__________________________________________________________________________________________

Wind of change

juni 2020 - kl. 10.00 - Valby Idrætspark - Rohan FC vs. Los Gigantos

Kamp søndag morgen kl. 10. Under normale omstændigheder ville minimum 80% af Los Gigantos’ kamptrup have mødt op med kolossale tømmermænd, men da vi er blevet en klub, der aldrig drikker, var dette ikke et issue denne søndag morgen. Ni friske og veludhvilede giganter var klar til årets første fodboldkamp. Solen strålede på livet løs og en kraftig vind fra øst blæste ind over Valby Idrætspark. Men østenvinden var ikke den eneste vind der blæste denne søndag. Midt i coronapausen blev Los Gigantos af en anonym spiller foreslået at lægge den mangeårige taktik om, hvilket trænerteamet tog til efterretning – nu skulle vi spille mere løssluppent og have det sjovt! Det var altså en forandringens vind, der også blæste denne smukke søndag i Valby. Og som et gammelt kinesisk ordsprog siger: "Når forandringens vinde blæser, er der dem der bygger læhegn og dem der bygger vindmøller." Og som alle der var med på overlevelsesturen i Skibby ved, så er vi mestre i at bygge læhegn – eller rettere – at bygge hegn der blokerer for læ (jeg kigger på jer Team Vindtunnel).

Kampbilledet lignede meget de sidste par års kampe. Los Gigantos presset i bund, men med en (forholdsvis) solid defensiv, der holdt modstanderen fra store chancer. Ca. midt i første halvleg har Rohan hjørnespark, som havner hos en spiller uden for feltet. Efter en simpel skudfinte har han frit skud på mål, og et tandløst forsvar kan se bolden sejle ind bag en chanceløs Los G-keeper.

Men Los Gigantos bider også lidt fra sig i første halvleg. F.eks. kort tid efter målet, hvor undertegnede spiller en bold frem til Niko, som med en mand i ryggen får bolden drejet elegant ud til en fremadstormende Søren, der forbilledligt driver bolden frem til modstandernes felt, men afslutningen ender desværre tættere på indkast end på mål. 1-0 til Rohan ved pausen.

Anden halvleg var desværre ikke noget at skrive hjem om. På trods af rekordhøje Endomondo-resultater, må man bare konstatere at langdistanceløb ikke batter det store i forhold til at spille en 60-minutters fodboldkamp. Los Gigantos-spillerne var tydeligt ramt på konditionen - bedst eksemplificeret ved Nikolaj Jørgensen, som nærmest stod parkeret på højre sidelinje i hele anden halvleg. Rohan kom på 2-0 efter endnu et hjørnespark, og på trods af D røvgramseri på modstanderne, havde Los G. desværre ikke noget at skyde igen med, så det blev også kampens resultat.

Næste kamp bygger vi vindmøller!

-Dyrnæss

Den famøse sejr på 3-0

juni 2020 - kl. 17.30 - Valby Idrætspark - Los Gigantos vs. WIS

Men vi skal slet ikke snakke så meget om resultatet, men mere om hvad der skete! Fordi sensationen lykkedes nemlig i denne kamp! Kasper Strassman aka Angel Di Maria, levere nemlig nemlig årets mål, og Ja det ville blive nomineret til årets mål 2020 i alle ligaer!

Kasper Strassman er jo kendt på vores hold, for at være en spiller med få berøringer, kæmpe overblik og sans for at lave sexede driblinger!

Vi er foran 2-0, bolden bliver spillet op på Strassman! Strassman er omringet af 3-4 spillere, og med strassmans store overblik kan han se at alle er dækket op! Han vælger derfor at tage sagen i egen hånd! Han begynder at lave de sexede driblinger, og skabe pladsen for sig selv. Modstanderholdet stopper fuldstændig op af ren begejstring, over at se den legendariske DAI spiller lave sine famøse driblinger! ( nogle mener at fløjt fandt sted ) Strassman ser pladsen til at tage et skud med hans legendariske venstreben, han er 25 meter fra mål, men banker bolden ned mod det lange hjørne, og ind går den! Alle er i fuldstændig ekstase, selv modstander står og klapper af denne vanvittige sensation!!

Arnt

Los Gigantos - Olympique Odsherred

juni 2020 - kl. 11.10 - Valby Idrætspark

Søndag den 28. juni mødte et veloplagt Los Gigantos op til kamp i Valby. Energien var god og humøret højt, da holdet stadig red på en sjælden succesoplevelse efter en ordentlig endefuld til modstanderen en uge forinden. Der var derfor en fælles forventning om, at i dag ville blive endnu en walkover. Det blev det ikke.

Spillertruppen bestod af Nikolaj, Bølle, Thomse, Nielsen, Arnt, Strassmann, Mücke, Søren, Jeppe og UT. Med andre ord et hold bestående af spillere, som virkelig har domineret årets Endomondo Challenge. Endomondo Challenge er desuden kendt, som Los G’s årlige træning, der skal sikre os tre sejre vundet på formen, inden luften igen går af ballonen. Modstanderholdet var i snit 20 kg lettere og vores form var derfor ikke en faktor, der kunne hive sejren hjem. Til gengæld har vi noget, som meget få i vores rækker har: et komplet uforudsigeligt spil og 7 hovedløse høns. En kombination som virkelig forvirrer modstanderen.

Forud for dagens kamp var en hyggelig opvarmning med skarpe afleveringer og førsteberøringer samt målmandstræning. Sidstnævnte inkluderede en klassisk kølertæmning fra Jens Bøhlers, der gispende efter vejret fulgte op med en undskyldning om, at han endnu ikke havde spyttet på sine handsker og således satte et punktum for dagens målmandsopvarmning, så han kunne få tid til at spytte sine handsker til. Herefter gik holdet mod kunst 43, hvor slaget skulle slås.

Kampen gik i gang og der blev knoklet. Los G bragte sig foran med en perfekt udførelse af vores indkasttaktik, som efterlod Thomse fuldstændig åben og i stand til at sende bolden ind over målstregen med et vanvittigt hovedstød. Fuldstændig uforudsigeligt. Dette værende uanset, hvor mange gange vi gentager det i løbet af en kamp. Lykken var kortvarig, da modstanderen hurtigt udlignede. Kort efter fik modstanderen igen skubbet bolden over målstregen, men da den kun var ½ meter inde, var det umuligt for dommeren at se. Dommeren rådførte sig med Jens Bøhlers, der fortalte, at bolden aldrig havde været i nærheden af målstregen. Kombinationen af Jens Bøhlers ærlige udseende og mængden af spyt på målhandskerne førte til, at dommeren ikke anerkendte målet.

Modstanderen endte med at lave to mål til og kampen sluttede 1-3 til modstanderen.

Niclas H.

Los Gigantos – SY

august 2020 – kl. 18.40 – Kløvermarken

Sommeren var endelig over og vi står igen over for en DAI-sæson, som i anledning af COVID-19 er afkortet til et halvår. Der er dermed ikke tid til revancher eller oprejsning for tidligere nederlag. Vi møder hver modstander én gang. Dette burde dog ikke være noget problem for Los G, det tidligere så veletableret B-rækkehold, som i år var at finde i C-rækken. En række som vi tidligere har været i og vundet store kampe. Forventningerne til et halvår med storsejre og godt spil var derfor høje. Sæsonen blev skudt i gang da hedebølgen var på sit højeste. Med dagtemperaturer som ramte tæt på de 30 grader var det et tydeligt mærket Los Gigantos, som er notorisk kendt for dårligt spil i varme, som mødte op til kamp d. 17 august mod SY. Kampen skulle spilles på Kløvermarkens forjættede kunstgræsbaner. Til kamp var mødt: Bøhle, Strass, Jeppe, Frode, Dyrnæs, D, Thomas, Søren, Sponholtz og Thomas fætter ”Simon Luthmann”. Sidstnævnte var med på et grotesk afbud fra Morten Nielsen, som måtte agere standin for fruen, som havde en ansøgningsdeadline hun skulle nå. Vi håber hun fik jobbet! Om det var varmen eller mangel på formen der har gjort det, men kampen står hen i det uvisse. Resultatet tæller dog desværre et 3-1 nederlag, hvor bl.a. Søren kom på måltavlen, dog for eget hold. Der blev lavet de klassiske forbiskud, her også til undertegnet, og generelt set så var vi med i en underholdende kamp, som havde fortjent et andet resultat. Det blev derfor desværre ikke den tilbagevendende til C-rækken, som vi havde håbet på.

Sponholtz

Endnu en afbrænder!

august 2020 - kl. 19.50 - Kløvermarken

FC Skumtoget – Los Gigantos: 5-1

Efter en uheldig start på sæsonen 2020, skulle Los Gigantos ud at revanchere resultatet fra den første kamp, hvor spillet egentlig var fint, men skarpheden og kynismen i de afgørende situationer manglede. Som konsekvens af dette, havde Trænerteamet valgt at skifte ud i spillertruppen til dagens opgør. De 10 udvalgte var således: Dyrnæss, Søren, Nielsen, Strass, Shorty, Rasser, Arnt, Hørup, Sponne og Jens Bøhlers.

Taktikken til dagens kamp var den samme som den har været de sidste mange år: Stå solidt defensivt, udnytte kontrasituationer og en heftig omgang løb til bagerste stolpe på indkast og hjørnespark.

I starten af 1. halvleg går det hurtigt op for LOSG, at dagens modstandere fra FC Skumtoget havde en del mere at byde på ren offensivt, end sæsonens første modstandere. Deres offensive spillere var i konstant bevægelse og kom i modløb, krydsløb og dybdeløb, hvilket gjorde det ekstremt svært for LOSG’s forsvarsspillere at markere dem tæt. Nielsen og Søren vidste derfor med det samme, at dette ville blive endnu en kamp hvor de ikke ville kunne holde modstanderne fra at score. Og ganske rigtigt…

Efter noget tids spil, gør FC Skumtoget det til 1-0! Et hårdt slag for os så tidligt i kampen, men vi holder stadig gejsten og humøret oppe. At være bagud tidligt i kampen er jo heldigvis en situation Los Gigantos før har befundet sig i, og vi har tidligere vist hvordan det kan motivere holdet til at spille endnu bedre. Og det gjorde vi…

På et tidspunkt i 1. halvleg får LOSG et hjørnespark, som bliver sendt ind i det lille målfelt. Ud af den blå luft dukker dagens sæsondebutant, Niclas Hørup, op for at hamre bolden i målet. Heldigvis for Hørup lykkes det ikke, da han på mærkværdig vis, kun lige får snittet bolden med sin berømte storetånegl (vi håber ikke den er flækket igen), hvilket resulterer i at han snyder både modstanderens målmand og sine egne medspillere. Men Hørup bevarer sin coolNæss, og sparker bolden ind i et frit mål: LOSG har reduceret til 1-1, som også er resultatet ved pausen.

Da 2. halvleg starter har vi egentlig en god fornemmelse af at vi er godt med i kampen, og at vi godt kan få et resultat med hjem til Valby. Denne fornemmelse bliver dog hurtigt sparket ud af vores hoveder, da FC Skumtoget kommer buldrende ud fra pausen, og før vi får styr på vores opdækning, har de scoret 2 hurtige mål til 3-1. Det ser sort ud nu for LOSG, og der skal en hurtig reducering til, hvis vi skal tro på det igen.

Desværre, som så mange kampe før denne, er vi alt for uskarpe foran målet, og får ikke omsat de muligheder og chancer vi har for at reducere. Vi mister stille og roligt luften, trods 3 udskiftere, og troen på at vi kan få skubbet bolden ind over modstanderens målstreg.

FC Skumtoget udbygger deres føring med yderligere 2 mål til slutresultatet 5-1. Da dommeren fløjter kampen af efter 60 minutter, er det en flok LOSG spillere der er frustrerede over dagens præstation, og ikke mindst resultatet. Vi følte vi havde en chance, men vi greb den ikke.

Søren

HØJ SPÆNDING OG PLUDSELIGT SKYBRUD

september 2020 - kl. 11.30 - Valby Idrætspark

Lørdag den 5. september skulle giganterne i ilden igen.

Spillemæssigt havde de to første kampe budt på gode takter, men resultaterne var ikke kommet endnu.

Derfor var der med spænding set frem mod BK Batman, hvor sæsonens første point skulle sættes på kontoen.

Entusiasmen kunne da også tydeligt læses i den overvældende tilmelding til kampen. Hele 7 giganter have således meldt sig til: Dyrnæss, Thomse, Rasser, Strass, Jeppe, Niko og Søren.

På dagen fik giganterne dog en tiltrængt hjælpende hånd da undertegnede alligevel valgte at dukke op, dog med en klar besked hjemmefra: “Du behøver måske ikke gå 100% ind i alt, for det er en dårlig tid at blive skadet på.”

Rose og Cyrus udgjorde tilskuerskaren indtil også den makedonske fraktion stødte til. Cyrus udviste i øvrigt stort talent for hovedspil.

Starten af kampen kan beskrives hurtigt: Skod. Efter tre minutter er giganterne bagud med 2.

Men bravt kæmpende får Los G sat sig på spillet og med et højt pres formår de at presse Batman tilbage. Dybdeløb fra Strass og Søren får flere gange flænset defensiven op.

Og så sker det faktisk: Giganterne får reduceret ved Thomas. Og hvilket mål! Thomse VIL bare score. Faktisk så meget at da Niko prøver at råbe “jeg har” bliver han mødt med et “NEEEEJ” hvorefter Thomse knastørt får placeret bolden nede ved højre opstander.

Det kan Niko selvfølgelig ikke have siddende på sig, så han får flot sidste fod på udligningsmålet til 2-2.

Giganterne er dog udmattede og Batman får scoret 2 i rap. Pausestillingen er dermed 2-4.

I anden halvleg er der mere fokus på skænderier end på fodbold. Tændingen er høj og skribenten her kan konstatere at modstanderholdet stadigvæk - selvom vi skriver 2020 - bruger ordet “bøsse” som skældsord.

Et skybrud lagde dog en dæmper på gemytterne.

Batman bringer sig yderligere foran på et straffespark før et genialt indkast fra undertegnede er lige ved at føre til et selvmål da en forsvarsspiller fra Batman får headet bolden over sin egen keeper.

Men Niko VIL ikke give undertegnede den assist, så han prikker den ind over stregen til slutresultatet på 3-5.

Det kan afslutningsvis konstateres, at Batmans keeper slog flere verdensrekorder i at løbe langsomst og trække tiden.

D

Det duftede af en røvfuld

september 2020 - kl. 18.40 - Kløvermarken - Fodboldskolen vs Los Gigantos

Torsdag d. 10 september var det igen tid til en omgang fodbold på Kløvermarken. Efter nederlag i de tre første kampe, så måtte en sejr være lige om hjørnet. Derfor gik jeg ind og kiggede på den kommende modstander og måtte til min skræk konstatere, at de lå nr. 1 med en målscore på +25.

Optimismen var væk. Det duftede i stedet af en røvfuld.

Til kampen var mødt 8 giganter op. Dyrnæss, Nielsen, Søren, Arnt, Strassmann, Thomse, Rasser og undertegnede. Vi havde vurderet, at en udskifter var mere end rigeligt. Landsholdet var selvfølgeligt mødt 10 mand inkl. træner.

Kampen blev fløjet i gang og vi var under ENORMT pres! Der var tydeligvis klasseforskel på fodbold kundskaber og kondition. Vi kæmpede dog fremragende og gjorde en rigtig god figur. Dyrnæss havde konstant fremragende redninger og imponerede alle. Desværre gik det pludselig galt. En clearing fra forsvaret blev sparket op i ryggen på en angriber også stod den pludselig 1-0! Fuld fortjent, men ærgerligt, eftersom det var et latterligt mål.

Senere blev den 2-0 da forsvaret blev spillet tyndt og  pludselig 3-0, som var stillingen ved pausen. I pausen sagde Thomse, Arnt og Rasser at de ikke var meget bedre end os. Det var noget af en benægtelse. Vi kunne have været bagud 8-0 hvis ikke Dyrnæss havde stået fantastisk.

Vi blev enige om at kæmpe videre og det gjorde vi så!

1. halvleg blev utrolig spændende. Landsholdet gik ned i tempo og det udnyttede vi. Først fik Thomse bolden højt oppe på banen og driblede 2 mand og sparkede den ind. FLOT mål! Det var som i de gode gamle dage, hvor Thomse scorede alle mål på en clearing fra forsvaret. Efterfølgende havde Thomse og Arnt en 2 mod 2 situation med deres forsvar, hvor Arnt får serveret en perfekt aflevering lige på kanten af feltet. Arnt sparkede dog bolden langt over mål.

Derfor måtte Thomse tage sagen i egen hånd og lavede endnu et solomål til 3-2!

Landsholdet var imponeret over vores comeback og pressede nu mere på! Heldigvis var super Dyrnæss flyvende! Han tog den ene kæmpe chance efter den anden. Det var højt højt niveau! Dermed var sensationen i horisonten! Med 30 sekunder tilbage får Arnt fat i bolden inden ved deres straffesparksfelt. Nielsen står helt fri i feltet og sæsonens første point var nærmest en realitet. Desværre fucker Arnt op og får ikke afleveret bolden. Kampen fløjtes af og Landsholdet ånder lettet op.

Endnu et nederlag til statistikken, men indsatsen fejlede ikke noget. Kæmper vi sådan her mod hold af mere middelmådig kvalitet, så er vi ikke på sidstepladsen i gruppen meget længere.

Bøhlers

Los Gigantos – BUK

september kl. 2020 – kl. 11.30 – Valby Idrætspark

Los Gigantos mødte søvndrukne op på Valby Idærtspark lørdag morgen, og blev mødt af et hold, der ikke bare varmede seriøst op, men også havde en træner med. Et højest skræmmende syn.

Los G stillede med en trup bestående af: Thomse, D, Niller, Dyrnæss, Arnt, Niko, Bøhlers, Mücke, Strass og Rasser. Den sidste til stor forundring for alle, da han ikke havde tilmeldt sig på facebook (bødekassen takker).

Det gigantiske spil var ikke specielt inspirerende på dagen. Forsvaret stod ganske fornuftigt, og Dyrnæss stod endnu en pragtkamp. Men afleveringerne var så sløje, at man kunne mistænke dem for at have corona. Det betød en kamp med meget lidt boldbesiddelse og fattig på los chancos. Efter ca. 20 min. bliver en lang bold sendt ind mod målet og Dyrnæss kan se chanceløst til, at den bliver sat ind. Inden halvlegen havde Niko en enkelt chance, da han kom ret alene med målmanden. Men det er jo det, som Niko kalder en 10 %´s chance, så den blev sparket hårdt ind på målmanden.

Anden halvleg var ikke meget bedre. Og BUK kom også på 2-0 efter et skud som blev ramt af flere giganter. Niko fik igen en chance. Igen helt nøgen med målmanden. Men selvom bolden passerede keeperen, så trillede bolden desværre lige forbi kassen.

D blev fortjent kampens spiller efter en hård og disciplineret indsats. Forsvaret stod ganske pænt i dag, og Nielsen fortjener også at blive fremhævet for en god præstation. Men hvis man ikke har noget spil fremad af banen, kan verdens bedste forsvar jo have svært ved at afværge nederlagene.

Strass

Første sæson med 0 point?

september 2020 - kl. 11.10 - Valby Idrætspark - Los Gigantos vs Edur

"Nu tager vi de første 3 point"

Forud for kampen var Daniel Bøhlers ikke i tvivl. Denne solbeskinnede søndag formiddag på Valby Idrætspark skulle danne rammen om sæsonens første sejr til Giganterne.

Efter en historisk sløv start på sæsonen med 0 point var modstanderen nemlig bundholdet Edura. Et hold, der godt nok havde fået 3 point mere end Giganternes 0. Men også et hold, der burde være til at tale med. Og det var de! Desværre var Giganterne det samme.

Vi stillede med et stærkt hold bestående af Dyrnæss, Søren, D, Nielsen, Arnt, Rasser, Niclas, Phar og Niko. Missefar, der ellers havde forsøgt sig med opråb før kampen, lå hjemme i sygesengen.

Kampen begyndte fremragende og efter få minutter kom Giganterne foran 1-0. Niko forlængede en bold med hovedet, og Thomse kunne let prikke bolden halvt forbi målmanden, der hjalp til med at fumle den det sidste stykke i mål. Kort tid senere blev det også 2-0 efter en flot kontra, hvor Rasser sendte Phar i dybden, som ubesværet kunne trille bolden mellem benene på en meget passiv målmand. Og så kunne Giganterne ellers begynde at dufte både storsejr og overlevelse i C-rækken.

Men så kom Dyrnæss på banen og i bedste Schwäbe-handskestil fumlede han et ellers ufarligt hjørnespark i eget net. Edura fik mod på mere og udlignende næsten lige efter på et flot angreb, hvor deres enlige angriber prikkede en høj, lang aflevering forbi Dyrnæss. 3-2 til Edura blev det også inden pausen, og D forsøgte med en klar forseelse i feltet at give Edura et straffespark og dermed muligheden for at komme på 4-2. Heldigvis vinkede dommeren afværgende.

Giganterne var i pausen skuffede over det pludselige kollaps, men troede fortsat på både rejsning og oprejsning i anden halvleg. Også selvom Søren udgik med en fiber.

Ingen af delene fik vi. Niclas blev godt nok snydt for et straffe, da målmanden lavede sumobrydning med ham i feltet. Men Edura kom på 4-2 og havde chancer til meget mere. Til sidst blev Giganterne så desperate, at Nielsen blev sat på kanten. Men han rendte rundt som en hovedløs høne og fik intet ud af det.

Det var derfor nærmest en lettelse, da dommeren fløjtede af og stoppede Giganternes pinsler. En gennemført skandaløs indsast, som fik Phar til at forlade banen i raseri.

I omklædningsrummet blev der efterfølgende diskuteret, om vi i næste kamp skal trække lod om, hvem der spiller hvor på banen. Lige nu kan det i hvert fald ikke blive værre.

Nielsen

Los G vs. Turan F.C

oktober 2020 - kl. 18.40 - Valby Idrætspark

Sæsonen har indtil videre ikke været en kæmpe succes for Los G, hvilket nok er MEGET mildt sagt.

Men på en vindblæst aften i Valby kom det første point på tavlen. Ja, det blev til en uafgjort, hvor giganterne godt kan tillade sig at være skuffet over ikke at vinde.

Der blev inden kamp lavet en taktisk ændring, så jeg (Rasser) startede i forsvaret med D, dvs. Nielsen var blevet henvist til bænken og senere til kanten. Men mere om det senere.

Kampen startede godt for giganterne, der kom på 1-0 i første halvleg på et godt pres fra hele holdet, hvor Thomas endte med at presse målmanden til en fejl, og kunne derfor nemt prikke den over stregen.

1. halvleg bød på mere pres fra Turan F.C. Inden kom dog en indøvet Los G kombination på indkast. Arnt kastede et misil til Thomas på bagerste, også kunne banens næst mindste score på hoved.

Derfra stoppede giganterne med at spille fodbold og så stod den 2-3 til Turan F.C og giganterne var i opløsning.

Kampen ender 3-3 med en scoring 3 minutter før tid af Arnt.

Men vi skal lige tilbage til Nielsen på kanten. Nielsen kommer ind efter 10 minutter og er i hopla. Han skal nemlig spille kant, og i folkemunde går han under navnet ”Messi”. Og er du gal for nogle sambafødder, der blev leveret. Nielsen fik vel bolden en 3 gange i løbet af de første 2 minutter. Resulatet: En tunnel på sig selv, En fejlaflevering udover sidelinjen og en clearing. Hvilken debut på kanten. Det skal siges, at Niller spillede sig op, og ovenikøbet var tæt på at score med højre.

Hvis du har læst det hele, så reagere med et like ;) Så kan vi jo se, hvor mange der læser de her referater.

Rasser

Los G vs FC Passion

Søndag d. 25 oktober 2020 - kl. 12.20 - Valby Idrætspark

Som enhver anden søndag, er giganterne præget af kodyle tømmermænd. Forud for dagens kamp, fandt den famøse Endomondo-middag sted hos Rensdyrnæss. Temaet var Norsk inspireret, hvilket indebar klipfisk, rensdyr og Nordkoreansk jord snaps med jord rod. Hvordan sidstnævnte passede ind i temaet, er stadig ikke til at vide, men dens tilstedeværelse var utvivlsom.

Kl. 11.45 søndag formiddag står 8 giganter på bane 45 i Valby Idrætspark og ikke en eneste er klar til kamp. I blandt de 8 giganter er Rensdyrnæss, D, Nielsovic, Thomasinovic, Muggovic, Bøllovic, Strassmanovic og Nikolajdic. Sidstnævnte havde tydeligvis fået for meget jord- snaps og rod i de sene nattetimer.

Kl. 12.20 dukker Freddy Por-por-por-porter Street, og vi er nu 9 giganter, som ikke er det mindste klar til kamp. Nikolajdic er dog den eneste, som ligner en, der vitterligt burde være blevet derhjemme, men i stedet for at ligge derhjemme i sengen, går han rundt og nynner omkvædet på en en sang, som beskriver Nikolajdic’s tanker denne pågældende formiddag i Valby:

“Jeg er en træt gammel dreng, jeg har ikke været i seng,

siden jeg kom i land med kontanter.

Jeg ser hvide høns gå rundt og mit hoved’ gør så ondt,

det bli’r jogget på af mus og elefanter.”

Kampen bliver fløjtet i gang og giganterne kommer ikke godt fra start. Forsvarstrioen bestående af Rensdyrnæss, D og Thomasinovic vurderer hurtigt, at det eneste rigtige at gøre, var at trække i skudsikre veste, for at kunne stå imod modstandernes artilleri i skydeteltet foran giganternes mål. På trods af, at FC Passion har mere end 15-20 både større og mindre chancer i første halvleg, lykkedes det stadig giganterne afværge skyderiet, samt at bringe sig foran på en “klassisk dødboldsituation”, hvor Freddy Porter Street kaster et langt indlæg til Thomasinovic, som med en halvflugter brager bolden op i hjørnet til 1-0.

FC Passion fortsætter deres massive press mod giganterne og begynder i slutningen af første halvleg at køre tungere og tungere artilleri op foran giganternes mål. Vi skal heller ikke langt ind i anden halvleg, før FC Passion får en fuldtræffer i skydeteltet. I modsætning til D normale motto “Ud af kommunen”, vælger han IKKE, at sende en returbold ud af kommunen og det straffes af FC Passion, som udligner til 1-1.

Kampen bølger frem og tilbage, hvor giganterne har flere kontra chancer, bl.a. hvor Nikolajdic og Freddy Porter Street er alene med målet og lykkedes at smide en 100% chance væk med en ubeslutsom afslutning/aflevering fra Nikolajdic. En nedfaldsbold ender i feltet mellem Bøllovic og D og det skaber panikovic. En panikovic, som resulterer i at Bøllovic hamrer læderet direkte ind i fjæset på , som må lade sig skifte ud med 10 minutter igen. Der var derefter ikke flere minutter i den ellers hårdtkæmpende gigant. Tak for din indsats soldat!

For giganterne, er det kun en sejr, der kan hjælpe, for at undgå nedrykning, så derfor må de satse butikken i de sidste minutter og det resulterer i, at der bliver åbnet op i bagkæden og 5 minutter før tid giver FC Passion giganterne det sidste dødsstød og det bliver derfor definitivt, at giganter skal tilbage i D-rækken, hvor det hele startede for 13 år siden.