2007-2008

Sæson 1 - 2007-2008
 

Los Gigantos - Maldini Con Carne

 

Sæsonens første kamp, blev desværre også, sæsonens første nederlag til Maldini Con Carne.

 

Gud havde pisset ned over de ellers fine baner hele natten, og det betød at banen var elendig, da kampen blev fløjtet i gang. Giganterne kom ellers godt fra start, med et fremragende hovedstøds mål af Frode. Den dårlige bane var nu blevet til en pløjemark, hvilket satte en stopper for holdets kendetegn, tekniks flot fodbold. Føringen holdt frem til halvleg, og sæsonens første sejer, var nu kun 30 minutter væk. Desværre kom giganterne uheldigt i gang i anden halvleg, da Mathias og Frode åbenbart ikke kan samme sprog. En høj bold kommer ind i feltet, og Frode beslutter sig for, at heade bolden direkte op i luften. Vores ellers fantastiske mål mand Mathias, står og kigger på den flotte bold, og overvejer aldrig at gribe bolden.

 

Derfor daler bolden lige ned i giganternes mål, til stor begejstring hos Maldini.  Kort tid efter scorede de igen, også stod den 1-2. Bolden var dog knapt nok givet op, før Sponholtz tager et skud på mål, som bliver pareret væk af målmanden. Men som alt håb er ude, kommer Daniel Bøhlers med sit fremragende højreben, og smækker bolden i nettet til 2-2. Målet var så godt, at det gav gejst til hele holdet, men da Maldini scorer til 2-3 laver holdet en brøler fra første sæson: kollektiv kollaps.

 

Dette udnytter Maldini og kampen ender 2-5. En forfærdelig sæsonstart fra giganterne, som dog fornuftigt nok giver banen skylden.

 

Daniel Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos - Kulturklubbenx

 

To uger efter det første nederlag, var giganterne klar til at få sæsonens første sejr i hus. Igen havde Gud pisset ned på banen hele natten, og de færreste tvivlede på at kampen ville blive spillet. Den ellers erfarne dommer vælger dog at sætte spillet i gang, og det var startfløjtet til en times forfærdelig fodbold.

 

Banen havde været optimal, hvis det var kvinder i let på klædt tøj, som rendte rundt på banen. Men der er desværre langt fra Nihøj og Mathias til dette scenario.

 

Det hele var dybt useriøst, da man absolut ikke kunne spille fodbold på banen. Kampen endte 3-9 hvilket var et resultat af en times useriøsitet fra giganternes side. Goalkeeper Mathias Krarup havde fået mudder i sine kontaktlinser, og kunne på under intet tidspunkt af kampen, se noget som helst. Det eneste positive ved kampen var, at Morten Sponholtz kom på scoringstavlen. Denne gang var det ikke en søster han havde fået fat i, men rent faktisk en fodboldscoring. Det var et fremragende skud mod fjerneste hjørne, og målmanden var chanceløs. Om det var fordi Sponholtz ramte bolden forkert, vides endnu ikke. Men mon ikke sponholtz en dag indrømmer, at det var rent held. Desværre har Los Gigantos stadig 0 point, men mon det varer længe før vi ligger til oprykning? Giv os en måned eller to.

 

Daniel Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos - Fc Kogle

 

Giganterne fik deres første point i sæsonen, alligevel var giganterne stærkt utilfredse. Det var et noget amputeret hold, som stillede til start da Goalkeeper Krarup og den gode midtbane spiller Bøhlers begge var skadet. De lod heldigvis ikke holdet i stikken, da de mødte op med masser af øl, chips og støtte til holdet. Derudover mødte giganternes gamle holdkammerater også op, hvilket var et glædeligt gensyn med Thomse og Alex.  Da goalkeeper Mathias var skadet var gæstespiller Frederik Arnt på plads i målet.

 

Giganterne kom rigtig godt fra start, og bragte sig med det samme foran, med et godt skud fra Rasser. Skuddet sad meget yderligt, men selv om det var godt sparket, var der alligevel tale om et målmands flop. Lige så dårligt som mathias mod Calcio i sidste sæson. Målet skabte bølge på sidelinjerne, og det psykede virkelig FC Kogle. Føringen holdt til pausen, og der var stor tilfredshed med giganternes spil. I anden halvleg brændte LG enorme chancer, og kampen burde have været lukket. Det positive var dog at Kogle ikke kom frem til noget som helst, så føringen så ud til at holde. Det var en meget erfaren dommer som dømte kampen, desværre har han aldrig lært hvor lang tid en 7 mands kamp varer. Sidelinjen stod selv og tog tid på kampen, og til vores store overraskelse var det 7 minutters overtid.

 

Efter råben og skrigen fra sidelinjen skulle dommeren endelig til at fløjte kampen af, dog have Kogle lige et sidste angreb. De havde indkast og vælger at kaste bolden mod midten, Sponholtz ser en chance for at blive dagens helt, med at sende bolden væk. Men han ender med at snitte bolden videre til en helt fri Kogle spiller, som scorer til 1-1.

 

Det var ikke bare ufortjent, det var HAMRENDE UFORTJENT og det tog hårdt på giganternes humør. Giganterne nåede kun lige at give bolden op, da kampen blev fløjtet af. Kogle fejrede deres ene point som en stor sejer, og med god grund for de var røv hamrende  heldige.

Dommeren gik sin vej i en fart, og mon ikke han havde lidt dårlig smag i munden. Man skal aldrig kritisere dommeren for det er et vildt svært arbejde. Men man ville bare ønske han havde haft et ur på den dag.

 

Giant till i die, iam giant til i die blev sunget fra sidelinjen og efter øl, steg humøret igen.

 

Daniel Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Den Brede Degn - Los Gigantos

 

Fredag var Giganterne taget til sæsonens første udebane kamp, denne gang for at møde Den Brede Degn. Kampen skulle spilles på kunstgræs, hvilket mindede giganterne om et dårligt minde mod Calcio Superior.  Heldigvis var der endnu engang, mødt LG supportere op. Kampen startede rigtigt skidt, da Den Brede Degn bragte sig foran på sit første hjørnespark.

 

Goalkeeper Mathias Krarup vælger for første gang, i hele sin professionelle målmands karriere, at råbe ”jeg har”. Frode som skulle til at få bolden væk, dukker sig med det samme, så Mathias kan komme til desværre nåede Mathias aldrig bolden. Han svarer ” næ det havde jeg sku ikke” det var en yderst ringe start og giganterne frygtede endnu et nederlag. Heldigvis kommer Giganterne tilbage i kampen, efter et flot mål fra Simon Lüthmann. Han havde besluttet sig for at score mål, i stedet for at slagte modstander spillerne. Midt i første halvleg laver Frode et kæmpe frispark, da han snitter modspilleren og fortjent får gult kort.

 

Giganterne holdt humøret højt og med en scoring fra bl.a. Spongun og rasser så det hele godt ud. Giganterne gik til pause med en 1-4 føring. 

 

Anden halvleg var den rene målfest, og langt de fleste af dem blev banket ind bag Den Brede Degns målmand. Da føringen var blevet meget stor ville Tv2-news op og have sin første sæson scoring. Derfor valgte han at være angriber uden at sige det til resten af holdet. Dette betød at Den Brede Degn havde en motorvej, op til Mathias Krarup som efter flere pragt redninger måtte kapitulerer og indkassere et mål. Endelig efter flere forsøg fik Morten Nielsen scoret og kampen endte 2-9.

 

Det var en fremragende kamp af Giganterne og de kunne virkelig være stolte af sig selv, efter en mandfolk præstation. Nielsen fik også lært, at en forsvarsspiller hører til i forsvaret. Hvilket resten af holdet snart har fået banket ind i hovedet på ham.

 

Daniel Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos - Rust

 

Efter den store sejr over Den Brede Degn, var Los Gigantos klar til at gøre sidste uges kunststykke efter. Igen var Mathias Krarup skadet, hvilket betød at gæstespiller Frederik Arnt, igen var at finde mellem stolperne. Mathias Krarup svigtede ikke holdet, men mødte i stedet op i et flot jakkesæt, og var manager for holdet. Rust vidste sig hurtigt, at være en overskuelig modstander, og det blev hurtigt 0-1 til giganterne. Derefter skete der noget som, så yderst sjældent sker i fodbold.

 

Frederik Arnt scorede et mål på ud spark! Det var et fantastisk skud som lande i feltet. Nikolaj snyder målmanden da han får målmanden til at tro han vil lave hovedstød, men lader bolden gå. Dette snyder målmanden fra Rust også stod den 0-2. Der var kæmpe jubel hos Los-Gigantos spillerne da det var et pragt mål. Bagefter skete der endnu en sensation, giganternes helt egen Ailton Almeida (Mücke) scorede! Det var en herlig inderside og lykken var stor hos mücke der længe havde håbet på et mål. Målfesten var i gang og i midten af anden halvleg ville alle score et mål.

 

Det ville Arnt også, selv om han allerede var blevet noteret for 1 mål. Derfor prøver han at drible sig fra målet af og frem til en afslutning. Det går helt forfærdeligt, og han mister bolden i første duel. Rust har nu en fri løber men Arnt laver et grimt frispark, og skulle have haft direkte rødt kort. Dommeren var dog flink og giver gult, desværre tror dommeren at arnt siger ”klovn” til ham og får direkte rødt kort. Det var dog ikke til dommeren bemærkningen var ment til, men derimod en rust spiller som prøvede at slå Arnt. Mark kom på mål og stod en flot kamp, og giganterne vandt 0-6.

 

Endnu en fremragende dag på kontoret.

 

Daniel Bøhlers

__________________________________________________________________________________________ 


Frit Forum RUC - Los Gigantos

 

Tirsdag kl. 18.25 stod Giganterne endnu engang på deres gamle hjemmebane Kløvermarken. Denne gang var modstanderen en gammel rival, fra første sæson, Frit Forum RUC. Selvtilliden var helt i top, da giganterne var ubesejret i fire kampe i træk, alligevel var giganterne dybt seriøse, i den time lange opvarmning, og var klar til at give RUC nogle tæsk.

Giganterne kom godt fra start, og spillede flot fodbold, og et godt stykke inden i første halvleg kom belønningen. Giganterne spillede med fire førstegangs afleveringer, og et flot indlæg fra Shorty, gjorde giganternes topscorer Nikolaj Jørgensen fri til et skud. Han spildte selvfølgelig ikke chancen og så stod det 0-1. Dette satte gang i Giganterne, og et minut før pause, var giganterne foran med 0-3 med endnu en scoring af Nikolaj og så en enkel en af Shorty. Mathias Lüthmann fik også scoret sæsonens første mål, desværre var det i eget net, og giganterne gik til pause med en føring på 1-3.

 

Selvmålet gav RUC selvtillid, men alligevel var det i anden halvleg, giganterne som kom frem til de store chancer. Giganterne formåede dog ikke at udnytte dem: TV2-news rapporteren(Nielsen) og den ellers skarpe Nikolaj, stod for de store afbrændere. De har som John Terry begge søvnbesvær, efter at have brændt de gyldne chancer for at lukke kampen. Alligevel skulle RUC have et noget tvivlsomt straffespark, før de fik reduceret.

Mark Sørensen stod en fremragende kamp på mål, og havde begge handsker på bolden, men uheldigvis trillede bolden over stregen.

 

Giganterne holdt hoved koldt, men som set før var dommeren ikke på giganternes side. To minutter før slutfløjtet, dømmer dommeren indirekte friskpark (eksisterer ikke i 7 mands fodbold), fordi Sørensen havde holdt bolden i hænderne i mere end seks sekunder. Sørensen havde dog ikke noget valg da en RUC spiller konstant stiller sig i vejen for et udkast. Frisparket går heldigt i mål, eftersom bolden rammer Mücke og ændre kurs.

 

Kampen ender 3-3 hvilket var til holdets, og specielt Frodes store skuffelse. Citater som ”find dig et andet arbejde” og ”Det var sørme flot dømt dommer” blev råbt fra en rasende Frode.

 

Det positive er dog at giganterne viser flot spil, mod en udmærket modstander, og at giganterne nu er ubesejret i fem kampe i træk.

 

Daniel Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos - F.C. Ministers

 

Himlen var blå, temperaturen sagde 21 grader og det var den lørdag hvor opgøret mellem Los Gigantos og F.C. Ministers skulle spilles på Valby Idrætspark. Klokken var lige nået 13, og Los Gigantos var igang med deres seriøse opvarmning til opgøret. Krarup stod inde på målet, og havde ikke mange chancer for at tage disse djævelske skud, der fandt sted under skudtræningen, og dette bemærkede modstanderne fra F.C. Ministers, der straks fik en kæmpe frygt for giganterne. Denne frygt kunne man også mærke da dommeren(klovnen fra sidste kamp) fløjtede kampen igang, hvor Los Gigantos straks satte deres præg på kampen.

Efter blot 5 minutters spil sender Frode, Sørensen afsted mod mål, med et meget flot indkast. Sørensen forsætter og forsætter i et tempo som selv Dennis Rommedahl ville være misundelig over, og sender et kanon hug afsted fra en meget spids vinkel. Dette kanon hug fører til et fremragende mål, med lidt hjælp fra F.C. Ministers målmand. Herved havde Giganterne lagt stilen, og blev derfor enige om slappe lidt af i resten af 1. halvleg. Denne lidt afslappede attitude betød flere kongeredninger fra selveste ass. Coach Krarup, som nærmest lå vandret i luften i flere situationer. Ikke nok med at Krarup lukkede fuldstændig af for mål, så sørgede han også for adskillige øretæver til modstanderne, som nærmest tilsidst var nød til at spille med en Petr Cech hjelm for at sikre deres hoveder imod en jernhandske fra Krarup´s side af.

 

 

Ved 2. halvleg start, efter Giganterne have sparet lidt på kræfterne, så var der gang i kedlerne. Bl.a. dukker en vidst Schaadt op ved nærmest stolpe på et hjørnespark, og header bolden ind i mål, aka. Jan Koller stil. Dette mål sprøjtede virkelig en helt flaske Finsprit ind i det åbne sår på F.C. Ministers, som også satte tempoet op fra Giganternes side af.

Nu var der virkelig gang i gigantos magien, og det blev til flere hjørnespark, som nok skulle have resulteret i et mål, især et hvor Bøhlers viste hvordan man står i vejen for et mål, på den mest fornemmeste måde, som selv Bendtner ikke kunne gøre bedre. Dette var et meget godt eksempel på hvordan man ikke score, men også svært når bolden er gul. Men heldigvis viste Schaadt på fornemeste stil, hvordan man dribler inde i feltet med små Robben driblinger, også afslutte sikkert, og derved forøgede endnu engang målscoren. Det skal lige siges at dette angreb blev startet ved at Nihøj laver en drømme aflevering til Schaadt, sådan så målet lige stiger lidt i værdi. ;-)

 

Sørensen slutter kampen af med at lave en fræk finte, ved først at få et gult kort, også derefter komme ind igen, som det rene powerplay, og får en aflevering i dybden af Schaadt, hvor han vælger at være iskold, og banker bolden fordi målmanden.

Dommeren slutter kampen af, og Los Gigantos forsætter stimen med hele 11 point i 5 kampe, som er en rekord for klubben.

 

Frode

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos - De Små Blå

 

Efter at være ubesejret i fem kampe, stod giganterne overfor en overskuelig modstander. Søndag morgen kl. 9.00 var giganterne endnu en gang på hjemmebane, og skulle denne gang tæske De Små Blå.

 

Dagene optil kampen, var giganterne i top humør, da mange mente, at der var tre sikre point i vente. En af dem var tv2-news rapporter Morten Nielsen, som mente at dette ville blive en stor sejr. Det var sådan set forståeligt nok, da de Små Blå havde en målscorer, som lød på 4-31. De havde tabt alle deres kampe, og på kampdagen mod RUC kunne man også skimte et skidt mandskab i baggrunden.

 

Søndag morgen kl. 9.00 var giganterne meget dovne, og valgte at droppe opvarmningen. Daniel Bøhlers havde tømmermænd, og D kunne dårligt holde sine øjne åbne. Resten af holdet virkede også trætte og ukoncentrerede. Alligevel var alle sikre på, at vi igen ville sejre.

 

Hele holdets grundstamme, Spongun, Nielsen og Bøhlers startede på bænken, da denne kamp var en sikker sejr. Da kampen blev fløjtet i gang, spillede giganterne lige så dårligt, som det danske U13 kvinde landshold. Der var så stille på banen, at man kunne høre en nål falde til jorden og det var pinligt, som bare fanden. Selv om giganterne allerede fra start spillede langt under niveau, så var kampen dog ret jævnbyrdig i starten. Dette resulterede i et indlæg til Mücke midt i feltet. Mange troede, at dette ville blive et klasse mål. Men i stedet for at heade til bolden med hovedet, så prøver Mücke at få fat i bolden med sin arm. Det resulterede selvfølgelig ikke i et mål, men Carlsberg har nu et nyt talent til deres reklamer. Kort tid efter begynder det for alvor at sejle for giganterne, hvilket betød, at en tre dobbelt udskiftning var på vej.

 

Desværre scorede De Små Blå lige efter udskiftningen og bagte sig foran. Men giganterne tvivlede dog ikke på sig selv endnu. Det gjorde de først efter et forfærdeligt drop, af goalkeeper Krarup. Et ud spark fra de små blå’s mållinje, ender nede i nettet bag Krarup, fordi han valgte at gå ud for at gribe bolden. Han havde dog ikke lige forudset at bolden hopper når den rammer jorden, og derfor kunne han kun stå og se dum ud, da bolden hopper over ham og i mål. Dermed gik De Små Blå til pausen med en 0-2 føring.

 

Efter pausen kom der lidt gejst til hos giganterne, men målet det kunne vi sku ikke ramme. Anfører Mark Sørensen havde voldsomt mange sku på mål, men enten ramte han 7 meter over målet, eller også gik skuddet til indkast. Den eneste, som på et enkelt tidspunkt udfordrede målmanden var Morten Nielsen, og det fortæller vist det hele. Nikolaj havde dog også to skud på stolpen, men skuddene var ikke rigtig farlige.

 

Til sidst ender det med De Små Blå scorer til 0-3 med en friløber fra midten! forsvaret havde simpelthen glemt deres arbejde, og det udnyttede giganternes modstander.

 

Kampen ender 0-3 og det var den værste kamp i hele giganternes historie. Aldrig nogensinde er der blevet spillet så elendigt fodbold, og det var helt fortjent at gammel smølf, sang smølf osv. Vandt over de sløve giganter.

 

Skuffelsen var enorm hos giganterne efter kampen, men vi fik en ordentlig læresteg, hvilket vi forhåbentlig lære noget af.

 

MAN SKAL ALDRIG UNDERVUDERE SIN MODSTANDER!

 

Føj drenge FØJ!

 

Daniel Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos - FUSA

 

Efter den pinlige og elendige indsats mod de små blå, var giganterne klar til at rejse sig igen. Kampen skulle endnu engang, spilles på den yderst kritisable bane, i Valby idrætspark. I modsætning til weekendens kamp, skulle kampen spilles om aftenen kl. 18.25.

 

Giganterne kom som sædvanlig i god tid, og begyndte med en hård opvarmning. Alle løb samlet rundt og lavede smarte og teknisk svære øvelser, for at skræmme dagens modstander FC FUSA 98. Det var tydeligt, at de frygtede at spille mod de store og massive giganter. Derudover havde Los Gigantos cheerleaders også valgt at møde op, hvilket kun kunne give ekstra gå på mod.

 

Til kampstart sad Rasser, Nielsen og Spongun på bænken, fordi nogle af dem, havde valgt at droppe den ugentlige LG træning. FYYYYY føj for en moral gutter. Det var helt sikkert, at Nielsen sad hjemme og læste til AT, selvom han sagde han var små skadet. Men alle ved jo godt at Nielsen er en KÆMPE stræber, så de fleste kunne godt regne sandheden ud. Spongun ville hellere være på arbejde, så han kunne få råd til endnu et par grimme solbriller, og Hitler skjorter. Det skal dog lige siges, at Rasser var til træning, men blev vraget da han var angrebsspiller.

 

Kampen blev fløjtet i gang, og giganterne spillede jævnbyrdigt med FUSA. Det blev derfor hurtigt klart, at man måtte gå lidt hårdere til bolden, hvis man ville vinde kampen. I første halvleg var giganternes angrebsspil stadig i mål krise, så derfor prøvede Bøhlers sig med et forsøg. Det var et fremragende huk fra distancen, som målmanden for pareret lige ud til nr. 5 igen. Jeg tænke at den bold den lopper jeg sku da lige over ham, da det på tidspunktet virkede fornuftigt. Det havde jeg bare ikke teknikken til, og lignede en idiot, så intet mål.

 

Senere i kampen valgte Mark at leve op til sit citat  "Vi spillede med den nødvendige, fair brutalitet." Bolden hopper meget højt ned ad banen, og Sørensen spurter imod den. Det samme gør en spille fra FUSA, også var der en duel i gang. Det var præcis som når to biler kører imod hinanden, og man skal se hvem der drejer først og er en kylling. Desværre var der ingen af dem som valgte at ”dreje” af, og klaskede hovederne sammen. De falder begge til jorden med blod rendende fra hovedet. Mark rejser sig med det samme, som en rigtig mand og begynder at gå mod lægetasken. Desværre bliver lægetasken bragt over til modstander spilleren, for at behandle ham. Hvilket virkede mærkeligt, da Mark havde blod i hele ansigtet.

For 3 gang i giganternes historie bliver en gigant kørt, kørt på hospitalet i ambulance. Det er en fremragende indstilling gutter!

 

Første halvleg ender 0-0 og det var en meget jævnbyrdig kamp. I pausen var giganterne ikke i tvivl om, at en sejr absolut var mulig, men det fik Goalkeeper Krarup sat en stopper for. For anden kamp træk, laver han et fatalt drop. En meget overskuelig bold, kommer svævende ned mod målet, dog lige ind i solens stråler og derfor greb Krarup ikke bolden, ærgerligt. Senere blev den 0-2 på et flot skud fra FUSA også forsvandt en del af giganternes gejst. Problemet var specielt at vores såkaldte ”angrebsspillere” ikke kan finde ud af at scorer mål. Der var endnu engang, ikke mange kvalificerede skud på mål, også er det svært at vinde fodboldkampe.

 

Dog kom der pludselig en oplagt scorings mulighed, et frispark lige ude foran FUSA’s felt. Daniel Bøhlers fik lov til at tage det, og jeg var sikker på at jeg nu ville blive den nye frisparks konge. Desværre rammer jeg bolden helt forfærdeligt, og måtte endnu engang sige undskyld til holdet, sorry gutter :D det var elendigt.

 

Kampen var stadig aggressiv og intens og dette resulterede, i at endnu en FUSA spiller måtte hjælpes fra banen. Han havde forvredet sin ankel (læst på fusa hjemmeside) og piv piv tænker samtlige fra Los Gigantos. Kort tid efter har FUSA en friløber, han bliver indhentet af Bøhlers, som giver ham et lille puf i ryggen, mens Krarup kaster sig ind i hans ben. Dette betød at han smadrede hovedet, i jorden og begyndte at bløde. Det var igen en hård duel og både Bøhlers og Krarup sagde også undskyld bagefter.

 

Til sidst scorede FUSA til 0-3 da Bøhlers lige glemte at dække sin mand. Så her kan man igen sige undskyld. Kampen bliver fløjtet af og giganterne forlader skuffet stedet. Dog viser begge hold fremragende sportsmanship da de siger tak for kampen, og smiler venligt.

 

Kampens spiller blev Mark Sørensen, som lige nu er blevet syet med 8 sting, og har ondt. Men han glæder sig, ligesom resten af holdet til at drikke Mathias kvaje kasse.

 

Vi vinder næste gang!

 

Daniel Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Fc Pluto - Los Gigantos

 

Efter den dårlige indsats mod De Små Blå og FC FUSA, skulle giganterne lørdag kl. 13.30 ud for at revanchere sig.

Denne gang var modstanderen FC Pluto, som i øjeblikket ligger til oprykning. Derfor vidste giganterne godt, at de gik en svær kamp i møde. Der var dog håb og optimisme hos hele truppen på nær (Strassmann og Rasser som inden kampstart mente vi ville tabe), håbet kom specielt pga. den fremragende træningsindsats holdet har vist i ugen, som er gået. Derudover skulle kampen spilles på kløvermarken, hvor giganterne kan bruge deres suveræne teknik og pasningsspil optimalt.

 

Kampen startede jævnbyrdigt, men pludselig lavede Pluto 5 førstegangs afleveringer, også lå bolden bag goalkeeper Krarup. Det var et flot mål, og man kan ikke give nogen skylden for det mål. Heldigvis mistede giganterne ikke gejsten, hvilket resulterede i et fremragende hovedstøds mål. Sørensen lavede et perfekt indlæg på et hjørnespark, og Bøhlers hopper flot op og header bolden ind med skulder/hoved kombinationen, som vi har trænet mange gange.

Desværre varede glæden ikke længe, Frode havde nemlig valgt at spille med øreringe, da han føler sig nøgen uden dem, og derfor mister selvtillid. Det resulterede i et gult kort, hvilket betyder at Frode udbygger sin føring af gule kort.

Der var ikke videre panik over situationen, da Frode efterhånden har fået trænet os i at spille i undertal. Pluto vidste at de måtte udnytte chancen, og sender et langsomt skud mod mål. Goalkeeper Krarup kaster sig ud mod stolpen, og for afværget i første omgang, desværre for han bolden til at roterer med sådan et fart, at bolden skruer med 2 km/t ind over mållinjen. Det var et fremragende målmandsdrop, og Mathias har nu formået at lavet hattrick, da det var tredje kamp i træk! Det er en imponerende statistik, og det bliver spændende at følge med i hvordan den mon vil udvikle sig. Det var til stor irritation for hele holdet, specielt fordi Goalkeeper Krarup, havde købt helt nyt målmands tøj. 800 kr. bare for handskerne! også skulle man tro, at de handsker måtte kunne noget specielt, men nu er det altså blevet bevist, at lige meget hvor professionelt udstyr, Krarup køber så virker det ikke :D.

 

Frode kom 5 minutter senere ind igen, og så var kampen igen meget jævnbyrdig. Giganterne havde dog brug for noget nyskabende og kreativt, og valgte derfor at sætte vores yderst skarpe angriber Mücke på banen. Han viste med det samme sin målfarlighed, da han modtager en aflevering fra Mark i feltet. Han tæmmer flot bolden, også for han ellers trillet den over til modstanderen. Det kunne for mange se ud som om det var en fatal afbrænder, men her har Mücke en undskyldning. Han blev nemlig ramt på knæet af en modstander og blev skadet. Lægetasken blev med det samme fundet frem på sidelinjen, og Mücke måtte lade sig skifte ud. Der var stående applaus fra LG bænken, som virkelig anerkendte den fremragende indsats. Efter kort behandling fik vi dog sat knæet i den rigtige retning, også var Mücke klar igen. Det var rasser, som kom ind i stedet for Mücke og han overtog straks Mückes rolle. Han sendte et flot skud af sted, uden fra feltet og så stod den 2-2. hvilket var pause resultatet.

 

I pausen var der stod enighed om, at denne kamp sagtens kunne vindes, og efter et kampråb gik giganterne ud til 2. halvleg. Giganterne startede fremragende, hvilket første til en fremragende aflevering af Nikolaj frem mod Spongun. Der var nu lagt op til en løbeduel mellem Spongun & målmanden, denne duel vandt spungun, som lynhurtigt beslutter sig for at loppe bolden over målmanden, også stod den 2-3! det var et pragt mål, og alle er sikre på Spongun må have ramt bolden forkert, for så skarp har han aldrig vist sig før. Endnu engang varede glæden ikke længe, for kort tid efter scorede Pluto, da forsvaret ikke var kommet ud af deres glædesrus.

 

Efter udligningen var kampen igen meget jævnbyrdig, og alle kæmpede derfor hårdt for at få sejren. 4 minutter før tid har rasser og Sørensen en kæmpe chance, da de på kontra er fuldstændig alene med målmanden. Alle giganterne begyndte med det samme og juble, da det helt sikkert ville afgøre kampen, og vi ville tage sejren. Desværre beslutter rasser sig for at afleverer bolden alt alt alt alt for kraftigt til Mark, som selvfølgelig ikke kunne nå bolden. For satan da en chance, den skulle give en bøde, hvis det ikke var fordi Rasser rettede op på fejlen efterfølgende. Med 1 minut igen, har rasser igen bolden ude foran feltet og vælger at skyde på mål. Et lavt skud helt ude ved stolpen var det der skulle til, også stod den 3-4 til giganterne. Kort efter fløjter dommeren kampen af, til giganternes store begejstring. Der var glæde hos samtlige spillere, hvilket var forståeligt da det var tre vigtige point. Giganterne viste fremragende gejst og vandt fortjent. Efter kampen havde alle lyst til en øl, og da Mathias skyldte 2 kasser øl, fik han og Bøhlers hurtigt bragt en ramme øl hen til festlighederne. Der bliv ca. drukket en øl pr. mand hvilket betyder at gutterne mødes i aften til en omgang druk.

 

 

Til sidst er der kun en ting at sige. TAK FOR EN FREMRAGENDE INDSATS GUTTER.

 

Daniel Bøhlers   

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos - Boldklubben H

Los Gigantos - Boldklubben H. (1-6)

 

Los Gigantos spillede rigtig godt de første 10-15 minutter og havde et hav at chancer. Men angrebet misbrugte dem på det groveste hver eneste gang. Inden pausen scorede Boldklubben H et mål, og det var sådan set ikke fortjent. I pausen var alle enige om at denne her kamp kunne vi sagtens vinde, for det kunne vi godt. Desværre skete der det, som desværre sker ofte for Giganterne for tiden. De scorede igen også gad ingen spille fodbold!

 

Her på billedet ses en sinuskurve, og det symboliserer hvordan vi spiller fodbold. Vi går gang på gang fra det geniale til det fatale, og det er hamrende ærgeligt. Holdet skylder specielt Goalkeeper Krarup en undskyldning fordi vi lod ham være alene med 4 angribere 3 gange i træk inden for 3 minutter. Det var pinligt og se på og det hjælper slet ikke når bænken sidder og griner af deres holdkammerater.

 

Der vil meget snart blive holdt en møde i Los Gigantos, hvor vi skal diskutere hvad vi vil med det her hold. Skal vi spille for at rykke op? eller skal det være useriøst? Personligt forslår jeg at vi kæmper røven ud af bukserne til kampene også drikker vi øl bagefter. Det vigtigste er at folk går efter at vinde også kan man ikke forlange mere. Vi skal dog også huske på det sociale hvilket måske er det vigtigste ved Los Gigantos. Nærmere informationer omkring mødet vil snart blive givet videre til alle klubmedlemmer.

 

Til sidst skal vi huske på at vi ikke skal overreagerer, vi har vundet mange kampe i denne sæson, og oprykning er også stadig mulig. Men derfor kan vi godt diskutere fremtidsplaner og visioner.

 

Held og lykke med studenter eksamenerne & så ses vi til druk på fortet i aften!

 

Daniel Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Maldini Con Carne - Los Gigantos

 

Den første kamp i efterårs sæsonen var sandsynligvis sæsonens letteste. Kampen skulle spilles mod Maldini Con Carne, men de vaglte at melde fra. Dog måtte giganterne alligevel tage den lange tur ind til kampstart, for at dommeren skulle give os sejren.

 

Dermed er de 3 første point i efterårs sæsonens sikret. Godt gået gutter!

 

Daniel Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Kulturklubben X - Los Gigantos

 

Det utroligt, uforventelige, umulige, det overnaturlige minimale chance lykkedes for Los Gigantos!!!

 

Det ellers så ubesejret og (ja jeg siger det squ) højrøvede Kulturklubben X, som kun har øje for eget hold, led sæsonens første nederlag til et meget meget meget fortjent kæmpende Los Gigantos hold, som brugte overraskelsesmomentet til det fulde.

 

LG-spillerne gik ind til kampen med indstilling på at spille en gang sjov og hyggeligt fodbold, uden krav om sejr, uafgjort eller nederlag.

Opvarmning bar da også præg af en meget lang sommerferie, og selv FC Zulu ville have grinet af os. Det diskuteres dog stadig i omklædningsrummet hos Kulturklubben X, om dette var en del af Los Gigantos maskering. Det skal de så have lov til at diskutere længe om, rigtig længe hvis det står til os.

 

Kampen blev fløjtet op af vores alle sammen ynglings dommer Michael. Og ligesom hans sædvanlige dommerpræstationer var det til ”topkarakterer”! Gang på gang dømte han for noget, som ikke endnu er skrevet ind i diverse dommerhåndbøger, dette viser stort overskud og dygtighed, at man på egen hånd kan tilføre elementer som optimere spillet. Der skal fra Los Gigantos lejeren lyde en stor tak for hans arbejde indenfor fodbold.

 

Michaels nye elementer kunne dog ikke stille noget op mod et særdeles velspillet Los Gigantos hold, der fra kampens start tog det stille og roligt. Kulturklubben X kom som forventet med fulde gardiner, men gang på gang var der skudene flot hårde, men meget upræcise. Det blev derfor til mange kilometer for Mathias, som gang på gang skulle hente bolde. Alle gange ifølge Kulturklubben X’s spiller, for langsomt. Mathias skal derfor roses for hans dårlige form, som gjorde at vi trak mange minutter J

 

Ud af det blå kort inde i kampen på et hjørnespark stormede Mark frem og skød bolden ind. Det hele var iscenesat af en forvirringstaktik mellem Sponholtz og Nikolaj, som skabte det perfekte kaos i feltet.

 

1-0    føring holdt i rigtig lang tid og LG forsvarede føring flot. Der var dog intet at stille op mod KX’s reducering.

Efter halvlegen gentog scenariet fra 1 halvleg, og Simon scorede flot på et perfekt indlæg fra Niko, som galant og meget flot teknisk blev rettet videre af Mücke.

LG’s yderligere føring tirrede KX’s spillere, som desværre begyndt at spille ufint og unfair. LG formåede dog at holde hovedet koldt og stille og roligt bygge spillet op.

Det meste af 2. halvleg kæmpede de to hold, som Frankrig og Tyskland under 1. verdenskrig, indtil det fantastiske og ubeskrivelig sker. (Frode, Nielsen og Bøhle I skulle have været der). Et frispark omkring midterlinjen giver LG muligheden for at smide alle de store spillere op. (Dem har vi vist ik så mange af, men alligevel). Mark Sørensen står ved bolden, han kigger op, ser ”Frederik Arnt” ved bagerste stolpe, skyder bolden i en perfekt linje mod ”Arnt”, ”Arnt” har set bolden og konkludere hurtigt, at den kan han ikke nå. Han laver derfor en maskeringsfinte med hovedet, som overrasker målmanden og bolden sejler lige så stille i mål, uden at have rørt andet en Mark Sørensens fodbold.

3-2 til LOS GIGANTOS.

Målet blev efterfulgt at et massivt pres fra KX, som gang på gang smed bolde op i LG’s felt. Men gang på gang fik LG bolden væk i sikkerhed, og langt inde i dommerens overtid lød slutfløjtet endelige. LG’s spillere løb forvirret rundt i en glædesrus, som vil vare i mange uger, imens KX’s spillere gik slukøret fra banen med sæsonens første nederlag.

Man skal da være et skarn hvis man ikke siger: ”Tag den!” + Giganten Mücke fik skadet en af deres spillere! ’

 

Morten Sponholtz

__________________________________________________________________________________________

 

Fc Kogle – Los Gigantos

 

Det var en kedelig gråååå mandag, da Giganterne igen skulle i kamp. Og da klokken slog 5(17), så var de sidste forberedelser næste færdige for de 8 kamptropper der var mødt op til dagens derby. Dog kunne man mærke en mindre nervøsitet på holdet, da der lå et meget højt pres hos spillerne, da fansene forventede en ny vigtig sejr af Giganterne. Dommeren fløjtede kampen i gang, og det var nu tid til en ny god indsats af Giganterne. Dog kunne man mærke nervøsiteten var til stede hos Giganterne, som medførte til nogle fejlafleveringer osv. Dette udnyttede koglerne, ved at score et enkelt mål, men det var så også det man så til koglerne i 1. Halvleg. For nu skruede Giganterne lige tempoet en tand op, som betød flere hundrede store chancer til Giganterne; Frode havde et hovedstød som snittede den ene stolpe, Thomse laver en fræk aflevering i dybden til Sørensen som desværre ikke får ramt den ordentlig, og sidst men ikke mindst havde Sponholtz en helflugter lige foran mål, som røg en smule forbi. Dette var kun 1/50 del af alle de chancer der bød sig til Giganterne i første Halvleg. Giganterne gik skuffet til halvleg, da kampen burde mindst have stået 5-1 til Giganterne. Men Giganterne mistede ikke modet, og de gik ind til anden halvleg med hovedet højt, og var klar til at give koglerne smæk. Og efter blot 6 min kommer der et indlæg fra venstre side af, som havner ved bagerste stolpe, hvor både Simon og Thomse, står klar, men det er Simon der vinder duellen imellem de 2, og bringer Giganterne på 1-1. Dog havde dette mål også en negativ effekt for Giganterne, der ligeså mistede koncentrationen i 10 min, som betød 2 hurtige og heldige mål til koglerne. Først et mål på frispark lige udenfor feltet, fordi Sørensen havde faldet oven i en, og dommeren mente straks at det var synd for koglemanden. Også 2 min senere sætter koglerne et farligt angreb i gang, hvor koglens skud bliver rettet af på Simon, og derfor uden chance for Mathias i målet.

 

Giganterne var nu bagud med 2 mål, men det gjorde bare at giganterne skruede en tand op for tempoet, som også betød at der trængte til en offensiv udskiftning, så Mücke kom på banen. Og blot få sekunder efter, tager han ansvaret for at få Giganterne tilbage i kampen. Så med lidt hjælp fra Frodes vidunderlige aflevering nede fra eget forsvar, og op i det lille målmandsfelt, hvor Mücke har sneget sig om bag sin modstander, modtager han så denne bold, hvor han så tænker, ”Det sku Mandag i dag, hvorfor så ikke slutte dagen af med at lave et drømmemål??” Dette tænkte han så over i nogle millisekunder, om han egentlig gad i dag eller ikke. Men så kom svaret så: Mücke tæmmer bolden med en meget elegant brysttæmning, sådan at bolden ligger fuldstændig klar til hans livs helflugter, men nej han venter og venter, også kommer dette lille elegante lop over målmanden, og bolden triller stille og roligt ind i mål. Der bliver fuldstændig stilhed på kløvermarkens fineste bane D, ligesom at folk lige skulle indse at Mücke faktisk lige havde scoret et af de bedste mål i Giganternes historie. Men denne stilhed varede også blot få sekunder, før Mücke startede sin sejrsdans, og blev omfavnet af holdet.

Men efter Mückes sejrsscene, var det nu tilbage til hard business, for koglerne førte stadig med et mål, og Giganterne måtte nu virkelig sætte tempoet op, og efter hård slid blandt Giganterne, kom gevinsten også, med et flot langskud af ”Nikolaj?” Lige i midten af målet, og uden chance for målmanden;-)

 

Kampen blev fløjtet af, og Koglerne var heldige at få lidt point ud af denne kamp. Giganterne var selvfølgelig skuffet, men i sidste ende havde holdet vist god moral efter at have været bagud med 2, også kommet igen. Så selvom Koglerne skiftede ud som om det var en håndboldskamp, så kunne de ikke stille meget op imod Giganternes holdindsats.

 

Det er en skam at vi ikke fik filmet Mücke´s mål, men har dog fundet et klip der minder lidt om det: http://www.youtube.com/watch?v=zZj_Z1SSyf4

 

Frode

__________________________________________________________________________________________

 

Rust - Los Gigantos

 

Det var en solrig og kold efterårsdag i Valby idrætspark, da Los Gigantos igen skulle spille kamp. Vi var mødt 9 friske gutter op til denne kamp mod det meget svingende hold Rust. Som sædvanlig fik vi gjort vores modstandere bange grundede vores eminente opvarmning. Kampen blev fløjtet lidt før i gang da dagens engelske dommer, skulle nå et møde på en lokal pub. Vi lød os nu ikke slå ud af dette og gik med samme indstilling som i de sidste kampe ind til denne kamp. Der var ikke spillet meget mere end 5 min da en bolderobring fra Mark Sørensen hurtig blev fragtet op af banen, afleveret videre til Mücke som faktisk selv har chancen for at score, men med eminent overblik ser han Sponholtz og spiller bolden videre til Sponholtz der let kan score i et tomt mål. Herefter bliver opgøret en kamp om midtbanen. Og i perioden lige efter scoringen til 0-1 pressede Rust godt på for en udligning, men takke være flot retur løb kombineret med godt forsvars og målmandsspil holder Giganterne fjenden fra scoring. Giganterne har på det seneste udviklet sig til at blive et farligt hold på dødbolde, og kampen i dag var ingen undtagelse. Holdets mest stabile målscore Simon fik endnu engang scoret på et hjørnespark(dog ved hjælp af Kasper stassmans ryg). Giganterne holdt stillingen 0-2 frem til pausen. I pausen blev der snakket om at holdet skulle fortsætte på samme måde, så skulle vi nok knække Rust. Med vinden i ryggen og høj moral startede vi et angreb af fjendens mål. Spillet bølgede frem og tilbage, dog uden at Rust kom til de helt store chancer. Giganternes spil var blevet meget mere målsøgende, og det kom til udtryk ved mange chancer for skud og indspil til boksspilleren Mücke. Giganterne havde fornøjelsen af at den hjemvendte soldat Lasse Larsen var med efter lang tids skade. Han sætter sit præg på midtbanen i løbet af anden halvleg. Men det mest overraskende var en fuldstændig perfekt tværaflevering til Sponholtz, som igen let kunne score til 0-3. Sådanne afleveringer glæder vi os til at se mere af fra Lasse Larsens side af. De sidste 10 min af kampen var præget af træthed på begge mandskaber. Det resulterer i et noget tyndt straffe begået af målkongen Simon. Simon rammer meget uheldig bold med hånden, har efter holdets mening nu ingen chance for at gøre noget ved det. To meter fra målet stille Rusts bedste mand (Figo) op og er klar til at score. Men miraklet ramme Los Gigantos, og den rutinerede og mere og mere stabile målmand Krarup kaster sig til sin venstre side og i ren Lene Rantala stil redder han bolden. Jublen brød ud og Los Gigantos kunne fejre en yderst vigtig 0-3 sejr som gør at giganterne rykker op på en aktuel 5.plads i puljen.

 

Mathias

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos missede vigtige point

 

Los Gigantos har været inde i en sand pointstime mens El Presidente og El Vice Presidente, har været på udkig i hele Europa, for at finde forstærkninger til holdet. Det er en gåde hvordan det er lykkedes for Giganterne, at skrabe så mange point sammen, når de ikke har kunnet stille i stærkeste opstilling. 

 

Toppen af bestyrelsen har været utrolig savnet på holdet, hvilket også var tydeligt da tre af los gigantos medlemmerne var mødt op på Høje Tåstrup station med flag, for at byde de hjemvendte stjernespillere velkommen hjem. Her blev der med det samme fortalt om hvor godt holdet var blevet, og at vi skulle glæde os til næste kamp hvor Fc Ministers skulle have nogle tæsk. Kampen skulle spilles lørdag kl: 13.30 på Valby Idrætspark på en smuk og solrig dag. Giganterne stillede med 9 mand, og for første gang i lang tid var Nielsen & Bøhlers med. De startede desværre begge på bænken. Fra bænken kunne de ser et storspillende Los Gigantos hold, i de første 20 minutter hvor flotte afleveringer, gode kombinationer gav flere enorme chancer! Dog måtte Nielsen og Bøhlers konstatere, at angrebets effektivitet ikke har gjort de store forbedringer. Om det skyldes at Mücke ikke var med vides endnu ikke.

 

I slutningen af 1. halvleg skete det utænkelige. Fc. Ministers havde for første gang i hele halvlegen bevæget sig over midterlinjen og fik kæmpet sig til et indlæg. Det er længe siden man har set et så elendigt indlæg, men Goalkeeper Krarup vurderede dog situationen til at være farlig, og kaster sig derfor over bolden. Desværre kommer han sig til at putte den i eget mål. Det var simpelthen så møg hamrende ufortjent, men heldigvis laver Krarup kun et drop pr. kamp så giganterne vidste at vi stadig kunne vinde. Det havde vi skam også gjort, hvis angriberne lige havde valgt at putte bolden ind bag målmanden. Jeg elsker at komme med sponne eksempler, så her kommer lige en enkelt sponne afbrænder. Bøhlers tæmmer flot bolden, vender sig hurtigt om og ser sponne bag tre angriber, og sender bolden perfekt i dybden. Sponne er nu helt alene med målmanden, men vælger at skyde forbi mål. Det var bland andet til stor irritation hos Krarup, som man kunne hører mumle højt i baggrunden. Det var han nu ikke helt i position til efter det katastrofale drop.

 

I pausen var humøret lettere irriteret, men vi var dog enige om at vi sagtens kunne vinde kampen. Vi skulle bare til at score på vores chancer. Det kan enhver jo sige, og i 2. halvleg brændte vi også den ene chance efter den anden. Lige pludselig laver Fc. Ministers fire afleveringer nede på giganternes bane halvdel, også lå bolden bag Krarup, som var chanceløs. Nu var gejsten ikke længere eksisterende, hvilket betød at Sponne og Strassmann blev skiftet ud med Bøhlers og Nielsen. Det betød straks at der kom ny energi og gejst på banen :D Pludselig står Nielsen i feltet med en kæmpe chance. Det ved han udmærket godt selv, og vil brage den ind i kassen. Han rammer dog bolden helt forfærdeligt, men heldigvis ryger bolden over til Nikolajdish, som sender bolden op i net taget til 2-1. Det gav ny energi til giganterne, som nu begynder at presse på igen. Desværre scorer Ministers et dumt mål til 3-1 også var den kamp lukket, det skal dog siges at Krarup stod en fantastisk 2. halvleg så ham kan vi desværre ikke svine til med mål nr.3.

 

Det var første nederlag i en lang periode, og der gik ikke lang tid før Bøhlers og Nielsen fik skylden for nederlaget. Dog ved alle godt at de rent faktisk var nogle af banens bedste spillere. 

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne melder sig ind i oprykningskampen

 

Los Gigantos har længe ligget på grænsen til oprykning, men har aldrig rigtigt fået meldt sig helt ind i kampen, om oprykning. Det skyldes specielt det dumme point tab i sidste kamp mod FC Ministers. Derfor var missionen klar for giganterne inden de skulle møde et af topholdene fra D3 rækken. Modstanderen var ingen ringere end ligaens nr. 3 De Små Blå. Sidste gang vi mødte De Små Blå, var alle sikre på en sejr, da De Små Blå lå lavt i ligaen og havde tabt 0-15 til Kulturklubben X. Desværre rendte Giganterne ind i en omgang tæsk, og tabte kampen 3-0. Det var startskuddet til De Små Blås point høst de næste mange kampe, og nu lå de altså på en imponerende 3. plads.

 

Kampen skulle spilles på kunstbane 1 på Kløvermarken, hvor giganterne tidligere har leveret flotte sejre. Derfor var giganterne også sikre på, at de kunne vinde over De Små Blå. I starten af kampen var giganterne totalt dominerende, og spillede fremragende fodbold. Dette måtte give et mål før eller siden, og det skete ved at Spongun sendte et indlæg mod fjerneste hjørne, som Thomse sikkert sparkede ind bag målmanden. Det var en fortjent føring, men giganterne ville have mere. Senere i første halvleg bliver der dømt frispark til giganterne, lige ude foran De Små Blås målmandsfelt. Thomse ligger hurtigt bolden tilrette, og ser at målmanden stadig er i gang med at sætte sin mur. Han skyder med det samme, og sender bolden over i det fjerneste hjørne. Dette er fuldt lovligt, da dommeren bare skal have overblik over situationen. De Små Blå var utilfredse med situationen, men der var intet at gøre og nu stod den 2-0 til giganterne. Desværre var Nielsen & Bøhlers kommet på banen og det resulterede i at De Små Blå kom bedre ind i kampen. Det fik de udnyttet til en reducering, grundet midtbanespillerne ikke fik presset ordentligt op ad banen. Det gav modstanderne alt for god tid til at tænke i, hvorefter de laver 4 flotte førstegangs afleveringer, også lå bolden bag goalkeeper Krarup. Det var et velspillet mål, men stadig bittert og en smule ufortjent.  Kort efter blev der fløjtet til pause, og stillingen var 2-1 til giganterne. I pausen var giganterne optimistiske, og det var der absolut også grund til, da vi var det bedste hold på banen.

 

I 2. halvleg lagde De Små Blå hårdt ud, og fik presset giganterne længere tilbage ad banen. Det var en smule bekymrende, men heldigvis har giganterne en person ved navn Simon Lüthmann med en fremragende mål næse. Han spiller forsvarspiller man alligevel, fik Simon driblet 3-4 mænd i modstanderens målmandsfelt, hvor efter han sendte et fladt skud ind bag målmanden. Det var et godt mål, og Simon viser igen hvorfor han er stamspiller på Los Gigantos.

Der var stor glæde på bænken, hvor Bøhlers befandt sig hele anden halvleg. Nogle mener det var fordi han var for dårligt til at komme ind, men tilfældet var at han hold Maria & Trine i godt humør. Senere i kampen reducerer De Små Blå, til 3-2 men det var uden betydning for kort efter fløjter dommeren Michael kampen af. Han fløjtede kampen af i en imponerende god tid, da han fløjtede kampen af kl: 18.13 hvilket er pudsigt, da kampen tidligst skulle slutte kl. 18.20. Men giganterne var ikke bitre over denne lille detalje, da de fik 3 vigtige point ind på kontoen. I mens giganterne spillede, var der også kamp på kunstgræsbane 2 hvor Fc Kogle spillede. De vandt også deres kamp, hvilket betyder at de nu ligger nr. 3 mens De Små Blå er nede på en 4 plads.

 

Giganterne er endnu en gang med i kampen om oprykning, specielt fordi vi har spillet en kamp mindre end De Små Blå, og fordi De Små Blå skal møde Kogle i næste runde. Intet er altså afgjort, og giganterne tror mere på sig selv end nogensinde før.

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne var tæt på nederlag, men kampgejst & vilje sikrede en vigtig sejr

 

Los Gigantos var i sidste sæson en klub, som vores modstandere kun frygtede første gang de mødte os, pga. vores truende navn LOS GIGANTOS. Desværre skulle de kun spille mod os et par minutter, før de fandt ud af at vi slet ikke var så farlige. Et af vores største problemer var vilje & kampgejst, for hvis vi først kom bagud så var det oftest ensbetydende med et nederlag.

Heldigvis er giganterne ved at blive til unge mænd fyldt med energi, og efter tre ambulance og hospitals besøg, har giganterne fået vist, at vi altid kæmper for sejr. Det har vi taget med os i denne sæson, og nu er Los Gigantos et hold, som får vores modstandere, til at skide små grønne grise. Vi har indtil videre 36 point og ligger på et flot 4.plads hvilket er et klart bevis på vores positive udvikling.

 

Søndag var det så FUSAs tur til at skide små grønne grise, da de skulle møde de farlige giganter på Valby Idrætspark.

Giganterne havde til kampstart et luksus problem, da hele 12 spillere meldte sig kampklar, Sørensen & Mücke blev efter lange overvejelser sivet fra. FUSA mødte også op med 10 mænd, men så til sin store overraskelse at Giganterne ikke bare var i stærkeste opstilling på banen, men også havde stor opbakning udenfor banen. Hele 10 ægte & hardcore los gigantos fans var mødt op til opgøret. Det var følgende personer (Tobias, Maria, Pernille, Stephanie, Sofie, Mathias L, Mücke, Simons Far & Lasses forældre). De tændte alle for deres romerlys og med Tobias i spidsen fik de sunget hele kampen. Den massive opbakning fik giganterne til at spille fremragende fodbold de første 10 minutter. Det blev da også ekstremt farligt da Bøhlers med højrebenet, sendte et fremragende huk på stolpen. FUSA målmanden var i chok, og bedte en lille bøn, som tak til gud da han var utrolig heldig i den situation.

 

Giganterne fortsatte deres totale bolddominering, men lige pludselige sker det utænkelige. FUSA var på vej mod giganternes mål for første gang i hele kampen, og FUSA spilleren vælger derfor at skyde på mål lang udefra, da de endelig har muligheden. Han sparker mod målet, men i stedet for at det blev et ordentligt skud på mål, bliver det en fremragende aflevering bag Lasse Larsen, til en FUSA spiller som let kan score til 1-0. Der blev helt stille hos giganternes tilskuere, og de mente alle at det var møg hamrende ufortjent. Målet fik giganterne til at spille en omgang elendig fodbold resten af halvlegen, og selv ikke en bølge på sidelinjen kunne rette op på problemet. I pausen var giganterne en smugle bitre, men heldigvis kom Tobias til undsætning med dåseøl og gifler. I anden halvleg begyndte giganterne igen at få spilovertaget, men chancerne fik vi ikke mange af. Det slog dog ikke giganterne ud, og de blev ved med at vise kampgejst & vilje hvilket måtte give bonus. 7 minutter før tid bliver et hjørnespark sendt ind over feltet til Frode, som header bolden ned i feltet. Efter noget klumpspil ender bolden hos Spongun, som med det samme beslutter sig for at lave en tunnel på en modspiller og sendte bolden ind i kassen. Det var nok det vigtigste mål i Sponnes elendige karriere, som fik hele holdet og publikum til at juble, som om oprykningen var sikret. Målet gav et enormt selvtillids boost til giganterne, og kort før tid, bliver der dømt frispark til giganterne et stykke ude foran målmandsfeltet. Rasser fik æren af at tage frisparket, og han sender et smukt skud af sted mod mål. Desværre ramte han krydset af overlæggeren.

 

Giganterne troede der at kampen ville ende uafgjort, men Simon Lüthmann ville have en sejr. Han erobrer bolden ude foran målmandsfeltet og var nu alene med målmanden. Han sender køligt bolden ind i det fjerneste hjørne til et resultat på 1-2. Der var et fremragende mål af den målfarlige Simon, som nu er på en delt førsteplads på topscorerlisten. Der var stadig 2 minutter tilbage af kampen, og FUSA sendte et hav af lange bolde op i giganternes målmandsfelt. Heldigvis var Goalkeeper Krarup flyvende i de to minutter, og sendte samtlige bolde væk med overlegen stil. Aldrig har giganterne set Krarup være så meget ude i feltet, men da han for en gangs skyld ikke klokkede i det så var alle glade. Kampen blev fløjtet af, hvilket var til stor glæde for giganterne.

 

Kampen vil blive husket for giganternes nye varemærke kampgejst & vilje. SÅDAN GUTTER!   

 

Bøhlers

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos - Pluto

 

Det var lørdag d. 18 oktober, kl.13.30 i Valby, hvor Los Gigantos skulle spille sæsonens vigtigeste kamp, hvis Giganterne stadig skulle tro på en oprykning i denne sæson her. Los Gigantos havde formået at samle en verdensklasse truppe til kampen, hvor opstillingen lød:

 

                                            Arnt

                      Frode                                    Simon

 

                      Rasmus                                Nielsen

 

                                            Mark

                                            Thomse

 

Bænk: Lasse, Nihøj og Strass

 

Som man kan se stod Giganterne med en meget stærk trup til opgøret imod Pluto, derfor var forventningerne selvfølgelig også skyhøje. Men sådan skulle det ikke gå.

Giganterne blev fuldstændig udspillet af de „dopede“ Pluto spillere, som ikke mente at de skulle tabe idag. Derfor bestod Giganternes spil i første halvleg af KAOS og atter KAOS. Giganterne kunne slet ikke få spillet til at flyde. Dog havde vi Thomse oppe på toppen, som viste lidt af den klasse som Los Gigantos består af. Bl.a. en fræk tunel i starten af kampen, dog er skudet ikke ligeså smukt. Men som sagt blev Giganterne presset helt i bund de første 20 min af kampen, men så skete det. Frode får bolden nede i forsvaret, spiller Thomse ude på fløjen, som laver nogle frække små driblinger som hurtigt sætter 2 mand af, også kommer skudet, men målmanden parere skuddet, dog ligeud foran feltet, hvor Frode er fulgt med op, og kan sætte en „sikker venstre“ inderside på bolden. Og det var lige dette som Giganterne havde brug for efter en håbløs første halvleg. Dog var Giganterne ved at score et til mål, da Rasser er næsten helt fri foran mål, men bolden hopper og Rasser har svært ved at holde skudet nede, og ryger lige over.

Anden halvleg bliver fløjtet igang, også var det Giganternes tur til at vise hvordan man spillede fodbold. Nu var det Giganterne der udspillede de håbløse Pluto spillere, som alle rendte rundt som nogle små tudefjæse, fordi de var bange for at få lidt mudder på knæene. Nu havde Pluto vidst fået respekten for Giganterne, og Giganterne viste overskud ved at score atter et mål, og denne gang af Strassmand. Igen var Thomses lækre driblerier som var grunden til at der blev mål, efter en atter sikker inderside af Strass. Los Gigantos køre resten af kampen af i sikker stil, og vinder 2-0.

 

Kampens Detalje – man skulle sikkert tro at den lå til Thomses lækkerrier, men nej ikke denne gang, for der var en som kunne overgå dette, nemlig Giganernes reserve keeper, Arnt. Han formådet at jonglere med bolden inde i eget målfelt, da der bliver sparket et indlæg ind. Arnt kommer selvfølgelig hoppende op og råber“ JEG HAR...................(UPS, taber bolden)....... IKKE“. Dog formår Arnt at få kontrol over bolden.

 

 

Men alt i alt var det en flot indsats af Giganterne især i første halvleg, hvor der virkelig var tryk på, men Giganterne blev ved med at kæmpe, og det betalte sig da Giganterne kunne sejre 2-0 fortjent, over en flok hulkende tudefjæse.

 

Frode

__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne var i C-rækken i 10 minutter

 

Søndag kl: 10.00 skulle Los Gigantos spille den vigtigste kamp i nogensinde. Fc Kogle havde spillet 2-2 mod Fusa og derfor kunne giganterne med en sejr over Boldklubben H spiller sig op på en 3 plads, og dermed være sikker på oprykning. Hvis det uheldige skulle ske at vi spillede uafgjort, ville vi ende på en 4. plads mens et nederlag ville give en bitter 5 plads. Det måtte absolut ikke ske og derfor mødte gigantos op med et stærkt hold en time før kampstart.

 

Vejret var elendigt og vinden var ved at nærme sig orkan styrke. Alligevel gik giganterne en time før kampstart ud for at varme op. Desværre havde Rasser boldene, og som altid kom han 5 minutter før kampstart, hvilket betød at vi ikke kunne varme op med bolde. Det var rent idioti, men det var der ikke noget at gøre ved.  Kl: 10 fløjtede Michael kampen i gang, ligesom hans senere fløjt skulle ødelægge meget for giganterne.

 

Boldklubben H havde en kæmpe fordel af at spille på kunstgræsbanen da de var voldsomt gode til at spille bolden rundt. Dette betød at Boldklubben havde bolden på deres fødder det meste af kampen, alligevel er det Los Gigantos, som bringer sig foran med 0-1. Det var et imponerende fighter mål fra Thomse, som var til stor jubel hos giganterne og deres mange fans, der var mødt op den dag. Kort efter bringer Giganterne sig på 0-2 da et indlæg resulterer i et selvmål. Pludselig troede alle på en sejr, og Nielsen og tilskuerne stod for en fremragende stemning på sidelinjen med romerlys og jubel. Kort efter blev Bøhlers skiftet ind, hvilket var en dårlig ide, da han spillede den dårligste kamp i sin ellers flotte karriere. Der var absolut intet som lykkedes og han blev derfor hurtigt skiftet ud igen.

 

Kort inden pausen scorer Vikingen fra boldklubben et utroligt heldigt mål, da hans skud rammer frode på hælen, og derfor ændrede retning. Krarup var chanceløs også stod den 1-2. Giganterne holdt dog humøret oppe, men 10 sekunder efter deres heldige mål fik de et meget tvivlsomt straffespark. Deres elendige sparker skyder mit i målet, desværre var krarup sprunget til siden også stod den 2-2. Inden pausefløjtet scorer boldklubben h igen til pauseresultatet 3-2. Det var en forfærdenlig periode for giganterne, da der på 5 minutter blev scoret tre mål. 2 ufortjente og et fortjent.

 

Giganterne valgte dog i pausen at tænke på det positive, men da anden halvleg bliver fløjtet i gang skyder boldklubben med det samme på mål fra midten og scorer til 4-2. Der blev kampen afgjort, giganterne følte sig snydt af dommer, gud og alt muligt andet og gad absolut ikke spille fodbold mere. I stedet for at begrænse nederlaget smed vi hele forsvaret op i den anden ende, og kæmpede desperat for at komme tilbage i kampen. Det betød at boldklubben havde den ene fri løber efter den anden og scorede, som det passede dem. Det eneste positive i anden halvleg, var at mücke scorede et mål, hvilket er den rene sensationen når man tænker på hvor sjældent det sker.  Giganterne tabte 10-4 og var naturligvis bitre og irriteret. Vi tabte til det bedste hold, som vi nogensinde har mødt, og selv om vi kæmpede flot så var det bare ikke vores dag. Giganterne fik dog rettet lidt op på humøret i omklædningen da vi stadig kan være tilfredse med en flot sæson. Et point fra oprykning må siges at være godkendt, når man tænker på at vi endte på en 10 plads sidste sæson. Kampen vil blive husket for den flotte support giganterne fik i dette lorte vejr.

 

Bøhlers

Gigantos © 2007 - All Rights Reserved