2015

Sæson 8 - 2015


 

 

 
__________________________________________________________________________________________


Giganterne starter med sæsonen med en sejr

Los Gigantos – Absalons Boldklub, Valby Idrætspark, 30. marts 2015, kl. 18.25

 

En blæsende mandag på Valby idrætspark, blev det tid til at starte endnu en sæson i den anerkendte DAI B-række.

Den trofaste læser vil vide, at Los Gigantos er i en uset sejrstørke, og aktuelt ikke har vundet en turneringskamp siden maj 2014. Derfor var det heller ikke mange udefrakommende, der havde det store fif til en LG-sejr inden dommerens startfløjt. Dette skulle dog gøres voldsomt til skamme. Det nye træner-team, Rasser og Thomse, og den selvudråbte fysiske træner, Bølle-far, havde forberedt konceptet, og kunne stille med 10 mand der stod som skåret ud i granit.

Absalon Boldklub, var i dag holdet der skulle agere modstander mod det top-tunede mandskab, og sikke de fik fingrene i maskineriet. AB, som de bedre er kendt under, ligger ellers et sødt pres fra starten. Men det høje tempo trækker hurtigt luft ud af ballonen, og Los G tager flere og flere meter på slagmarken. Dette resulterer i en serie af farlige omstillinger, der flere gange er tæt på at blive farlige. Efter et par fejlslagne forsøg bliver det dog pludselig alvor. Thomse holder fat i det høje pres, og bringer sig selv til en skudmulighed. Skuddet er så ualmindeligt hårdt, at målmanden umuligt kan holde den, og reposten ryger lige ned i fødderne på en vågen Niko, der nemt kan sende bolden i nettet til 1-0.

Målet bragte med al tydelighed, en længe savnet sult ind i LG-spillerne, og 2-0 målet kunne derfor kort tid efter blive en realitet. Vågne-Niko, som han bedre er kendt, kaster sig ind i en duel med en forsvarspiller, der helt tydeligt har mistet kontrol over den halvflade bold. Pludselig er Vågne-Niko på bolden, og sætter sig med en enorm fysik forbi den halvforvirrede AB-forsvar. Mellem målet og Vågne-Niko er der dog en næsten ikke forvirret forsvarsspiller, der vil sætte en stopper for aktionen. Med en hurtig kropsfinte fra Vågne-Niko er han dog pludselig lige så forvirret som sin medforsvar, og de møder hinanden ude i cafeteriet til en hotdog, mens Niko nemt kan pacere, en ellers kreativ AB-målmand, til 2-0.  

Glæden ved en 2-målsførring var dog kort, for AB havde ikke tænkt sig at give op. Et ellers velspillende LG-forsvar, må lade en fumlet bold trille ud på kanten af feltet til en AB-spiller, som laver et medium dommedagshug over i modsatte målhjørne til halvlegsresultatet. 

  1. halvleg starter som den første med et højt pres fra AB. Dette bliver dog hurtigt kørt i smadder af nogle giftige omstillinger fra LG-drengene. D opdager da også hurtigt at ham selv, Niller og Søren, med et standhaftigt forsvar, er ved at være skyld i, at den velklædte Andreas på mål, er blevet kold i vinden. Som den kammerat han er, laver Da kampens bedste afslutning mod eget mål, som Andreas nemt bruger til at holde kroppen varm.

Kort efter Andreas fik varmen, kunne LG dog gøre det helt onde ved AB. En erobring af Niko på egen banehalvdel, bliver hurtigt opfattet af en veloplagt Abrahamsen. Abra-kadabra, som han bedre er kendt, stikker hurtigt i dybden og kan nyde en veltimet aflevering lige i egen løbebane. Med en sikker afslutning fra Abra-kadabra, står den pludselig 3-1. 

Et presset AB-hold ved at der skal ske noget, og må erkende at der skal noget utraditionelt til, hvis opgøret skal vindes. De vælger derfor at gå ned til 6 mand, efter at målmanden laver finurligheder med hænderne ude for feltet. Undertalsfodbold gav dem dog ikke det ønskede resultat, og de må efter 5 min. i undertal, sætte en ny mand på banen igen. Den 7. mand må dog have ønsket, at han aldrig var løbet tilbage på grønsværen, for målet til 4-1 må have været et smertefuldt syn. Et hjørnespark i sidste sekund bliver nemlig flexet ind i panden på en nærmest svævende Frode, og Flyver-Frode, som han bedre er kendt, hætter nemt bolden i nettet i kor med dommerens slutfløjt. 4-1 !!!

Pisse stærk indsats drenge - VI ER TILBAAAAAAAGE!

 

Niko

Trænernes beretning

En rigtig god kamp drenge. Dejligt at se Endomondo Challenge har hjulpet på form og overskud hos den enkelte. Derudover var det dejligt at se folk gav den fuld smadder og kæmpede igennem. Ros over hele linjen især til forsvaret, som fik givet folk videre, og hele tiden sørgede for at lukke af bagved. Derudover os stor ros for at presse op når bolden ikke var under kontrol af modstanderne. Angrebsmæssigt var det dejligt at se en masse bevægelse, og vi kommer frem til masse af chancer. Her især ros til Sponne og Niko, der kommer rigtig godt med og kommer frem til chancerne. Vi skal blive ved med at arbejde med at tale med hinanden. Hvis I er fri og i en god position så råb på bolden. Hvis vi dækker op bliv ved med at råb hvilken side man skal dække af.

 

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos følger op på den gode sæsonstart

Los Gigantos - Eksil Jûjlkatz, Valby Idrætspark, 8. april 2015, kl. 17.15

 

Solen skinnede dejligt på en blå himmel uden skyer. Gigaterne skulle I kamp på denne skønne forårsdag, hvor de skulle følge op på den gode sæsonstart. Humøret var højt allerede fra start af, da Gigaterne vidste der ventede en episk forårstur dagen efter. Men nu skulle de først lige koncentere sig om at skaffe et flot resultat I hus.

Giganterne havde en flot truppe med til denne kamp, som bestod af: Andreas, Niller, Søren, Jeppe, Frode, Spon, Bølle, Strass, Niko og Thomse.

Kampen går igang og der går ikke mange minutter før Giganterne for erobret bolden, den bliver aflveret til Frode, som spiller den videre ud på kanten til en fremstormet Thomse, som smider et fladt indlæg ind I feltet, hvor Frode kommer nærmest “stomende” og kan sikkert sætte en inderside på bolden som ryger ind I målet. 1-0 !!!

Kort tid efter har modstanderne bolden og deres såkaldte ”mini me” får bolden lidt ude for giganternes målmandsfelt, her får han lidt for god tid og får sendt et skud afsted der bliver snittet af Frodes tåspids og sniger sig uden om Andreas i målet. 1-1

Dette slår ikke Giganterne ud og lidt efter får Frode bolden på midten som får øje på Giganternes målfarlige angriber for tiden, Niko. Bolden bliver sendt i dybden og Niko får bolden sikkert i mål. 2-1 !!!

3-1 står den kort tid efter, da Giganterne rammer modstanderen på et kontra, hvor Jeppe fører bolden op og spiller en fri Frode som sikkert kan placere bolden mellem benene på målmanden.

Generelt var det rigtig flot fodbold i først halvleg fra Giganternes side af. Det blev ikke til mange store chancer for modstanderens side af og Giganterne fik godt lukket af, med en storspillede Jeppe nede i forsvaret.

Årsagen til at kampen ikke blev fuldstændig lukket var på grund af en velspillet målmand på modstandernes hold. Han holdte flere af Giganternes langskud/skud væk fra netmaskerne. Blandt andet et kanonhug fra Daniel Bøhlers. Dog lavede deres målmand en kæmpe brøler, da Thomse smækker et langskud afsted som målmanden parere op i luften og mister overblikket over situationen, således at bolden kommer ned og målmanden kommer til selv at puffe bolden i mål. 4-1 !!!

2 halvleg blev ikke særlig flot fodbold men med en masse fight fra begge hold. Giganterne stillede sig lidt længere ned som gav mere plads til modstander holdet. Det betød flere chancer som Andreas flot nede bagi tog sig af. Dog fik modstander holdet scoret 2 gange, så den de sidste 10 min af kampen stod 4-3. 

Giganterne holdte hovederne kolde og fik lukket af nede bagi resten af kampen. Modstanderne pressede godt på som betød at Giganterne fik nogle gode kontra angreb, som til sidst gav pote, hvor en Daniel Bøhlers smart laver en aflevering igennem benene på modstander og havner hos Thomse som sikkert sætter den i mål. 5-3 til Giganterne, som forsætter den gode sæsonstart !!!!.

Frode

 

Trænernes beretning

Offensivt set er trænerteamet meget tilfredse med både resultat, men specielt det offensive spil, hvor vi så at giganterne kom frem til et hav af chancer. Defensivt, er trænerteamet tilfredse med kampen overordnet set. Der blev generelt lukket godt af, og modstanderne blev presset til at ligge svære afleveringer eller sende bolde tilbage for at opbygge et nyt angreb, hvilket er positivt da vi får stoppet et angreb. Det det skal arbejdes videre med er at give manden videre og få skubbet kanter og midtbane frem, så vi kan holde presset længere fremme på banen, i stedet for lige foran eget mål. De tre mål mod os var heldige og kunne med stor sandsynlighed være forhindret, hvis vi havde skubbet op, men Rom blev ikke bygget på en dag.

Der var rigtigt gode takter og træner staben er overordenlig lykkelig over giganternes overlegende og forbavsende giftige offensive spil, samt den succes som vi er startet ud med som hold. Endnu en tak skal lyde til Bøllefar for at være primus motor bag, giganternes jernform.

 

Trænerteamet

__________________________________________________________________________________________

 

“In order to learn how to keep, you must lose first”

Los Gigantos - MP Hafnia, Valby Idrætspark, 15. april 2015, kl. 20.45

 

Onsdag d. 15. april kl. 20.45 blev tre yderst vigtige fodboldopgør sat i gang. På Parc des Princes tog de forsvarende franske mestre, Paris Saint Germain, i mod et formstærkt FC Barcelona mandskab i Champions League kvartfinalen, mens der på Estadio do Dragao blev spillet aftenens anden kvartfinale i mellem FC Porto og mægtige FC Bayern München. Disse to opgør har, med deres sammenlagt 95.985 tilskuere tilstede på lægterne, uden tvivl optaget flest fodboldfanatikere på international plan. Dagens danske tilskuer topscorer skal der i mod findes i DAI's B-række, hvor der var noget så sjældent som et topopgør i mellem sidste års nummer 10, Los Gigantos, og kæmpe favoritterne MP Hafnia.

Højdepunkterne fra Champions League kampene kan ses på nettet, men da Tv2 sport og DAI endnu ikke er blevet enige om en, for begge parter, tilfredsstillende tv-aftale, følger her et udførligt sammendrag fra kampen; Los Gigantos - MP Hafnia:

Med til kamp havde Giganterne: Andreas, Søren, Nielsen, Jeppe, Bølle, Arnt, Strass, Shorty, Farmer og Sponne. På sidelinjen var sportschef Frederik "Degraderet" Frode og Frederik "Run-The-Hill" Mücke som styrede udskiftningerne. 

Der skulle ikke spilles mange minutter på den fugtige bane, før Shorty lægger en lang aflevering i dybden til Jeppe, som er stukket af sted. Bolden sejler over en forsvarsløs MP Mafnia spiller, og lander lige foran fødderne på Jeppe, som med en kølig første berøring kan sende bolden forbi en fremstormende målmand, og ind i mål. 1-0 til Giganterne - en drømmestart!

Efter scoringen var Giganterne presset mere eller mindre i bund, dog uden af MP Hafnia kom frem til de helt store chancer. MP holdet var gode til at holde på bolden, og mange af deres spillere havde samtidig et førstetouch lignende noget man kun ser på 3+ søndag aften når de viser FCN. 

10 minutter før tid lykkes det dog for MP Hafnia at sætte bolden i kassen. Venstrekanten får lov til at løbe langs mållinjen og ligner flere gange en der er ved at miste bolden. Dette sker dog ikke, og i stedet får han på mærkelig vis bugseret bolden indenom Andreas så den triller stille og roligt ind til pausestillingen 1-1.

  1. halvleg starter som 1. sluttede: med et gigantisk MP Hafnia pres. Det er ikke mange sekunder af gangen Giganterne får lov til at holde bolden på modstanderens banehalvdel. Dette resulterer i, at MP får scoret til 1-2 på et kontrastød i midten af banen. En rigtig mavepuster for Giganterne som ellers kæmpede bragt.

Denne føring holdt dog ikke længe. For bare 2 minutter efter beslutter Shorty sig for at tage tingene i egen hånd. Han står på modstanderes mållinje og mister bolden. Så får han den tilbage, men mister den igen. Så får han den tilbage igen! Og lægger den ind over til en helt blank Sponne, som iskoldt sætter sin stive tå på til 2-2! Yes.

Men no! Det lykkes MP at få scoret yderligere to gange på to lidt heldige mål. Slutresultatet bliver derfor 2-4 til MP Hafnia.

Giganterne tabte til et bedre mandskab - det er der ikke så meget at gøre ved. Better luck next time.

 

Jeppe John

__________________________________________________________________________________________

 

Ny linje i Los G – Fandenivoldsk, det vil vi se

Fionas Engle – Los Gigantos, Kløvermarken, 21. april 2015, kl. 19.35

 

På årets første sommerdag fik Kløvermarkens tvivlsomme og noget vidtrækkende kunstgræsbaner fornøjelsen af de lette fodboldtrin fra Giganternes fødder. Solen skinnede og i stedet for at løfte vægtstænger i bar overkrop på en parkeringsplads, var de unge mænd i de rød/hvide trøjer klar til at vise, at nederlag kan man ryste af sig og vende til sejr. 

Med til kampen om at fastholde en plads på ligaens øverste pladser var: Jeppe, Niller, Søren, Frode, Bølle, Mücke, Niko, Sponne, Undertegnede og bestemt ikke at forglemme Debutanten Niclas Hørup, der allerede under opvarmningen viste sin ganske farlige skudteknik. Den opmærksomme fan vil med al sandsynlighed spørge til, hvorfor ingen fra trænerduoen nævnes og det er da også et rigtig godt spørgsmål især for halvdelens vedkommende…

Ved dommerens startfløjt steg spændingen på tribunerne der primært var besat af udeholdets efterhånden faste fanskare, Pernille og Pernille. Kampen begyndte i et højt tempo og giganterne blev ganske hurtigt sat under et hårdt pres fra de hurtigløbende engle. Med en stabil og velkommunikerende defensiv lykkedes det giganterne at holde overblikket og undgå at lade sig gå på. Dog bortset måske fra debutanten, der valgte at bruge sin skudenergi i to fuldstændig håbløse og vanvittigt hårde skulderskub, der resulterede i frispark til Englene. Den hårde dommerlinje blev ikke holdt hele kampen igennem, kan man vist roligt sige.

Enhver ved efterhånden at det bedste forsvar er et godt angreb. Før englene fik set sig om, blev deres vinger flået af i et snuptag af en Los G kontra. Med lynhurtige pasninger fra forsvar til midtbane og med lynhurtige og formstærke Jeppe Højlyng spurtende på højrekanten kom hammeren fra helvedet. Med et elegant skud (læs: halvsløjt indlæg) fandt Jeppe på fineste vis frem til netmaskerne til en føring på 1-0 til giganterne.

Målet og en skade af Englenes bedste fik dæmpet resten af 1. halvleg, der blev kontrolleret fint af holdet i front. Tingene går dog stærkt i fodbold, hvilket Mücke da også måtte sande, da han, uden at fornærme nogen, blev sat af, af en spydig 1-2 fra Englenes side. Første halvleg sluttede 1-1

I kampens 2. halvleg steg intensiteten ikke blot hos tilskuerne, men så sandelig også på banen. Giganternes mål blev til et regulært skydetelt og de måtte flere gange ty til de måske nok mere end professionelle frispark. Dommeren havde som han selv sagde dog ikke øjne i nakken. Englene ville nok argumentere for, at han ej heller havde nogen i ansigtet – slap dog af, sket er sket. 

Efter en massiv afbrænder fra topscoren Nikos side på baggrund af et ganske velspillet angreb, dannede der sig flere mindre pæne chancer i begge ender af banen. På et højt pres fra Giganterne, landede bolden hos manden med overblikket og Frode, der senere skulle blive genstand skænderi, prikkede med stiv tå bolden ind til endnu en Los G føring. Med blot to minutter igen skete det værst tænkelige dog for de rød/hvide og ikke mindst for manden iført den blå Bochum trøje. Efter gode redninger og velspillet forsvar, måtte træneren der nu var dukket op sande, at målet til 2-2 blev en realitet. 

Giganterne snupper i en intens, velspillet og spændende kamp det ene point og befinder sig lige akkurat efter skribentens definition i toppen af ligaen med en fjerdeplads. Kampgejsten, fandenivoldskheden og ivrigheden efter sejr var den 21. april på kløvermarkens vidtrækkende og tvivlsomme kunstgræsbaner som den sjældent har været hos Giganterne – den linje glæder vi os til at se mere af. Jeg siger tak for stemmerne og til debutanten siger vi tak for øl.

God kamp

 

Andreas

__________________________________________________________________________________________

 

Flot fodbold - kedeligt resultat 

Los Gigantos vs. Giovani Calcio Fionas , Valby Idrætspark, 27. april 2015, kl. 19.35

 

Det var igen tid til kamp for giganterne. Endnu engang var det et top hold giganterne skulle op imod. Sidste år blev det til to nederlag på henholdsvis 5-0 og 5-1 til Calcio drengene. Giganterne gik dog på banen med troen på at spille en god kamp og forsætte de gode takter der er blevet vist i indeværende sæson, hvor det er blevet til 2 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag og en foreløbige 4 plads. 

Kampen fløjtes i gang og giganterne starter i noget nær stærkeste opstilling med Lamme Rasser på mål, Søren og Jeppe i forsvaret, Rasser på den ene kant og Niclas på den anden og med Thomas og Frode inde på midten. 

Det meste af første halvleg bølger kampen frem og tilbage og der falder chancer af til begge hold uden det bliver til det helt store. 2 episoder bør måske nævnes. Rasser tager et godt løb op gennem midten og kalder på bolden. Thomas rammer bolden helt forkert, men det ligger man slet ikke mærke til fordi Rasser har taget et perfekt løb til en bold der bliver ramt forkert, dog vælger Rasser at misse tæmningen. 

Dernæst får giganterne spillet sig igennem ude på kanten og bolden bliver lagt på tværs, og hvem står så bagerst i feltet, det gør Kasper Strassmann, der for engang skyld lige kan nå at ringe til sin mor og sige nu score jeg sgu et mål så vi fører 1-0, men det vælger Strass så at lade vær og skyder forbi i stedet. 

Calcio for desværre scoret på et godt solidt langskud lige før pausen. 

I 2 halvleg er giganterne igen rigtig fint med dog uden de store chancer. Calcio scorer til 2-0 på en hurtig kontra og lever sort set hele 2 halvleg på at løbe kontra, hvor Lamme Rasser på målet har rigtig mange gode redninger. 

Ved stillingen 2-0 bliver giganterne mere aggressive og presser mere på. Dette giver porte og hertil kommer flere store chancer. Blandt andet har Kasper Strassmann endnu en kæmpe chance, og igen masser af tid, men vi skal tilbage på træningsbanen og have lidt skudtræning. Rasser har et rigtig godt skud på kanten af feltet men Calcio målmand får på mirakuløs vis reddet bolden. 

Men med det høje pres følger os masser af plads til Calcio at løbe kontra på, og de får scoret endnu et kontra mål til 3-0. 

Giganterne får reduceret til sidst på et rigtig flot mål, som blev kreeret af Niclas og Thomas. Thomas vinder bolden højt spiller den op til Niclas som med en fræk hælaflevering får lagt den af, derefter en hurtig 1-2 mellem dem og så sparker Thomas den ind stolpe ind uden chance for målmanden.

Kampen slutter 3-1 til Calcio, alt i alt en godkendt præstation.

 

Rasser

 

Trænernes beretning

Alt i alt en fornuftig kamp, hvor vi igen står rigtig fint i defensiven på trods af deres 3 mål. Positivt at se vi begyndte at snakker mere i 2 halvleg, hvilket vi skal blive ved med. 

Offensivt kom vi frem til chancer, især Niclas bør nævnes her som viste at man sagtens kan lægge den af til  en medspiller som er i en god skudposition, dog skal vi blive bedre til at ramme målet og tvinge målmændene til at lave redninger. 

__________________________________________________________________________________________ 

 

Hvor der er vilje er der vej!!!

11/5-2015 Los Gigantos – The Howling Cavlings kl. 18.25

 

Foråret er så småt skudt i gang, ligeledes er #Gigangternesforårsformkurve. Denne gang var det The Howling Covlings (HC), som mislykkedes i at stoppe de fremstormende giganter.

Det var et stærkt hold, som mødte op for at hoppe i de ærede røde Los Gigantos trøjer. Der er selvfølgelig tale om: Arnt, Søren, Nielsen, Lamse (The Tank), Sponne, Niclas (Mr. Assist), UT, Frode, Niko og Mückedinho.

Kampen startede som så mange andre, hvor giganterne igen lagde hårdt fra land, med et massivt pres på HC over hele banen. Et pres som kun få hold har formået at modstå. Der skulle heller ikke gå længe før HC blev tvunget til at spille målmanden, fordi alle andre muligheder viste sig udelukket. Målmanden valgte at tæmme bolden, hvilket han den dag i dag, nok stadig fortryder. Blot få splitsekunder efter han modtog bolden slog lynet ned. Et solidt pres var det der skulle til og så lå bolden i målet til 1-0. Kampen gik som giganterne havde planlagt, hvor HC næsten ingen chancer havde. Til sidst i de døende sekunder af første halvleg kæmper HC sig frem til et hjørner, som bliver spillet kort og efter lidt tilfældigheder får en HC spiller formået, fra en ellers umulig vinkel at dirigere bolden gennem benene på en ellers velspillende Frederik Arnt. Kort efter lyder fløjten og stillingen er 1-1.

I halvlegen bliver der snakket om at giganterne skal fortsætte de defensive takter og fokusere mere på 1-2 spil for at skabe overtalssituationer i det offensive. Arnt på kassen skiftes ud med Søren Sæbehandske. Giganterne fortsætter presset og skaffer et hjørne, som Niko sparker hårdt og fladt mod forreste stolpe (en intern aftale med Thomse), thomse får sat foden på og bolden snor sig igennem en HC spillers ben og ligger sig tilrette inde i netmaskerne. Men HC er ikke sådan til at kurrer, de kæmper og kæmper, mod det nogle folkemunde ville kalde ”Overmagten”. De kæmper sig tilbage til resultatet 2-2.

Giganterne har indkast, mellem midten og feltet. Den kastes til Thomse som trækkere den med ind mod feltet han banker til den med venstre skøjten. Målfotoet viser at den lige nøjagtig kysser stolpen før den igen putter sig i HC’ernes mål. Dog skal der ikke gå længe før HC ikke bare udligner, men kort tid efter også bringer sig foran med 3-4. Her ser det rigtigt sort ud for giganterne. Men hvor der er vilje er der vej, det er set så mange gange før og giganter er ikke skabninger som bare giver op. Giganternes forsvars tank ”Lamse” sætter afsted fra forsvaret, destinationen er HC’s mål. Han tromler igennem banen, som var det kørsel på asfalteret vej, men er i virkeligheden bare ustoppelig, han ender foran feltet, hvorfra han elegant udplacerer målmanden og udligner til 4-4. Der er kun få minutter igen, men giganterne gider ikke nøjes med uafgjort.

Giganterne har en mentalitet, når de går på banen som forkortes til ”de tre V’er(VVV)”. Og det fik HC at mærke denne skønne forårsdag.

VI VIL VINDE!!!

At have været foran hele kampen og så komme bagud, er ikke nok til at slå giganterne ud. For med kun få minutter igen, får giganterne, som Arsenal, med deres tiki taka bold, spillet sig frem på banen. Med en et-to mellem Thomse og Niclas, bliver bolden serveret på et sølvfad til en splitterravende nøgen Thomse-Lomse, som bare skal prikke bolden mellem benene på målmanden, til slut resultatet 5-4 i giganternes favør. Giganterne fik hermed stemplet sig fast i toppen af tabellen og kunne som de grove herrer fra 300 tillade sig at råbe ”This is Gigantos”, mens de forsætter deres sejrsgang.

Et tilfredsstillende resultat, men måden hvorpå det skete var beundringsværdig.

 

Giants never give up

Thomse

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos tager revanche fra sidste sæson af

Los Gigantos vs. Fischer & Kern , Valby Idrætspark, 17. maj 2015, kl. 11.10

 

En søndag morgen på Valby er ofte lig med fodbold. Dette var også tilfældet denne morgen, hvor en flok kampklare og entusiastiske giganter stillede til start mod ærkefjenden Fischer & Kern, som vi sidste sæson led et frygteligt nederlag til på forældredagen. Med til kamp var: Strass, Niko, Niclas, Mucke, D, Bøhle, Søren, Thomse, Jeppe og Sponne.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, hvor det bølgede frem og tilbage. Giganterne fik dog hurtigt tilkæmpet sig spillerovertaget og kom frem til flere gode chancer. I en omstilling midt på banen vinder Thomas en nærkamp, som resulterer i en 2 mod 3 opstilling. Sponne får den i dybden på højre kanten og sætter køligt en inderside på bolden, der perfekt drejer ind foran Fischer & Kerns bagkæde og ind i Thomas inderside – 1-0 til Giganterne. 

Herefter tog fanden ved Giganterne. Thomas afdribler et par spillere og skyder køligt fra 20 meters afstand. En lang tværbold i det længste hjørne uden chance for målmanden. Det skulle dog blive værre for Fischer & Kern, der på et hjørne måtte se et selvmål gå ind. Bolden kommer ind, bliver snittet videre af Sponne, der rammer en spiller i dunken og går i mål. 

Giganterne er foran hele 3-0 ved pause og ligner en sikker vinder. 

Det er en flok selvsikre giganter der går på banen til 2. halvleg. Dette her kan vi simpelthen ikke smide væk. Det skal også blive til 4-0. Endnu en omstilling sender Sponne afsted på venstre kanten. En fremadstormende Strassman kalder hjælpeløst på bolden ”spil mig, spil mig”. Sponne har dog stort overblik og ignorerer Strassmans forsøg på at tilkæmpe sig en scoringsmulighed og ligger i stedet en sikker bold tværs på banen til Hardhitter-Bøhlers, der tager et kort træk og selvsikkert banker den op i højre hjørne – et pragtmål uden lige!

Man skulle tro, at nu var sejren sikkert hjemme. Men ak og ve, den gigantiske arme. Det er efterhånden blevet et syndrom, at vi enten er tæt på eller smider sikre sejre væk. En stor udfordring for trænerteamet! Fischer & Kern kommer først på 4-1 efter en kontra, 4-2 efter et langskud og 4-3 efter et skud, der tager Jeppes fod og bliver rettet af. De sidste 5 minutter er et rent stormløb mod Giganternes mål, hvor Niclas bl.a. (han vil nok selv mene det var bevidst) sender bolden få millimeter forbi eget mål. Giganterne står dog imod presset og kan indtage en virkelig flot 2. plads i ligaen! Tillykke!

Undertegnet blev kampens spiller med hattrick-assist, og Nielsen skal have bøde for glemt pose til tøjet. Jeg donerer en ny til næste kamp. 

 

Sponholtz

__________________________________________________________________________________________

 

Sæsonens første clean sheet

Landsholdet vs. Los Gigantos, Valby Idrætspark, 27. maj 2015, kl. 19.35

 

Onsdag den 27. maj 2015 skulle Los Gigantos på udebane op imod selveste Landsholdet på den sagnomspundne bane 40 i Valby Idrætspark. Tidspunktet var 19.35, og vejrguderne havde disket op med lav aftensol samt kraftig vind fra vest – hvilket skulle få betydning undervejs i kampen. Med kun to nederlag i de første otte kampe, er Los Gigantos kommet forrygende fra start i sæsonen, og selvtilliden var således helt i top inden kampstart. Landsholdet har haft en lidt blandet sæsonstart, og har set svage ud defensivt, hvor de minimum har lukket tre mål ind i hver kamp. Omvendt har de scoret mange mål, og der var således lagt i ovnen til et tempofyldt opgør, hvor Giganterne på papiret var favoritter. Til dagens kamp havde trænerteamet udtaget følgende hold: Jeppe, Søren, Niko, Bøhlers, Niclas, Mark, Sponne, Amdi, Rasser og Jesper.

Kampen gik i gang og de første 10 minutters tid gik stille og roligt. Det var tydeligt at holdene lige skulle mærke hinanden an. Derefter fik Giganterne så småt spilovertaget, og får spillet flot rundt på Landsholdets banehalvdel. Pludselig opsnapper Rasser bolden et lille stykke uden for feltet. Han tager et træk ind i banen, trykker resolut af, og med hjælp fra to-tre modstanderfødder triller bolden ind i netmaskerne bag målmanden, som bare kan stå og se bolden trille forbi ham. Efter 1-0-målet er det som om, der kommer mere gang i kampen, og den bølger frem og tilbage, bl.a. med en chance til Niclas, som efter et langt udspark fra keeper (godt båret på vej af medvinden) kommer fri til afslutning, men præcisionen mangler desværre i afslutningsøjeblikket – noget der skulle blive et tema i resten af kampen. Med ca. 10 minutter tilbage af første halvleg, har Landsholdet bolden uden for Giganternes felt, og er lige ved at komme til afslutning, inden Mark i en glidende tackling får dem bremset. Gult kort! Selv mener Mark at han kun rammer bolden, men fra undertegnedes synspunkt inde fra stregen, lignede det en klokkeklar svinestreg, og en helt fortjent advarsel. Frispark lige uden for feltet! Der bliver sat en mur, men den kunne vi lige så godt have droppet - et hårdt spark fra Landsholdet sejler gennem muren, men til alles store lettelse er det stolpe ud. Med en mand i undertal er de sidste 10 minutter af første halvleg er ét stort stormløb mod Giganternes mål, men med godt forsvarsspil, hjælp fra stolperne samt et par veltimede parader fra manden i blåt, viser måltavlen stadig 1-0 til Giganterne ved dommerens pausefløjt. 

Anden halvleg blev fløjtet i gang, og den skulle vise sig at blive en underholdene affære for tilskuerne, som til dagens kamp var mødt talstærkt op. I anden halvleg havde Giganterne modvind og solen i øjnene, til stor gene for målmanden. Spillet bølgede frem og tilbage i hele halvlegen, men solidt forsvarsspil og gode tilbageløb fra Giganterne, gjorde at Landsholdet blev mere og mere opgivende efterhånden som halvlegen skred frem. Historien om anden halvleg blev den om de brændte chancer. Stort set alle Giganter havde en 100% chance, som blev misbrugt på det groveste, bl.a. Bøhlers, som på imponerende vis formår at sparke over mål, selvom han står én meter fra et åbent mål. Det var som at se seks gange Steve de Ridder på banen. Næste gang skal der vist trænes afslutninger på træningsbanen. Som sagt blev der heldigvis lukket godt ned bagfra, og i slutningen af kampen måtte Landsholdet ty til lange bolde op i feltet i et sidste desperat forsøg på at score det udlignende mål. Frustrationen lyste ud af Landsholdsspillernes ansigter, og til allersidst i kampen forsøgte deres nr. 13 i bedste Maradona-stil, at ”heade” bolden med hånden, hvilket resulterede i et gult kort. Der blev ikke scoret mere i kampen, og sæsonens første clean sheet var en realitet. 

Alt i alt en velspillet og underholdene kamp, der kunne have endt 5-4 med lidt mere skarphed fra begge hold. Af nævneværdige præstationer i kampen, udover målmanden, som blev kåret til Man of the Match, bør Jeppe nævnes. Hårdt kæmpende i 60 minutter med både offensive og især defensive aktioner, som gør det lettere at være keeper. Med sejren beholder Los Gigantos 2. pladsen i ligaen, og det ligner efterhånden et kapløb med MP Hafnia om hvem der skal tage den eftertragtede 2. plads efter Giovani Calcio, som er stukket af i toppen, og ligner en sikker vinder.

 

Jesper

__________________________________________________________________________________________

 

Tæt på at smide alle point !!

Absalons Boldklub vs. Los Gigantos, Valby Idrætspark, 11 juni 2015 kl. 19.35

 

Torsdag d. 11 juni skulle giganterne spille mod Absalons Boldklub. Med til kampen var Mücke, Rasser, Arnt, Amdi, Lamme-Rasser, Sponne, Nielsen, Jeppe og Sørensen. Sidst nævnte kom direkte fra træning, hvilket var lækkert da Sørensens tog målet.

De andre 8 mødte knap så veloplagt til kamp. Vejret var ellers helt perfekt, men ønsket om at spille en pragt kamp virkede ikke til stede hos nogle af giganterne. 

Da kampen gik i gang var giganterne på banen fysisk, men ikke mentalt. Dette må Absalons Boldklub have lagt mærke til giganternes indstilling og lagde massivt pres på fra start. Dette ledte til et par chancer inden for de første 3 minutter til Absalons Boldklub, men giganterne holdte stand. Derefter vågnede giganterne op og fik lagt spillet længere op på banen. Inden længe erobrede Lamme Rasser bolden og i 2 omgange får han sat den ind. Resten af 1 halvleg var præget af mange fejl fra begges side.

I halvlegen bliver der talt om at skære ned på de personlige fejl og holde hovedet koldt. Dette giver hurtigt resultat i 2 halvleg, hvor Jeppe hurtigt vinder bolden på midten af banen og slipper den videre til Lamme Rasser som scorer sit 2 mål, 2-0. 

Men som Gigmaterne plejer, så kommer vi til at grave os ned efter scoringen til 2-0 og initiativet bliver overladt til Absalon. Hvilket resulterer i at der bliver reduceret til 2-1 umiddelbart bagefter. De næste par minutter tilhører Absalons Boldklub, og Sørensen har flere rigtig gode redninger inde på målet, men er chanceløs efter en omstilling samt misforståelser i forsvaret, også står den 2-2. 

Med 4 minutter igen sker det utilgivelige. Giganterne har fuldstændigt smidt organisationen og får ikke clearet bolden ordentligt, hvilket resultere i et klumpe mål til Absalons Boldklub, 3-2. 

Dette mål virker som et wake up call for Giganterne, der straks blæser til angreb mod Absalons mål. Dette fører til Lamme Rasser vinder bolden og spiller den videre til Amdi, der spiller den tilbage til Rasser på kanten af feltet, som sætter den ind med en indersiden, 3-3. Umiddelbart efter blev var der slutfløjt. Vigtigt med 1 point i en kamp med lidt for mange personlige fejl. 

 

Rasser

__________________________________________________________________________________________

 

Fantastik start på efterårssæsonen!

Los Gigantos - FB Eksil Jûjlkatz - Valby Idrætspark, 12 august 2015 kl. 18.25

 

Denne solbeskinnede onsdag eftermiddag var Giganterne mødt op på Valby Idrætspark i topform og med masser af spilhumør. Med til kampen var Keneseren, Lamme Rasser, Jeppe, Arnt, Rasser, Sponne, Bølle, Mücke og Hørup. En skadet Shorty havde sammen med sin tro lejesvend, Seb, taget plads på sidelinjen for at coache holdet til sejr.

Kampen starter en smule rodet, med kommunikationsproblemer i forsvaret. De to forsvarsspillere, Jeppe og Lamme er ikke gode nok til at skubbe midtbanen frem, hvilket resulterer i, at Giganterne fra starten bliver presset langt tilbage. Dette resulterer i et åbningsmål til FB Eksil. En spiller for kæmpet sig vej fra midten af banen og helt ned til Giganternes mål, hvor han med et smart træk snyder forsvaret og banker bolden sikkert ind i nettet til 1-0. Ikke den start Los G havde i tankerne da de trådte ind på grønsværen.

Føringen varer dog ikke længe. Ca midtvejs i 1. halvleg ser Los G forsvaret meget bedre ud, og dette udmynter sig til et par kontramuligheder. En lang bold bliver slået op mod Arnt, som hopper og for at heade til den. Inden bolden er helt fremme, bliver han dog torpederet af en Eksil spiller, hvilket resulterer i et frispark til Giganterne på Eksils banehalvdel (5 meter fra midtercirklen). Dødboldsspecialisten Rasser, bliver sat til at sparke frisparket. Han ser Hørup, som tager et fantastisk løb ind i modstanderens straffesparksfelt. Rasser lægger en ballonbold op til Hørup, som hopper op for at heade til den. Dette fortryder han dog i sidste øjeblik, og trækker hovedet til sig som en sildpadde. Dette forvirre målmanden så meget, at han ikke når at reagere. Bolden sejler derfor i kassen til resultatet 1-1. Rasser noteres således for scoringen. Dette er stillingen ved halvleg.

  1. halvleg starter rigtig godt for Giganterne, som har fået fuldstændig styr på alle kæderne. I starten af halvlegen modtager Sponne bolden, og kører en kontra. Han banker på kassen, men målmanden redder flot, dog lige ud i fødderne på velspillende Arnt. Arnt snyder en forsvarsspiller med en skudfinte, og banker derfor bolden i kassen til 2-1. Lækker basse!

Denne føring varer dog ikke længe. Et langt indkast fra Eksil, havner hos den STOR spillende angriber "mini" som med sine 240 kg ikke har nogle problemer med at holde en ellers muskuløs Jeppe tilbage. Mini vipper smart bolden op til sig selv, og banker den i kassen til 2-2. Fremragende mål!

Herfra gik det kun en vej. På nuværende begyndte Eksilspilllerne at virke trætte, og der var konstant meget plads til Giganterne i kontrafaserne. Efter en kontramulighed som modstanderens målmand redder og kaster ud til en forsvarer, slår Giganterne til. Sponne stjæler bolden fra denne og banker den hurtigt og køligt i kassen til 3-2. Et rigtig strikermål fra Sponne.

I de næste 5-10 minutter har Giganterne flere 100% chancer som skal sættes ind. Dette sker dog ikke. Kampen bliver dog endeligt afgjort godt 10 minutter før tid, da Arnt med bolden i højreside af banen, ser en fremstormende Jeppe, og elegant spiller ham fri foran mål, hvor han med en kølig inderside ikke kan andet end at smide den i nettet til slutresultatet 4-2!

Fremragende resultat og start på efterårssæsonen!

 

Jeppe

__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne får tæv

Los Gigantos vs. Fionias Engle - Valby Idrætspark - 24 august 2015 kl.19.35

 

Giganterne er ude i et hårdt program for tiden. Forrige kamp HP Hafnia, der ligger nr. 2. Denne kamp mod Fionias Engle, der ligger nr. 4. Næste kamp mod Calcio, der ligger nr. 1. Dette skulle dog ikke slå giganterne ud, der stillede med et stærkt hold bestående af; Lamme Rasser, Søren, Jeppe, Mücke, Frode, Niller, Bølle, Strass, Niclas og Rasser. 

Det skulle dog vise sig at blive en meget lang dag for giganterne. Der var ikke gået mange minutter før Fionias Engle scorer et nemt mål. Og derfra gik det kun ned af bakke for giganterne, der måtte halse efter Englene konstant. Det andet mål Englene får scoret, er igen et mål de ikke burde have haft grundet endnu et forsvarsfejl, denne gang i muren efter et frispark. 

Derfra begynder giganterne at få bedre fast. Giganterne får lagt et lidt højere pres, og når alle får presset op og sidder tæt på deres mand, vinder giganterne bolden, og får skabt indtil flere farlige situationer, men ingenting der går ind desværre. 

Til sidst i 1 halvleg score Fionia 2 kontra mål, på gennemspillede kontraer, hvor giganterne ikke kan stille meget op. Pause stilling 0-4 til Fionia. 

I 2 halvleg spiller Fionias Engle meget defensivt, hvilket gør giganterne presser højt. Dette leder igen til flere farlige situationer. Blandt andet har Jeppe et en rigtig god solo aktion, hvor han lobber bolden over en modspiller og hel flugter den med retning mod hjørnet, men desværre lige forbi. 

Fionias Engle udnytter giganterne er kommet længere frem på banen, og sætter 3 kontraer i gang, som alle ender med mål. Giganter er trætte og halser konstant efter, men giganterne kommer alligevel frem til lidt chancer. Men det er som om bolden ikke helt vil ind i dag for giganterne. Dette skyldes selvfølgelig os nogle gode redninger fra Fionias keeper. Blandt andet Rasser tester ham flere gange, men uden held.

Kampen ender 0-7 til Fionias Engle.

På dagen var Fionias Engle bedre end os og de straffede alle vores fejl, hvilket resulterede i en afklapsning. Men der er flere ting vi kan tage med videre fra kampen. Især måden vi pressede højt på. Hvis alle sidder tæt og hjælper i presset, så kan vi sagtens presse højt. Det kræver bare alle presser med. 

 

Rasser

__________________________________________________________________________________________

 

Giganterne sikre sig med en sejr, endnu et år i B-rækken

Los Gigantos vs. Cavlings - Kløvermarken - 11 august 2015 kl. 19.25

Det var en kold og blæsende fredag aften i september måned. Giganterne skulle i kamp mod cavlings på den tunge kunstgræsbane på kløvermarkken. Det var en vigtig kamp for gigantene, da vi netop med en sejr i dag ville sikre os endnu en sæson i b rækken til næste år. Med til kamp var niller, frode, Jeppe, rasser, Arnt, Niko, Niclas, Søren, Thomse og d (eller troede vi, han valgte at støtte bødekassen istedet). 

Kampen startede i et stille og roligt tempo hvor giganterne havde bolden mest og spillede den tålmodigt rundt. Dette gav en del chancer til giganterne. Et godt opspil til Niko som smart snyder sin modstander og spiller bolden til Niclas som er fri foran mål, Niclas skyder og rammer målmanden og bolden ryger op og rammer en modstander og han får den tumlet ind i mål. 1-0 til los g. Lidt tid efter får giganterne et frispark ude foran feltet som Arnt banker afsted og rammer modstanderen på vejen og bum 2-0 til giganterne til halvlegen.

Anden halvleg vil nok blive husket som dommerens kamp, aldrig er en kamp blevet fløjtet så meget i stykker af en dommer. Dommeren var ikke vild med los g. Hver gang vi snitter en modstander, frispark . Kort inden i anden halvleg får modstanderen straffe da Niclas laver en såkaldt Morten Nielsen i straffe feltet (to hænder i ryggen). Så står den 2-1. 

Der går dog Ikke lang tid før frode sender Rasmus i dybden med et langt indkast rasser prikker bolden forbi målmanden der er på vej ud i ham, Arnt modtager bolden og får den taklet ind på modstanderens forsvarsspiller og så ind i mål. 3-1 til los g. 

Efter en genial aflevering aflevering arnt af sender han niclas afsted alene med målmanden dog brager Niclas bolden forbi. 

Modstanderne får scoret til 2-3 og der bliver derfor spænding til sidst. Især fordi gigsntrne spillede i undertal pga Jeppe var blevet lidt træt af den elendige (forhåbentlig fulde) dommer. Niller havde også tidligere i kampen fået et gult kort for at takle modpartens børnesure spiller der helst ville spille fodbold uden fysik. 

Men gigantrrne holdte føringen og helt fortjent hev de tre point hjem. 

Frode

__________________________________________________________________________________________

 

Sælg ikke skindet før bjørnen er skudt!!!

Los Gigantos vs. Fischer & Kerm - Valby idrætspark - 17 september 2015 

Det var en smuk efterårsdag, Niclas havde fået 10 i sin kandidat og vi var nogle, der fejerede ham i festligt lag. Niller havde købt bajere som vi alle måtte smag’, for denne smukke dag, var nemlig hans fødselsdag. Med til kampen var vi 10 mand høj, heriblandt var Frederik Mücke Nihøj. Med til kampen var der flere der var, holdet bestod af Nielsen, Lamse, Frode, Amdi, Søren, Bøhlers, Lamme Rasser, Dyrnæss og Phar.

Kort efter start, virkede giganterne ikke særligt parat. Den stod i modstandernes tegn, men det lykkedes dem ikke at få bolden ind over stregen. Phar får bolden og laver en dytter på modstanderens skvat, inden han nåede at se sig om, så var han allerede sat. Phar banker til bolden, den har retningen direkte mod stolpen. Han skruer bolden igennem den tynde luft, den bøjer så meget at det ikke længere er sund fornuft. Målmanden går den ene vej, bolden den anden, han tænker ved sig selv ”hvordan kan han være så god for fanden”. Giganterne overtager stille og roligt kampen, det begynder at ligne, at Fischer & Kerm får én på lampen.

F&K får tilkæmpet sig et hjørne, bolden bliver headet væk og så napper Phar den sørme. Han er alene målmanden og placere den forbi, stillingen er 2-0, et resultat alle giganter kan li’. 30 min er gået og der bliver fløjtet til halvleg, giganterne er enige om at ”vi er på vej den rigtige vej”.

Lamse får bolden, det er det rene dribleri, banker bolden i målet, F&K tænker ”nu er det forbi”. På dette tidspunkt, er det synd for Fischer & Kerm, der efterhånden har deres ansigter sølet ind i giganternes sperm.Men Phar synes F&K har det en smule for hårdt, han puffer en modstander i ryggen og får tildelt det gule kort. Set i bakspejlet var det noget han ikke skulle have gjort, fordi det viste sig at være noget rigtigt lort. Nielsen havde det tydeligvis på samme måde, han vælger at lave selvmål, hvorfor? Det er os stadig en gåde. F&K reducerer efter meget kort tid, de har blod på tanden og kan mærke der er bid.

Kampen ender 3-3 og uden at sige for meget, var det ikke Nielsens dag.

 

/Phar

__________________________________________________________________________________________

 

Los Gigantos eventyr

Landsholdet - Los Gigantos - Valby idrætspark - Tirsdag den 29. september 2015

 

Spillere: Dyrnæss, Søren, Nielsen, Jeppe, Frode, Farmer, Shorty, Hørup, Bølle og Arnt.

Der kom en fodboldspiller marcherende hen ad landevejen: én, to! én, to! Han havde sit fodboldtøj på og en fodbold under armen, for han havde været i kamp, og nu skulle han hjem. Så mødte han en gammel heks på landevejen; hun var så ækel, hendes underlæbe hang hende lige ned på brystet. Hun sagde: "God aften, fodboldspiller! Hvor du har nogle pæne støvler og en flot bold, du er en rigtig fodboldspiller! Nu skal du få så mange penge, du vil eje!"

"Tak skal du have, din gamle heks!" sagde fodboldspilleren.

"Men først fortæl mig, hvordan gik din fodboldkamp?" spurgte heksen.

"O' forskrækkelig slet!" svarede fodboldspilleren bedrøvet.

"Nåårh!" stønnede heksen med en skinger stemmer, "det eneste du skal gøre for at få så mange penge du vil er, at fortælle mig historien om din fodboldkamp."

Og så begyndte fodboldspilleren at fortælle:

Der var engang ti fodboldspillere, de var alle brødre, skønt de ikke var født af den samme moder. Fodboldstøvlerne havde de på fødderne og ansigtet satte de lige ud; rød og hvid, nok så dejlig var uniformen. Det allerførste, de hørte i denne verden, da de trådte ud på banen, hvorpå de skulle spille, var det ord: "Giganter!" Det råbte de mange fans og klappede i hænderne. Den ene fodboldspiller lignede livagtig den anden, kun en eneste var lidt forskellig; han var meget lille, thi han var blevet støbt sidst, og så var der ikke menneske nok; dog stod han lige så fast på sine små ben, som de andre på deres store, og det er just ham, som bliver mærkværdig. For denne lille fodboldspiller kunne løbe og drible, som intet menneske i riget før havde set. Han kunne trylle med bolden således alle pigehjerter smeltede. Men tilbageløbene manglede han, det lille kræ. For des mere han driblede og driblede, des mere manglede den lille fodboldspiller bagtil. Thi den lille spiller var hurtig, nåede han ikke at se hvad der hændte ham, da en klodset fjende med øjne så store som tekopper og ben så lange som landeveje løb fra ham og scorede til 1-0. De andre fodboldspillere var rasende på den lille, og råbte i kor "O' så forfærdelig! Du skal følge din mand!". Men lige lidt nyttede det. Snart havde fjenderne scoret endnu et mål.

Men pludselig, bedst som alt håb syntes ude, hørte fodboldspillerne en lille dreng råbe fra sidelinjen: 

"Men deres målmand kan jo ikke redde bolden." 

"Herregud, hør den uskyldiges røst," sagde fodboldspillerne til hinanden; og den ene hviskede til den anden, hvad barnet sagde. "Målmanden kan jo ikke redde bolden!” råbte til sidst alle spillerne. Og det krøb i målmanden, thi han syntes, de havde ret, men han tænkte som så: “nu må jeg holde processionen ud”. Og så holdt han sig endnu stoltere. Lige indtil Fodboldspiller Arnt kastede et langt indkast ind mod målmanden som stod stolt of rank i mellem stængerne. Men den lille dreng havde ret. Målmanden kunne ikke redde bolden. Han hoppede og dansede i forsøget på at få bolden væk, men endte i stedet med at smide den ind i eget net. Folket hujede og heppede thi de alle var fans at Giganterne. 

"O' du forfærdelige gud!" jamrede den lille kort efter, da han igen manglede i tilbageløbet og kostede endnu et mål. 3-1 stod det nu til fjenderne da den sorte hærleder fløjtede til halvleg. 

Ikke længe inde i halvlegen ændrede billedet sig dog væsentligt. Sidste sæsons grimme ælling havde over sommerferien vokset sig til en stor, hvid, sprudlende svane, som med sin hurtige yderside satte bolden i kassen til 3-2. Da vågnede fansene og hele Valby, gned øjnene og så sig forundret om. Hestene i gården vrinskede, hundene gøede, duerne stak hovedet frem og fløj af sted, fluerne krøb videre på væggen og ilden flammede op igen thi nu var der håb.

3-3 blev det da også, da sergenten buldrende bolden i nettet fra lang afstand. Et henrivende mål af en henrivende fodboldspiller. Prinsesserne fra nær og fjern gispede blot ved tanken om dette henrivende væsens overkrop og sparketeknik. 

"Jamen det var da ikke så forskrækkeligt et resultat." gryntede heksen og forsatte, "hvorfor er De da så ked af det, min kære fodboldspiller?"

"Jo, ser De," svarede fodboldspilleren bedrøvet, "fjenderne scorede igen, så vi endte med at tabe 4-3."

"Oh, jeg forstår. Det var ikke et eventyrligt resultat, men din historie, fortalte du med sådan en ynd, at De nu har fortjent så mange penge De vil eje!"

"Mange tak!" sagde soldaten.

Og resten er historie.


SLUT!

 

Jeppe

__________________________________________________________________________________________

 

Sæsonsen sidste kamp

Los Gigantos - Sailing Lads - Valby idrætspark - Mandag den 5 Oktober 2015 

Spillere: Frode, Rasser, Mücke, Søren, Nielsen, Bølle, Strass, Niclas, Lamme-Rasser og Rógvi. 

Det var blevet tid til sæsonens sidste kamp for giganterne. Kampen startede tidligt på Stadt de Valby. Stemningen var helt vild, for fansene vidste det var sidste kamp inden et halvt år pause. Spillerne derimod virkede noget tunge i det og varmede op på bedste gigant maner, nemlig hænderne i skridtet. 

Da kampen gik i gang havde giganterne valgt en defensiv tilgang til tingene, og de ville lade sejlere drengene have spillet. De første 10 minutter gik uden det store, men så fik giganterne hjørnespark. Rasser bliver stående lidt tilbage og Lamme-Rasser slår den bagud. Rasser sparker med en velplaceret inderside bolden helt op ad stolpen, også står den 1-0.

Giganterne har i nød været nød til at sætte Frode på mål, men dette klarer han ganske fint. Frode redder flere bolde med flotte fodparader. Frode laver såmænd også en assist. Frode sparker et målspark langt og Mark løber under den, og udplacer målmanden flot, 2-0. 

I halvlegen skiftede vi Rógvi ind på målet, da giganterne ikke længere stolede på Frodes fodparader, og manglede ham på midten.

  1. halvleg blev et stormløb mod giganters mål, med små stik af kontra stød fra giganterne ledt an af Lamme-Rasser. 

Giganterne stod i en beton defensiv hele 2. halvleg, og Sailing Lads chancer var lidt som at bestille en Hawaii pizza, bare aldrig helt godt. Hver gang de skulle slå den sidste aflevering eller sparke bolden ind, så kom giganterne i vejen. Rógvi stod sikkert inden på målet, og frisparket der ramte sammenføjningen havde han læst, og et farligt hovedstødsforsøg fra Rasser, havde han selvfølgelig os læst til at gå på stolpen.

Nu lyder det måske som om giganterne ingenting havde, men det er ikke helt sandt. Bølle kom frem til en stor chance efter et hjørnespark, men målmanden reddede den. Frode havde en chance som målmanden får viftet på overlæggeren. Til sidst og ikke mindst havde Niclas en chance på frit mål, men som ikke blev til mål.

Alt i alt spillede giganterne en rigtig god kamp, og det var en fed kamp at spille. Det var dejligt at slutte af med en sejr efter de sidste 2 kampe, hvor det har været lige ved og næsten, og måske bedst kan sammenlignes med Richard Møller Nielsens sammenligning af at spille uafgjort; lidt som af kysse sin egen søster.

Indendørstræning starter fra start november formentlig. Er man interesseret i at deltage, så tag fat i din gigant ven og få adresse og tid. 

 

Rasser

 Gigantos © 2007 - All Rights Reserved