2014

Sæson 7 - 2014

En bimset sæsonstart 

Helt Whæk United vs Los Gigantos – d. 2/4-14 kl. 18.10 – Valby

 

Kampen mod Helt Whæk United, blev en drømmedebut for giganterne. Det blev nemlig en sand bimsekamp på hele 6-0 til Los G, der i dagens anledning spillede på eget græs. Dette betød også at PR-ansvarlig, Niko, havde sørget for at stille med et helt bims banner, der dog måtte udgå med en mindre skade efter kort tid. 

Da kampen vil blive underbygget af en bims omgang videosammendrag, vil gennemgangen af målene blive rimelig bims (hurtig). 

Det jeg kan huske er, at Frode efter kort tid pisser på en hjælpeløs og bims udeholdsmålmand med et dejligt mål til 1-0. Herefter går det utroligt stærkt, så rækkefølgen på målscorerne er der ingen der kan huske. Sandheden er at vi ved pausen fører 4-0. Og håbløsheden i udeholdet spil er ikke til at tage fejl af. LG scorer et par hurtige bimsemål efter pausen, og herefter sørger Rasser for at stå en bims omgang målmand, med cleansheet som resultat. Thomse står for 2 mål, Arnt for 2, frode for 1 og Sponne for 1.

Vi håber at kunne gentage succesen.

Godt spillet, af et velspillende Los G-mandskab

 

Niko

__________________________________________________________________________________________

 

  1. april - Sejrens dag! 

AZ Navour vs Los Gigantos – d. 9/4-14 kl. 19.20 – Kløvermarken

 

Den 9. april er for mange en vredens dag, en dag med had, nederlag og bitterhed. På 74 års dagen for værnemagtens overtrædelse af de danske grænser, spillede Los Gigantos for at gøre netop denne dag til en sejrens dag. Med en intet mindre end fantastisk og veloverstået forårstur i baghovederne var giganterne én efter én klar til at forsvare sig mod fjenden for at bevare pladsen som rækkens ubestridt bedste hold. 

10 mand høj stillede giganterne til start på Kløvermarkens kunstgræsbane nummer 42. Udtaget til kamp var lutter giftige folk – der nævnes i flæng: Morten N, D og S, Frode, Rasser, Søren T, Strass, Bøhlers, Lamme Rasser (Amdi) og undertegnede.

Selvom himlen på symbolsk vis lukkede sig som en sort overmagt om Kløvermarkens tvivlsomme græstæppe, var giganterne opsat på, at de måtte vise verden hvad sejr vil sige. 

Allerede fra første fløjt havde holdet i Dannebrogs rød hvide farver sat sig på en kamp, der ganske hurtigt skulle vise sig at blive deres. 

Med en solid bagtrop, velløbende fløje og et ufejlbarligt herredømme over midtbanen, var der grobund for at udfolde sig i fodboldens ABC. Masser af gode afleveringer og skift fra side til side, fik AZ Navours kæder til at ligne en blanding mellem skudhullede betonbygninger og et fortov i Vilnius. Med fire lækre afleveringer bag sig, havnede bolden efter 13 minutters spil hos Sponne, der med en uselvisk førstegangsberøring i modstanderens felt spillede Frodes nye Nikestøvler komplet fri foran mål – 1-0 til Los Gigantos

Blot få minutter efter Frodes barcamål, så det igen skidt ud for de gultrøjede AZN spillere. Ifølge dagens taktik skulle kampen vindes ved at score flere mål end de andre. Det er en taktik, der er til at forstå, når man studerer tal, kurver, matematik og økonomi. Efter et solidt presspil fra giganternes side landede bolden hos Rasser, der efter to hurtige træk sendte bolden afsted som et missil fra en Panserkrydser. Ingen chance for modstanderens keeper, der ellers havde sine reflekser i orden – 2-0 til Los Gigantos

En klog mand sagde engang, at 2-0 er den farligste føring, en anden sagde, at det bedste forsvar er et angreb. Giganterne fortsatte ufortrødent deres fremmarch mod deres modstanderes allerkæreste – målet. Opskriften på målet til 3-0 følger her: 1 dl af Sørens overblik, 325 g frit løb i dybden af Amdi, 1 stk lækker stikning (gerne fra Sørens fod, hvis du ikke har andet), en knivspids tæmning fra Amdi, der herefter skal røre det hele sammen til et saftigt og velplaceret skud – 3-0 til Los Gigantos

Efter pausen diskede AZN op med et massivt pres, men med dobbelt Morten i forsvaret og en Keeper med løgene nogenlunde intakte, var det en svær opgave for Navour at trænge igennem. 

Efter en lang og noget svævende aflevering opstod der dog alligevel en situation som Niller og jeg vel allerede har glemt. Som keeper er den fornemmeste opgave på sikker vis, at sparke bolden væk i en farlig situation. Det lyder som en simpel opgave, hvis ellers forsvarsspillerne holder deres hoveder væk. Navour fik årets mest klodsede mål på den konto, men resten af kampen sørgede giganterne for at holde stillingen på 3-1 status quo. 

På en dag hvor flagene på Dronning Louises bro var hejst på halvt, på en dag hvor vi danskere tænkte tilbage på vores historie, på en dag hvor der endnu var to dage til weekend, vendte Los Gigantos landestemningen. Med sejre i årets to første kampe tegner det til, at Los G skriver ny historie, når de vinder oprykning til DAI’s A-rækker. 

 

Andreas Andersen

__________________________________________________________________________________________

 

Forårskåde Giganter fortsætter flot forårsstart

Los Gigantos – Frankes Drenge – d. 16/4-14 kl. 19.20 - Valby

To cifrede varmegrader, piger i lårkort og masser af point til Los Gigantos. Ja, foråret er over os med alle sine sædvanlige kendetegn.

De sidste par år har Giganterne været fuldstændig ustyrlige, når kalenderen har vist forår. Og 2014 er bestemt ingen undtagelse. 

Sæsonens første to kampe er blevet vundet med en samlet målscore på 9-1, så til sæsonens tredje kamp, var der lagt i kakkelovnen til endnu et storsejr fra de forårskåde Giganter.

Forårets tredje kamp var mod Frankes Drenge, der inden kampen havde tre point for to kampe. Frode havde til kampen udtaget en særdeles stærk trup bestående af: Frode selv, Thomse, Rasser, Missefar, Strassmann, Jeppe, Mücke, Søren, Nielsen og Lamme Rasser.

Til dagens kamp indtog Lamme Rasser en noget uvant plads i målet. Søren og Nielsen startede i defensiven, mens Rasser, Thomse, Frode tog sig af midtbanen sammen med Missefar, der var tilbage i startopstillingen.

Kampen startede elendigt for giganterne. Frankes Drenge havde konstant en angriber liggende oppe i vores felt, og vi havde svært ved at vende os til deres lange bolde. På en af dem kom Frankes Drenge foran efter ca. fem minutter.

Vi spillede elendigt, og kom ikke frem til noget frem ad banen. Men efter en ulovlig indskiftning fik Frankes Drenge et gult kort, og det betyder jo som bekendt fem minutter i undertal. Og det skulle vise sig at blive en kæmpe målfest.

Nielsen trak med frem i et angreb, og da han hører forsvaret råbe ”bare lad ham skyde,” tænker han: ”Det skal de fandme komme til at fortryde”. Efter et kilometer langt aftræk brager han bolden afsted mod fjernes stolpe. Bolden rammer stolpen, men det er heldigvis på indersiden, og så triller kuglen i kassen til 1-1.


I angrebet efter scorer Frankes Drenge til 2-1 på et latterligt mål, der ikke fortjener at blive beskrevet nærmere. Rasser gider heller ikke tænke på det, så i næste angreb hamrer han bolden i kassen, fra noget jeg husker som 30 meter fra mål. En oplagt kandidat til årets mål.


Efter tre mål på fem minutter skete der ikke meget mere i første halvleg.


Efter pausen får Giganterne hurtigt scoret til 3-1. Nielsen erobrer bolden, hvorefter han selv fører den frem. Han overlader den til Thomse, der skyder. Returen ender hos Nielsen, der forsøger at spille på tværs. Desværre sidder afleveringen lige i kuglerne på Jeppe, der når at råbe ”ARV” inden han afslutter. Forsøget bliver reddet, men på returen får den hårdt ramte Jeppe skovlet bolden i mål til 3-2.

I resten af kampen brænder Jeppe og Søren et par mega chancer. Rasser får scoret endnu et fremragende mål efter flot kombinationsspil med Thomse. Og så laver Thomse selv et enkelt.

Lamme Rasser har mod slutningen et par fremragende redninger, inden dommeren fløjter af.

Kampen ender 5-2 efter en ikke voldsomt velspillet kamp, men Giganterne viser endnu engang flot moral og står sammen som hold.

Efter tre kampe i foråret fører vi puljen med maksimum point og en målscorer på skræmmende 14-3. BRAVO!

Sejren blev efterfølgende fejret på en grønlænderbar i Valby, hvor Nadia, som den trofaste fan hun er, dukkede op. Stor tak for støtten, vi håber flere vil følge trop i fremtiden.

Nielsen

__________________________________________________________________________________________

 

 

Første nederlag !!!

Los Gigantos vs. Vittoria Vitale – 02 maj 2014 – kl.18.10 – Valby Idrætspark

 

Så kom kampen Los Gigantos - Vittoria vitale. En kamp som kunne udvide vores streak af sejre. Start 7´eren lød på Sørensen, Frode, Søren, Arnt, Thomse, Bølle, Simon, Niko, Strass og Mücke. Giganterne spillede en udmærket 1. halveg hvor det var småt med chancer, til hvert hold. VV havde et par forsøg som blev plukket af den rutineret og veltrænede keeper, i samarbejde med et hårdt arbejde forsvar. Arnt har en stor chance i midt af 1. halveg som desværre blev misbrugt. Den sidste store chance vi har i 1. halveg er et frisspark, lige ud foran VV felt. Men desværre for giganterne er skudet lige på en velspillende VV målmand, og vi går til halveg med 0-0 og modet stadig oppe. 

  1. halveg starter lidt nervøst for giganternes side, og der skal ikke gå længe før VV for en stor chance som igen bliver nappet. Efter det pressede VV på og efter et dobbelt forsøg fra VV må giganterne se bolden i mål. Det tog lidt modet fra Los G, og vi begyndte at slå en lille smugle op i banen. Målet til 0-2 kommet efter et skud som bliver rettet af i feltet, og bolden lå igen i målet. Giganterne så ramt ud mod en udmærket modstander. Målet til 0-3 er en friløber som bliver skudt forbi keeper og i kassen. Giganterne begyndte lidt internt at diskutere, og lidt efter stod det også 0-4. VV havde et par store chancer, og skulle vel egentlig have vundet både med 5 og 6 mål. Men takket være en godt spillende keeper, bliver nederlaget holdt på 0-4. 

Vi må op på hesten igen og se fremad, og tage en kamp ad gangen. FORZA Los Gigantos

 

MOM DoubleUp (Sørensen)

__________________________________________________________________________________________

 

Fadæse nederlag

Los Gigantos vs. Ryttersport– 16 maj 2014 – kl.11.20 – Valby Idrætspark

 

Det var blevet Store bededag, og giganterne skulle spille kamp. Med til kamp var Frode, Sponne, Strass, Bølle, Niller, Søren, Jeppe, Mücke, Arnt og undertegnede.

Store bededag falder den fjerde fredag efter påske og tre uger før pinsen. Store bededag blev varslet dagen før ved stormklokkeringning fra landets kirker. Dette var et tegn til, at der ikke længere måtte drives handel, og at kroer og lignende skulle lukke, så folk kunne gå hjem og hellige sig den forestående bededag og møde veludhvilede og ædru i kirke/fodboldkamp næste morgen. Denne tradition bliver åbenbart ikke holdt i hæv mere. I hvert fald havde halvdelen af holdet været på monster druk og mødte noget slidte til kamp.

Kampen går i gang og giganterne sætter sig hurtigt på spillet. Efter lidt spil foran Ryttersports felt skyder Frode på mål. Bolden bliver rettet af og ryttersports målmand har kastet sig til den forkerte side, og bolden er på vej i mål. Arnt dukker op ud af det blå og stjæler målet fra Frode, 1-0. 

Efter scoringen bliver giganterne bange for at spille, og Ryttersport overtager spillet. Der går ikke længe efter giganterne er blevet presset i bund før Ryttersport får scoret. En god aflevering fra forsvaret op til en udækket angriber, der hætter den i mål, 1-1 som også er stillingen ved pausen.

I anden halvleg kommer giganterne ud som lyn og torden. Bølle er inde i sine 4 minutter, og hvilket 4 minutter. Bølle når at have to afslutninger, og lade en bold løbe ud over sidelinjen. Den ene afslutning tager 3 minutter at få gennemført, den anden fører til endnu et mål af Arnt. Her ser Ryttersport målmand ikke god ud, på trods af han stod en fornuftig kamp.

Igen overlader giganterne initiativet til Ryttersport, der hurtigt udnytter på nogle personlige fejl, også står den 3-2 til Ryttersport. Der mangler stadig 15 minutter af kampen, men folk er begyndt at hænge med hovederne. Der går dog ikke længe før Rasser og Arnt starter en kontra op, og Arnt sætter den flot ind i det lange hjørne, 3-3. 

Men med 10 minutter igen taber dommen sutten. Det skal siges, at han generelt havde dømt en fin kamp, men han giver Frode et korrekt gult kort, men glemmer senere at give en Ryttersport spiller et gult kort for en lignede forseelse. Med Frode udvist scorer Ryttersport to mål og det lukker reelt kampen.

Alt i alt en skidt kamp, som vi skulle have vundet, men udvisningen af Frode bliver afgørende, og evnen til ikke at slå til på det rigtige tidspunkt.

Til sidst skal det siges på trods af, vi slog op i banen de sidste fem minutter, så synes jeg det var rart at se, at kampen blev taget seriøs, da den først gik i gang på trods af massiv druk dagen før og en smule useriøsitet i opvarmningen.

Rasmus

__________________________________________________________________________________________

 

Et udspillet gigantos hold nedlagt

Los Gigantos vs. Giovani Calcio– 20 maj 2014 – kl.20.30 – Valby Idrætspark

 

På Valby idrætspark står dommeren, Raymond Clare klar til at starte en kamp, mange fodboldelskere havde glædet sig til. Efter 2 nederlag, senest mod et hold med en kvindelig profil, var det et tænd Los G-mandskab der stod klar på grønsværren. Dels var der er en helvedes masse stolthed der skulle genvindes, men en sejr kunne også få os tilbage i topstriden, der hvor vi har det bedst.

Kampen er desværre ikke mange minutter gammel før vi må sande, at vi møder et top-tunet fodboldhold, der ved hvor hinanden står placeret. Der går derfor heller ikke længe før Los G er bagud 1-0. Skuffelsen er massiv, og det udnytter Giovani  Calcio-drengene til igen at gøre det unde ved os kort tid efter. Da den ved pausen står 4-0, ligner det et kollektivt kollaps, og der bliver i pausen talt med store ord fra hele holdet. Dette giver lidt fornyet energi til at tage 2. halvleg med storm, men ligelidt hjælper det - 5-0 ender en trist forestilling, der får konkurrenterne og medier til at tale om formkrise hos Giganterne.

 

Nikolaj Jørgensen

__________________________________________________________________________________________

 

Eventyrligt mål i vigtig Los Gigantos sejr

Los Gigantos vs. Fischer & Kerm– 24 maj 2014 – kl.11.30 – Valby Idrætspark

 

Medvirkende: Frode, Søren, Strass, Farmer, Jeppe, Amdi, Lamme Christoffer, Lamme Nicklas og Lamme Per.

Følgende er løst baseret på virkelige hændelser.

Engang for ikke længe siden skulle det folkekære fodboldhold med det hårdtslående navn, Los Gigantos på banen for 8. gang i sæsonen. Inden kampen var det blevet til 3 nederlag på stribe, og de gævede Giganter (alle 5) var derfor meget opsatte på at få vendt denne dårlige stime.

Da Giganterne mødtes tidligt på formiddagen stod solen højt, fuglene sang og frøerne kvækkede - thi det var forår! Alle landets folk var kommet til fra nær og fjern, blot for at få et lille, omend uvurderligt, glimt af de solbrune og markerede drenge klædt i Dannebrogs rød-hvide farver.

Da tiden kom hvor kampen skulle starte, var både publikum og spillere spændt som en egetræs bue i Robin Hoods faste greb. Det viste sig dog hurtigt at de stålfaste Giganter kunne slappe mere af end de overtrækstrøje-klædte modstandere fra Fischer & Kerm. Giganterne sad tungt på spillet, men på trods af dette forblev målet tomt som Frederik Arnts skohylde med fissesko. Efter 15 minutter kom forløsningen dog for Giganterne og de mange medrejsende fans. Amdi bliver efter et indkast spillet helt fri af Frode på kanten af feltet. Her vælger han med en inderside så iskold som Mückes hjerte, at sparke bolden direkte i nettet til stillingen 1-0. "Hil Mathias, Hil Mathias!" Blev der råbt fra nær og fjern. Publikum var mildest talt mere ekstatiske end Sponne til en Westlife koncert. Stillingen 1-0 holdt til pausen.

I 2. halvleg starter dette eventyr for alvor. Et eventyr som på en gang er forbavsende smukt og ufattelig overraskende. Et eventyr som på smukkeste vis beskriver et mål af den hidtil utrolig uskarpe spiller bærende nummer 18. Hermed følger en kort omend præcis beskrivelse af målet scoret af nummer 18 - Jeppe: 

Jeppe som spiller i forsvaret på daværende tidspunkt erobrer bolden i egne rækker og sætter turboen på i venstre side af banen. Efter et par hurtige træk spiller han Farmer fri på midten. Herfra tager Farmer et par træk og tiltrækker de to forsvarsspillere som er nået med tilbage. I mellemtiden har Jeppe fortsat sit løb og står nu helt blank foran modstandernes målfelt. Dette ser Farmer som lægger en præcis aflevering lige i føderne på ham. Det næste der sker vil for mange virke ligeså uvirkeligt som at give en pige 7 orgasmer i træk; Jeppe afventer målmanden som kommer spændende ud af sit mål. Idet målmanden smider sig, lobber Jeppe bolden over ham og ind i målet. 2-0. 

Efterfølgende får Fischer & Kerm reduceret til 2-1 på et lidt kluntet mål.

 

Jeppe Højlyng

__________________________________________________________________________________________

 

”…når kampen er slut, så står vi sammen igen”

Los Gigantos vs. Lundtoftegade FC – 1. juni 2014 kl.09.00 – Valby Idrætspark

 

Dagens skribent siger det med det samme: Dette referat bliver ikke af de længste, for der er ikke meget at skrive. Så er stemningen lagt, ganske anderledes end den var søndag morgen klokken 9.00 den 1. juni. 


Trods sporadiske tømmermænd, trætte ansigter og søvn i øjnene i de indre linjer, var giganterne topklar til kamp. En kamp der skulle vindes for at holde liv i drømmene om at gå til sommerpause i toppen af tabellen. 


Med til braget mod Lundtoftegade FC, der inden dagens kamp indtog pladsen som rækkens nummer 2 var: Rasser, Thomse, Niller, Frode, Mücke, Søren T, Sponne, Strass, Nicko og undertegnede.


En opstilling med lutter boldsikre unge mænd, der på alle måder kom fint fra start. Bolden blev langt hen ad vejen holdt i egne rækker grundet solide pasninger – en gedigen praktisering af fodboldens ABC. 


Her slår lynet så alligevel ned, hvilket er den første årsag til, at der ikke er megen læsning tilbage. 

Lundtoftedrengene får deres ønskedrøm opfyldt med et frispark lige uden for giganternes felt. Efter en halvhjertet, men men men yderst velplaceret mur(!), en halvhjertet redning fra keeperen og en bold der havnede i eget mål, gik det i første halvleg derfra kun ned ad bakke. 


Giganterne går til pause bagud med en helvedes flok mål. 


Gejsten for at komme tilbage i kampen opstod i begyndelsen af anden halvleg, hvor det gode spil og herredømmet over midtbanen igen blev erobret. Vejen til Lundtoftes netmasker bestod af tre-fem hæftige bump inden Thomses skud landede i modstanderens mål – ingen kan sådan rigtig huske hvad der stod på det givende tidspunkt, men målet var fint, det tæller i hvert fald.

Kort efter var det Nicko til at svinge taktstokken med et slagskud fra distancen – med lidt hjælp fra Sponne havner bolden i kassen til de flestes jubel, bortset fra Nicko, der følte sig i den grad bestjålet – men ja, den tæller i hvert fald. 

Resten af kampen handlede det mest af alt om at undgå den helt store ydmygelse på hjemmebane – med en god forsvarsindsats, (specielt situationen hvor Niller benyttede sig så fint af sin hofte) og et par fine redninger til sidst i kampen formåede giganterne at holde nederlaget til 2-6

Flere spørgsmål opstår i kølvandet på et nederlag, har holdet den rigtige taktik, den rigtige opstilling, de rigtige spillere, den rigtige træner og den rette præsident? Alt sammen noget vi forhåbentlig kan få svar på i fremtidige kampe – for som en ung venstremand engang sagde: …når kampen er slut, så står vi sammen igen.

Andreas Andersen

__________________________________________________________________________________________

 

Fadæse-fodbold i Valby

Los Gigantos vs. Fionias Engle – 10. juni 2014 kl.17.00 – Valby Idrætspark

 

Giganterne var denne brandvarme tirsdag mødt op på kunstgræsbanerne i Valby for at spille sæsonens 10. kamp. En kamp der skulle vise sig at blive alt andet end køn.

Med til kamp var Strass, Nielsen, Lamme Rasser, Shorty, Farmer, Sponne, Bølle, Frode, Mücke og Jeppe.

I mangel på bedre besluttede Strass og Jeppe inden kampstart, at disse to ville tage posten på kassen i henholdvis 1.- og 2. halvleg.

Giganterne lagde hårdt fra land og kom på et hårdt og velplaceret skud fra farmers støvle hurtigt foran 1-0. Dette mål resulterede i en så voldsom jubelscene fra Bølle, at han nærmest besvimede på sidelinjen. Et par minutter senere lysnede det endnu mere for Los Gigantos, da Thomses smukke indlæg fra venstre side af banen finder vej til den bagerste del af feltet. Hen har Jeppe bevæget sig op, og han vælger at helflugte bolden med sit altid sikre venstreben. Bolden smadrer direkte op i hjørnet UDEN at ramme noget på sin vej. 2-0 til Giganterne som på dette tidspunkt ligner klare vindere. Sådan skulle det dog ikke gå.

Efter 2-0 målet går Giganterne fuldstændig ned med flaget og ved pausen er Giganterne bagud med imponerende 2-4!!!!! Fadæse.

På trods af en skarp teamtalk i pausen lykkes det ikke for Giganterne at få vendt kampen. Kampen behøver egentlig ikke mere beskrivelse, da Giganterne taber 2-6.

Med nederlaget indtager Giganterne rækkens 7. plads, og har på mandag en meget vigtig kamp på rækkens nr. 8. - FC Sailing Lads!

Jeppe 

__________________________________________________________________________________________

 

Kampen mod de sejlende drenge !!!

FC Sailing Lads vs. Los Gigantos – mandag den 16. juni - kl.17.00 - Valby Idrætspark

 

Oven på weekendens kongebrandert hos Bølle og Niko lykkedes det på utrolig vis for Frode at skrabe hele ni mand sammen til kamp mandag.


Og hvilke ni: Strassmann, Rasser, Thomse, Bølle, Andreas, Mücke, Sponholtz, Frode og Nielsen.

Kampen begyndte på det – for os – fuldstændige umulige tidspunkt kl. 17.00. Det betød, at Nielsen om for sent med tøjet, Frode for sent til kampstart, og Thomse for sent fordi bacheloren skulle fejres med et papbæger med lunken rosé. Tillykke til Thomse!

Men det er så nok også sidste gang, at ordet ”tillykke” bliver brugt i dette kampreferat

Kampen var nemlig noget værre lort.

Giganterne kom bagud efter to minutter. Forfatteren kan ikke selv huske episoden, men efter Jødens hukommelse, var det Nielsen, der gik på en serie af skudfinter, og så var der ikke noget at gøre for Andreas på kassen.

Men der skulle heldigvis ikke gå længe, før den nybagte bachelor, Thomse, på et frispark udlignede for Giganterne. Frisparket var et stykke uden for feltet, og de fleste fra Sailing Lads forventede vist et indlæg. Om Thomses skud var et indlæg, ved jeg ikke, men Rasser og Morten S lød snedigt bolden passere, og så måtte en overrasket keeper hentet bolden ud af nettet.

Resten af halvlegen var ikke det helt vilde. Giganterne kæmpede med at komme frem til noget, eftersom afleveringerne simpelthen ikke hang sammen. Sailing Lads havde bolden mest, men en velspillende Andreas i målet holdt Giganterne inde i kampen. 

Lige inden pausen lykkedes det dog for Sailing Lads at tage føringen, da Giganterne var for dårlige til at få clearet foran feltet.

Men 2-1 er jo som bekendt verdens næst farligste, og det havde Giganterne selvfølgelig tænkt sig at udnytte i anden halvleg.

Vi stod egentlig ok på banen, men brugte en masse kræfter på at forsvare. Det betød desværre, at når Giganterne fik bolden, ja så var der ikke meget overskud til lækre finter eller hurtige dybdeløb. Derudover gjorde et ocean af tekniske fejl og groteske aflevering det svært for Giganterne at få udlignet.

Men Sailing Lads var heller ikke imponerende, og derfor gik Giganterne ind til de sidste ti minutter med god tro på tingene. Den tro blev dog ødelagt, da Frode med en syv-otte minutter igen modtog gult kort og dermed fem minutters udvisning. En udvisning som DR Sportens Morten Bruun og Peter Piil uden tvivl ville have betegnet som en KÆMPE SKANDALE.

Med en mand i undertal blev det naturligvis svært for Giganterne og med to hurtige scoringer til Sailing Lads blev kampen afgjort til resultatet 4-1.

Endnu en skuffende kamp af Los Gigantos, der kan se tilbage på et forår, der begyndte så godt, men i takt med solens komme er blevet et sandt mareridt.

MEN på lørdag har Los Gigantos forårets sidste kamp, og her kan vi nå at forlade foråret med et godt indtryk. Kl. 11.30 gælder det Helt Væk United i Valby, og her vil der være gratis adgang for alle fans af Los Gigantos. Og husk: Første kamp mod Helt Væk endte med 6-0 til Los Gigantos, så det kan kun være tre sikre point.


Vi ses lørdag!

 

Nielsen

__________________________________________________________________________________________

 

Sidste kamp inden sommerpausen !!

Helt Whæk United vs. Los Gigantos -  Lørdag den 21 juni - kl.11.30 - Valby idrætspark

Den 21. juni skulle giganterne spille deres sidste kamp inden sommerpausen. Efter hvad der nok må betegnes som en af de dårligste halv sæsoner i Los Gigantos historie skulle der nu nogle point på tavlen så man kunne gå til pause med noget optimisme. Derfor havde giganterne også valgt at stille med et yderst stærkt hold bestående af Frode, Jeppe, Strass, Søren, Nikolaj,  Sponne, D , Andreas og Lamme Rasser. Kampen startede og den er ikke mange minutter gammel da Helt Whæk får hjørnespark. Det bliver slået indover og Helt Whæks angriber giver D en albue i maven så han ender med at stå helt fri foran mål.  1-0 til Helt Whæk på en klar dommer fejl. Målet vækker dog Giganterne og de kommer bedre med i kampen. Dette resulterer i et par skud udefra som dog ikke volder keeperen alt for store problemer. Det fik han dog halvvejs inde i første halvlej da giganterne får hjørnespark.  Lamme Rasser trækker ud for at sparke det. Ulig hans navnebror lægger Lamme Rasser en god bold indover og ud af ingenting springer den mest usandsynlige af alle Giganterne (Mücke) op og header flot bolden i kassen. Dette medfører måske det største jubelbrøl i Los G`s historie. Herefter er det Giganterne der tager teten og kommer frem til et par gode muligheder. Specielt Lamme Rasser må ærgre sig da han bliver sendt afsted i dybden af Jeppe og kan komme 1 mod 1 med målmanden, men desværre misser han sin førsteberøring og chancen løber ud i sandet. Ved pausen står kampen stadig 1-1 og Giganterne bliver enige om at hvis de bare fortsætter så skal de nok vinde kampen.  Men anden halvleg er ikke særlig gammel da Helt Whæk kommer på 2-1 og meget hurtigt efter også 3-1. nu så det sort ud for Giganterne og selvom de kom frem til et par halv gode muligheder er det Helt Whæk, som scorer til 4-1 og dette blev også kampens resultat. Selvom kampen endte 4-1 var der stadig en masse positive ting at tage med fra kampen og Giganterne skal nok vende stærkt tilbage efter sommerpausen.

Mücke 

__________________________________________________________________________________________

 

Sæsonstart efter en lækker sommer!! 

Navour vs Los gigantos - tirsdag den 12 august 2014 - kl.19.20 - Valby idrætspark 

Tirsdag den 12 august skulle giganterne starte fodbold sæsonen op igen efter en dejlig sommerpause.  Med til kamp var Andreas, Nielsen, Søren, frode, niko, Jeppe, mark, strass, D og bølle. Mucke havde indtaget trænerrollen på sidelinjen. Sammen med træner Mucke havde nogle af de trofaste Los gigantos fans valgt at komme og støtte op omkring holdet.  Fantastisk og stor tak til disse 3 søde piger. 

Los gigantos skulle møde navour som lå på 10 pladsen. Giganterne befandt sig på en 7 plads som må siges at være lidt skuffende efter den fremragende sæsonstart vi havde. Men det var på tide at vi skulle hente en sejr hjem. 

Kampen starter som forventet, hvor giganterne trækker sig langt ned og står dybt og lader navour spille bolden rundt. Navour kommer ikke frem til det store og giganterne er gode til at få fat i bolden og bragt den hurtigt frem. Desværre ikke til nogle helt store chancer, men vi får sparket en del udenfor som medfører til et par hjørnespark. Et af disse hjørnespark er giganterne ved at gøre kunsten efter vore sidste kamp inden sommerpausen, nemlig et mål på hjørnespark. Denne gang er det Bøhlers der er tæt på at bringe giganterne foran, men desværre lige forbi mål.

Begge hold var præget af at det var første kamp efter en sommerpause med øl og smøger. Så formen blandt spillerne var ikke den bedste og der var en del uskarphed foran mål. Så det var en kamp der skulle afgøres af tilfældigheder. 

Desværre for giganterne var det navour der fik udnyttet en af disse. Et hårdt indlæg i feltet hvor niko bliver presset af en navour spiller som betyder et selvmål af niko. 

Efter giganterne kom bagud pressede holdet højere op som betød at navour også begyndte at få nogle hurtige omstillinger. En af disse blev omsat til et mål, da en navour spiller tilfældigt/heldigt får skudt bolden forbi Andreas i målet. 

Giganterne har en del chancer til at bringe balance i regnskabet men vi misser disse chancer. 

Det ender med et 2-0 nederlag til navour. 

Vi skal defor for alvor til at få hevet nogle point hjem hvis vi ikke skal ende i den kedelige ende af tabellen. 

Det gør vi heldigvis ved hjælp af bølles løbe Challenge som betyder at vi om en måned er i kanon form !!! 

Alt i alt var det dejligt at se jer alle igen og vi skal nok få hevet nogle point hjem i de næste kampe!!! 


Kram og møzzz til jer alle !! 

 

Frode

__________________________________________________________________________________________

 

Frankes Drenge

Kløvermarken tirsdag d. 26 august

 

Man skulle tro at DAI’s græsbaner på Kløvermarken var centralt beliggende og nemme at finde, men sådan forholdte det sig ikke. På bane 59 cirka 45 minutters gang fra omklædningsrummet fandt man tirsdag d. 26 august Los Gigantos spille mod Frankes Drenge, en direkte duel omkring at spille sig væk fra de faretruende nedrykningspladser. Med til kamp havde Los G: Frode, Niko, Nielsen, Jeppe, Strass, Thomse, Mücke, Sørensen og Sponne. 

Forud for kampene havde Giganterne leveret en rekordhøj nederlagsstribe, og en sejret var derfor påkrævet. Sådan skulle det dog desværre ikke blive. Kampen vil blive husket for en urimelig dårlig dommerindsats fra Kongen af DAI’s side. Gang på gang blev der fejldømt til stor frustration for Giganterne. Især Jeppe ramte det røde felt på en fejlkendelse, der resultere i et gult kort for brok. 

Selve kampen var ikke særlig køn, og der er egentlig ikke så meget at skrive hjem om. Det var en kamp hvor Giganterne gang på gang forsøgte at presse på, men blev overspillet og lukkede dumme mål ind. Den holder nok ikke i byretten, men vi giver dommeren skylden. 

 

Sponne

__________________________________________________________________________________________

 

Vittoria Vitale

Kløvermarken torsdag d. 4 september

 

Det vakte ikke gode minder at være tilbage på Kløvermarkens frygtede græsbane. Kampen blev spillet på det urimelige tidlige tidspunkt kl. 17, og vi skulle helt hen til 10 minutter før kampstart, før modstanderholdet og dommeren valgte at troppe op. 

Vittoria Vitale var en modstander vi tidligere havde haft det rigtig svært med, og som har kørt os fuldstændig over, sådan skulle det næste også gå denne dag. Los Gigantos stillede til start med: Sponne, Frode, Nielsen, Strass, Mucke, D, Lamme Rasser, Rasser og Søren. Simon var tilmeldt kampen – men valgte ikke at dukke op? Bødekassen siger mange tak og kvitterer med en bøde på 100 kr. 

Los G havde valgt formstærke Nielsen til tage første halvleg, og det skulle vise sig at han fik nok at lave. Kampen er ikke mere end 7-8 minutter gammel før Los Gigantos er bagud med 2-0. Hurtige dybdeafleveringer oprumplede gang på gang Los G, og det resulterede i lette mål på en chanceløs Nielsen. På trods af spektakulære udfald blev bolden gentagende gange skudt over Nielsens fødder. Midt i første halvleg bliver der dømt et tvivlsomt straffe til Vittoria efter påstået skub i ryggen fra Frode.  De efterfølgende tv-billeder afslører dog tydeligt film fra Hassan, som burde have fået gult. Vittoria kommer både på 4-0 og 5-0 før Giganterne svarer igen. Et godt opspil i venstre side efterlader Søren alene med målmanden og en forsvarsspiller. Resolut sparker han på mål (påstår han), men bolden bliver reddet af målmanden. På riposten får Sponne med ryggen til mål hurtigt vendt til om, og sparket bolden ind til en reducering. Vittoria scorer dog hurtigt til 6-1.

Halvlegen var en kæmpe pep-talk fra fremmødte Rasmus, der fik sparket liv og gejst ind i et slukøret Los G hold. Og det virkede! Målsætningen for 2. Halvleg var ikke at tabe den, og det lykkedes næsten. Giganterne var som forvandlet og kom ud til 2. Halvleg med ny gejst. De pressede modstanderen højt på banen og tvang dem til uprovokeret fejl. Og presset gav bonus, Lamme Rasser skyder tørt til bolden efter en bygeregn af skud og scorer til 2-6. Herefter følger en friløber til bl.a. Sponne og skud på stolpen fra Rasser, men en velspillende målmand får afvist. Vittoria scorer desværre både til 7-2 og 8-2, men på trods af dette kan Los G tage en masse med videre fra kampen. Den gejst og vilje der blev lagt for dagen i 2. Halvleg skal videreføres til de næste par kampe, så overlevelsen kan sikres.

Og herfra skal lyde et personligt tak for kampens spiller to gange i træk!

 

Sponne

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos - Giovani Calcio

tirsdag d. 10 september

 

Endnu en tidlig hverdags kamp for giganterne, Kl 17 stod der på uret sen eftermiddag tirsdag d. 10. september. Startopstillingen gav sig selv, da vi kun var 7 til kamp start, mens 2 kom så hurtigt de kunne efter job. De 7 var Jeppe, Lamme Rasser, Frode, Mücke, Arnt, Strassmann og Rasser. Niko og Søren kom direkte fra job i jakkesættet og måtte skifte på sidelinjen. 

Der er kun spillet 2 min af kampen før Giovani Calcio gør det til 1-0 på en hurtig omstilling. Giganterne virker slukøret, men har egentlig bolden en del og får spillet den fint rundt. 

Bum en personligfejl, hvor folk står og kigger bold og så står den ikke bare 2-0 men 3-0. 2 personlige fejl i træk plus en smule held til Calcio gør at giganterne går til pause bagud 3-0. 

Giganterne kan se tilbage på en første halvleg, hvor de havde meget af spillet, men ikke kom frem til ret meget. Derudover 2 personlige fejl og en ukoncentreret start og dermed bagud 3-0.

I pausen bliver giganterne enige om at blive ved med at sætte sig i gennem i nærkampene og kæmpe videre. 

2 halvleg går i gang og giganterne har stadig bolden meget og spiller den meget frem og tilbage. Her skal vi simpelthen være bedre til at have lidt tålmodighed. Det gør ikke noget at forsvarsspillerne spiller den mellem sig 15-20 gange før der sker noget. Hvis modstanderen ikke presser, så lad os spille den frem og tilbage til der bliver plads, som der fx blev i 1 halvleg, hvor Jeppe tager et godt løb med bolden efter 10-15 afleveringer mellem ham og Søren. 

Desværre for giganterne scorer Giovani Calcio til 4-0 midt i 2 halvleg på endnu en hurtig omstilling. Det på trods af giganterne faktisk fik sat et rigtig godt hold pres til tider, hvor alle pressede op, hvilket førte til flere halve chancer. Derudover så stod giganterne rigtig godt i defensiven og Calcio havde ikke meget andet end omstillingsspillet. 

Inden kampen slutter for Rasser reduceret på et lang skud, men desværre får Calcio scoret lige før slutfløjt til 5-1.

De næste 2 kampe er rigtig vigtige for giganterne. Så kom ud og støt os tirsdag d. 16. september kl. 17:00 i Valby og søndag d. 21. september kl. 10:10 i Valby. 

Rasser

__________________________________________________________________________________________

 

Forældredagen – må blive tredje gang er lykkens gang

Fischer & Kerm vs Los gigantos - søndag den 21 august 2014 - kl.10.10 - Valby idrætspark 

Scenen var på mange måder sat for en gennemført succesoplevelse for Los Gigantos. Valby Idrætspark dannede søndag formiddag rammen for afholdelsen af den nye tradition; forældredagen, hvor Giganternes mødre, fædre og søskende var troppet op til kaffe, kage og en omgang fodbold. Bestyrelsen havde endda oppet sig og fundet en på papiret underlegen modstander, så vi kunne levere mål og flot fodbold til vores kære. Men sådan skulle det ikke helt gå. 


Med til kamp var: Andreas, Nielsen, Søren, Simon, Thomse, Niko, Rasmus, Bølle, Arnt og Sponne. Hele 14 Giganterne var ellers klar til kampen, men ovenstående 10 bliver fundet som de stærkeste. Det var derfor til stor undring at blot 4 mand var mødt op til det planlagte mødetidspunkt. Endnu mærkeligere var det at to Giganter ikke formåede at holde sig indenfor tidsgrænsen, og blev tildelt en ’for sent omklædt bøde’, pga. druk dagen før. 

Kampen mod Fischer og Kern startede ellers planlagt. Angrebs- og forsvarsvideoerne blev fulgt til punkt og prikke, og dette gav bonus allerede efter få minutters spil. Sponholtz bryder Fischer og Kerns opspil midt på bane, spiller en hurtig bold til Nikolaj, der i dybden finder Rasmus der nemt prikker bolden forbi den fremadstormende målmand – 1-0 til Los Gigantos, til stor jubel for det medrejsende publikum. Giganterne sad sikkert på kampen, kontrollerede midtbanen og fik dækket af for fløjene, og den eneste gang Fischer og Kern kom til en reel chance var pga. Simons korte indkast der endte hos en fri FK-spiller, der dog fik misbrugt chancen på det groveste. 

Giganterne kunne derfor velfortjent gå til pause foran 1-0, og som spilstyrende. Det skulle også blive 2-0 til Los Giganterne, som må være skoleeksemplet på hvordan den nye fodboldstrategi skal udføres. En lang bold blive spillet op til Thomse, der med en mand i ryggen for sendt den i dybden til en fremadstormende Sponholtz, der er stukket før afleveringen falder. En hurtigt tæmning og en langt træk sikre en direkte duel med Fischer og Kerns målmand, som Sponholtz sikkert vinder med en klassisk tunnel. Dette udløste stor jubel på tilskuerrækkerne. 

Herefter gik det dog kraftigt ned ad bakke. Målmand Andreas havde i dagens anledning valgt det par handsker (ud af 5 mulige) der var sæbehandsker, og hvad der ellers lignede en sikker sejr begyndte at glide ud af handskerne på Andreas, og dumpede stille ind i Giganternes mål til stillingen 2-1. Knap nok var reduceringsmålet scoret før Fischer og Kern lugtede nervøsitet hos Giganterne. En lang bold bagerst i feltet blev på smukkeste vis helflugtet ind i det lange hjørne uden chance for Andreas. Udligningen var en realitet. Nu fik vi da i det mindste point, troede vi. Men den velkendte point-tyv Frederik Arnt ville det anderledes. Frederik Arnt der forrige sæson kostede os oprykningen leverede et klokkeklart straffespark med to strakte hænder i ryggen på modstanderen, og så var det pludselig 2-3 til Fischer og Kern, og endnu et nederlag til Los Gigantos, der nu må betegnes som en seriøs kandidat i nedrykningsspillet. En position vi bestemt ikke har været vant til at være 

Vi vil dog gerne takke for den store opbakning, der endte med en all-time tilskuerrekord på +20 personer! Tillykke med det… Jeg takker personligt for endnu en kampens spiller!

 

Sponholtz

__________________________________________________________________________________________

 

Minus på pointkontoen, men kæmpe plus i bødekassen!

Fionias Engle vs. Los Gigantos – Mandag d. 6/10-2014 Kløvermarken

 

Siden giganternes fantastiske start på sæsonen i foråret, hvor de vandt de fire første kampe, er det kun gået en vej i tabellen – og det er ned af, i styrtdykkende fart, som kun Tom Cruise i Top Gun, ville kunne følge med i. Det har medført at bødekassen er vokset til en ualmindelig kolossal størrelse.

Med til kamp 30 min før tid var: El Prezi, Søren, Frode, Lamse, Strass, Mücke, Sponne og UT.

20 min før tid: Double A med tøjet.

Midt i halvlegen: Bøllefar.

Allerede inden kampen bliver fløjtet i gang, vælter det ind med kolde kontanter, på den brandvarme bødekassekonto. Andreas Andersen (Double A) havde for første gang i år, fået æren af at stå for vasketjansen, hvilket han havde klaret med bravour, indtil det der med at møde til tiden. Tøjet var lækkert, fuldstændigt rent, dejligt blødt og duftede himmelsk af blid kvindelig kærtegnelse. (Hvordan det kunne lade sig gøre, vides ikke, men vi vil ha’ mere af det.) Det med at møde til tiden, har altid været en hemskue i giganternes historik, og det skulle vise sig at fortsætte. Double A er blevet misinformeret, på trods af at der tre steder står, hvor kampen skal spilles, hvilket resultere i at Double af står på vores kære hjemmebane i Valby og det ædle Los Gigantos tøj i hånden en time inden kampstart.

Spekulationerne begynder at sprede sig som steppebrande, ”Når Double A herhen med tøjet til tiden?” ”Taber vi nu fordi Double ikke kender forskellen på Valby Idrætspark og Kløvermarken? - Piiiiis”, enkelte går med tankerne om ”Er det tilladt at spille i underbukser og bar overkrop i minus grader? – Arrrh okay, det er måske lidt unfair, når vi har The Gun med”, ”Det er Double A’s skyld, hvis vi rykker ned”, ”Jeg hader Double A”, ”Double A skal ud af klubben, hvis han ikke er her til tiden”, ”Double A må ned på alle fire og bede om tilgivelse!!!”. Dette var bare et lille udsnit af de tanker, som gik igennem giganternes hoveder. Bødekassen takker Double A for hans generøse donation til julefrokosten.

Double A kommer 20-25 min før kampstart og vi får klædt om i express fart, for at kunne nå ud at få lidt varme, i vores efterhånden gamle rustne kroppe op. Opvarmningen går som smurt og giganterne virker klar til at score det ene point som måske vil kunne sikre overlevelse i C-rækken. 

Bøllefar meddeler tidligere på dagen at han først vil kunne nå det til kampstart, men da kampen bliver fløjtet i gang, er der ingen højtråbende, motiverende og arkaisk smilende bøllefar. Tværtimod har han trods begivenheden var velinformerende, misset spillestedet. Bøllefar står derfor to minutter før kampstart i Valby mens bødekassen igen får dollartegn i øjnene $$. Penge ruller ind i mens kampen bliver fløjtet i gang.

Giganterne starter godt trods deres opmærksomhed er rettet mod de utrolige flere af dem ikke engang ved, hvor de skulle spille kampen. Vi har flere chancer til at komme foran – Rasmus Lamseben. Men klassisk Los G i denne sæson, så vil bolden bare ikke ind. Fionias Engle kommer derfor på både 1-0 og 2-0. Vi går til pausen og præcis i det øjeblik, hvor fløjten lyder bliver alle øjne rettet mod indgangen til Kløvermarken stadion, hvor hvinende hjul højlydt tiltrækker alles opmærksomhed, i form af en Taxa, hvis chauffør har fået beskeden ”AFSTEEEEED, kør så hurtigt du kan. Hvis ikke jeg er der inden halvleg, så er du FÆRDIG!!!”. Ud ad taxaen dingler Bøllefar stolt, i ført sit fine ”jeg er bankmand”s outfit.

Vi kommer tilbage efter halvleg, stærkere end vi trådte ind i første halvleg. Med mod, med vilje og med de tre V’er (Vi Vil Vinde), står giganterne klar til at give Fionias Engle et los i røven, som sender dem tilbage til himlen, hvor sådan nogle engle hører til. Men englene er hårdere end som så. Den bliver hurtigt 3-0 og tingene begynder at se sort ud. Meeeeeen giganterne hedder ikke Los Gigantos for sjov. De er bygget er kryptonit, har en vilje af stål, en rygrad som er ligeså stiv som et lem i aktion og en pande hævet så højt som Frihedsgudindens fakkel. De kæmper med blod, sved og tårer, hvilket til sidst udmunder i en kasse. Den står nu 1-3 og det ene point kan tydes i horisonten, men heller ikke denne gang skulle det være Los Gigantos’ dag. Englene scorer igen igen, til kampens slut resultat 4-1.

Nu gælder det om at sætte ALT ind mod den sidste kamp på mandag, hvor vi SKAL have det ene point for at overleve.

Godt kæmpet boys.

 

Thomse

__________________________________________________________________________________________

 

Bedre sent end aldrig

Lundtoftegade – Los Gigantos: 7-2

Valby Idrætspark, 26. september 2014, kl. 17.00

----------

Los Gigantos – FC Sailing Lads: 0-5

ValbyIdrætspark, 13. oktober 2014, kl. 19.20

 

Efter mange dages forsinkelse kommer her kampreferater fra vores  to kampe mod henholdsvis Lundtoftegade og FC Sailing Lads: ”Vi tabte begge kampe, med en samlet målscore på negativ 12-2!” 

Jeg må blankt indrømme, at jeg ikke kan huske disse to kampe ordentligt nok, til at kunne skrive to normale kampreferater. Dels fordi at jeg ikke har fået taget mig sammen til at skrive dem i ordentlig tid, og dels fordi at jeg helst vil glemme begge kampe – og dét i én fart! I stedet for at fokusere for meget på disse to kampe, vil jeg hurtigt sige et par ord om vores vigtige kamp i morgen. Som alle er bekendt med nu, skal vi jo spille den, måske, mest betydningsfulde kamp i klubbens historie. Det er en knald eller fald kamp, om at blive i B-rækken endnu en sæson. En række vi hører hjemme i, selvom det ikke har set sådan ud denne sæson. Vi har haft det svært, til tider voldsomt grimt, når vi har mødt vores modstandere i år. Men vi skal dog ej forglemme, at vi stadig kan være med. Vi har stadig fået gode sejre, og vi er ikke rykket direkte ud af rækken (tak til Henning). Vi kan sgu godt det her! Vi er i øjeblikket inde i en dårlig cirkel, der har medført et hav af fadæsenederlag, og en negativ målscore der sjældent er set ringere. Forklaringen på denne kolossale nedtur er svær at se. Er det vores målmand der har droppet og kostet os point? Er det forsvaret der ikke har kunnet forsvare? Er det midtbanen der ikke har lukket af for modstanderne på midten af banen? Er det angrebet der ikke har kunnet score de mål der kræves, for at undgå nedrykning? Hele holdet har haft et formdyk, som vi skal have rettet op på i morgen. Vi falder som hold, og vi rejser os som hold. Dén ene ting som vi ikke kan bebrejde os selv er, at vi altid kæmper og giver os 100 % for hinanden. Vi skal vinde den kamp i morgen på fight og vilje, ikke alene for at blive oppe i B-rækken, men fordi vi skylder hinanden det. Hvér og én fortjener sgu denne succesoplevelse denne sæson, der måske kan være den sjoveste, mest nervepirrende og intense kamp vi nogensinde har spillet. Så lad os nu gå ud i morgen med hovedet højt og troen på os selv, og hinanden, og vende denne negative stime til en sejr!

Vi ses i morgen til et brag af en kamp.

Søren

__________________________________________________________________________________________

 

Nedrykningen er i hus!

 Los Gigantos – Vigerslev BK-2: 2-5

Valby Idrætspark, 25. oktober 2014, kl. 11.30

Det var blevet lørdag igen. Vejret var halvskidt, koldt, en smule vådt, og ikke særligt indbydende til udendørs aktivitet. Men der var dog én ting på dagsordenen denne dag, som alligevel kunne hive folk ud af den varme seng: PLAY-OFF i Valby!

Træneren havde til dagens vigtige kamp, valgt at udtage et hold, bestående af de stærkeste 10: Mark Sørensen, Søren Truelsen, Morten Nielsen, Jeppe Højlyng, Frederik Larsen, Rasmus Abrahamsen, Morten Sponholtz, Nikolaj Jørgensen, Frederik Arnt, samt Thomas Schaadt. ALÈ! Det var stærke sager der mødte op på idrætsparken i Valby – alle med sommerfugle i maven, og fuldt fokus på, at denne kamp skulle vindes. Optakten starter rigtigt fornuftigt med noget småspil og en seriøs omgang opvarmning, så selv Jan Mølby ville have mistet pusten. Ikke desto mindre betød det, at Giganterne for en gangs skyld havde varme i ben og krop, da kampen blev fløjtet i gang. Men lige lidt hjalp det.. Efter små 10 minutters spil, hvor kampen har bølget frem og tilbage, får VB foræret et grotesk selvmål, af selveste præsidenten for vores  højt elskede fodboldklub. Morten Nielsen rammer en helt ufarlig bold meget uheldigt, og dirigerer den uden om Mark på kassen, som ikke når at reagere. Et fadæsisk mål, der desværre bliver startskuddet for VB’s offensiv. I pausen er cifrene 0-3 negativ. Vi har ellers spillet en udmærket halvleg, hvor vi er kommet frem til en del store chancer. Langskuddene bliver fyret af, som var det en scene fra en sørøverfilm. Et skud fra Thomse inde i modstanderens felt, bliver desværre blokeret af vores egen Morten S. Generelt kommer vi mere og mere med i kampen, og får lidt af troen og selvtilliden tilbage.

Da dommeren fløjter 2. halvleg i gang, er det et forvandlet Los Gigantos der er kommet på banen. Vi tror sgu på det nu! Niko vælger fra 1 sekund, at tage en slalomtur op igennem modstanderens kæder. Desværre bliver han hurtigt stoppet, og ender i en blindgyde. Men et friskt pust til de faldne soldater var det da, og det skabte liv i kampen igen. Vi lagde et højt pres, og kæmpede os frem til chancerne. Det hårde slid gav pote, da vi får reduceret til 2-3 på bare 7 minutter. Thomsefar og Arnt trykker endnu engang af fra distancen, og denne gang stryger bolden ind bag VB’s keeper, der så noget shaky ud på et af målene. Et mål fra at puste nyt liv i ”oprykningen”, men så går det galt. Korthuset falder sammen, og det sure pis kommer i kog! Det hele går så hurtigt på daværende tdspunkt, og pludselig går vi fra drømme til mareridt. VB bringer sig yderligere foran, kort efter vores reducering, med 2 hurtige kontramål. Vi satser butikken, hvilket resulterer i, at vi hænger ved begge mål, og når ikke vores returløb. 2-5, og håbet er langsomt ved at forsvinde i, de ellers så stolte, Giganters hjerter. Det hele ender med en verbal kamp og ”dagens” tackling fra Rasmus, der udmønter sig til en udvisning til både ham og modstanderen. Arnt slutter sæsonen af med en indberetning fra dommeren, grundet ”brok”. Vi glæder os alle til at se udfaldet af denne episode, og ser frem til en ny spændende sæson næste år, med forhåbentligt flere (skrivebords)sejre og mål fra vores side.

Kampens spiller siger tak for i år, både til medspillere, forældre og vores supportere, og glæder sig til at se jer alle på lægterne igen, når det går løs i 2015.

 

Søren

 


Gigantos © 2007 - All Rights Reserved