Kampreferater

Kampreferater


Los Gigantos nyder at spille fodbold, og det giver os nogle fantastiske minder fra diverse modstandere vi møder. Derfor har vi også valgt at kampens spiller for hver kamp skal skrive et kampreferat, så vi ikke glemme disse fantaske øjeblikke.


Tidligere sæsoner

2007-2008     2008 - 2009     2010     2011     2012     2013     2014     2015     2016     2017     2018     2019     2020


2021             2022
Sæson 2023


___________________________________________________________________________________________


FC Midlertidig vs Los Gigantos
Fredag den 21. april 2023 – kl. 18.40 – Kløvermarken


Foråret var for alvor ankommet til de danske fodboldbaner denne fredag eftermiddag. Solens stråler stod skarpt på de to midaldrende mænd, som var iført et elegant rødt/sort træningssæt og solbriller. Man skulle næsten tro, at de var på vej på forårstur. Med mere end en time til kampstart er der adskillige giganter dukket fysisk op til, men ikke mentalt.


Med til kamp var Dyrnæss, Smøgen, Arnt, Bølle, Rasser, Mugge, Strass, Herrmann, Arnold og Phar.


Der er god stemning i omklædningsrummet og under opvarmningen. Da vi rammer opvarmnings faciliteterne på Kløvermarken, bliver vi igen mindet om, at nok har vi løbet, men ikke trænet fodbold og det kan ses med samme. Strassmanns første aflevering ligger 4 meter over hovedet på modtageren. Vi spillede kant, som sædvanlig, men de to i midten behøvede ikke at løbe efter bolden, før en ny mand skulle overtage deres plads. Det eneste lyspunkt var Arnold under denne opvarmning. Efter kanten går Giganterne hver til sit og laver den sidste opvarmning, de nu har brug for inden kamp fløjtet. Bølle ligger på ryggen og sparker benene fra side til side - en rigtig gammelmands rygøvelse. Strass, Mugge, Smøgen og Phar jonglere, men det bliver ikke tocifret på et eneste tidspunkt. Det kunne have været en god video til vores sociale medier. Arnt pisser… igen, Rasser putter Cyrus og Arnold står og tænker, hvad i alverden, det er han har rodet sig selv ud i. En rigtig omgang oldboys fodbold.


Kampen skal til at fløjtes i gang, men dommeren vil lige sige et par ord inden, som lyder således. “I må gerne gå til den. Det er ikke en tøsesport det her. Jeg skal nok sætte grænsen, men det er mig, der dømmer”. Vi tænker selvfølgelig, at det er cool, men hvis man kender dommerne i DAI, så ved man også godt, at sådan en udmelding ikke altid er, hvad man tror det er. Det vender vi tilbage til.


Kampen bliver fløjtet i gang. FC Midlertidig ligger et usædvanligt højt press på et meget usikkert Los G hold og efter to-tre afleveringer i forsvaret får keeper Dyrnæss lavet en rigtig chataflevering, som meget let opsnappes af modstanderen, som afdribler Dyrnæss og Los G er derfor nede med 0-1 efter blot 14 sekunder.

Kort tid efter sendte Phar en høj bold i dybden til Arnold, som han med en yderst flot kattepote får hevet ned og smidt ind i kassen til 1-1.


Der går dog ikke længe før FC Midlertidig får scoret til 2-1 og 3-1 efter Herrmann bliver gavmild ude på kanten. Det er her, hvor giganterne fysisk er til stede, men mentalt slet ikke er der.


I en omstilling får Phar lavet en kanal på en forsvarsspiller og tacklet bolden med videre mod den næste forsvarspiller og knallede bolden ind i netmaskerne og reducerede til 2-3. Herefter gik det dog ned ad bakke. I en kontra til modstanderholdet får Phar makkeret modstander angriberen på skulderen i det han mistede bolden og kastede sig. Et tyndt frispark, som bliver fløjtet. Alle giganter gik stille og roligt mod feltet for at dække op og mens FC Midlertidig hentyder til et gult kort. Dommeren kommer langt om længe til feltet og vifter så med sit fine gule kort og sender Phar ud i 5 minutter. Dommeren meddelte efterfølgende, at det var heldigt, at han ikke gav rødt. Husk nu på, at vi gerne måtte gå til den!


Første halvleg slutter 5-2.


I anden halvleg er giganterne mere med i kampen, men det blev ikke til mål eller de helt store chancer før Smøgen torpederede FC Midlertidigs angriber omkring feltet. Dommeren er igen ikke i tvivl og peger på stregen uden at trække en mine. FC Midlertidig scorede til kampens slutresultat 5-2.


Lad os se om vi kan møde op fysisk og mentalt, så vi kan få den sejr.


Phar

___________________________________________________________________________________________


Opryknings tømmermændene fortsætter
Los Gigantos vs BK Batman
Torsdag den 13. april 2023 - kl. 17.30 - Valby Idrætspark


En tidlig torsdag aften, skulle giganterne forsøge at revanchere det forsmædelige nederlag på 0-6 fra sæsonåbneren. Holdet der skulle forsøge at få holdet på rette køl, bestod af 10 spiller: Dyrnæss, Rasser, Nielsen, Strass, Mücke, Bølle, Søren, Herrmann, Mads (BWS), Jesper (BWS) – BWS-drengene var kaldt ind i ren panik, da der var frygt for endnu en røvfuld.


Det virkede dog til, at selv 2 klassespillere fra sidste sæson, ikke kunne hjælpe 8 giganter som stadig virkede til at være ramt af grusomme tømmermænd, efter sidste sæsons oprykningsfest, men også dybe ar efter røvfulden fra runden før.


Humøret var anspændt ved kick off og afspejlet sig hurtigt i spillet. Afleveringerne og kombinationerne flød slet ikke, og bolden blev smidt væk lige så hurtigt den var modtaget. BK Batman lurede straks usikkerheden i holdet og indenfor 15 min var de hurtigt foran med 3-0. Heldigvis fik vi sat prop i defensiven og kæmpede for hinanden og kunne derfor ”kun” gå til pause bagud 5-0……


Efter pausen og en konstruktiv halvlegssnak, blev udtrykket og organisationen meget bedre i holdet. BK Batmans hurtigløbere blev holdt nede af en lavtliggende bagkæde med stort set alle giganter foran mål, som en jernring der skulle forsvare nederlagets størrelse. Der var en tydelig fornemmelse af, at vi ikke skulle lide endnu et 6-0 nederlag, som havde sat sig dybt i os. Anstrengelserne og fejden så ud til at lykkes, men efter et meget sjældent angreb fra Los G, bliver vi ramt af et kontraangreb til allersidst i kampen. BK Batmans højrefløj tager en lang spurt op af højrefløjen og sender et forkølet indlæg ind over midten af feltet, hvor ingen af BK Batmans spillere er nået frem, da de ikke har mere luft i sig. En fuldstændig ufarlig situation. Dog ikke for Los G’s forsvarsstyrmand Søren Truelsen, som vurderer situation absolut højkritisk og ikke ser anden udvej end at save bolden ind i eget net, bag en måbende Dyrnæss som stivner totalt på stregen af ren forbløffelse. Derved topper Søren og Mücke topscorerlisten med 1 mål jer, hvilket iflg data også skulle være første gang, at de ligger så højt på den liste.


2 kampe, 2 nederlag, målscore 0-12 – Puha det bliver en lang sæson i C-rækken !


Hermann

___________________________________________________________________________________________


SÅ ER VI FANDME IGANG IGEN

Los Gigantos vs FC Saling Lads

Søndag den 2. April 2023 - kl. 10.00 - Valby Idrætspark


Temperaturen var 0 grader søndag morgen i Valby Idrætspark. Solen skinnede men varmen havde ikke fået fat endnu. En ny sæson i C rækken skulle skydes i gang og stemningen var middelmådig. Der var håb en en god sæsonstart, men samtidig en mistanke om at en potentiel røvfuld lå og ventede. Det blev den sidste tanke der blev en realitet.


Vi stillede med 8 spillere til kampstart: Dyrnæss, Søren, Dahlin, Nielsen, Mücke, Arnt, Niclas og Bøhlers. Thomse var aftenen forinden taget på druk og blev vækket af os 30 min før kampstart. Dermed var alt klar til dagens røvfuld.


I 1. halvleg var vi presset fra start, men alle fra Los G kæmpede fremragende. Det frustrede Salings Lads, at de ikke var kommet foran. Sidst i halvlegen vurderede Mücke at vi ikke skulle gå til pause 0-0, så han får ændret retningen på et skud og dirigeret bolden i eget mål. Sæsonens første LG mål var dermed et selvmål.


Thomse er på dette tidspunkt ankommet, men det kunne være det samme. Intet lykkedes for vores egen Messi.

I pausen taler vi om at vi er pressede og et dårligere hold, MEN vi skal bare blive ved med at kæmpe. 10 min. senere har Sailing Lads scoret 2 mål og Arnt og Thomse lod sig med det samme skifte ud. Det pis gad de sku ikke være en del af. Herfra overlader vi stort set Dyrnæss som offer på banen og det hele slutter 0-6. Dermed er sæsonen i gang med en jammerlig indsats og hvor vi må konkludere, at niveauet i C-rækken er langt højere end D-rækken.


Jeg vil ikke afslører for meget fra kampreferatet for 2. kamp men jeg kan fortælle, at vi har løftet vores målscore til 2! Nu med 2 selvmål og 0 mål hos fjenden.


Det bliver en lang sæson


Bøhlers

___________________________________________________________________________________________