Kampreferater

Los Gigantos nyder at spille fodbold, og det giver os nogle fantastiske minder fra diverse modstandere vi møder. Derfor har vi også valgt at kampens spiller for hver kamp skal skrive et kampreferat, så vi ikke glemme disse fantaske øjeblikke.

Tidligere sæsoner

2007-2008     2008 - 2009     2010     2011     2012     2013     2014     2015     2016     2017     2018     2019     2020

2021             2022           2023

Sæson 2024

___________________________________________________________________________________________

Los Gigantos vs Club Atletico Boca Juniors

Søndag den 7. april 2024 - kl. 11.10 - Valby Idrætspark

Så blev det endelig 7. april og dagen, hvor Los Gigantos langt om længe var tilbage, hvor vi hører hjemme. Nemlig i DAIs absolut dårligste række, D-rækken.

Op til sæsonstarten her i 2024 havde chokerende mange Giganter tilmeldt sig kampen, men både Herrmann og Dyrnæss fik nervøs mave op til kick of og meldte afbud. Afbud kom der også fra Søren Truelsen, men her var årsagen en aldersbetinget inflammation i foden.

På grund af de mange afbud valgte Tobias at trække i sportsbrillerne, og han tilsluttede sig en trup bestående af Missefar, Strassmann, Mucke, Jeppe, Niclas, Arnt, Nielsen og Lasse Larsen, der efter cirka 10 års fravær var tilbage hos Giganterne.

Da kampen skulle til at gå i gang, var flere Giganter ved at få akut diarré. Ved ankomst til banen kunne vi se en flok hurtige argentinere fra Boca Juniors, der var i gang med en yderst seriøs opvarmning. Det medbragte banner med billeder af Maradonna og Riquelme gjorde heller ikke noget godt for Giganternes i forvejen skrøbelige selvtillid.

Værre blev det allerede to minutter inde i kampen. En argentinsk pasning op gennem midten gik forbi Lassefar og Nielsen i forsvaret, og en argentinsk angriber alene i feltet havde ingen problemer med at passere en anelse passiv Missefar i målet. 1-0.

På grund af det tidlige mål frygtede Giganterne en kæmpe afklapsning, men vi fik hurtigt styr på organisationen og holdt i store dele af første halvleg argentinerne på behørig afstand af målet. Det var dog ikke meget, Giganterne selv formåede at skabe offensivt, men det ændrede sig pludseligt. Jeppe Højbrok brokkede sig til et gult kort hos den jugoslaviske dommer Branislav, der er kendt for at have en ekstrem lav toleranceterskel for feedback på sin egen præstation under kampen. Men med en mand i undertal formåede Giganterne pludselig at rykke spillet længere frem på banen og skabe flere store chancer. Den største kom efter en fix 1-2 kombination mellem Niclas og Nielsen, hvor sidstnævnte kom til afslutning. Desværre ramte sidstnævntes skudforsøg en argentiner i røven, og så kom der ikke mere ud af det.

I pausen var Giganterne bagud 1-0, og der var god stemning blandt både Giganter og de mange tilskuere, som bla talte Søren, Kathrine, Konstantin, Maggie, Nanna x 2, Line og Missefars mange børn. Desværre blev den gode stemning ikke helt overført til banen, da anden halvleg gik i gang.

Her kom Giganterne under tungt pres, og Missefar måtte ved flere lejligheder benytte sig af både stolper og overligger til at afværge de argentinske skudforsøg. Værre blev da Nielsen måtte udgå med en forstrækning i læggen, og ikke længe efter måtte en Lasse Larsen også udgå med en skadet ankel efter en hård tackling.

Lasse Larsen havde indtil da spillet fremragende i sit comeback og bidraget med særdeles solidt forsvarsspil, men pludselig var begge Giganternes forsvarsklippe ude. Det kunne ses og cirka halvvejs inde i anden halvleg kom Boca Juniors på 2-0. Frustrationerne bredte sig, og Frederik Arnt indkasserede Giganternes andet gule kort for brok efter en episode, hvor Branislav lignede en, der havde lyst til at slås.

Resten af kampen skulle derfor bare overstås, men til allersidst skete der noget vildt. Mucke tryllede i feltet og spillede bolden skråt på tværs til en helt fri Tobias. Men desværre var Edgar Dawids-brillen ikke blevet pudset ordentligt, så Tobias fik et elendigt træf på bolden, der trillede forbi mål. Det kunne have været århundredets mål, men ak.

Det endte derfor med et 2-0 nederlag, men Giganterne spillede en fin kamp. Specielt i betragtning af, at det ikke ligefrem var de største boldekvilibrister, der var med i kampen. Kampens spiller for øvrigt Lasse Lasse .