Kampreferater

Kampreferater


Los Gigantos nyder at spille fodbold, og det giver os nogle fantastiske minder fra diverse modstandere vi møder. Derfor har vi også valgt at kampens spiller for hver kamp skal skrive et kampreferat, så vi ikke glemme disse fantaske øjeblikke.


Tidligere sæsoner

2007-2008     2008 - 2009     2010     2011     2012     2013     2014     2015     2016     2017     2018     2019     2020


2021             2022           2023


Sæson 2024


___________________________________________________________________________________________


Los Gigantos V. Stiv Kuling
Onsdag den 8 maj 2024 - kl. 17.30 - Kløvermarken.

Vi stillede op med et hold som Søren Truelsen karakteriserede som løbestærkt, særligt på grund af 4 * Lammerasser. Det viste sig at være helt forkert. En lamme udgik efter få minutter på banen, imens de øvrige kun havde marginalt flere kilometer i benene end det vanlige niveau hos Los G.

Kampen startede med Los G i total styring. Vi sad på bolden og på spillet, og Stiv Kulings angrebsspil kan bedst karakteriseres som en mild brise. Det er jo en usædvanlig situation for Los G, og vi havde også mere end almindelig svært ved at skabe chancer. Vi var rasende ufarlige i første kvarter og kunne ikke få prikket hulpå bylden. Heldigvis løste Stiv Kulings målmand det problem for os. En forsvarsspiller ligger upresset en langsom tilbagelægning tilbage til målmanden, som bukker sig for at samle den op med hænderne. I sidste øjeblik går det op for målmanden, at det må han ikke, så han vælger utraditionelt i stedet, at lade bolden trille i mål.

Efter denne forløsning, begynder chancerne at melde sig, og vi får i første halvleg scoret to mål mere. På det første får Phar ravet bolden til sig med maven og prikket den ind. På det andet ender noget klumpspil med at bolden ligger for fødderne af Jeppe, som også kommer på tavlen. Vi går til halvleg med en 3-0 føring.

I 2. halvleg skulle Stiv Kuling også på tavlen, hvilket der absolut ikke var nogen grund til. De får tacklet sig igennem til et rigtig klovnemål i en sekvens, hvor flere giganter gør sig skyldige i ekstraordinært elendigt forsvarsspil. Som konsekvens bliver Hermann skiftet ind. Det skal til gengæld vise sig at være en god disposition. Få minutter efter modtager Mads bolden alene i angrebet. Hermann kan godt se, hvad klokken er slået og sætter gang i en sprint fra forvaret af. Det er klart det hurtigste Hermann nogensinde har bevæget sig, og han ender med at blive spillet helt fri foran målmanden, hvilket køligt udnyttes. Det blev fejret med den helt store jubelscene.

Sådan et langt løb tager selvfølgelig på Hermann, som må lade sig udskifte med Ølgaard. Få miuntter senere tager Jeppe et langt løb på højre-kanten, og ligger så en vanvittig aflevering på tværs af banen til Ølgaard. Ølgaard er helt paralyseret af afleveringen, da det jo ikke er hverdag, at Jeppe på den måde rammer sine medspillere. Men Ølgaard få dog efter god betænkningstid vurderet, at sådan en aflevering fortjener at blive udnyttet. Så Ølgaard smadrer den op i nettaget.

I kampens afslutning tænker jeg, at jeg da må kunne gøre Hermann kunsten efter. Jeg tager et langt løb i fuld fart og Mads prikker bolden til mig. I stedet for elegant at tage bolden med mig, vælger jeg at snuble i den. Jeg falder så hårdt som man kun kan, når man har rundet de 30. Det gør pisse ondt, og det er rasende irriterende, at jeg kan høre både Frederik Arnt og Maggie grine højlydt og hånligt på sidelinjen. Giganterne på banen er ikke meget bedre. I stedet for at dække op, lader de også Stiv Kuling fejre situationen med et mål til slutresultatet 5-2. Sikke en lortekamp.

Strass

___________________________________________________________________________________________


Los Gigants vs. Kondiklubben United
Fredag den 4. maj 2024 – kl. 19.50 – Valby Idrætspark


Denne fredag skulle giganterne spille kamp mod bundholdet, Kondiklubben United, der havde 0 point efter 4 kampe. Giganterne var derfor mødt op med en stor portion selvtillid for at det blev en sikker sejr i dag. Men der var en gigant der havde mere selvtillid end os andre men det kommer vi til senere (jeg kan dog afsløre at han er kendt for en masse gode ernæringstips).


Til kamp var vi: Hermann, Søren, Lassefar, Mücke, Frode, Rasser, Bølle og 3 x lammerasser.


Kampen bliver fløjtet i gang og giganterne starter kampen med stor dominans. Vi kommer først på alle bolde, spiller simpelt og bevæger os for hinanden. En fornøjelse. Der skal også kun gå ca. 10 min før giganterne er foran 1-0. Mål af lamme. Vi forsætter med at presse på og kommer frem til flere store chancer. Men modstanderen har en målmand med som viser storform. Der bliver fløjtet til pause. 1-0 til Los-Gigantos.


I anden halvleg taber vi lidt tråden og forsøger hele tiden den svære og afgørende aflevering i stedet for den simple. Det betyder at vi smider en masse bolde væk og lukker modstanderen ind i kampen. Der kommer en høj bold og en modstander header den videre til en medspiller som kan prikke den forbi Hermann. 1-1. Giganterne er i chok!!


Men vi får overtaget på kampen igen! Især en Gigantos, Bøllemissen, som havde startet opvarmningen med at udtale” Jeg har spist lasagne med mornaysauce til aftensmad”.


Bøllemisen udtaler at når solen går ned så rammer han topformen. I det øjeblik solen går ned modtager han bolden ude på fløjen og med kroppen fyldt af ostesauce laver han en kropsfinte som kun Messi kan og modstanderen er helt væk ! Der skal ikke gå lang tid før at Bøllemissen igen modtager bolden på fløjen og en hurtig dribling sender modstanderen i kunstgræsset med en brækket ankel. Dog mangler det sidste for Bøllemissen til at få bolden i mål.


Giganterne rammer stolpen og flere forsøg bliver reddet på stregen. 30 sekunder før tid får vi erobret bolden på midten. Rasser løber op igennem midten med bolden. Vi er 3 mod 2. Rasser spiller bolden ud til venstre, hvor lammerasser sender bolden sikkert i mål. 2-1.


Kampen bliver fjøjtet af. En fortjent sejr til Los Gigantos. Vi taler med dommeren efter kampen og han forstår ikke hvordan vi ikke vandt kampen 8-0.


Bøllemissen bliver kampens spiller med flere finurlige driblinger og kropsfinter trods kroppen var fyldt op med ostesauce.


Frode

________________________________________________________________________________________


Det brændte straffesparks kamp
FC Fagusti vs. Los Gigantos

Søndag den 28. april 2024 – kl. 12.20 – Kløvermarken


Søndag eftermiddag et yderst velkendt sted på Amager. Solen skinner og en behagelig brise skaber den perfekte stemning til en god gang bold.


Vi stiller med kageholdet. Drømmekageholdet vel at mærke: Tobias, Bøhlers, Strass, Thomas, Mads, Niclas, Dahlin, Søren, Mugge og Dyrnæs.


Den defensive organisation er fra starten tændt. Modstanderne spiller og spiller men kommer kun frem til skud udefra som Dyrnæs piller så let som ingenting.


Lang historie kort: Thomse scorer det første mål; 1-0. Mads scorer det andet; 2-0. Inden pausen får Thomas scoret endnu engang til pausestillingen 3-0.


Mads gør dybest set hvad der passer ham og blev senere fortjent kåret som kampens spiller - Enstemmigt.


I anden halvleg scorer Mads to mere så Los G vinder 5-0. Dejlig sejr og et flot flot clean sheet.


MEN: Strass skylder Big time. I anden halvleg laver han den dyreste og flotteste finte i sin karriere og bliver brutalt fældet uden for feltet. Dommeren kvitterer med et flot straffespark som Dahlin stiller sig klar til at sparke. Den er allerede set inde oppe i hjørnet og alle ved at nu bliver der scoret.


Men høflig som Dahlin er, spørger han om Strass vil sparke selv. Det vil han gerne, men sparker et ynkeligt spark der bliver pillet let af keeperen.


Keeperens eneste redning i kampen, så et stort tak til Strass for at give ham den gode oplevelse med hjem. En rigtig guttermand.


Morten

___________________________________________________________________________________________


De grønne slagtere VS Los Gigantos

Fredag den 12. april 2024 - kl. 18.40 - Kløvermarken


Deltagende: Auto, Hermann, rasser, Dahlin, bølle, Jeppe, Dyrnæss, Strass, Nielsen og Arnt!!


Dette var en fredags kamp, så der var lagt op til driblinger samt øl efter kampen! Og hvornår smager øllen bedst, det gør den selvfølgelig efter en sejr, og det var lige hvad giganterne fik!


Rasser havde lagt en klar taktik og sen handlede om at overlade bolden til de andre og så slå til på kontraer og dødbolde!! Spilprocenten det første kvarter hedder 85% til de Grønne og 15 % til Los G, Dyrnæss står en rigtig placeret i målet et par gange! Giganterne får en kontra, der bliver lavet frispark, vi laver den klassiske kombination med at sparke bolde ind på keeper der parere lige ind i rasser og bum 1-0, folk er i chok! 5 min efter Los G er stadig presset helt i bund, vi får et indkast og Dahlin tager en spurt ned fra eget felt, Arnt kaster lige i panden på Dahlin der stanger den ned i hjørnet, bum 2-0!


Igen Los G presset i bund, rasser for en kontra og triller bolden uden om keeper, hvorefter deres forsvarsspiller banker den ind i mål! Bum 3-0 efter flot selvmål!


Lige ind halvleg dribler slagternes ene kant og smækker den op i hjørnet, bum en flot reducering !!


2 halvleg startet som første Giganterne presset i bund, men Arnt for opsnappet bolden til en friløber og lukker kampen endegyldigt til 4-1!! En bund solid kamp fra giganterne der slog til når det gældte!!


Fandme dejligt at være 10 giganter der kunne drikke en øl samt få en toast efter kampen, MERE AF DET!!🥰


Arnt

___________________________________________________________________________________________


Los Gigantos vs Club Atletico Boca Juniors

Søndag den 7. april 2024 - kl. 11.10 - Valby Idrætspark


Så blev det endelig 7. april og dagen, hvor Los Gigantos langt om længe var tilbage, hvor vi hører hjemme. Nemlig i DAIs absolut dårligste række, D-rækken.


Op til sæsonstarten her i 2024 havde chokerende mange Giganter tilmeldt sig kampen, men både Herrmann og Dyrnæss fik nervøs mave op til kick of og meldte afbud. Afbud kom der også fra Søren Truelsen, men her var årsagen en aldersbetinget inflammation i foden.


På grund af de mange afbud valgte Tobias at trække i sportsbrillerne, og han tilsluttede sig en trup bestående af Missefar, Strassmann, Mucke, Jeppe, Niclas, Arnt, Nielsen og Lasse Larsen, der efter cirka 10 års fravær var tilbage hos Giganterne.


Da kampen skulle til at gå i gang, var flere Giganter ved at få akut diarré. Ved ankomst til banen kunne vi se en flok hurtige argentinere fra Boca Juniors, der var i gang med en yderst seriøs opvarmning. Det medbragte banner med billeder af Maradonna og Riquelme gjorde heller ikke noget godt for Giganternes i forvejen skrøbelige selvtillid.


Værre blev det allerede to minutter inde i kampen. En argentinsk pasning op gennem midten gik forbi Lassefar og Nielsen i forsvaret, og en argentinsk angriber alene i feltet havde ingen problemer med at passere en anelse passiv Missefar i målet. 1-0.


På grund af det tidlige mål frygtede Giganterne en kæmpe afklapsning, men vi fik hurtigt styr på organisationen og holdt i store dele af første halvleg argentinerne på behørig afstand af målet. Det var dog ikke meget, Giganterne selv formåede at skabe offensivt, men det ændrede sig pludseligt. Jeppe Højbrok brokkede sig til et gult kort hos den jugoslaviske dommer Branislav, der er kendt for at have en ekstrem lav toleranceterskel for feedback på sin egen præstation under kampen. Men med en mand i undertal formåede Giganterne pludselig at rykke spillet længere frem på banen og skabe flere store chancer. Den største kom efter en fix 1-2 kombination mellem Niclas og Nielsen, hvor sidstnævnte kom til afslutning. Desværre ramte sidstnævntes skudforsøg en argentiner i røven, og så kom der ikke mere ud af det.


I pausen var Giganterne bagud 1-0, og der var god stemning blandt både Giganter og de mange tilskuere, som bla talte Søren, Kathrine, Konstantin, Maggie, Nanna x 2, Line og Missefars mange børn. Desværre blev den gode stemning ikke helt overført til banen, da anden halvleg gik i gang.


Her kom Giganterne under tungt pres, og Missefar måtte ved flere lejligheder benytte sig af både stolper og overligger til at afværge de argentinske skudforsøg. Værre blev da Nielsen måtte udgå med en forstrækning i læggen, og ikke længe efter måtte en Lasse Larsen også udgå med en skadet ankel efter en hård tackling.


Lasse Larsen havde indtil da spillet fremragende i sit comeback og bidraget med særdeles solidt forsvarsspil, men pludselig var begge Giganternes forsvarsklippe ude. Det kunne ses og cirka halvvejs inde i anden halvleg kom Boca Juniors på 2-0. Frustrationerne bredte sig, og Frederik Arnt indkasserede Giganternes andet gule kort for brok efter en episode, hvor Branislav lignede en, der havde lyst til at slås.


Resten af kampen skulle derfor bare overstås, men til allersidst skete der noget vildt. Mucke tryllede i feltet og spillede bolden skråt på tværs til en helt fri Tobias. Men desværre var Edgar Dawids-brillen ikke blevet pudset ordentligt, så Tobias fik et elendigt træf på bolden, der trillede forbi mål. Det kunne have været århundredets mål, men ak.


Det endte derfor med et 2-0 nederlag, men Giganterne spillede en fin kamp. Specielt i betragtning af, at det ikke ligefrem var de største boldekvilibrister, der var med i kampen. Kampens spiller for øvrigt Lasse Lasse .


Nielsen

___________________________________________________________________________________________