2010

Sæson 3 - 2010


Giganterne kæmpede sig til 3 point i sæsonpremiere

 

Søndag morgen var det endelig blevet tid til sæsonstart for Los Gigantos. Flere måneders indendørstræning skulle endelig vise sit værd. Kampen skulle spilles i Valby Idrætspark kl. 11:20 mod Discipline D.3.

Med til kampen var følgende spillere: Niko, Arnt, Frode, Nielsen, Mücke, Sponholtz, Rasser, Strassmann, Simon og Bøhlers. Det var dog foruroligende at 8 ud af de 10 valgte at gå i byen aftenen før og først kom hjem fra den bytur kl.06:00 om morgenen. Hvilket betød at store dele af holdet var ramt af tømmermænd.

Kampen begyndte godt for giganterne, som spillede flot sammen og stod godt defensivt. Angrebet havde dog svært ved at komme i gang, og derfor blev det ikke til de store chancer i starten. Da angrebet ikke kunne score mål måtte Frode tage sig af problemet og scorede sæsonens første mål. Frode modtog bolden udenfor feltet og sparkede med indersiden bolden i kassen til 1-0. Resten af halvlegen bød ikke på de store chancer men var mere en fysisk kamp på midtbanen. Dette betød at Disipline ofte lå ned på græsset og klynkede. Hver gang fik de frispark hvilket giganterne var utilfredse med da de faldt meget let!

I pausen var stillingen 1-0 til giganterne og vi var enige om at vi skulle vinde kampen. Arnt som havde stået på mål i første halvleg havde inden kampen sagt at han ikke ville så i anden halvleg og derfor måtte Sponholtz tage en for holdet og stå på mål. I anden halvleg havde Disipline stor boldbesiddelse hvilket betød at de kom frem til en del chancer. En af chancerne var helt grotesk da en Disipline spiller fra 2 meters afstand skyder forbi et helt tomt mål. Det var utroligt at dette kunne lade sig gøre, og mindede lidt om Sponholtz egenskaber i at skyde over mål fra korte afstande!

Senere kom Niko i hopla da han tager en dribletur forbi 3 modstandere og servere bolden for fødderne af Mücke som kunne score til 2-0! Det var fornemt spil at Nikolaj og godt sparket ind af Mücke som trods en halvskidt indsats fik en kanon start på sæsonen med et mål. Giganterne troede nu at kampen var afgjort men så gik det galt. Disipline skød på stolpen og returbolden endte heldigt hos en af dem som let kunne sparke bolden ind bag Sponholtz. Pludselig kom der panik hos giganterne og inden for 10 minutter stod den 2-3 til Disipline. Katastrofen var total men så trådte Nikolaj til kort før tid og udlignede til 3-3 med et flot mål fra kanten af feltet. Nu var der pludselig håb igen, og troen på en sejr. Kort efter fik Nielsen bolden uden for feltet og vælger at sparke med en hård stiv tå til bolden. Han banker bolden i kassen også var sejren hjemme. Kampen endte 4-3 til stor glæde for giganterne. 

Bagefter drak holdet en øl og sagde tillykke med fødselsdagen til Simon. Pludselig blev Sponholtz spontan også endte det med at halvdelen af holdet tog til Charlottenlund og spillede på galopheste. Vi tabte alle penge men dagen var god. Lad os håbe vi for mange flere af dem igennem sæsonen. 

Dagen citat: ”Du har altid haft den hæl Nikolaj” sagt af Simon da vi sad og drak øl og diskuterede Nikolajs hæl og tå teknik.

 

Bøhlers 

__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne leverede en flot indsats i ny sejr!

 

Los Gigantos er kommet flyvende fra start i denne sæson med en udebane sejr i Valby mod Discipline. I dag skulle vi så spille vores første hjemmebane kamp (også i Valby) hvor vi altid har været et skrammende hold at møde. Modstanderen var FC Hölderlin som havde tabt deres første kamp, og derfor var Giganterne små favorit inden kampen.

Spille glæden på holdet var endnu en gang stor på holdet, hvilket betød at vi igen stillede med 10 fremragende fodboldspillere. Navnet på dem var følgende: Krarup, Nielsen, Frode, Niko, Rasser, Simon, Sponholtz, Mücke, strassmann og Bøhlers. Derudover var der en gammel legende med på sidelinjen. Lasse Larsen havde besluttet sig for at Henrietta skulle tilbringe lidt tid alene og at han skulle ud og have noget ”alone-time” med drengene. At se Lasse Larsen var til stor glæde for hele truppen, da alle ved at han er en rigtig hooligan på sidelinjen, som altid kan motivere giganterne.

Inden kampstart var der en spiller som stjal alt opmærksomhed fra den igangværende kamp, da man sjældent har set en spiller med så flot et outfit. Bøhlers havde brugt sin opsparing til nogle nye Adidas støvler som gjorde han lignede en million. Det gjorde det kun endnu bedre med de perfekte afleveringer og tæmninger han lavede under opvarmningen. 

(Niko og Nielsen var i dagens kamp som Jing og Jang. Niko var god, Nielsen var dårlig.)

Kampen blev fløjtet i gang 11:20 og det var starten på udspilning og konstant pres på Giganterne. FC Hölderlin spillede flot fodbold og satte sig på kampen. De kom frem til flere chancer men vi fik sparket bolden væk lige inden det gik helt galt. Men det var tydeligt at giganterne måtte tage sig sammen hvis vi skulle have en chance for at vinde kampen. Der skulle dog først et mål til før giganterne fik et wake-up call. FC Hölderlin sparkede bolden fladt ind fra kanten hvor Nielsen var alene med en angriber. Desværre vælger Nielsen at dække ufatteligt ringe op og Krarup måtte ind og hente bolden ud fra målet. 1-0 til de mærkeligt talende også skulle vi til at tage os sammen.

Det havde Rasser dog ingen problemer med for han lavede genialiteter så snart bolden var sat i spil igen. Han løber med bolden op mod feltet og dribler flot 3 spillere på vejen. Da han er kommet forbi den sidste modstander vælger han at give sig god tid og knalder derefter bolden i kassen fra en flot afstand. Det var et perle mål fra Rasser og et mål som sagtens kan komme i spil til årets mål. Kampen stod 1-1 hvilket var et chok for FC Hölderlin. I pausen stod kampen stadig 1-1 og Vi måtte indrømme at det var ufortjent at vi ikke var bagud.

I anden halvleg var vi noget bedre med i kampen, men det var stadig FC Hölderlin som havde overtaget i kampen. Det var dog også svært for os at erobre bolden, da dommeren konstant dømte frispark, indkast, hjørne osv. Til FC Hölderlin selvom det var decideret forkert. Dette medførte mindre pænt sprog til dommeren fra giganterne, men kritikken var dog forståelig.

Frode var i anden halvleg meget opmærksom på at giganterne ikke vandt en eneste hovedstødsduel, og derfor råbte han konstant ”HOP NU HOP NU HOP NU” da vi havde hørt på det i laaaang tid skulle man mene at budskabet havde sat sig fast i hovedet på os andre. Men Nielsen mente dog ikke han havde brug for dette råd, og det viste sig at blive idiotisk. FC Hölderlin havde igen igen igen fået et latterligt frispark, og sparket kom direkte mod Nielsen og en angriber. Nielsen står bag ved angriberen og da bolden rammer jorden og hopper højt skal Nielsen til at heade bolden væk. Han vælger dog at lukke øjnene og lader vær med at hoppe. Dette betød at bolden hoppede over Nielsen og ind i kassen, forbi en forvirret Krarup.

Nielsen vidste godt at han igen havde lavet en brøler af dimensioner. Han ellers udmærkede sæsonstart var nu blevet til en middelmådig indsats ala Bøhlers.

Nu var vi i krise og vi skulle som i sidste kamp til at vise noget kampgejst og vindermentalitet. Derfor kom The Gun på banen, og det varede ikke længe før han begyndte at lave mirakler. Han kæmpede flot for at få fat i bolden og hårdt arbejde betaler sig. Han fik bolden i højre sige af feltet og sparker smukt bolden i kassen. Nu var kampen igen helt åben, og FC Hölderlin var løbet tør for energi. Der var 10 minutter tilbage og giganterne havde stadig masser af energi. Kort bagefter fik Sponholtz igen en stor mulighed da han fik en stikning i dybden. Han var helt alene og brager første gang til bolden. Desværre ramte han overliggeren, men det var stadig flot spil.

Giganterne pressede nu virkelig på og det ente med at betale sig. Niko fik bolden på midten og løb opad banen. Modstanderne gik ikke til ham og det var en stor fejl. Han skyder flot bolden i kassen udenfor feltet også var han matchvinder. Kampen blev fløjtet af også var der for anden weekend i træk stor jubel hos giganterne.

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne lavede tyveri ved højlys dag

 

Man skulle tro det var løgn, men Giganterne lavede tyveri ved højlys dag mod BK Havsalt. Det var intet mindre end et perfekt kup som bestod af en flyvende Krarup, tre chancer og tre mål.

Fredag aften skulle giganterne spille den tredje kamp i sæsonen mod BK Havsalt. Med til kampen var de samme som til sidste kamp, og det virker som om det bliver meget få kampen i sæsonen hvor Los-Gigantos ikke stiller med ti mand.

Kampen startede som de to første kampe i sæsonen. Vi kom dårligt fra start og var ufattelig presset under kampen, defensiven klarede dog skærende ofte, og hvis de ikke gjorde det så var Krarup ude med en god redning. For at sige det helt præcist så var BK Havsalt klart bedst i starten, og det var en hård kamp for giganterne at undgå en scoring imod os. Vores angreb rørte stort set ikke bolden og det lignede en dag som kunne ende med en kasse gravøl. Kort før halvleg stod kampen stadig 0-0 og Nikolaj fik fremskaffet et frispark foran Havsalts målfelt. Nikolaj er sprængt fyldt med selvtillid for tiden, og siger derfor at han selv vil tage frisparket. Han skyder men bolden går i muren, retur bolden ryger ud til Rasser som sparker til den først gang, også stod den 1-0! Et flot skud fra Rasser og stik mod spil og chancer var vi foran.  Dette var resultatet ved pausen, men spørgsmålet var om vi også ville stå som vindere 30 minutter senere. Hvis BK Havsalt spillede som i første halvleg og scorede på bare nogle af deres chancer så ville det i hvert fald se svært ud. 

I anden halvleg kom vi bedre med i kampen, men vi var stadig langt fra at komme frem til store chancer. Havsalt kom til færre chancer, men mange af chancerne var stadig enorme. Det var ufatteligt så upræcise de var, og hvis de har en bødekasse for store afbrændere så burde deres julefrokost vist allerede være betalt. Til sidste endte det dog galt for giganterne, vi havde i halvlegen talt om at spille bolden frem ved målspark, i stedet for lange bolde og det blev fatalt. Frode spillede bolden til Bøhlers som spillede bolden til en Havsalt spiller. 1,2,3 så stod den 1-1 på en brøler af Frode og Bøhlers. Det var frustrerende at de scorede på en fejl fra holdet og ikke en af deres mange chancer. Senere blev det endnu værre da Bøhlers på midtbanen lader en bold med 1 km/t trille forbi sig hvilket førte til en 1-2 føring til Havsalt. Nu så det pludselig sort ud, og vi skulle til at tage os voldsomt sammen hvis vi skulle vinde. Med 10 minutter igen for giganterne frispark ude foran Havsalts felt, og Strassmann skynder sig at skifte ud med Rasser. Rasser løber hen til bolden, skyder og placere den helt oppe i krydset. Det var et perle-mål af Rasser også var kampen igen åben. Havsalt var løbet tør for energi og giganter sad nu på kampen. Med få minutter tilbage for Nikolaj bolden på egen banehalvdel, han løber hurtigere end Usain Bolt og dribler flot forbi to modstandere. Han spurter nu alene af sted mod målmanden, men tager et meget skævt træk. Nu troede vi alle at chancen var spildt, men Niko tager chancer og ender med at lave en tunnel på målmanden også var sejren hjemme.

En flyvende Krarup, tre chancer og tre mål det var opskriften på et kup uden lige. Tre point til holdet som var på røven igennem store dele af kampen.

p.s. Morten Nielsen BUM BUM BUMMELUM!

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne blev kørt over!

 

Jeg vil med det samme undskylde for at kampreferatet denne gang har været lang tid undervejs. Men det er svært at tage sig sammen til at skrive det, når man efter tre dages druk stort set har glemt hele kampen.

Kampen blev spillet fredag morgen kl. 09.00 i Valby mod BK CHP. Vi var ubesejrede og derfor var selvtilliden stor, men vi undervurderede dog ikke modstanderen da vi vidste at de havde spillet uafgjort mod Yoink.

Med til kampen var følgende: Krarup, Frode, Nielsen, Niko, Simon, Strassmann, Arnt, Rasser, Mücke og Bøhlers. Kampen blev spillet i massiv regn, og det har vi aldrig haft gode erfaringer med, og det ændrede sig bestemt ikke i fredags. BK CPH var os overlegne i alle spilles facetter, og vi var i store problemer fra starten af kampen. Vi fik dog holdt dem fra at score i lang tid men efter 25 minutter gik det galt. Jeg har total glemt målet, men mål var der!

Det var starten på en rigtig dårlig dag på kontoret for giganterne og ikke specielt morsomt. I de sidste sekunder af første halvleg fik BK CPH scoret endnu en gang. Igen kan jeg ikke huske målet men jeg kan dog huske at det var et dumt mål, og et mindre forsvarsskiks.

I pausen var vi alle enige om at vi skulle til at kæmpe og stå sammen som et hold. Det ide blev dog totalt skudt i sænk da Krarup kort ingen i anden halvleg lavede et forfærdeligt målmandsdrop. Han har stået fremragende i de tre første kampe, men droppet gav en dårlige minder om tidligere sæsoner. Det var dog på ingen måde Krarups skyld at vi tabte, men det drop kan jeg dog erindre. Det ødelagde alt håb hos giganterne også startede massakren.

Nielsen havde heller ikke en af sine bedste dage på kontoret, og efter han kostede os målet til 4-0 skiftede han sig selv ud med nederlag i øjnene. Vi var i gang med at spille vores årlige lortekamp, og kampen endte 7-0 til BK CPH. Vores angreb var aldrig eksisterende, og vi havde ikke et eneste farligt skud på mål. Hvis der skal nævnes lidt positivt fra kampen, så var det at Mücke i de første 10 min af kampen, kæmpede flot og løb utroligt meget. Det er sjældent man ser Mücke i hopla men det var han i fredags.

Resten af holdet burde tænke lidt over vores præstation og blive enige med os selv om at det her ikke må ske igen. Total kollaps hører fortiden til, og nu viser vi næste gang at vi rent faktisk er et hold man skal frygte.

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Gigaterne kæmpede flot men tabte

 

Endnu en gang undskylder jeg for det meget sene kampreferat. Men jeg er kommet i en kampreferat krise, eftersom jeg er på arbejde til kl. 22 hver mandag og tirsdag. Pludselig er det blevet onsdag også er der gået en uge. Derfor vil Frode og Sponholtz sandsynligvis kommer til at skrive nogen af kampreferaterne igen, eftersom de også skal lave lidt :D

Kampen for en uge siden blev spillet mod BK Kaw som ligger i toppen af ligaen. Det vigtigste for os var i denne kamp at rejse os efter den skandaløse indsats efter sidste kamp. Derudover havde Sponholtz fødselsdag og en god gave til ham ville være en sejr.

Sponholtz gik forrest i at give ham selv den gode fødselsdagsgave og scorede efter få minutter til 1-0. Eller det var et selvmål af BK Kaw, men Sponne var i nærheden af bolden og derfor tildeler vi ham målet. Det var en flyvende start fra giganternes side. Desværre spillede BK Kaw rigtig godt og de havde nogle enkelte spillere på holdet som var virkelig gode. Dette betød at vi skulle kæmpe hårdt i denne kamp for at vinde.

Det så alt sammen god ud i starten og efter et stykke tid lavede Bøhlers små genialiteter på kanten som endte med et perfekt stikning i dybden til Nikolaj. Desværre misbrugte Nikolaj på det groveste chancen, som højst sandsynligt kunne have givet kampen en anden afgørelse. BK kaw fik scoret tre mål inden pausen og pludselig så det skidt ud.

I pausen talte vi om at vi godt kunne være med på det her niveau, vi skulle bare blive ved med at kæmpe. Vi måtte for alt i verdenen ikke bryde sammen som i sidste kamp. I anden halvleg kæmpede vi flot og sad på spillet i størstedelen af perioden. Desværre scorede vi ikke på vores chancer og vi måtte erkende et nederlag. Stemninger var dog høj efter kampen, fordi vi havde rejst os fra sidste kamp. Det gjorde det kun endnu bedre at Sponne havde medbragt kolde pils til efter kampen.

Tusind tak for øl SPonholtz.

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Kampen, som efterhånden er glemt

 

Eftersom at Bøhle er gået i studiemode (fejres ved at tage en tur til de nordjyske ungmøer) må andre træde til, og prøve blot at leve lidt om til de høje standarder, som den fast skribent har.

Det skal nævnes at denne kamp er spillet over en uge siden + en Malmø tur, så hukommelsen fra kampen er begrænset. Jeg vil derfor prøve at fange nogle highlighs:

- Dommeren var under al kritik! Godt nok er det DAI, men han burde dømme Old Girls Serie 7

- D røde kort (som der bestemt ikke var der)

- Fatale afbrændere: Niko, Simon, Arnt og Thomas

- Mål: Tre til modstanderen

- Opbakning: Den altid positive Lasse Larsen, som uanset hvad altid kan finde en positiv vinkel på kampen.

- Bødekassen har holdt fest, hvilke vi også vil gøre. Næsten 1000 kr røg ind i bødekassen den dag...

Næste kampreferatat lover jeg, bliver mere fyldestgørende. Imens vi andre knokler med at vinde fodboldkampe, jagter Bøhle nordjyske jenter. Held og lykke til alle..

 

/Sponholtz

__________________________________________________________________________________________

 

Et typisk Los Gigantos comeback !!!!

 

Det var en herlig formiddag og giganterne skulle i kamp kl. 11.30 imod Perspolis Fc. Giganterne havde tidligere set Perspolis spille, og her var dommeren tæt på at få tæv af nogle spillere fra Perspolis, så derfor forventede vi et aggressivt hold. Dette betød også at vi måtte stille med et stærkt hold. Men åbenbart havde folk meget travl denne lørdag formiddag, som gjorde at vi kun kunne stille med 7 mand. Heldigvis var det 7 yderst kvalificerede spillere som der stod på holdkortet:

Rasmus Frode Strass Niko Nihøj Spon ”Nielsen”. Strass valgte dog at glemme sine støvler på vej til kamp, så han var nød til at snuppe en taxa, for at nå det til starten af kampen. GOD STIL!!!


Lige før kampen blev fløjtet i gang ser alle giganterne at vores modstandere kun står 6 mand og opvarmer, det gav lige det sidste kick før kampstart.


Kampen bliver fløjtet i gang, og giganterne er 7 mand (nu hvor Strass er kommet) imod Perspolis 6 mand. Giganterne startede rigtig godt med nogle små afleveringer, som gør at Spon får afsluttet på mål, dog presset og svær vinkel. Men giganterne sidder på spillet, og spiller bolden flot rundt, hvor der stadig er plads til nogle lækkerier. Her kan bl.a. nævnes Nihøj´s frække hæl aflevering, som meget gerne skulle ramme Nikolaj, men som i stedet fløj udover sidelinjen, men Nihøj skulle nok vise sit værd senere i kampen.

Giganterne bliver ved med at presse på, og alt spillet foregår nede på Perspolis banehalvdel. Dette betyder også at giganterne får en masse chancer for at score. Lige pludselig sender ”Nielsen” en torpedo af sted, som rammer overliggeren, og derefter hopper ud til Strass, men han vælger så at vente små 2 min med at få afsluttet, så bolden til sidst er helt bag ham. Men Strass er ikke den eneste der misbruger chancerne, Spon modtager bolden og er helt fri foran mål, men vælger så at placere bolden lige i midten af målet, hvor målmanden uden hænder står placeret. Men når giganterne ikke kan score på alle vores chancer, så sker det lige pludselig at Perspolis rammer giganterne på et kontra, hvor de sender et indlæg ind, men det bliver clearet og skudt ind på Frodes skulder, også havner den bagerst i målfeltet, hvor Perspolis sender bolden i mål. Giganterne hænger lidt med hovedet og 5 min senere bliver giganterne igen ramt af et kontraangreb, også er det 2-0 til Perspolis. Dommeren fløjter 1. halvleg af.


I pausen kan giganterne ikke forstå hvordan vi kan være bagud når vi har haft hele spillet, og er endda en mand i overtal. Vi snakker om at vi skal have afsluttet meeeeeget mere udefra. Perspolis bliver også til 2. halvleg start 7 mand på banen, som kun gør det svære for giganterne at komme igen. Men giganterne forsætter med at styre kampen, og spille bolden flot rundt. Der bliver smidt et indlæg indover, og hvem dukker op der, Sponne, og prøver at dirigere bolden ned i venstre side af målet, men desværre kom målmanden ned. Denne chance kan vi takke for træningen i torsdag, hvor der intensivt blev øvet hovedspil, hvor bl.a. Spon deltog.


Men vi skulle se mere til Sponne, da han lige pludselig kommer på skudhold, og banker bolden af sted og den sidder nede i venstre side af målet, også står den pludselig 2-1. Dette giver gejst til giganterne da der stadig er lang tid tilbage af kampen. Men så sker det som der bare ikke skal ske efter en scoring, nemlig at Perspolis sender et fladt indlæg indover, og der bliver sat en inderside på, også står den 3-1 til Perspolis. Det var lidt af en lussing til giganterne, men åbenbart hvad vi havde behov for. For efter denne scoring startede ”THE LOS GIGANTOS SHOW”. Nihøj bliver sendt af sted ude i højre side, og bolden ligger lige til at afslutte med højrebenet, men dette er ikke ligefrem Nihøj´s favorit ben, men alligevel prøver han (som visse andre kunne lære af) også sidder den yderst ude i venstre side og kysser lige stolpen på vej ind. 3-2


Man kunne nu mærke at Perspolis var helt nede i kulkælderen, og dette udnytter Nihøj igen. Denne gang laver Nihøj en fiks dribling ude i højre side, og sender et hårdt indlæg ind i feltet, hvor ”Nielsen” står og sætter den sikkert ind.


3-3


Perspolis presser lidt på, men dette ender med at giganterne får erobret bolden på egen bane halvdel, også bliver ”Nielsen” sendt af sted fra midterlinjen af, smutter uden om en forsvarspiller, også kun målmanden tilbage, og får bolden sendt flot forbi målmanden.

3-4 og kampen bliver fløjtet af. En utrolig flot kampgejst i anden halvleg gør at giganterne kommer tilbage flot i kampen.

 

Frode

__________________________________________________________________________________________

 

Sport & Spas - Los Gigantos

 

Det var blevet torsdag og solen havde i dagens anledning valgt at slå vejen forbi Valby idrætspark. Og det var der en god grund til. Giganterne skulle nemlig spille topkamp mod rækkens ubestridte førehold Sport & Spas. En særdeles slagkraftig trup var blevet stablet på benene til topkampen, truppen bestod af: Daniel Jensen, Frode, Simon, Nielsen, Strassmann, Bølle, Niko, Spongun og Mark. Her vil den faste los-gigantos.dk’ læser bemærke at der til dagens kamp var hele to sæson debutanter at finde i truppen, nemlig Daniel Jensen der i dagens anledning skulle vogte målet, samt Mark der langt om længe er tilbage efter sit brækkede kraveben.

Kampen skulle spilles på bane 4 som mest af alt mindede om en prærie. Der var stort set ikke et græstrå tilbage på den bane, men i modsætning til landsholdet som piver over alt fra dårlige bolde til onde journalister, gik giganterne ind til kampen med oprejst pande. 

Helt uforståeligt var to af de mest formstærke spille (Strassmann og Nielsen), placeret på bænken fra kampens start, men måske der fra Frodes side lå noget psykologisk krigsførelse gemt i den beslutning. Sport & Spas havde i vært fald god grund til at frygte et hold, der har så dygtige spillere sidende på bænken.


Kampen startede med et stort spilovertag til giganterne. Bolden blev kørt rundt i nydelige trekanter, og Sport & Spas spillerne kom hurtigt til at ligne det de var i kampens indledning, en flok orange kegler! Desværre formåede giganterne ikke at udnytte overtaget i spil og chancer, og efter 10 minutter skete der så det der ikke må ske. Simon spillede en fuldstændig ufarlig bold tilbage til Daniel Jensen, Daniel prøver at stoppe bolden med foden, men i stedet sker der det uheldige at boldene rammer en knold og hopper op på hans hænder, der havde en noget unaturlig position. Dommeren var ikke i tvivl og dømte frispiark midt inde i feltet, og inden giganterne nåede at komme på plads stod den 0-1. En meget uheldig situation, men det var bare om at komme videre. Sport & spas fortsatte stilen med alle mand bag bolden, mens giganterne gang på gang viste glimrende kombinationsspil, desværre manglede den sidste skarphed bare. Et par minutter efter føringsmålet fik deres egentlig angriber en friløber og så stod den 2-0. Og lige inden pausen lykkedes det endu en gang Sport & Spas at få scoret. 3-0 ved pausen var på ingen måde et retvisende billede af kampen, og vi blev enige om i pausen at målet for måtte være at vinde anden halvleg. 


Strass og Nielsen blev sendt på banen og viste fra start at det er der de hører hjemme. Men det er næppe det som anden halvleg vil blive husket for, en langt større begivenhed fandt nemlig sted. Dan iel Bøhlers havde for 7. kamp i sæsonen fået en start plads i angrebet, på trods af at der har været mere end langt mellem snapsene. Men torsdag skete det så, Bølle kom frem til sæsonens første afslutning! Han modtog bolden med ryggen til mål og drejede hurtigt omkring sin modstander og fik afslutet. Desværre gik bolden langt over mål, og der er derfor stadig lange udsiger til de 7 mål som er hans personlige målsætning for sæsonen. Optimistisk målsætning fra en mand der ikke har scoret i 2 år. Bortset fra Bølles afslutning og Nielsens glimrende frisparksforsøg var der ikke de store lyspunkter i anden halvleg. Vi havde stadig bolden mest, men kom bagud 4-0 på en personlig fejl, 5-0 på et fremragende frispark der sad helt oppe i krydset, det sidste mål kan jeg ikke huske, men kampen endte i hvert fald 6-0 til Sport & Spas. Imponerende af et hold med kun 7 afslutninger på mål i hele kampen. 


Efter kampen var alle enige om at vi egentlig havde ydet en god indsats, men at skarpheden hos alle spillere er fraværende når vi kommer til de afgørende situationer. Måske var det Mücke der manglede, han har i hvert fald stort set scoret på alle sine skud i denne sæson. Om skarpheden er tilbage finder vi ud af igen madag den 14. juni hvor giganter møder Yoink.

 

Nielsen

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos alt for uskarpe

 

Kampen mellem Yoink og Los Gigantos lå allerede en mandag aften. Dette betød at giganterne var meget trætte efter weekendens træningsophold i Vedbæk. Træningsopholdet gjorde at flere af Los Gigantos spillerne måtte melde fra til kamp, for at istedet at få hvilet stængerne. Derfor måtte der sendes bud efter nogle gamle bekendte spillere. Her er bl.a. snak om Søren og Herrman.

Vejret bød på en dejlig sommeraften, og helt perfekt til at spille bold i.

Kampen bliver fløjtet igang, og det er giganterne der viser at de er kommet for at få de 3 point. Giganterne presser meget fra start af, som også resultere i en masse kontraangreb for Giganterne. Men desværre er der ikke blevet brugt mange timer på afslutninger til de mange træninger, som betød stor uskarphed foran yoinks mål.

Dog sker der en undtagelse af "Daniel Jensen" der tager en dribletur op igennem midten, og slutter af med en 1-2 med Niko, og bang så ligger bolden i nettet.

1-0 til Los Gigantos, en fantastisk start, og utrolig flot mål.

Dette satte Yoinks mandskab igang, som nu blev de spilstyrende. Dog fik de aldrig lov til at komme frem til nogle ordentlige afslutninger, kun en masse hjørnespark. Hjørnesparks statistikken lød 15-1 til Yoink, ikke løgn.

Det var et dejligt gensyn med Søren efter at han har været en tur til US i 4 mdr. Los Gigantos havde mistanke om at han havde taget til US for at prøve lykken i en fodboldklub, denne mistanke forsvandt hurtigt. For da Søren blev skiftet ind holdte han præcis 3 minutter, før han signalerede at det nu var tid til at komme ud igen. Jeg tror det er en rekord, men den må lige diskuteres med de andre nominerede til denne titel, Bølle og mûke.

Der blev fløjtet til halvleg, og stillingen var stadig 1-0 til LG.

Anden halvleg var ikke nået at prale med for LG´s side af. Vi mente åbenbart at en 1-0 føring var fint, og derfor gad vi ikke at score på nogle af vores chancer.

Yoink pressede mere og mere på, også skete det. 1-1. Yoinks dårligste spiller på banen AKA fedtmule får tumlet bolden ind. Sådan en situation plejer at sætte gang i Los Gigantos, men nej, vi var vidst allerede tage på badeferie, og det straffede Yoink tilsidst med et flot hug til 2-1.

Dommeren fløjtede kampen af, og giganterne var skuffet. Vi kunne have afsluttet denne kamp i 1. halvleg, hvis vi var lidt skarpere foran.

Til sidst er det bare at sige at der godt snart må komme nogle nye folk på banen i forhold med at få skrevet disse kampreferater....

 

Frode

__________________________________________________________________________________________

 

Stærk sejr til giganterne!  

 

Efter en dårlig periode med nederlag i 5 af de seneste 6 kampe(Og en målscore på 6-24 imod giganterne i disse 6 kampe), var bunden af DAI's række C pulje 5 til at få øje på,

inden lørdagens kamp imod Bistro alliancen. Opstillingen indeholdte følgende spillere: Mark, Nielsen, Bølle Nikolaj, Frode, Rasmus, Mücke, Strassmann og Sponholtz. På papiret et stærkt mandskab, men da vi 5 minutter før kampstart kun er 6 spillere(angiveligt pga. af "kø på motorvejen" lørdag eftermiddag), var der lidt nervøsitet op til kampstart.

Heldigvis nåede Nielsen og Rasmus det lige til kampstart, hvor Rasmus tog kassen, da vi var foruden vanlig målmand.

Los Gigantos starter godt og lægger fra start af et fint pres på Bistro alliancen, men der er problemer i pasningsspillet, og flere gode muligheder bliver smidt væk på grund af sløsede afleveringer.

Generelt er Los Gigantos blevet langt bedre til at bevæge sig uden bolden, hvilket betyder at både spillet og presset ser langt bedre ud. Efter små 10 minutter skiftes Nielsen ind i forsvaret, hvor han ikke får en drømmestart. Kort efter at han er kommet ind, skifter han sig selv op i angrebet, uden at informere andre på banen om denne taktiske ændring, og da Bistroen erobrer en bold på midten, bliver den omsat til et mål, da der mangler en forsvarsspiller. Det er pisse irriterende at de skal få det mål, på en dum personlig fejl. Men Ingen hænger med hovedet og der hersker ingen tvivl om at vi skal tilbage i den her kamp.

Få minutter efter vi er kommet bag ud, bliver der begået(et af en lang række) frispark på Nikolaj. Bolden er placeret på kanten af feltet, og der er ingen tvivl om at Nikolaj selv skal sparke, da han i mange tidligere kampe har scoret på denne type frispark. Og her svigter Nikolaj ikke, men sætter et nydeligt skud ind bag en tydeligt frustreret Bistro-målmand.

Nikolaj er i hopla efter dette mål, og bookmakernes bud på årets gigant, var bestemt ikke færdig med at trylle. Få minutter efter udligningen afd0ribler Nikolaj elegant 2 forsvarsspillere og kommer alene med målmanden, hvor han uselvisk afleverer bolden videre til Nielsen, der kan sparke bolden i et tomt mål. Nikolaj manglede bare stramt siddende trikot og kappe, for at give den som superhelt. Desuden vigtigt med et mål til Nielsen, efter en noget shaky start.

De fleste af Bistroens chancer kommer pga. lidt tyndt forsvar, og de spillede sig ikke rigtig selv til det store. En undtagelse var dog et fint gennemspillede angreb, der ender ud med en afslutning i feltet. Dog demonstrerer Rasmus her sine tydelige kvaliteter som målmand, og hapser den med en fin refleksredning. Rasmus stod helt generelt virkelig godt, og der blev ikke begået mange fejl fra hans side.

I 2. halveg er kampen rimelig lige, men ca. midt inde har vi en kontramulighed hvor vi er 3 imod 2. Sponholtz ligger en fin aflevering ud til Frode, der resolut afslutter fra en spids vinkel. Bolden rammer en forsvarspiller og hopper ind. Et godt punktum, for en egentlig ganske udemærket kamp fra giganternes side.

I slutningen af kampen tackler Sponholtz bolden ud af Bistro-målmandens hænder og prikker bolden i mål. Dette udløser vilde jubelscener , og det var kun pga. Sponholtz’ akrobatiske begrænsninger, at vi ikke fik set flik-flak og saltoer i jubelseancen. Desværre fløjter dommeren for frispark imod målmanden, og målet blev annulleret til Sponholtz’ udtalte skuffelse

Spilmæssigt synes jeg kun vi kan være tilfredse med kampen, men synes dog godt vi kun have udvist mere Sportsmanship. At "svanens død" en gang imellem kommer i spil, er en ting, men synes ikke der nogen grund til at vi skal blive uvenner med de hold vi spiller imod. Spilmæssigt er der sket meget siden 2007-sæsonen, men vi er ikke længere et hold der fortjener fair-play-prisen. Det synes jeg er lidt ærgerligt! Vi er sgu et hold der godt kan vinde og spille ordentligt samtidigt! 

 

-Strassmann

__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne måtte nøjes med et enkelt point

 

Nu er det endelig blevet sommerferie, men for Los Gigantos var der en sidste opgave som skulle klares inden vi kunne slappe af og drikke en kold pils. Vi skulle spille den sidste kamp inden sommerpausen og modstanderen var Discipline D.-3.

Med til kamp var følgende spillere: Søren, Frode, Nielsen, Rasser, Mark, Mücke, Sponne, Strassmann og Bøhlers. Det var altså et stærkt hold som vi havde med til kamp, og kampen skulle selvfølgelig vindes. I første halvleg stod Rasser på kassen da han sidste gang havde gjort det fremragende på mål. Det betød dog at vi manglede ham på midtbanen, så vi kom ikke frem til de store chancer. Giganterne var dog klart spilstyrende og var på ingen måde pressede af Discipline. Bøhlers havde to langskud på mål i første halvleg men desværre er sigtekornet ikke helt tilskud endnu. Det betyder at Bøhlers nu har en måltørke langt værre en Jon Dahls.

Giganterne spillede fint fodbold, men når vi skulle putte bolden i nettet fik vi ikke gjort det. Derfor gik vi til pause med stillingen 0-0.

I anden halvleg gad Rasser ikke stå på mål mere også skulle vi finde en ny som kunne tage ansvaret. Der blev meget stille hos samtlige Gigantos spillere da ingen gad stå, også måtte awesome Bøhlers tage kassen igen :D

Det skulle Discipline være glade for, da det pludselig gav dem håb for at vinde kampen. Det første skud mod Bøhlers kom efter få sekunder. Men giganterne kunne være rolige da Bøhlers vælger at stoppe bolden med kæben. Nu var stilen lagt og forsvaret vidste at de skulle præstere på topniveau for at undgå nederlag.

Rasser viste med det samme hvorfor han er god i marken for efter få minutter scorer han til 1-0 til stor glæde hos giganterne. Desværre betød målet at vi ikke længere gad spille fodbold og lige pludselig sad Discipline på hele spillet. Det gik selvfølgelig galt da en angriber får fat i bolden foran mål i det Nielsen ikke fik presset ham nok. Bøhlers i kassen lavede et skidt redningsforsøg også stod den 1-1. Endnu værre blev det 10 min senere da en forsvarsfejl ender med mål til Discilpine 1-2! Pludselig vågnede giganterne nu skulle vi til at spille fodbold og det gjorde vi så. Vi overtog igen alt spillet og var klart bedre end Discipline. Vores spil blev dog ødelagt af alle de frispark dommeren dømte. Alligevel lykkedes det giganterne at udligne til 2-2 da Sponne helt fri foran mål modtager en god aflevering. Sponne vurderer at der er tid til at tæmme bolden inden han sparker og for heldigvis scoret. Det var ellers tæt på at Sponholtz var blevet tacklet inden hans afslutning. Giganterne var ikke tilfredse med uafgjort og pressede derfor på og ender med at få hjørnespark. Men så fløjter dommeren kampen af inden det blev taget! Det var dybt utilfredsstillende for giganterne som brokkede sig meget over dommeren. Der var dog intet at gøre og vi måtte nøjes med 1 point. God sommerferie drenge.

 Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Skybrud tændte Giganterne til sæsonens største sejr

 

Lørdagens massive skybrud formåede at lave massive oversvømmelser i Københavnsområdet. Spillertruppen til søndagens kamp mod bundholdet BK Havsalt, var derfor overbevidst om at kampen søndag morgen kl. 9 ville blive aflyst, som så mange tidligere kampe var blevet af mindre årsager.

Men efter at have kimet Valby idrætspark ned og opdateret daifodbold.dk flere hundrede gange, var der intet der tydede på at kampen var aflyst.

Udsigten til det sædvanlige scenario om først at få besked ved ankomsten til Valby Idrætspark, var spændingen intens da vi mødte om til planlagte kampe og fantastiske baner.

Dog havde nogle svært ved at finde spilleglæden. Især Morten Nielsen var direkte kritisk over at skulle spille, og ville meget hellere hjem i seng.

Efter en hurtigt omklædning og ingen opvarmning kastede vi os ud i efterårssæsonens første ”rigtige” kamp. Truppen bestod af: Kraup, Nielsen, Frode, Niko, Simon, Strass, Mucke, Rasmus og Sponholtz. Det skal dertil dog siges at Rasmus først mødte op til anden halvleg i lettere beruset tilstand – en ægte gigant!

Kampen blev hurtigt fløjtet i gang, og til Giganternes glæde var BK Havsalt en mand i undertal fra starten af. Hurtige driblinger på venstrefløjen resulterede i at Simon kunne smide et klasse indlæg ind til Sponne, som blot skulle skyde den forbi målmanden. Men i bedste Daniel Bøhlers-stil mistimer jeg fuldstændig bolden, og rammer den vist slet ikke?

Sponne tager dog hurtigt revanche et par angreb senere. Sponne bliver spillet helt fri på yderkanten og hører Nielsen kalde på den indover. Med en stærk føling og fantastisk teknik ligger Sponne et indlæg, som Nielsen på smukkeste vis helflugter i det fjerneste hjørne. En klar kandidat til til ”Årets Mål”.

Lidt efter er Sponne igen på spil. Han modtager bolden foran målet, laver en flot piruette og skyder bolden ind til 2-0.

Det stopper dog ikke her for Sponne. Han modtager igen bolden foran mål, men indser at skydmulighederne ikke er tilstede. Han finder derfor en fri Niko, som med god sparketeknik sætter bolden ind til 3-0.

BK Havsalt formår dog at reducere inden pausen i en kort, men velkendt Los Gigantos blunder.

Til anden halvleg møder Rasmus op, tydeligt mærket af gårdagens udskejelser. Rasmus's eneste markering på banen, var en oplagt scoringsmulighed som går til indkast. Kort efter lad han sig selv udskifte, og jeg tror vist ikke vi ser så meget mere til ham?

Målet til 4-1 er en rodet affære. BK Havsalt roder rundt nede i deres eget forsvar, og har svært ved at få bolden væk. Dette resulterer i en frispilning af Niko, som nemt, men sikkert sætter bolden ind til en massiv føring.

Herefter sætter BK Havsalt alt ind, og efter et langt og organiseret pres hvor Giganternes stolper tages i brug op til flere gange, formår de meget kikset at score på et hjørnespark. Detaljen i målet, skal dog findes i form af Frode, som forsøger sig som målmand i forsøget på at forhindre målet.

 

5-2 scoringen til Los Gigantos var rent Messi spil af Mucke, som på kanten af feltet uddribler Havsalts forvar, og meget kontrolleret ligger den videre til Simon som sikkert score det sidste mål i kampen.

Kampen var en velspillet og bar præg af god indsat fra Giganternes side. Kampen bar dog desværre præg af en til tider magtliderlig dommer, som formåede at smide om sig med advarsler og gule kort, blot man hentydet til en bold på banen. Heldigvis for Giganterne blev alle kortene givet til det modsatte hold.

Det var helt fantastisk at se et så stille og artigt Los Gigantos, som formåede ikke at brokke sig over dommeren. God gået drenge!

Sidst men ikke mindst skal det siges, at Rasmus er blevet i dømt en Morten Nielsen bøde-2. Billedet siger vist alt.

 

Sponholtz’

__________________________________________________________________________________________

 

 3 point sikret i sidste minut

 

Los Gigantos er kommet godt fra start i efterårssæsonen. Det er der intet nyt i da vi hvert år nærmest er uovervindelige i efterårssæsonen. Dette blev der ikke ændret på i lørdags men BK CPH gav os kamp til sidste minut.

Kampen blev spillet i Valby og giganterne havde følgende spillere klar til kamp: Krarup, Frode, Nielsen, Niko, Rasser, Strassmann, Mücke Sponholtz, Thomse & Bøhlers. Det var et stærkt hold og da BK CPH kun havde en udskifter med vidste vi at de ville få det hårdt.

Kampen starter godt for giganterne og vi sidder totalt på kampen. BK CPH var bedre fodboldspillere end os, men vi var alligevel det bedste hold på banen. Det betød at vi også var det første hold til at score og det var Rasser som stod for målet. Desværre var det et selvmål da Rasser med en flot inderside placere Krarup. Målet gav 100 kr. i bødekassen og havde det endt med et nederlag burde der nok også have været givet kvajebajer.

Senere i kampen for Bøhlers tacklet bolden på stolpen og giver Sponholtz en oplagt scoringsmulighed. Sponholtz udnytter sin altid utrolig heldige placering og score til 1-1 hvilket skabe glæde hos giganterne. Alle var dog enige om at Bøhlers burde have målet da det tydeligvis var hans skyld det skete. Men det gad Sponholtz ikke finde sig i, eftersom han går mere op i egne ambitioner end klubbens.

Kort efter gjorde Nikolajdish det onde ved BK CPH da han smukt tager bolden ned med kattepoten og banker den i kassen med venstrebenet. Giganterne kunne derefter gå tilfredse til pausen med en 2-1 føring.

Efter pausen var giganterne igen dominerende og kom frem til kæmpe chancer, specielt Thomse og Nielsen brændte chancer som fik deres markedsværdi til at falde markant. Det blev kun endnu værre for Nielsen da han i forsvaret lavet en hjernedød handling. En aflevering fra BK CPHs midtbane frem til en angriber ender helt galt da Nielsen vælger at storme frem mod bolden i stedet for at forsvare. Han nåede ikke bolden også var angriberen helt fri mod Krarup som desværre blev placeret. Nu stod den 2-2 og Nielsen kunne på dette tidspunkt ikke en gang sælges til Midtbyen sports Verein (eller hvad de hedder).

Senere kom Strassmann til undsætning da han pludselig har en oplagt skud mulighed lige foran feltet. Strassmann vælger at sparke og råber derefter ”NEEEJ” eftersom han var sikker på at han havde skudt forbi. Men det var der ingen grund til da skuddet var perfekt placeret i højre hjørne helt nede ved jorden. Det var et flot mål af Strassmann som efterlader Bøhlers tilbage i 0 scoringer på topscorelisten.

Senere udligner BK CPH også så det ud til at kampen ville ende uafgjort. Dommeren sagde at der var 2 minutter tilbage og giganterne så ud til at blive snydt for alle tre point. Men på et målspark hopper Mücke smukt op headede bolden videre til Thomse som fik en friløber mod målmanden. Thomse sparker bolden sikkert i mål også var sejren hjemme. Det blev endnu bedre kort efter da giganterne fik et hjørnespark. Thomse tager det og sparker direkte på mål. Hele BK CPH ser målløse til da bolden ender i kassen på et vidundermål fra Thomse. Glæder var stor og Los Gigantos er nu ubesejret i 5 kampe.

Flot kamp drenge.

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne smed sejren væk

 

Los Gigantos er kommet flyvende fra start efter sommerferien og vi er derfor stadig ubesejrede.  Selvtilliden var derfor tårnhøj op til kampen mod BK Kaw. Vi tabte til dem sidste gang vi mødte dem men vores form gav tro på sejr. Kampen skulle spilles fredag kl. 17 på vores hjemmebane i Valby.

Desværre havde vi store problemer med at stille hold til kampen, da mange af giganterne er på druk 24/7 med deres nye studiekammerater. Det betød at vi kun kunne samle 8 friske giganter til kamp. To af dem var dog ifølge dem selv lettere beruset inden kamp, efter druk siden kl. 10. Holdet bestod af følgende talenter: Krarup (beruset), Frode, Rasser, Thomse, Mücke (beruset), Strassmann, Søren og Bøhlers.

Kampen startede som sagt kl. 17 men på dette tidspunkt stod samtlige giganterne i underbukser på sidelinjen, og vi måtte derfor bede om 5 minutter udskydelse. Vi fik derfor ikke varmet op til kampen, så vi måtte gå kolde i kamp. Det fik BK Kaw udnyttet godt for de sad totalt på kampen fra start af. Vi kæmpede godt for at holde dem fra scoringer og det gik faktisk udmærket. Vi spillede ikke kønt, men vi holdt BK Kaw fra de helt enorme chancer.

Selv kom vi ikke frem til noget som helst, men det måtte vi finde os i. Vi var presset i bund og når vi havde bolden havde de færreste kræfter til at løbe med frem i et angreb. Heldigvis havde vi Søren på bænken så vi kunne få lidt frisk energi på banen. Desværre har vi aldrig set en person med så dårlig kondi, som Søren. 3 minutter på banen og Søren måtte ud på bænken igen. Mücke og Bøhlers er som maratonløbere i forhold til Søren. Nu har alle vist en ide om hvor skidt den dreng har det indvendigt. Drop det øl Søren din krop kan åbenbart ikke klare det!

Krarup havde stået en god første halvleg og med Frode og Rasser foran var det et solidt forsvar vi havde. Men desværre måtte det gå galt til sidst. En angrebsspiller er på vej mod Krarup i en friløber, men Krarup redder bolden, desværre ryger bolden tilbage på angrebsspilleren som heldigt for bolden med sig og score til 1-0. Det var et bittert mål men fortjent. Bagefter var vi stadig pressede men vi kom selv frem til flere chancer. I slutningen af første halvleg fik Rasser udlignet med et brag af et langskud. Det var et smukt skud som skabte stor glæde.

I pausen var vi alle glade for resultatet og mange af os tænkte nok at en uafgjort ville være et godt resultat mod så gode fodboldspillere.

I anden halvleg væltede BK Kaw sig i chancer som var det FCK mod Rosenborg i første halvleg. De kunne have scoret mange mål men hold da kæft hvor var de uskarpe. 100% chancer kunne ende som indkast osv. Skudtræning har de ikke haft meget af på det hold. Det skal selvfølgelig også siges at vi ofrede os i forsvaret og kæmpede flot. Det kunne vi godt være stolte af. Pludselig gik pusten af BK Kaw eftersom de blev deprimerede over deres brændte chancer. Det skal man ikke gøre mod Los Gigantos for så ender det galt. Giganterne var i angreb som render ud i ingen ting. Men Bøhlers fik erobret bolden og spillet den heldigt videre til Thomse i feltet. BANG så stod den 2-1 til giganterne det var sku effektivt og ufortjent! Men vi var ligeglade vi var jublende glade. Der var nu omkring 15 minutter tilbage af kampen. Hvilket betød at vi havde lang vej endnu. Vi holdt vores føring i et godt stykke tid også skete der endnu et mirakel. Thomse knalder bolden ind via stolpen og BK Kaw var frustrerede.

Nu måtte sejren være hjemme eftersom der var under 5 minutter tilbage af kampen. Men desværre scorede BK Kaw et flot mål da bolden blev sparket op i det fjerneste hjørne. Strassmann mente dog ikke at det var noget problem og råbte ”vi giver dem sku et trøstemål”. Der var nu 3 minutter tilbage af kampen og Thomse kom igen i hopla. Han kommer løbende med bolden og målmanden kommer stormende ud fra målet for at gå i ham. Thomse vælger dog bare at loppe bolden højt over ham til stillingen 4-2!

2 minutter tilbage til kampen og Bk Kaw skal give bolden op og hænger med hovederne. De tage to træk og sparker på mål langt udefra! Krarup burde ikke have problemer med den bold men vælger at lave et kæmpe drop. Hold kæft hvor var det surt, men vi førte stadig. Vi giver bolden op med 1 minut tilbage men mister den hurtigt. BK Kaw kommer frem til en stor chance men Bøhlers for sparket bolden til hjørne til Kaw i de døende sekunder. De havde en chance tilbage og nu skulle bolden bare væk så var sejren vores. Hjørnet bliver taget og Krarup kommer frem til bolden, han vælger at bokse den væk men den lander lige hos en angrebsspiller. Giganterne kaster sig ned for at parere i panik men nej nej nej. 4-4 og kampen blev fløjtet af inden vi fik givet bolden op.

Det var et fair resultat men alligevel totalt skuffelse for giganterne. Men kampgejsten var imponerende så tak for kampen drenge var sku en god kamp vi kan være stolte af.

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Av for en røvfuld                                  

Los Gigantos vs Team Stripes 11.9.2010 kl. 18.25 Valby

 

Det er ikke altid skide sjovt at skrive kampreferater. Den fornemmelse sidder jeg med lige nu, hvor jeg nærmest hellere vil læse lektier. Los Gigantos skulle for en uge siden spille første kamp ud af to mod Team Stripes. Kampen har jeg selvfølgelig glemt langt størstedelen af men husker dog et nederlag på 3-0. Vi kæmpede flot hele kampen, men vi må dog indrømme at der var klasseforskel. De havde ufatteligt mange skud på mål, men var ufattelig uskarpe. Vi havde kun få forsøg men dog en 100 % chance som Sponholtz selvfølgelig brændte. Efter nederlaget var vi i forholdsvis i godt humør, da vi kæmpede hele kampen og begrænsede nederlaget. Derudover var vi sikre på at vi ville vinde næste kamp på hjemmebane. Der er vi frygtindgydende og vores tilskuere blæser normalt modstanderen ud af banen.

Der var dog panik op til kampstart da Niko, Mücke og Bøhlers kom for sent med tøjet. Derfor måtte giganterne stå i regnvejr og underbukser og klæde om ude ved sidelinjen. Kampen måtte udskydes 5 minutter og der var total kaos! Med til kampen var følgende spillere Rasser, Niko, Strass, Sponne, Mücke og Bøhlers. Vi skulle have været 8 mand til kamp, men Simon mødte aldrig op.

Efter godt 1 min af kampen var vi bagud 1-0 eftersom Arnt mistede bolden da han ville være lidt kæk. Det gav dem en friløber også så det svært ud. Vi spillede dog okay videre og Stripes var ikke skræmmende. Vi kom ikke selv frem til noget som helst, men vi stod forholdsvis godt i forsvaret, og når Stripes endelig kom frem til chancer bankede de den forbi målet. Derfor måtte vi jo selv fucke op i det hele og forære dem målene, hvilket vi så gjorde. Først kaster Arnt et indkast tilbage til Strassmann som står alene tilbage i forsvaret. Alle vi andre stod i feltet for at score et mål, men der kom bolden aldrig ind. I stedet måtte Strass kæmpe for at tæmme en bold inden en angriber ville tage dem fra ham. Desværre var Strassmann uden chance også scorede de. Derudover fik vi rettet to skud af som snød Rasser også gik vi til pause med 4-0.

I pausen var vi enige om at vi skulle gå ud og vinde anden halvleg og ikke gå døde og få et stort nederlag! Det gik kanon de første 20 minutter hvor de scorede en gang, men Arnt scorede også for os. Den stod altså uafgjort i anden halvleg. Men så indtraf katastrofen. Med otte minutter igen kollapsede Los Gigantos. Pludselig kæmpede kun halvdelen af holdet, også var det umuligt at holde dem fra at score. Det betød at vi otte minutter senere gik fra banen med et nederlag på 10-1! Nogle af giganterne deriblandt mig selv var irriteret mens Mücke virkede afklaret med resultatet. Men det var nu pinligt fra giganternes side, og det eneste positive ved denne kamp er bødekassen.

785 kr. kom der i bødekassen på en enkelt kamp og bødekassen er nu på over 4300 kr. Det bliver en brag af en julefrokost i år! Men der skal også mange øl til at glemme denne kamp. Nu skal vi heldigvis møde dårligere hold de næste kamp og der må vi rejse os med maner!

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Bøhlers på storvildtjagt - men hjem uden bytte

14.9.2010 Los Gigantos vs Partizan 18.10 Valby

 

Efter en horribel fredagskamp var det tirsdag tid til at vinde den sidste spinkle stolthed tilbage. Forventningerne var i top, og ikke mindst Bøllemis (den målløse kriger) havde lovet MINDST 1 mål. Dette så i dag ud til ikke at være en umulig opgave da modstanderen, Partizan Kbh valgte at stille til start med kun 5 mand. Måske var dette dagen tænkte mand - måske var det nu Daniel "den målløse kriger" Bøhlers, skulle ud af en legendarisk scoringskrise!

Til kamp var: Nielsen, Niko, Sponne, Thomas, Bøhlers, Frode, Simon og Rasmus.

Kampen starter lige efter giganternes hoved. Vi sidder på spillet, ligger et enormt pres og før nogle vidste af det, kunne Frode nemt men frækt banke bolden forbi en måbende Party-målmand. 1-0! Efterfølgende har Bøhlers et par chancer for at gøre livet en lille smule værre for udeholdet, men den målløse kriger lader vente på sig. Der skulle dog ikke gå lang tid før Nikolaj måtte vise vejen frem, og kunne nemt banke bolden i mål efter en hård aflevering fra Thomse. 2-0 uden meget sved på giganternes pande. Bølle slutter halvlegen af med et par store mulighed og et par tilhørende vilfarende bolde. 

Den storrutinerede Morten "clean-sheet" Nielsen kan efter en flot 1. halvleg på mål, give faklen videre til Nikolaj som overtager handskerne. I pausen lever den målløse kriger stadig højt på en selvtillid der ingen ende vil tage, og lover fortsat målfest fra hans fine ungpige-fødder. 

Med 2-0 er intet sikkert, men sådan som kampen har udvilklet sig er der ingen tvivl at finde hos giganterne - kampen er vores og det skal party-drengene have at føle. 

Der skal da heller ikke gå længe før Spongun igen forfølger den håbløse jagt på topscoreprisen med en fin kasse til 3-0. Dette vælger Bøssemis traditionen tro, at fejre med en fin serie af bolde over mål. En tydelig frustreret Bølle får ikke lov til at ægre sig længe, før Rasser giver en lektion i målfarlighed og banker bolden i nettet til 4-0.

Los Gigantos er kendt for at lave målrige kampe, og idag er ingen undtagelse. Derfor skal party-boys selvfølgelig også på tavlen. En lille blunder i forsvaret, kombineret med en ualmindelig skarp partyboy resultere desværre i en reducering. Den målløse kriger tager med det samme sagen i ejen hånd, og skylder igen en salve af store chancer ud i toilettet. Man kunne som medspiller ikke undgå at sammenligne Bøhlers scoringstalenter på banen, med hans scoringstalenter i byen - det er SÅ tæt på at lykkes, men alligevel SÅ langt fra!

Tilsidst kan en nærmest euforisk Spongun bringe sig på en delt topscoreplads da han scorer til 5-1.

Helt slut var det dog ikke helt. En lettere depresiv målmand, der ikke har haft mange indslag i kampen, må tilsidst lade en hård aflevering slippe forbi til en helt fri partyboy der kan reducere til slutresultatet 5-2. Giganterne kører sejren sikkert hjem på et dog lidt smalt grundlag. En relativ tam gruppe partyboys kunne ikke røre ved en sten sikker gruppe giganter!

Tilsidst må det være vigtigt lige at reppitere hvilke bedrifter den målløse kriger har udrettet idag. Absolut INGEN! Den bedste måde at beskrive Daniel Bøhlers' spil er med en række metafore: En pornofilm uden en happy ending, et vådt kanonslag uden lunte eller en flæskesteg uden svær. Lettest af alt - en FUSER

 

 

/Nikolaj

__________________________________________________________________________________________

 

Til grin..

 

Giganterne mødte stolte og til tiden op på Valby. Med til kamp var: Bøhlers, Thomas, Frode, Nielsen, Rasmus, Sponne, Mucke og Simon.

 

Perspolis vælger at møde op med kun 5 mand, og formår ikke at stille hold efter 10 minutter. Los Gigantos formår på de 10 minutter at score 2 mål, på henholdsvis Thomas og Nikolaj.

 

Giganterne følte sig snydte og især Bøhlers var særdeles negativ. Dog var Giganterne så store, at de udlånte Simon til modstanderholdet og spillede en omgang træningsbold mod Perspolis. Som Giganterne self vandt 5-2

 

/Sponholtz

__________________________________________________________________________________________

 

Superman redder dagen – Igen!

Los Gigantos vs Yoink 2-1.- 9.10.2010

 

På en skøn efterårsdag, møder de stolte kæmper for Los Gigantos op til kamp med en ualmindelig stærk opstilling, bestående af Mark Schmeichel, Frode stopklods, Morten N stopklods, Morten S, ”Nikolaj Cage”, Martin, Simon, Bøhlers, Strassmann og Los Gigantos’ helt egen supermand - Thomse.

 

Opgøret skulle spilles mod Yoink, som forventede en let sejr og som inden dagens kamp lå nr. 3 i rækken og havde mulighed for oprykning.

Kampen blev fløjtet i gang og klar stod kæmperne for at vise DAI, at de er bedre end en 5. plads. Det skulle vise sig at være en af de kampe, hvor holdene er meget lige, hvor begge hold har mange chancer og hvor selv Bølle kunne blive match vinder. Men sådan skulle det ikke være. I midten af første halvleg får kæmperne spillet sig frem til en kæmpe chance, hvor utroligt flot spil, lidt held og en smule kattepote teknik, gør at Daniel ”Målløs” Bøhlers står i feltet, 3 meter fra stregen, med en chanceløs målmand. Der var stille på stadion, det føltes som om at kampen blev sat på slow. Kæmperne ser på hinanden og håber at det er i dag, ligesom ludomaner håber, at de vinder millionen på den enarmede tyveknægt, chancerne er i hvert fald lig hinanden. Alle ved at bølle, i situationen, siger til sig selv ”Jeg må BARE ikke brænde” og hvad gør han, hamre bolden forbi målet.

Kampen er stadig 0-0.

Los Gigantos’ Akilleshæl har altid været målmanden, men i dag så man en ung Peter Schmeichel i form af Mark på kassen, som gang efter gang redder den ene bold efter den anden. Havde det ikke været for denne målmands mur, havde Los Gigantos tabt. Andre personer der lige er værd at nævne er tvillingerne i denne kamp Frode og Morten N Stopklods. Disse to spillere fungerede som stopklodser for modstanderens angreb. De sørgerede for at få lukket godt af foran målet og havde også stor indflydelse på at kampen endte som den gjorde. Men kort inde i anden halvleg må ”Muren” alligevel se sig passeret ved at flot mål af Yoink.

 

Målet til 1-0 til Yoink kan ses tydeligt på kæmpernes morale, og da alt håb syntes være borte rammer heldet Los Gigantos. Yoinks målmand vælger at servere bolden på et sølvfad til den altid målfarlige Thomse, ved et dårligt udspark. Thomse viser ingen nåde og placere flot bolden ind til udligningen 1-1.

 

Som tidligere set i sæsonen får Los Gigantos blod på tanden når de først har scoret et mål, ser man på resultaterne kommer et mål sjældent alene i en LG kamp. LG får skabt en del chancer i den sidste del af kampen, og da Los Gigantos’ kommende stjerne skuespiller Nikolaj Cage, ca. 8 min. før slutfløjtet, på fornemstevis, uden at være i fysisk kontakt med modstanderen, vælger at filme sig til et frispark, lige foran feltet.

Tidligere i kampen lavede skuespilleren Nikolaj Cage samme nummer, hvor dommeren syntes godt om skuespillet og derfor fløjter til frispark. Her valgte Niko selv at sparke lige ind i muren, hvilket resulterede i et misbrugt frispark. Derfor vælger Thomse, at gå hen til Niko og sige, som Mikkel Hansen sagde i kvartfinalen ”Jeg tager den, jeg sætter den i krydset”. Thomse går til bolden, og sparker med sin forgyldte yderside et bananskud, uden om muren og direkte op i krydset. Målmanden kastede sig chanceløst efter bolden, men var ikke i nærheden. Kæmperne var ellevilde. De førte nu 2-1 og de holdte resultatet i de sidste 8 min.

Endnu et flot comeback for giganterne. Som tidligere set i BK CPH kampen, sikrede Thomse aka. Supermand 3 point til LG i sidste øjeblik bl.a. med netop den ”forgyldte yderside” med mål direkte fra hjørnepark.

 

Endnu en gang blev dagen reddet af supermand.

 

Flot sejr drenge

 

Thomse

__________________________________________________________________________________________

 

Bitter afslutning på sæsonen

Los Gigantos vs Bistro alliancen 3-0 – 16.10.2010

 

Der var lagt op til en brag af en sæsonafslutning for Los Gigantos i den sidste kamp imod Bistro alliancen. Selve kampen mod Bistro var ikke så vigtig, men derimod de personlige kampe i Los Gigantos. Mange væddemål var blevet lavet inden sæsonen, og kampen mod Bistro var sidste chance for at ændre i udfaldet af væddemålene.

Kampen om den gyldne støvle skulle også findes i den sidste kamp. Det skræmmende var at det hele kunne ende med at Sponholtz kunne tage støvlen for næsen af Nikolajdish.

Til sidst men ikke mindst ville kampen mod Bistro blive den sidste for Krarup. Men der vil komme en artikel senere med Krarup, så det bliver ikke skrevet sørgelige ord her.

Det hele rendte dog ud i ingenting. Kampen var aflyst da Bistro ikke kunne stille hold. ØV ØV ØV. Giganterne vandt dermed 3-0 hvilket betyder at vi ender sæsonen på 5. pladsen.

Senere på aften holdte Sponne sæsonafslutningsfest hvilket blev til en brag af en brandert (Frode). Tusind tak for denne sæson drenge, det har som altid været en kæmpe fornøjelse.

 

Bøhlers

Gigantos © 2007 - All Rights Reserved