skal vi da også lige have et til thomse, http://www.youtube.com/watch?v=2KPKXQAVaDk)

Igen havde det været Mückedinho havde det været et sikkert mål, men igen. Søren har en kæmpe chancer som han også brænder, så det lignede en dag, hvor det ikke skulle lykkes.

Og får at gøre ondt værre, så får SBV endnu en ”friløber” som Jeppe ikke kan gøre meget ved, 4-1 til SBV.

Men så forvandlede giganterne sig. Thomas får hul på bylden og scorer til 4-2, lidt et kludre mål, men den gik ind. José Abrahamsen lavede igen genialiteter på bænken og får Frode op på midten, som kvittere ved at score et mål, så pludselig står den 4-3.  SBV så trætte ud og de sidste 10 min bliver et stormløb mod SBVs mål, dog uden scoring desværre.

 

Desværre mister coach Abrahamsen overblikket til sidst og får ikke skiftet meget ud de sidste 8 min, så folk bliver desværre for trætte og vi får desværre ikke scoret.

Alt i alt en god kamp, hvor hvis havde fået scoret på vores chancer og havde spillet lidt mere disciplineret i returløbet kunne vi godt have vundet. Men en god kamp at spille og godt for giganterne at få prøvet, at der bliver spillet lidt fysisk.

Thomas blev valgt til kampens spiller ved sit hårde slid på midten, men Thomas må ærgre sig over, at ikke får scoret 1 til 2 mål til.

 

Coach Abrahamsen

__________________________________________________________________________________________

 

Hip hurra for kunstgræs

Los Gigantos vs FC Veto - 19.06.11 kl. 09.00, Valby Idrætspark

 

En solrig morgen på kunstgræsbanen i Valby var det endnu en gang blevet tid til et opgør mod FC Veto. I det første opgør kørte Giganterne konstant brandert og gav en fodboldlektion til Veto i første halvleg. Fire skud på mål og fire kassen og så var den kamp afgjort.

Denne gang var vores forberedelser til kampen meget anderledes. Giganterne havde ikke været i byen og mødte derfor pinlig ædru op til kamp. Spørgsmålet var så hvilken effekt dette ville have på vores spil. For at kompensere for den ikke eksisterende promille i blodet, stillede vi med et stærkt hold, hvor følgende spillere var med: Frode, Nielsen, Rasser, Strass, Thomse, Niko, Phillip, Mücke, Sponne & Bøhlers.

Frode valgte selvfølgelig at starte med stærkeste startopstilling, hvilket betød at Strass, Mücke og Phillip måtte starte hvor de hører til – på bænken. Derudover har Frode efterhånden måtte sande at hans talent ikke længere kan holde ham på niveau med os andre, han var derfor røget på kassen. Nielsen var dermed den nye styrmand i forsvaret, hvilken udvikling!

Kampen startede meget jævnbyrdigt og Veto viste fra start, at de havde tænkt sig at give os kamp til stregen! Men efterhånden som kampen skred frem var det tydeligt, at Giganterne havde et gear ekstra. Vores sublime hurtighed og fodboldteknik gjorde det hamrende svært for Veto at følge med. Strassmann og Bøhlers tryllede på midtbanen og skabte et flow i spillet, som kun kan sammenlignes med Barcelonas spillestil. Derudover stod forsvaret så solidt at Veto skulle være ufattelig opfindsomme for at kombinere sig igennem forsvaret, alt sammen pga. Nielsens utrolig effektive hænder/skubben i ryggen. Det er et våben som Nielsen efterhånden har trænet i flere sæsoner og nu er det hamrende effektivt. Det har ikke meget med fodbold at gøre men det  virker – HURRA!

Et godt stykke inde i første halvleg ville Rasser vise sine evner frem. Han modtager bolden i forsvaret og tager derefter et løb op ad banen i et uhørt tempo. Han dribler en, to, tre måske syv spillere hvorefter han sender en perle aflevering ind til Phillip og BANG 1-0 til Giganterne. Glæden var stort og det var fuld fortjent!

Kort efter måtte Nikoladish skiftes ud pga. kvalme. Niko kaster sig ud ved sidelinjen og brækker sig. Man kan sige at Niko lignede sig selv fra i fredags. I fosterstilling og med opkast.

Senere har Rasser igen fat i bolden inde i Vetos felt. Bøhlers som er HELT fri råber efter bolden, men Rasser vælger at skyde selv (nogle vil mene det var et klogt valg). Målmanden give en returbold som ryger direkte ud til Sponholtz. Sponne tæmmer bolden med hele kroppen og får prikket bolden i mål til 2-0. Endnu en gang var det ikke noget kønt mål af Sponne, men alt andet havde jo også været mærkeligt. Vi er vilde med hans grimme og heldige mål, ligesom vi er vilde med hans andre grimme og store scoringer!

Kort inden pausen fik Veto en kontra og giganterne hang meget! Det betød at Frode pludselig skulle til at lave noget i målet. Han kaster sit kæmpe korpus mod Veto spilleren og tvinger ham til at sparke yderligt. Det resulterer i et skud på stolpen, som Nielsen meget casual lunter hen og henter, selvom  bolden befinder sig få centimer fra målstregen – hastværk er lastværk! Dermed giganterne til pause med en føring på 2-0

Efter pausen var Giganterne stadig spilstyrrende og vi kom frem til flere store chancer. Men desværre var Mücke og Sponne meget uskarpe i front. Specielt en episode står klart i hukommelsen. Phillip som spillede rigtig godt fik lagt en dyb aflevering til Mücke, som havde frit løb mod målet. På højre side har han Sponne, mens han på venstre har Phillip som kommer sprintende og råber og skriger efter bolden. Mücke blive selvfølgelig forvirret og i stedet for enten at skyde eller spille bolden gør han ingen ting. Pludselig er Mücke indhentet af en Veto spiller og chancen var spildt, til stor ærgrelse hos Phillip.

Men gudskelov var Thomse på banen og så kan al ting ske! I slutningen af kampen har Thomse fået driblet sig frem til Vetos målmandsfelt. Desværre står der to Veto forsvarsspillere foran ham og blokere for et skud. Han vælger derfor at lave tre skudfinter efter hinanden hvorefter de to forsvarsspillere er så forvirret, at de ikke aner hvor hverken Thomse eller bolden befinder sig. Thomse hamrer til bolden og kampen var afgjort 3-0. Kampen blev fløjtet af og Frode kan nu prale med at have holdt buret rent i 90 min i træk. Ifølge Kasper Strasmann skyldes det at Los Gigantos havde tre målmænd i kampen, Frode og to stolper :P

Rasser spillede en god kamp og blev kåret til man of the match.

P.s. man skal ikke finde på overskrifter inden man har skrevet kampreferatet, men kunstgræs gør en hel del for vores spil.. Så passer det vist lidt alligevel!

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Strass = russisk roulette med 5 skud i !

Los Gigantos vs. Midtfyns Helte - 26.06.11 kl. 09.00, Valby Idrætspark

 

Sidste kamp i halvsæsonen og den skulle spilles mod et hold vi endnu ikke havde mødt, Midtfyns Helte. Midtfyns lå lige foran giganterne med 1 point, så det var top kamp. Vinderen ville gå på 1 pladsen, mens en uafgjort ville være som at kysse sin egen bror som Richard Møller engang sagde.


Det startede med højt humør, men Niko som lige pludselige var blevet klar over at tøjet lå i deres lejlighed, da Bølle vil føre vaskelisten, var forsinket og en smule bitter over at skulle slæbe tøjet med. Men giganterne får klædt om og Frode for spurgte efter et holdkort, som Niko siger stolt siger ”det har jeg da husket !” men det viser sig at han har fået taget et kort til at lave licens på en ny spiller, ikke noget giganterne lige står og mangler pt. Tankerne gik til den ærede El Presidente, hvor

var han ?

Med til kamp var Mücke, Strass skandaløs, Mark, Frode, Lasse, Sponne, Jeppe, Niko, Thomse og Rasser. Strass skulle starte på mål, en modig beslutning, og den skulle vise sig at være fatal, i det hele taget at have taget ham med til kamp. Selv hvis vi kun havde været 7 så skulle strass have været på bænken ! ;)


Kampen starter og Giganterne sidder hurtig på spillet, Midtfyns er presset i bund og giganterne presser. Selv om Giganterne er de toneangivende får Midtfyns lige pludselig et indkast oppe midt på banen. Den kommer ind i feltet og en angriber får headet til den, ikke meget fart, men den sidder ok. Strass skandaløs ser lidt på bolden og tænker, hmm kan jeg nå den? Han GÅR efter den, men kan godt nå den, men lader vær. Havde Strass gået efter den første gang ville den ikke være gået ind. Strass udtaler efter kampen i et interview ”Det første mål var et klart forsvars kollaps. ”


Giganterne moser videre. Men det bliver til lige ved og næsten. Pludselig opstår der en chance ud af det blå. En Midtfyner spiller den på tværs i eget felt og Mücke er fri foran mål, men får ikke kastet sig efter bolden, løber derimod efter den og spiller den ind foran mål til Thomas, hvor en forsvars spiller får kastet sig ind og reddet den, LORT. (det skal siges Thomse kunne ikke have gjort noget).


MÅL, til Midtfyns. En lidt umarkeret angriber skyder på mål. Strass viser flot hvad han har lært på Drible Camp, så hans basket træner ville have været stolt.  Strass Los Gigantos er en fodbold klub og bliver aldrig basket klub, en petanque klub måske, men aldrig basket. Strass vælger at parrer den ind i mål. Strass udtaler igen efter kampen ”Det andet mål igen et klart forsvars kollaps ”

Mål igen og ja det er til Midtfyns igen. En mand løber i ryggen på Rasser, som ikke ser alt for godt ud der. Strass dækker flot stolpen, men flytter sig lige pludselige og åbner målet. Angriberen takker og skyder den ind. Strass udtaler endnu engang ”Klart forsvars kollaps” Den står nu 3-0 til Midtfyns. Giganterne ser slukøret ud og har svært ved at finde gejst.

Midtfyns når at score endnu et mål inden pausen et fjumre mål, som Strass for engang skyld ikke kunne gøre så meget ved. Strass gjorde det i bedste stil at STÅ på mål.


I pausen er stemning alligevel høj og giganterne vil gå ind og jagte uafgjort. Så giganterne går ind og får presset godt på. Mark har et rigtig godt skud som målmanden mirakuløst for reddet. Rasser har 2 langskud, det ene på stolpen og det andet på overliggeren. Alle 3 skud kunne være gået ind, men det var bare ikke dagen, hvor vi havde de berømte marginaler.


Så sker det mål til giganterne. Thomas tager en af sine Messi drible ture og spiller Sponne helt fri. Flot drible tur, men man må ikke glemme meget sikkert sat ind at Sponne. Flot Sponne. (hvis vi havde kampene på video ville man tro at Sponne havde scoret et mål i sæsonen og alle andre var replay.)


Strass er kommet i marken, man tænker det kan ikke gå værre end på mål. Men åh jo.  Thomas dribler forsvaret engang til, en vild vild vild drible tur, han spiller Strass. Strass vælger at sparke på mål, da målet er helt fri. Strass sender den tættere på indkast end på at gå i mål. Det var altså værre end Presidentens straffespark.


Midtfyns får scoret endnu engang, og gæt engang Strass var impliceret IGEN. Midtfyns får spillet den flot med førstegangs aflevering og pludselig har Strass´es mand løbet fra Strass som mest af alt ligner en forvirret skoledreng. Strass udtaler efter kampen ” Det var et målmands kollaps ”


Men giganterne giver ikke op og presser videre. Rasser spiller niko, som med en god aflevering får spillet den ind til mark i feltet. Mark vælger at vise Niko, hvordan man bruger hælen og sætter den flot ind mellem benene på målmanden.

Efter kampen bliver Strass spurgt, hvor meget han reelt havde fået for at spille så ringe, men han ville ikke ud med det. Strass for endda sagt at han kastede sig efter bolden et par gange, hvilket er den vildeste løgn. Det er jo som at sige Thomas er høj eller at Niko kan drikke meget uden at brække sig.


Rasser blev kampens spiller for hårdt slid på midten og 2 gode skud.


Men Strass vi elsker dig og det er fanme dejligt at have dig med i klubben, i hvert social. Vi kan overveje at indføre et passivt medlemskab  ;)

 

Målscore: Spon, Sørensen

Oplægger: Thomse, Niko

Kampens spiller: Rasmus

 

Skrevet af: Rasmus

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos vs BK Dynamo Virum

12.08.2011 – Valby Idrætspark

 

Fredag eftermiddag var det blevet tid til at genfinde formen efter en alt for lang sæsonpause. Fodboldstøvlerne var støvet af, så ambitionerne var som vanligt en sejr, og denne gang skulle dette gå ud over BK Dynamo Virum. Med til kamp : Nihøj, Mark, Nilsen, Frode, Lasse, Nikolaj, Bølle, Sponne og desværre ingen Simon ?!?

Desværre skulle vi ikke langt ind i kampen før Los Gigantos må se sig bag ud, da Nielsen mod alle forudsigelser lader bolden hoppe over sig, og bliver overløbet af en hurtig angriber. Måltavlen siger 0-1 da en chanceløs Nihøj må følge bolden ind i netmaskerne. 

Til gengæld er Mark fuld af kreative fodboldideer og vælger (med fuld overlæg) kort efter, at kaste mod mål på et indkast. Dette smarte trick imponere udeholdets målmand utroligt meget, så han vælger at hjælpe bolden på vej med knæet. 1-1!

Lasse, der i øvrigt spillede en rigtig flot kamp, har dog troen på flere kasser! Efter en flot erobring i forsvaret kaster Lasse derfor en lang bold frem til en tænd Mark Sørensen, som med stor sikkerhed banker målmanden tilbage til stenalderen til stillingen 2-1. Med denne halvlegsstilling syntes Los Gigantos at have et fremragende udgangspunkt til 2. Halvleg, men tingene går ikke som de skal. Kort efter igangsættelsen bliver den nyindsatte målmand, Daniel B overrasket af en helt grotesk bold kort fra feltet, der i virkeligheden i højere grad er produktet af et tacklingsforsøg end et reelt skud. Ikke desto mindre er der udlignet. Endnu værre skulle det dog blive, da en Dynamo-angriber yderst overraskende i en ellers ufarlig situation banker bolden op i hjørnet bag en chanceløs Bølle med en flot flot stiv-tå. Stiv-tå’en er altid svær at have med at gøre, og her kom denne i aller højeste grad til sin ret. 

Giganterne sætter vanen tro alle mand frem, og må på baggrund af dette indkassere målet til både 2-4 og 2-5. Det var derfor en sølle trøst da den forsvarende topscore, Nikolaj, kunne smide bolden ind til 3-5 efter aflevering fra Mark.

Hvad kan vi tage med fra denne tamme præstation? Jo, Sponne scorede ikke, og Mücke tryllede på kassen.

 

Nikolajdish

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigangtos – Midtfyns Helte

 

Det var blevet tid til endnu en kamp for Los G denne gang mod Midtfyns Helte. Med til kamp var Jeppe, Søren, Frode, Rasser, Thomse, Bølle Lasse, Mücke, Nielsen og en til som jeg ikke kan huske. Under opvarmning vælger Mücke dog at lave svanens død og bliver skadet og kan ikke spille med.


Frode, Bølle, Niko og Rasser havde alle været i byen dagen før, hvilket resultere i at Bølle og Niko kommer meget for sent og får en god bøde. Ingen af dem scorede på banen, hvilket de hellere ikke gjorde dagen før, så hvad fik de ud af den bytur? Som egentlig kun gik ud på den ene ting. Skidt skidt skidt.

Kampen går i gang og der er ikke spillet mange øjeblikke før Midtfyns Heltes målmand laver noget af et drop som mest af alt kan minde om Karim Zaza og Jeppe kan nemt putte bolden i mål. 1-0 til giganterne efter kort tid, det tegner godt. Men det var så os det giganterne kunne den dag.

Inden kampen havde giganterne talt om det virkelig handlede om returløbet, for det var typisk der vores modstandere scorede, og hvad sker der så? Efter et hjørnespark er Lasse den eneste hjemme og med et godt træk fra angriberen kommer han forbi og sender et hårdt spark mod mål, som Rasser måske på en ædru dag kunne have reddet, men i dag var chanceløs. 1-1

2-1 til Midtfyns ved godt kombinations spil, hvor giganterne er kegler, og et godt spark i det korte hjørne af en Midtfyns spiller. Derefter pause

Efter pausen kommer giganterne bedre med. Thomse får pludselig en friløber, som han brænder. I stedet score Midtfyns Helte til 3-1, hvor Rasser står helt forkert placeret i målet. Den bliver også 4-1 til Midtfyns Helte før Rasser vælger at skifte sig selv ud i marken i stedet for Jeppe.

Inden da har giganterne spillet sig frem til endnu en kæmpe chance på kanten af feltet, som desværre også bliver brændt.

Til sidst i kampen bliver giganterne udspillet og Midtfyns Helte kommer på både 5-1 og 6-1 før kampen bliver fløjtet af.

Efter kampen var der stor skuffelse i Gigant lejren for at have spillet en så ringe kamp. Konklusion på kampen er ingen kampens spiller, det var der ingen som fortjente. Og måske skulle vi droppe byturene inden en vigtig kamp, hvis vi stadig drømmer om oprykningskamp.

 

Rasser

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos vs CPH.Vikings 29.30.2011

 

Til trods for et kraftigt blæsevejr så det godt ud denne mandag aften , da der igen blev blæst til kamp for giganterne på Valby kunstgræs. Kamptruppen bestod af altid løbestærke og farlige Nikolaj på toppen, efterfulgt af en enorm stærk midtbane bestående af midtbane generalen Rasmus,  lynhurtige Jeppe og vores alle sammens trofaste Frode. I forsvaret var i dag undertegnet og min all-time favorit forsvarsmakker, Nielsen. Og som giganternes sidste skanse stod i dag en helt utrolig skarp Daniel Jensen. Det skal også siges at vores sidelinje i dag havde rigtigt meget at byde på i dag med den evigt kæmpende Daniel Bøhlers og den altid flittige Strassmann. Som ekstra bonus havde giganterne også Los Gigantos nye chefmanager Morten Spongun med, som jeg allerede nu kan afsløre bevarede et køligt og analytisk overblik gennem hele denne fremragende fodboldkamp. Jeg er sikker på at jeg taler for os alle når at jeg siger at vi håber på at have dig med til hver kamp under din skadesperiode Spongun, og tør kun tale for mig selv når at jeg siger at jeg også håber på at se dig med til kamp efterfølgende J.

Dommerens fløjte lyder. Bolden bliver spillet tilbage til Frode på midtbanen, der ser en halvgammel, halvfed viking løbe imod ham og tænker at der er god tid, for pludseligt at blive hevet ud af sin dagdrøm (muligvis om Pernille) og ind i vikingens takling! Det får heldigvis ingen konsekvenser for giganterne der hurtigt får tilbage erobret og kan begynde at spille op.

Til undertegnets store forbavselse spiller vi rent faktisk fodbold i dag. Der bliver løbet, spillet og kommunikeret som et sandt tophold og på banen man kan både mærke giganters indbyrdes opbakning i råb og tilbageløb. Kampen stormer frem og tilbage i det meste af første halvvej som 20 minutter inde stadig ikke har set en scoring. Men hvad sker der!? Rasmus sender en mildest talt genial stikning i dybden til Bøhlers. Hele holdet kigger på som Bølle indleder intet mindre end en løbeduel med tilhørende skulderskubninger imod et bundsolidt vikinge forsvar. Man kan mærke i luften at der kun bliver tænkt én tanke, og det er selvfølgelig at dette er Bøhlers time og at intet kan gå galt. Bølle indfrier alle forventninger med en fysisk præstation som vi ikke har set mage til længe (nogensinde?) fra hans side, afsluttet med en stiv tå forbi målmanden i det lange hjørne! Alles hænder bliver kastet op i luften ligesom der bliver jublet! Til trods for de store forandringer i holdet denne spilledag var der dog stadig lidt ungsind tilbage i os og indenfor 2 minutter får vikingerne nu udlignet med et vaskeægte kludder mål som jeg ikke vil komme mere ind på. Fløjten lyder og de stolte giganter går til en kort men velfortjent pause.

I pausen er sidste skanse nu skiftet ud med en Nikolaj der meget stolt tager rollen på sig. Dette skulle vise sig at være en god beslutning da det ikke kun gav Nikolaj mulighed for at brillere på stregen, men også gav Jensen mulighed for at trylle i marken. Ikke langt inde i anden halvvej spiller vikingerne sig forbi giganternes defensiv og med en smart hop-over finte må vi erkende at det nu står 2-1 til vikingerne. Hvis at der er nogen der kan tage initiativ i en sådan situation, så er det ingen andre end vores elskede midtbanegeneral Rasmus, der med sit unikke overblik fanger vikingemålmanden i ubalance og med en faktisk relativ stille bold skudt langt udefra, sender giganterne på igen rette kurs. Igen kan alle Los Gigantos hænder ses langt over hovederne på Valby bane B2 (med lige undtagelse af Spongun).

Vi er nu et godt stykke inde i anden halvvej. Giganters løb, spilninger samt kommunikation halter ikke på noget tidspunkt og bliver bevaret stærkt gennem hele kampen. Et kanonhug fra vikingernes skarpe venstrekant sejler dog ubesværet ind i længste hjørne, uden chance for Nikolaj. Men igen skal der ikke gå langt før en yderst offensiv orienteret Frode sender den gyldne aflevering til Daniel Jensen, som elegant vipper bolden over målmanden og ind i nettet! 3 – 3 stod det nu på den vindfyldte bane og det blev ikke ændret.

Vi formåede i dag at spille op med et stærkt mandskab og der er ingen tvivl i at der er meget stolthed at hente i en uafgjort stilling. Jeg har svært ved at sætte ord på hvor stor en fornøjelse denne mandag aften blev og jeg vil foreslå at vi fremadrettet holder den ædru stil på banen som jeg uden tvivl vil tilegne noget af vores succes. Jeg glæder mig til næste gang, og håber at det var en god, trods lang læsning!

 

Lasse Larsen, stolt kampens spiller

__________________________________________________________________________________________

 

HGAC vs Giganterne!

 

Lørdag d. 3. september skulle vise sig at blive en rigtig god Gigantos-dag! - Og Rasser prøver fra dagens start at gøre den endnu bedre, ved at komme aaaaalt for sent til kamp, og derefter kvalificere sig til en Morten-Nielsen-2-bøde for bøde-piv! Men da tøjet endeligt ankommer til anlæget (10 min før kampstart sammen med Rasmus og Thomse) bliver det med det samme synligt for det meste af Kløveren, at Los Gigantos ikke er til at snakke med i dag. Med til kamp er : Nikolaj, Thomse, Rasser, Frode, Bølle, Nielsen, Lasse og en tændt Andreas på kassen.


Kampen bliver fløjtet i gang og straks starter stormløbet mod HGAC ende. En sand perlerække af finurlige kombinationer giver et utal af store mulighed, men bolden vil bare ikke ind trods fine stolpeskud fra Bøllemissen. Giganterne må gå til pausen med oprejst pande men uden mål, til stor skuffelse for de to medrejste fans. Anden halvleg starter med samme opskrift som den første, og højbanepresset giver kort inde i anden halvleg pote. En flot aflevering fra Nikolaj til en fri Thomse på midten, giver HGAC det første rap i enden, da Thomse let kaster bolden i mål over en let forvirret målmand. Men men men - kort efter er den gal igen. Det gigantisk høje pres giver Thomse en god mulighed for skud, som målmanden i første omgang får parreret. Dog ryger bolden ud til Nikolaj, som fra en spids vinkel sætter den køligt over i det modsatte sidenet. Det begynder nu at blive tydeligt for alle, hvilken vej vinden blæser, hvilket Rasser slår helt fast, da han hiver sine gamle dyder frem med skud ude fra feltet der får nettet til at blafre. Dog er der ikke en rigtig Los Gigantos kamp uden et mål i egen ende. Dette er Andreas klar over, da han elegant hjælper HGAC med en spidsfindig lille fejl som bagerste mand. Men en lille fejl kan ikke holde en flok flyvende giganter nede. Straks efter reduceringen hiver Los Gigantos utrolige kombinationer frem, det man må kalde sambaboldens A-B-C. Helt nede fra egne rækker bliver bolden kombineret simpelt op igennem kæderne, hvilket kulminere i en god sidste stikning fra Thomse til Niko, der nemt kan sende bolden ind i nærmeste målhjørne. Rasmus, som allerede havde vist at kanonen var indskudt, havde appetit på meget mere - og kan sementere sejren til 5-1! Men bedst som man ventede på det afsluttende fløjt, hiver Morten Nielsen dagens detalje op af hatten. Med et helt perfekt swing i fodleddet, vipper Nielsen bolden over en helt chanceløs målmand.... - vores egen målmand! En åbenlys kandidat til årets kasse. 


Giganterne kan gå ombord i et par kolde Tuborg med en sikker 5-2 sejr og en forsvarsspiller med en målscore på -2. Kampens spiller : Nikolaj. Assists: Nikolaj og Thomse.


__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos levere en skandale indsats!

Los Gigantos vs. DBE 2011

 

Det var blevet til endnu en kamp for Giganterne, denne gang mod DBE 2011. Sidst de 2 hold måttes vandt giganterne hele 9-3, men kampen huskes nok mest for den dag Morten Nielsen indledte sin jagt på at vinde topscorelisten, hvis man altså vel og mærke vendte den på hovedet.

Med til kamp var Andreas, Frode, Lasse, Niller, Strass, Thomse, Søren, Mark og Rasser. Rasser kom sædvanlig for sent, men denne gang med lovlig grund, da han havde været til seriøs træning. Men humøret var højt i truppen og nu skulle vi til at vinde kampe igen. For starten på efterårs sæsonen har mildest talt været elendigt. Dels fordi vi har mødt topholdene, men meget af spillet og udnyttelses procenten foran mål har bare ikke været godt nok.

Kampen går i gang og giganterne indser hurtigt, at det ikke er det samme DBE 2011 hold i dag som ved sidste kamp. DBE løber rigtig godt for hinanden og spiller noget helt ok bold. Stille og roligt får giganterne sat sig på kampen og får lagt et højt pres. DBE har målspark og Thomse får giganterne til at presse helt op, målmanden sender en pæn gestus til Thomse for det høje pres, og spiller ham helt fri, 1-0.

Giganterne forsætter presset højt oppe på banen og det ligner mest af alt powerplay foran DBEs mål. Men til de helt store chancer kommer giganterne ikke. Selv ikke da DBE for en mand vist ud, formår giganterne at for mere end en stor chance.

2 halvleg starter og den ligner meget 1 halvleg. Giganterne presser og presser og pludselig kommer forløsningen. Der er ingen som går til Søren. Han tager et par træk og tænker så, jeg er lige kommet tilbage for ferie og ikke har overskud til at spille den. Så jeg prøver sgu med en stiv tå, som går ind i det lange hjørne. Jublen vil ingen ende tag fra de medrejste fans og bænken, 2-0.

Så er der gang i den igen. Thomse sætter tempo op af banen. Tørre en mand på kanten af feltet og dribler mod baglinjen og med et hårdt præcist fladt indlæg rammer han Niller der står på fjernest stolpe, 3-0. Godt sparket ind af Niller i en meget spids vinkel. Niller kunne jo os godt tillade sig at score, da han jo efter forrige kamp var på -2 og derfor suverænt var i front af topscorelisten, hvis man vender den om ;) Så jeg tror Niller vælger at sparke den ind for ikke at virke al for suveræn.

Alt tydede på at nu ville giganterne køre sejren hjem, foran 3-0 og vi sad solidt på kampen, men sådan skulle det ikke være. Et frispark lidt ude for feltet bliver sparket mod mål, Andreas halvklare og DBE er først over returen, 3-1. Giganterne trækker lidt på skuldrene og spiller videre.

Så får DBE endnu en dødbold. Et frispark ude ved sidelinjen bliver lagt indover. Giganterne står og sover og DBE spiller kommer først på den og skyder den ind, 3-2. Giganterne står og kigger på hinanden og kan ikke rigtig forstå, hvad det er der er ved at ske.

For det ikke skal være løgn, så får DBE endnu en dødbold ude i modsatte side af før. Giganterne prøver at virke klar, men der hersker total kaos. Bolden kommer indover og en DBE spiller får kastet sig ind i bolden, som derefter går ind, 3-3. HOLD KÆFT HVOR ER DET DÅRLIGT.

Resten af kampen presser giganterne på og er lige ved at få scoret et sejrsmål. DBE står godt i defensiven og har os en enkel eller to kontra chancer som Andreas heldigvis redder.

Så konklusionen på kamp må være, når vi bare bliver ved med at spille det spil vi kan og holder koncentrationen, er vi et godt hold. Begynder vi først at slagge på koncentrationen så er vi røv og nøgler og kan ikke komme i gang igen.

Derudover skal der siges en stor tak til Andreas, som valgte at stå nede i målet og bare blive spist af myg. Og ikke mindst til vores medrejste fan Henriette.

Kampens spiller: Thomas

Mål: 1 Thomas, 1 Søren, 1 Nielsen

Assist: 1 Thomas

__________________________________________________________________________________________

 

Ratpack Rangers vs Los Gigantos

20-09-2011

 

Der var engang en stolt fodboldklub, som gang på gang drog ud mod Valbys ærefulde kunstgræsbaner. Denne historie handler om et af disse eventyr; et eventyr som startede med en solrig tirsdag aften.

Giganterne kunne ikke tælle mange mænd, der var mødt op til kamp mod rotterne. Men af de otte modige nok til at se deres modstander i øjnene, kunne man udlede et klart princip om kvalitet frem for kvantitet. Truppen bestod forrest af Raul Nihøj og Nikolaj Benzema. På midtbanen kunne man i dag opleve ingen ringere end Daniel Lampard, Jeppe Ribery samt Kasper Faxe Jensen. Den bagerst defensive rolle var i dag givet til undertegnet, med Søren Agger som makker, og en enestående Morten Czech bagerst.

Jeg vil starte med at sige at vi skal være glade for vi ikke kunne se hverken boldbesiddelse- eller afleveringsstatistik. Ratpack stillede med stærke offensive kræfter og satte sig hurtigt på midtbanen med utallige trekantskombinationer. En tendens der desværre løb kampen igennem.

Efter blot et minut efter dommerens startfløjte kunne en lille og yderst kraftig rotte sende et kanonspark forbi en chanceløs Søren Agger i forsvaret og ind bag Morten Czech på mål, 1 – 0 til rotterne. Den lille, kraftige målscorer skulle vise sig at være en sand gigantdræber. Giganterne får dog hurtigt stabiliseret sig efter første mål og kampen ruller nu frem og tilbage. Giganterne lægger et enormt løbearbejde for dagen hvilket også resultere i hvad der må kaldes kampens hårdeste fight, nemlig slagsmålet om bænken. Gang på gang kunne man høre giganterne råbe om udskiftning, for kun at få svaret ”Jeg er jo først lige kommet ud!".

Søren Agger fandt denne dag den perfekte balance mellem det defensive og det offensive. Hans aggressivitet og deltagelse i det fremadrettede spil kombineret med et rotteforsvar så hullet som en ost, gav giganterne anledning til jubel, efter et flot spark fra hans side. 1 – 1, udligningen var hjemme! Helt som forventet lagde et stadig styrende rottehold endnu mere pres på giganterne. De havde færten af blod og kunne ikke stilles tilfredse med mindre end en sejr. Giganterne holdt dog rotterne fra at omsætte deres kontrol og pres til en scoring, men aldrig i fodboldens historie har der været så mange målspark til et enkelt hold i løbet af en kamp. Morten Czech går dog og gemmer på nogle hemmelige talenter, som han heldigvis valgte at lade blomstre i den pressede situation. Redning på redning, samt genialt udspark efter udspark.

Jeg må ærligt indrømme som direkte modstander til den føromtalte lille rotte, at han kom til flere chancer end hvad godt var. Der var her tale om en rotte der kunne dreje, vende og skyde på stort set samme tid, og endda kunne gøre det med stor kraft og præcision, trods en lang afstand til vores mål. Gennem samarbejde med både midtbane og målmand formåede vi dog at lukke ham ned i store dele af kampen. Men efter endnu mere pres måtte vi se os bagud efter endnu et kanonspark fra den lille rotte, 2 – 1.

Showet kører videre, og trods det meste spil foregår på vores banehalvdel er vi stadig stærkt med inde i kampen, hvilken ingen andre end Casper Faxe Jensen cementere fast, med en solid inderside i det lange hjørne, 2 -2! Der bliver jublet på en helt specielt måde når vores Strassmann scorer, og jeg må ydmygt erkende at jeg ikke altid kan finde system i genialiteterne fra denne uforudsigelige spiller, men bare må takke ydmygt for denne fremragende scoring, hvilken lettelse!

Men så nemt skulle det ikke gå. Vi holder udligningen i et lille stykke tid, men må erkende at uden den store fare på færde, bliver der sendt en kanonkugle af sted som kysser samtlige målets 3 poster, kun for at blive samlet op i nettet. 3 – 2. Og herfra går det så stærkt, Los Gigantos formår næsten hver eneste gang at præstere flotte tilbageløb og stærk support til pressede giganter, men Ratpacks opskrift på scoringer er rene, hårde og præcise skud udefra, som desværre resultere i et 5 – 2 nederlag til os. Giganten blev besejret af rotten.

Tak for kampen til alle involverede spillere, og historien fortsætter næste gang som den plejer. Og hvis man våger sig op tidligt en søndag morgen, og begiver sig ud mod de sagnomspundne kunstgræsbaner, vil man endnu den dag i dag opleve den stolte fodboldklub kæmpe med blod, sved og tårer.

 

Lasse Larsen, stolt og ydmyg kampens spiller, takket være stor support hele kampen igennem

__________________________________________________________________________________________

 

Målfest mod ligaens bundprop 

 

En tåget søndagmorgen stillede Giganterne op til kampen mod den absolutte bundprop FC Hölderlin. Sidste de to hold mødtes vandt Giganterne én tæt og lige kamp på Kløvermarken, hvor det lange græs og ujævne underlag især drillede Giganterne. Forventningerne til dagens kamp på hjemmebanen i Valby Idrætspark var derfor store. Dog har Giganterne det ofte med at skuffe fælt mod de modstandere, man bare skal vinde over.

 

Til kampen var: Bøhlers, Lasse Larsen, Frode, Søren, Jeppe, Nielsen, Niko og en særdeles bagstiv Rasmus Abrahamsen, som med stil og til en flot bøde troppede op 10 minutter inde i kampen. Rasmus Abrahamsen vidste dog stor overskud, ved at flashe sin diller til hele Valby Idrætspark.

 

Daniel Bøhlers var ovenpå en hård weekend, hvor han ikke havde lavet penge men tværtimod damer, placeret på målet. Han spillede en yderst flot kamp og leverede også et flot clean sheet.

 

Umiddelbart når man kigger på det flotte resultat 8-0 over FC Hölderlin vil man regne med fantastisk spil, zambabold, overblik, præcision, samarbejder og udholdenhed. Alt ovenfor var langt fra tilfældet.

Det var tydeligt at Giganterne manglede deres spydspidser, for hold da kæft for en uskarphed der blev lagt for dagen. Vejen er derfor banet for et stort comeback for de sædvanlige angribere.

 

Giganterne startede ellers flot, og var tæt på at komme foran på et drømmeindlæg fra Niko, som Frode desværre skyder forbi det korte hjørne. Herefter var der dømt en lektion fra Nikolaj og Jeppe i hvordan man formår at brænde alt hvad brændes kan.

Bedst kan det beskrives i situationen, hvor Nikolaj og Jeppe er alene med målmanden. Nikolajs aflevering til Jeppe går langt forbi mål, og er ikke engang tæt på Jeppe.

 

Giganterne gik derfor til pause foran 2-0. I pausen blev FC Hölderlin ramt af barn-syg-dag, og måtte derfor reduceres til 6 mand. Kort inde i 2. Halvleg måtte en af deres bedste gå skadet på mål, og motorvejen var derfor åben for en målfest. Da målene fløj ind og da det er svært at kende en inderside fra én inderside, glider vi nemt over dem.

Af mål skal dog især Lasse Larsens overblik og flotte skud fremhæves for et flot mål.

Nikolaj og Jeppes hattrick vælger jeg blot at gå stille og roligt over, da det udelukkende er et udtryk for andre spillers fortjeneste. Tsk tsk..

 

Sponholtz

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos – De orblenne ninjaer - Nu med tilskuerrekord

 

Så blev det tirsdag den 10. oktober, og giganterne skulle ud i næstsidste kamp i sæsonen. Kampen på en drivvåd Valby idrætspark, var på forhånd udråbt til være lidt af en skæbnekamp, for hvis 3. pladsen skulle sikres var en sejr absolut nødvendig. Derfor havde Frode udtaget en stærk trup til kampen, bestående af: Thomse, Lasse, Søren, Frode, Rasser, Niko, Jeppe, Bølle, Strass og sidst men ikke mindst, Mücke. Derudover havde Lasse Larsen sørget for FLOT opbakning på sidelinjen, her tænkes ikke på Spongun og undertegnede, men i stedet Henriette og 3 klassekammerater som jeg har glemt hvad hedder, men bestemt ikke hvordan ser ud. Med 6 tilskuere blev der dermed sat all-time tilskuerrekord for Los Gigantos, og da spillet på banen ikke var det helt vilde, må det derfor være det som står tilbage i hukommelsen, efter en ellers tung mandag aften.

Der blev også spillet fodbold. 

  1. halvleg startede med Rasser, Strass og Bølle på bænken, og noget så sjældent som Thomse på mål. En halvleg hvor giganterne ikke havde en eneste afslutning på mål, og hvor vi kom bagud 1-0 ca. midtvejs. Et farligt boldtab på midten af banen betød at giganterne blev fanget i ubalance, hvilket resulterede i at De orblenne ninjaer to afleveringer og en afslutning senere, havde splittet giganternes forsvar og udplaceret en chanceløs Thomas i målet. 


Nok om 1. halvleg, som var en af de dårligste vi har spillet længe, men hvor det dog skal siges at vi mødte et hold som var fysisk stærke og gode med bolden- altså et helt andet hold end det vi mødte i foråret. 


I 2. halvleg tog Jeppe (som havde været bedste mand i 1. halvleg) over på kassen i stedet for Thomse, hvilket hurtigt skulle vise sig at give nyt liv til giganterne. Der gik nemlig ikke mange minutter før Thomse, fra en position ude på kanten, tog et par træk ind i banen og trykkede af, desværre fik målmanden lige nøjagtigt hånden på og slået bolden op på overliggeren. Det slog dog ikke giganterne ud, som anført af en sprudlende hr. Schaadt, rullede den ene angrebsbølge efter den anden ned mod ninjaernes mål. Det blev desværre for det meste lige ved og næsten, og faren fra kontraangreb imod os var der konstant. 


Som tiden gik begyndte de ellers højlydte tilskuere, at miste troen på en udligning, men så var det at Mücke, i et nærmest telepatisk samarbejde med Thomse, fik sendt topscoren af sted på en friløber, som alle omkring bane B2 var begyndt at fejre som et mål, desværre sad afslutningen lige på keeperen. 


Til sidst var det så Nikos tur til at teste træværket, men heller ikke denne gang var det fodbold-gudernes vilje at giganterne skulle få udlignet, og det var derfor meget symptomatisk for kampen at ninjaernes anfører fik lukket kampen til 2-0 på et kontraangreb i de døende minutter.

Det bliver derfor ikke til en top-3 placering for giganterne i år- der skal noget mere stabilitet til før det kan lykkes. 

Til slut skal lyde en stor tak til supporterne (som også blev kåret til kampens spillere), vi håber at se jer igen til ”hadets kamp” på tirsdag i Hvidovre, og mon ikke der også kunne falde et par wildcards af til julefrokosten senere på året!

 

Nielsen

Gigantos © 2007 - All Rights Reserved